![]() |
#5601 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 886
![]() |
![]() Zara & Sabahat Akkiraz - Degme felek
off gece gece bu sarki da fena etti beni...
![]() ![]() |
![]() |
#5602 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Sabahat Akkiraz - Tevhid
e bu güzel gece de bu muhtesem eser ile son bulsun, cümleten hayirli geceler...
![]() ![]() |
![]() |
#5603 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Fettah Can - Hazine
görmeyi denedim gönül gözüyle yaşamadım bilmiyordum aşkmış hazine sorun etmedim bakınca maziye bir baktım bin ders aldım kısmetmiş bugüne.. oysa sana ne kadar ihtiyacım vardı yüzüme konan gülücükler uçup gitmiyor yanında zaman ne kadarda kısaymış yoksunya günler, geçip gitmiyor... E hadi neyse bu gece de böyle son bulsun, bize bagislanan en büyük hazine de yasamak, mutlu yasamlar diyelim o halde...
![]() ![]() |
![]() |
#5604 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1023
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Oğuz Aksaç - Mektebin Bacaları Mektebin Bacaları Mektebin bacaları (vay lele lele lele) Ders verir hocaları (uy amman can kurban) Kim yarimi sorarsa (vay lele lele lele) O'dur birincileri (uy amman can kurban) Ay doğar bedir allah (vay lele lele lele) Bu sevda nedir allah (uy amman can kurban) Ya benim muradım ver (vay lele lele lele) Ya beni öldür allah (uy amman can kurban)
![]() ![]() |
![]() |
#5605 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() srilanka Şuan
![]() Son Aktivite: 07.06.2009 13:23
Tecrübe Puanı: 642
![]() |
![]() intizar-uykum firari
![]() |
#5606 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 882
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ebru Gündeş --- ÖLümSüz AşkLar...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5607 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1023
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Life For Rent - Dido
I havent really ever found a place that I call home Henüz gerçekten evim diyebileceğim bir yer bulamadım I never stick around quite long enough to make it Hiçbir yerde bunu yapabilecek kadar uzun kalmıyorum I apologise that once again Im not in love Aşık olmadığım için tekrar özür diliyorum But its not as if I mind that your heart aint exactly breaking Ama kalbinin tam olarak kırılmadığına aldırıyormuş gibi değilim Its just a thought, only a thought Bu sadece bir fikir, yalnızca bir fikir Nakarat : [ But if my life is for rent and I dont learn to buy Ama eğer hayatım kiralıksa ve satın almayı öğrenmiyorsam Well I deserve nothing more than I get O zaman sahip olduğumdan daha fazlasını hak etmiyorum Cos nothing I have is truly mine Çünkü sahip olduğum hiçbir şey gerçekten bana ait değil ] Ive always thought that I would love to live by the sea Her zaman denize yakın bir yerde yaşamaktan hoşlanacağımı düşünmüşümdür To travel the world alone and live my life more simply Dünyayı tek başıma gezmeyi ve hayatımı daha basit yaşamayı I have no idea whats happened to that dream Bu hayale ne olduğu konusunda hiçbir fikrim yok Cos theres really nothing left here to stop me Çünkü burada gerçekten beni durdurabilecek hiçbir şey kalmadı Its just a thought, only a thought Bu sadece bir fikir, yalnızca bir fikir Nakarat : [ But if my life is for rent and I dont learn to buy Ama eğer hayatım kiralıksa ve satın almayı öğrenmiyorsam Well I deserve nothing more than I get O zaman sahip olduğumdan daha fazlasını hak etmiyorum Cos nothing I have is truly mine Çünkü sahip olduğum hiçbir şey gerçekten bana ait değil ] Ive always thought that I would love to live by the sea Her zaman denize yakın bir yerde yaşamaktan hoşlanacağımı düşünmüşümdür To travel the world alone and live my life more simply Dünyayı tek başıma gezmeyi ve hayatımı daha basit yaşamayı I have no idea whats happened to that dream Bu hayale ne olduğu konusunda hiçbir fikrim yok Cos theres really nothing left here to stop me Çünkü burada gerçekten beni durdurabilecek hiçbir şey kalmadı Its just a thought, only a thought Bu sadece bir fikir, yalnızca bir fikir Nakarat While my heart is a shield and I wont let it down Kalbim bir kalkanken ve onu indirmeyecekken While I am so afraid to fail so I wont even try Başarısız olmaktan, denemeyi bile göze alamayacak kadar korkarken Well how can I say Im alive Yaşadığımı nasıl söyleyebilirim If my life is for rentEğer hayatım kiralıksa
![]() |
#5608 |
Yiğido
![]() ![]() mhmt.alperen Şuan
![]() Son Aktivite: 28.09.2009 14:38
Tecrübe Puanı: 619
![]() |
![]() aykut kuşkaya - severim ben seni candan içeri bu nasıl mezhepmiş dinden içeri
![]() ![]() |
![]() |
#5609 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2219
![]() |
![]() erol evgin-sevdan olmasa
bende bu cehennem gibi yurek olmasa bende deli ruzgar gibi hasret olmasa bir de cana can katan o sevdan olmasa, sevdan olmasa bende bitip tukenmeyen umut olmasa ferhatin daglari delen sabri olmasa bir de cana can katan o sevdan olmasa, sevdan olmasa gonlumde bu dinmek bilmez sizi olmasa gozlerimde gozlerinin izi olmasa bir de cana can katan o sevdan olmasa, sevdan olmasa aahh. bu hayat cekilmez aahh. bu hayat cekilmez sen olmasan canim aaahh. bu cile cekilmez |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5610 |
Usta Yiğido
![]() sivassporlukiz Şuan
![]() Son Aktivite: 17.07.2009 13:50
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Kazim Koyuncu-Denizde Kararti Var
|
![]() |