![]() |
#5461 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sevcan Orhan
Cevizin yaprağı dal arasında Cevizin yaprağı dal arasında Güzeli severler bağ arasında Üç beş güzel bir araya gelmişler Benim sevdiceğim yok arasında Evlerinin önü bahçalık bağlık Ne güzel işlemiş eline sağlık Yar bana yollamış bir beyaz yağlık Boynuna dolasın eğlensin diye Evlerinin önü zerdali dalı Pencereden gördüm kınalı eli Benim sevdiceğim tomurcuk gülü Sensiz lokmaları yiyemez oldum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5462 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2230
![]() |
![]() erol budan
Bir anda bitemez deyipte durur Ben senin yüzünden çok çile çektim Bitirdin sabrımı işte sonunda Gideceksen eğer kendin bilirsin Bitirdin sabrımı işte sonunda Gideceksen eğer kendin bilirsin Anladım! taş kalbin sevmek bilmiyor Denedik bu sevgi bize yetmiyor Anladım! taş kalbin sevmek bilmiyor Denedik bu sevgi bize yetmiyor Yokluğun başımı taşlara çalsa Gideceksen eğer kendin bilirsin Yokluğun başımı taşlara çalsa Gideceksen eğer kendin bilirsin Her türlü belayı başıma sardın Kahroldu yaşantım söndü hayatım Hayır yok bu aşktan artık anladım Gideceksen eğer kendin bilirsin Hayır yok bu aşktan artık anladım Gideceksen eğer kendin bilirsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5463 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2230
![]() |
![]() güllü
Beni bırakıpta terkedenleri ne olursa olsun unutacagım.. askıma karsılık vermeyenleri bende onlar gibi bırakacagım.. Birdaha kimseye kanmayacagım Yalan sevgilerle yanmayacagım.. Gerçek bir sevgili bulana kadar Kalbimi kimseye açmayacagım.. Yüzüme gülüpte aglatanları Yıllardır üstüme dert atanları Beni düşünmeyen vefasızları Bende hayatımdan çıkaracagım.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5464 |
Navigator
![]() Gülden Karaböcek
Kirilsin Ellerim Kırılsın ellerim neye yarıyor Gençliğim gidiyor tutamıyorum Tanrım bana vermiş yorgun ayaklar Bahtımın peşinde koşamıyorum Ne zaman bitecek tanrım bu azap Yarını olmayan günlere kaldım Dünyamı ben yıktım kendi elimle Aşkıma bir yuva kuramıyorum Şimdi ne dertliyim nede bahtiyar Yaşım genç olsada gönlüm ihtiyar Bir aşk için ben bak diyar diyar Ecelin peşinden koşar giderim........ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5465 |
Navigator
![]() Muazzez Ersoy
Kollarinda öleyim Ne olur kimseye bakma Gizli sırlarımı sakla Beni hasretle kucakla Başka birşey istemem Son bir defa göreyim Uğruna can vereyim Kollarında öleyim Başka birşey istemem Ümitsiz olsa bile Beni sevdiğini söyle Herşeyinle gir kalbime Başka birşey istemem Son bir defa göreyim Muradıma ereyim Kollarında öleyim Başka birşey istemem....... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5466 |
Navigator
![]() Harika Avci
Alisirim Kısmet değilmiş mutluluk, Unutmaya çalışırım, Bir sevenim olur elbet, Sevmesede alışırım, Sende açsamda gözümü, Yoktu bu aşkın çözümü, Zaman avutur gönlümü, Hasretine alışırım, Sevmesende alışırım, Hep aynı kalsa acılar, İnsan oğlu nasıl yaşar, Bir gün küllenir anılar, Yanmayada alışırım, Sende açsamda gözümü, Yoktu bu aşkın çözümü, Zaman avutur gönlümü, Hasretine alışırım, Sevmesende alışırım......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5467 |
Yiğido
![]() ![]() ERTAN0082 Şuan
![]() Son Aktivite: 25.04.2009 11:26
Tecrübe Puanı: 614
![]() |
![]() NURETTİN BAY DİNLİYORUM
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5468 |
Navigator
![]() Selda Bagcan
Denizlerin dalgasıyım Sevinmesin ey zalımlar öldüğüme benim benim yiğit ölmez kolay kolay ben ölmedim ki ben ölmedimki bakmayın suskunluğuma bakmayın durgunluğuma bedel verdim her kavgada yenilmedim ki [nakarat] denizlerin dalgasıyım ben halkımın kavgasıyım yarınların sevdasıyım yenilmedim ki gelir günler gelir elbet gör o zaman beni beni bana neyler zalım felek ben ölmedim ki ben ölmedim ki bakmayın suskunluğuma bakmayın durgunluğuma bedel verdim her kavgada yenilmedim ki [nakarat] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5469 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
![]() Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2318
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Selda Bağcan / Adaletin bu mu dünya...:(((((((
![]() ![]() |
![]() |
#5470 |
Navigator
![]() Sami Yusuf
HASBIRABBI Türkce: Affeder gunahi Alemin padisahi Yureklerin felahi Isit Allah derdimi, bu ahlarimi Rahmeyle, bagisla gunahlarimi Hayreyle hem aksam hem sabahlarimi Nakarat Arabic: Ya rabbal 'alamin Salli 'ala Tahal min Fi kulli waqtin wa hin Imla' qalbi bil yaqin Thabbitni 'ala hadhad din Waghfir li wal muslimin Nakarat Hasbi rabbi jallallah Ma fi qalbi ghayrullah... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 9 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 9 Misafir) | |
|
|