|
|
#5851 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5509
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hasbi rabbi
Sami yusuf |
|
|
|
|
|
#5852 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4570
![]() |
Şu anda türkü dinliyorum.................... .........
|
|
|
#5853 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58_SEMİH_58 Şuan
Son Aktivite: 03.10.2014 22:26
Tecrübe Puanı: 798
![]() |
AsLı qünqöR--------Son ÖpücüK!!!!!!!!!!
Saq0pa KajMeR-----------AtesTEn qömLeK!!!!!!
Herşeyi Yıkalım Geride Ne Kaldıgına Bakalım... Konu 58_SEMİH_58 tarafından (20.03.2009 Saat 18:59 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#5854 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
Son Aktivite: 29.10.2010 21:09
Tecrübe Puanı: 1133
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ruhi kaan Birkalir _ Senden baska . . .
|
|
|
#5855 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5509
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yk. Kara Toprak Dost dost diye nicelerine sarildim Benim sadik yarim kara topraktir Beyhude dolandim bosa yoruldum Benim sadik yarim kara topraktir Nice guzellere baglandim kaldim Ne bir vefa gordum ne fayda buldum Her turlu istegim tipraktan aldim Benim sadik yarim kara topraktir Koyun verdi kuzu verdi sut verdi Yemek verdi ekmek verdi et verdi Kazma ile dogmeyince kit verdi Benim sadik yarim kara topraktir Adem'den bu deme neslim getirdi Bana turlu turlu meyva yetirdi Her gun beni tepesinde goturdu Benim sadik yarim kara topraktir Karnin yardim kazmayinan belinen Yuzun yirttim tirnaginan elinen Yine beni karsiladi gulunen Benim sadik yarim kara topraktir Iskence yaptikca bana gulerdi Bunda yalan yoktur herkes de gordu Bir cekirdek verdim dort bostan verdi Benim sadik yarim kara topraktir Havaya bakarsam hava alirim Topraga bakarsam dua alirim Topraktan ayrilsam nerde kalirim Benim sadik yarim kara topraktir Dilegin var ise Allah'tan Almak icin uzak gitme topraktan Comertlik topraga verilmis Hak'tan Benim sadik yarim kara topraktir Hakikat ararsan acik bir nokta Allah kula yakin kul Allaha Hak'kin hazinesi gizli toprakta Benim sadik yarim kara topraktir Butun kusurlarim toprak gizliyor Merhem calip yaralarim duzluyor Kolun acmis yollarimi gozluyor Benim sadik yarim kara topraktir Herkim olursa bu sirra mazhar Dunyaya birakir olmez bir eser Gun gelir Veysel'i bagrina basar Benim sadik yarim kara topraktir Aşık Veysel Şatıroğlu |
|
|
|
|
|
#5856 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() izmirliyiğido Şuan
Son Aktivite: 28.03.2013 15:23
Tecrübe Puanı: 750
![]() |
rafet el roman - seni seviyorum
|
|
|
#5857 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
Son Aktivite: 30.11.2015 23:13
Tecrübe Puanı: 1049
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sıla - Sevişmeden Uyuyalım
Gitmek zor mu senin için, Mevcut duruma alışanlardan mısın Aşk yok mu sence Sevişmek herkesle aynı mı sence Kalp yok mu sence Hayata üşenenlerden misin sende İster kırılıp dökülelim İster yok olup dirilelim Sevişmeden uyumayalım Anlaşmadan ölmeyelim.. Hiç cesareti yokmuş gibi Mecbur susanlardan mısın Uçmak zor mu senin için Yürümeye bile korkanlardan mısın Aşk yok mu sence Sevişmek herkesle aynı mı sence Kalp yok mu sence Hayata üşenenlerden misin sende İster kırılıp dökülelim İster yok olup dirilelim Sevişmeden uyumayalım
|
|
|
#5858 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2245
![]() |
![]() Adam dedim adamları kızdılar, Ben adam sanmıştım adam değilmiş..! Küfrettiler bana neler yazdılar, Ben adam sanmıştım adam değilmiş..! Halbuki otuz yıl beraber gezdim, Yalan yok ne mertlik ne puştluk sezdim, Çok iyi oynamış sanradan çözdüm, Ben adam sanmıştım adam değilmiş..! Ne bileyim gardaş ismine bakıp, Boyuna-posuna, cismine bakıp, Rakibine bakıp, hasmına bakıp, Ben adam sanmıştım, adam değilmiş..! Marifetname’yi karıştır bir bak, Bakmazsan imkansız bunu anlamak, Ne kadar kindarsa o kadar korkak! Ben adam sanmıştım, adam değilmiş..! Korkaktır konuşmaz, yüz yüze susar, Arkadan duyarsın, sana kin kusar, Padişah yaparsan ilk seni asar, Ben adam sanmıştım, adam değilmiş..! Mesela olay var, yürek sızlıyor... İnsan bir şey desin diye gözlüyor, Cahilliği suskunlukla gizliyor, Ben adam sanmıştım, adam değilmiş..! Bazen de konuşur, bazı zamanlar, Kağıda bakarak bağırır çınlar, Onu da sadece kendisi anlar, Ben adam sanmıştım adam değilmiş..! Bir insan düşün ki, ağlamaz gülmez, İstişare bilmez, meşveret bilmez, Bundan sonra kart ağaç da eğilmez... Ben adam sanmıştım adam değilmiş..! Hülasa ne kokar ne bulaşır, Arzu eden kırk kapıdan ulaşır, Etrafında finoları dolaşır, Ben adam sanmıştım adam değilmiş..! Ozan Arif bu kim? Söyleme olmaz! Söylersen destanın kıymeti kalmaz! Yarası olmayan üstüne almaz! Ben adam sanmıştım, adam değilmiş..! |
|
|
|
|
|
#5859 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
Son Aktivite: 24.10.2009 00:37
Tecrübe Puanı: 913
![]() |
Sıla - Sevişmeden uyuyalım...
kac gündür taktim buna, hos bir sarki olmus...
|
|
|
|
#5860 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2245
![]() |
![]() ozan arif Burası Türkiye bizde Türküz TÜRK BU MEMLEKET BİZİM BU VATAN BİZİM Bu toprakta doğduk burda büyüdük Bu memleket bizim bu vatan bizim 1071 Malazgirtten bir gedik açıp girdik Bu toprağa Yurt dedik BEDEL İSE BEDELİNİ ÖDEDİK BU MEMLEKET BİZİM BU VATAN BİZİM Türkiye ye neden Türkiye denmiş BU İSİM BU YURT A GÖKTENMİ İNMİŞ Demekki apaçık bedel ödenmiş BU MEMLEKET BİZİM BU VATAN BİZİM BEDELİ SAYISIZ ŞEHİT OLMUŞ CAN BEDELİ BAYRAĞI AL EYLEYEN KAN Ne isterse verdik bizden bu vatan BU MEMLEKET BİZİM BU VATAN BİZİM Lazda benim Çerkezde ben Kürtte ben Bunlar aza bunlar el kol TÜRK BEDEN Ağzı olan konuşmasın bilmeden BU MEMLEKET BİZİM BU VATAN BİZİM Mülayim bulupta Türkteki huyu Kuyu kazmasınlar ardından kuyu Kabarmasın Türkün ayranı suyu BU MEMLEKET BİZİM BU VATAN BİZİM Kimse şaşırmasın kimse şaşmasın Bağrında barınan YILANLANMAŞIN Türkiyede Türkün sabrı taşmasın BU MEMLEKET BİZİM BU VATAN BİZİM Bırakın yılanı EN KÜÇÜK BÖCEK Bu toprakta yaşıyorsa bilecek TÜRKİYE TÜRKLERİN YURDU DİYECEK BU MEMLEKET BİZİM BU VATAN BİZİM Ey Arif bazısı demiyor ama Der GARDAŞ DERT ETME HİÇ DÜŞME DERDE GAMA SEVE SEVE DEDİRTİRİZ ADAMA BU MEMLEKET BİZİM BU VATAN BİZİM |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 19 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 19 Misafir) | |
|
|