|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |
Anketimiz: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden? | |||
Sabah |
![]() ![]() ![]() ![]() |
91 | 4,70% |
Hürriyet |
72 | 3,72% |
Milliyet |
44 | 2,27% |
Zaman |
886 | 45,76% |
Akşam |
38 | 1,96% |
Cumhuriyet |
291 | 15,03% |
Ortadoğu-Yeniçağ |
54 | 2,79% |
Yenişafak |
78 | 4,03% |
Fanatik |
59 | 3,05% |
Fotomaç |
47 | 2,43% |
Posta |
82 | 4,24% |
Sözcü |
0 | 0% |
Diğer |
170 | 8,78% |
Vakit |
17 | 0,88% |
Taraf |
7 | 0,36% |
Katılımcı sayısı: 1936. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#561 |
Yeni Yiğido
![]() efe.ank Şuan
![]() Son Aktivite: 10.02.2009 11:28
Tecrübe Puanı: 605
![]() |
![]() hurriyet okuyorum cunku hep hurrıyet okudum ...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#562 |
Yiğido
![]() ![]() teamfoback Şuan
![]() Son Aktivite: 07.01.2009 18:58
Tecrübe Puanı: 608
![]() |
![]() haberleri ideolojileri dışında yazan tek gazete varsa zamandır...
ekrem dumanlının biçok yazısını okumaya özen gösteririm... adam gibi adam ![]() doğan medaynın tüm gazeteleri ... iktidar yalakalığı yapar ... eğer iktidarla arası bozuksa çamur siyaseti izler... cumhuriyet ve vakit gazeteleride ideolojileri gereğinden fazla abartarak haber yapar!!! o yüzden zaman diyorum... zamanınızı boşa harcamayın ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1300
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ne yani Zaman'ın savunduğu bir görüş yok mu.?
![]()
![]() |
#564 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ofgurleyuk78 Şuan
![]() Son Aktivite: 29.01.2010 16:58
Tecrübe Puanı: 773
![]() |
![]() Daha öncede yazdım yine söyleyeyim. Ankete bile alınmayan Vatan Gazetesini okuyorum. Şaban Dişliyi, Dingir Mir Memhmet Fırat'ı, Zahit Akman'ı ve Deniz Fenerini ortaya çıkaran gazete. İsmini vermeyeceğim ve sitemizdeki arkadaşlar tarafından çok okunan bir gazete Kayseri de kaldırımlara ve bina önlerine konularak (parasız) okutulmaya çalışılıyor. Bunların parasını nereden buluyorlar acaba.
![]() |
#565 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() seheresma Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2010 16:34
Tecrübe Puanı: 665
![]() ![]() |
![]() bende gazete bulunmazki !!!!!!!! internet varken birde onlarami para yediricem yalan yanlis yaziyorlar zaten bosversenize hepsi birbirinden beter sonucta ekmek parasi icin karaliyorlar iste .....türk televizyon kurumu haberleri nerdeyse 2 saate varan haber verirken gazete nasil okuyalim ALLAH askina ya? en uzun haberr rekoru tr nin valla almanyada 10 dk sürmezken !! bizimkiler birbirine laf atmaktan kafamizi sisiriyorlar baska birsey yok inanin ya bence böyle :((((((((
|
![]() |
![]() |
![]() |
#566 | |
Yiğido
![]() ![]() Yigit_07_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 15.10.2011 15:08
Tecrübe Puanı: 648
![]() |
![]() Alıntı:
Yorumlar yapılmış zaten cumhuriyet i görduk her taşın altında onlar çıktı çıkıyor halada
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kasparix Şuan
![]() Son Aktivite: 01.07.2011 16:53
Tecrübe Puanı: 742
![]() |
![]() ben doğan medyanın gazetelerini okumuyorum ancak bazı onurlu yazarları var işde Türk gazeteciliğini kurtarmaya çalışan o yayın kurumlarında onları netten takıp ediyorum okumama da gerek yok mesela cumhuriyet gibi bi gazeteyi de zaten zaman tüm yalan haberlerini yayınlıyo ve bu sayede onlarıda en doğru şeklde okumuş oluyoruz.....
kardeşim defalarca dediniz bu değirmenin suyu nerden geliyo ya diyoruz biz gerekirse aç kalıyoruz sigara içmiyoruz zevklerimizden kesiyoruz genede gazetemize sahip çıkıyoruz..İNANDIĞIMIZ GİBİ OKUYORUZ YOKSA NE İDÜĞÜ BELİRSÜZLERİN TÜRK İSLAM KÜLTÜRÜNDEN YOKSUNLARIN YAZDIĞI GİBİ OKUMAK ZORUNDA KALMIYORUZ... kardeşim sen bana söyler misin bazı düşünce kulup grup ve derneklerin yaz kamplarında biralarla beraber satılan gazeteleri,,,,,cumhuriyet mtinglerinde satılan gazeteleri,,,ve hatta ülkemizin en itbarlı kurmlarından bazılarına yalaklık için ücretsiz gönderilern gazeteleri,,,,tüncay güneye seni ömür boyu rahata boğcaağız diyen doğan grup temsilcilerini bilmiyoruz mu sanıyosunuz...bundan sonra karar aldım TRAJI 150 HADİ NEYSE 100 BİNİN ALTINDAKI GAZETELERE hani bide milyonluk trajlılara kafa tutarlar ya sözüm onlara YORUM DAHI YAPMAYACAĞIM...MEĞER GAZETENİZİ SEVİYO İNANIYOSANIZ SİZDE O BAHSETMİŞİN YA GARDAS VARSA YÜREĞİNİZ GÖNDERİN HER YERE ATIN HER KAPIYA ÖDEYİN VARSA YÜREĞİNİZ ÜCRETLERİNİ..NERDE SİZDE O YÜREK..BELEŞ CUMHURİYETÇİ,,SÖZDE STATÜKOCULAR SİZİ HADİ ORDAN.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#568 |
Yeni Yiğido
![]() haskanlı Şuan
![]() Son Aktivite: 06.01.2009 10:33
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() hepsinden okumak lazım herkez doğruyu okumak ister ve doğru bulduğunu alır ama diğerlerinede bakmak lazım. bir şeyin doğruluğundan yüzde yüz emin olamayız emin olmak için bütün yanlışları öğrenmiş olmamız lazım.her şeyi okuyalım ama her şeyi kabul etmeyelim bence.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Yiğido
![]() ![]() asiLkiz Şuan
![]() Son Aktivite: 02.07.2009 08:49
Tecrübe Puanı: 616
![]() |
![]() posta gazatesini seçtim çünkü bulmacası derste sıkılmamak için bire bir çözüm...
![]() |
#570 |
Yeni Yiğido
![]() TeqTaBanCa_ Şuan
![]() Son Aktivite: 13.01.2009 15:12
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() GazeteLerden Nefret Ederim TarafSız ObjekTif Gazete Yok ki OkuyaLım...İLLa aLacakSam Posta aLırDım Hem BuLmaCa Hemde Eğitici ŞeyLer Var (:
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir) | |
|
|