![]() |
#5471 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2230
![]() |
![]() ceylan-sivaslıymış
yazmasını yan ,bağlamış sağlandıkça boy veriyor ben baktıkça o gülüyor kim oldugun, söylemiyor hem cilveli hem nazlıymış can yakmaya hevasliymiş sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış yazmasını yan bağlamış sağlandıkça boy veriyor ben baktıkça ,o gülüyor kim oldugun söylemiyor hem cilveli hem ,nazlıyömış can yakmaya hevasliymiş sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış kangallıymış gözlerin gül açıyor ben yanassam o kaçıyor sözleri yol yanaşmıyor sanki benle eğleşiyor hem cilveli hem nazlıyömış can yakmaya hevasliymiş sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış sivaslıymış hem cilveli hem, nazlıyömış can yakmaya hevasliymiş sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış ,zaralıymış |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5472 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ertugrul Erkisi
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Güllerin Efendisi Bakü'de şimdi yaz var İçimde bir haz var Ah nedem gönlümden efendime inceden giden Gizli bir niyaz var. Güllerin güllerin güllerin efendisi Şu canımın nefesi Ah nedem Güllerin güllerin güllerin efendisi Can özümün nefesi Ah n'olur rüyama girsen Girsen de gül yüzünü görsem Ah nedem görsem de yüz kere bin kere ölsem Güllerin Efendisi Güllerin güllerin güllerin efendisi Şu canımın nefesi Ah nedem Güllerin güllerin güllerin efendisi Can özümün nefesi.......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5473 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() gene ceylan-sivaslıymış
![]() ![]() yazmasını yan ,bağlamış sağlandıkça boy veriyor ben baktıkça o gülüyor kim oldugun, söylemiyor hem cilveli hem nazlıymış can yakmaya hevasliymiş sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış yazmasını yan bağlamış sağlandıkça boy veriyor ben baktıkça ,o gülüyor kim oldugun söylemiyor hem cilveli hem ,nazlıyömış can yakmaya hevasliymiş sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış kangallıymış gözlerin gül açıyor ben yanassam o kaçıyor sözleri yol yanaşmıyor sanki benle eğleşiyor hem cilveli hem nazlıyömış can yakmaya hevasliymiş sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış sivaslıymış hem cilveli hem, nazlıyömış can yakmaya hevasliymiş sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış ,zaralıymış |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5474 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() kubilay dökmetaş
Sarardım ben sarardım senin için sarardım Baş yastıkta göz yolda , her gelene sorardım Al dağlar , yeşil dağlar , gurbette yarim ağlar Açtımı ola şu Sivas'ın gülü yaprağı Çekti bizi bu ellerin suyu toprağı Kayalardan kayarım , bulamadım ayarım Ben bu dertten ölürsem , kaderime sayarım Al dağlar , yeşil dağlar , gurbette yarim ağlar Açtımı ola şu Sivas'ın gülü yaprağı Çekti bizi bu ellerin suyu toprağı Armut dalda dal yerde ,bülbül ötmez her yerde Felek bizi ayırdı her birimiz bir yerde Al dağlar , yeşil dağlar , gurbette yarim ağlar Açtımı ola şu Sivas'ın gülü yaprağı Çekti bizi bu ellerin suyu toprağı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5475 |
Navigator
![]() Mahsun Kirmizigül
Hayat ne garip Ne varsa dünyada bir rüya demek Biraz da hayatı boşvermek gerek Her şeyin çaresi sevmektir sevmek Hayat devam ediyor bak En güzel şey mutlu olmak Gideceğiz çırılçıplak Hayat ne garip ooof Hayat çok garip Gün gelir yalnizlik korkusu cöker Hayat film gibi "son" yazar, biter Dert etme kendine, gülümse yeter Hayat devam ediyor bak En güzel şey mutlu olmak Gideceğiz çırılçıplak Hayat ne garip ooff Hayat çok garip Yalan olur bir gün yalan Yaşadığın aşkın sevdan Yaradandır baki kalan Hayat ne garip offf Hayat çok garip......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5476 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() sedat uçan-filistin
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Mescidi Aksayi Huzun Burumus Kara BuLut CokmuS IsıkLar Sonmus AnaLar BagrıNa CiLeLer OrmuS YavruLar AgLıyor Su FiListinde Feryat EdiyorLar Kardes BaciLar Ne ZamaN Bitecek Orda AciLar DuaLar YoLLayin NurLu HaciLar BitsiN Artik Su ZuLuM FiListinde Bir CocuK GorduM ELinde TasLar Baba Diye AgLar Gozunde YasLar ZaLimin ZuLmune EgiLdi BasLar InsanLik AgLiyor Su FiListinde Feryat EdiyorLar Kardes BaciLar Ne ZamaN Bitecek Orda AciLar DuaLar YoLLayin NurLu HaciLar BitsiN Artiqk Su ZuLuM FiListinde BaruT Kokusundan CicekLer SoLdu KabirLer Kefensiz CanLarLa DoLdu SokakLarı Viran Kan GoLu OLdu OLum KoL Geziyor Su FiListinde Feryat EdiyorLar Kardes BaciLar Ne ZamaN Bitecek Orda AciLar DuaLar YoLLayin NurLu HaciLar BitsiN Artik Su ZuLuM FiListinde |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5477 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Seni filistin gibi seveceğim. endülüs kokan şu kırmızı ellerimi kanayan meleklerin ağzına batırıp sana ezilmiş bir kentin gözünden çöl yangını bir sevda ile sesleneceğim ve ben seni düşündüğüm her saat ağız dolusu ağlayacağım ardından ey iklimler boyu andığım bu taş duvarlar bir gün dile gelecek üşüşecek yine bahçelere çocuklar sabahın elleri akşamı kör etmeden kandahar dağlarımı güller donatacak. ve sen güneşi avuçlarına hapsedip parmaklarında gezdireceksin geceyi bilesin ey sonsuzluğuna adandığım kanatlarında tüten cennet gülüşleriyle beyruta gözyaşı döken güvercinler,nasıl hasretse filistindeki sevdaya aynı hasretleri kalbime zincirleyip sana yusufca bir aşkla geleceğim. bilesin ey sahralarca yandığım kara gözlerindeki mülteci sevdayla sensizliğe hüküm giyen şu kalbim zindansı bir hüzne sırdaş olurken içimin göklerinden süzülüp gelen mekke yağmurlarını sana hapsedip en çok seni susacağım karanlıklara.. bilesin ey cennetine kuşandığım yalnızlığın uçsuz bucaksız sahralarında ismini kızıl kum tanelerine yazarken mecnunca bir çaresizliğe düşmeden sana leyla demeye utanmayacağım. ve saçlarında parlayan çöl yalnızlğında sana muhammedi bir gökyüzü sunacağım. bilesin ey vuslatını firak sandığım yüzüme bulaşan bu kırılganlığı silip mahmur şiirleri ateşe döktüğümde gözlerinin kıblesine kudusü çizip Seni Filistin Gibi Seveceğim Seni Filistin Gibi Seveceğim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5478 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
![]() Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1118
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Arif nazim _ Bildigin gibi degil .
![]() |
#5479 |
Navigator
![]() Sevme
İbrahim Erkal Nasıl anlatayım pişmanlığımı Sensiz ne haldeyim sorma sorma Sana bakanlara düşmanlığımı Cahilliğimede yorma yorma Sen gideli herşey renginden oldu Gönlümün gülleri sarardı soldu Hayatımın gülen yüzü kayboldu Of bir çift dileğim var kırma kırma Ah bir çift dileğim var kırma kırma Tutma benim gibi onun elini Onu benim gibi sevme sevme Ben kimseyi sevmedim senin gibi Sende benim gibi sevme sevme Sende benim gibi sevme sevme Nasıl sever nasıl kıskanırmışım Nasılda gitmene sessiz kalmışım Sen gitmişsin ama ben anlamışım Hala seviyorsan durma durma........... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5480 |
Navigator
![]() Neset Ertas
Zahidem Zahide kurbanım ne olacak halim Gene bir laf duydum kırıldı belim Gelenden gidene haber sorayım Zahide bu hafta oluyor gelin Hezeli dedeli gönül hezeli Çiçekdağı da döktü mola gazeli Dolaştım alemi gurbet gezeli Bulamadım Zahidemden güzeli Gurbet ellerinde esirim esir Zahide kurbanım hep bende kısır Eğer anan seni bana verirse Nemize yetmiyor bu ev kadar hasır........... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 8 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 8 Misafir) | |
|
|