![]() |
#5891 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 896
![]() |
![]() Kaan Özdemir - Günahlar İşliyorum
Sensizligi bir kagida sarip tüttürüyorum küllerini avuclarimda saklayip düslere savuruyorum gecenin ayazlarina kapilip sonra sabaha kadar agliyorum bir cebimde sen bir cebimde istanbul zaten baska birseyim yok bir cebimde sen bir cebimde sarkilar zaten baska birseyim yok günahlar isliyorum bile bile allah beni tas etsin diye carpmasin kalbim artik ne olur sizliyor sizliyor bildigin gibi degil
![]() ![]() |
![]() |
#5892 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2228
![]() |
![]() şimdi size bir sualim olaçak
melun asılsınmı asılmasınmı? sen milletsin sensin kararı alacak melun asılsınmı asılmasınmı? kararı verecek önce milletdir en buyuk mahkeme bence milletdir milleti duymamak buyuk bir zillettir melun asılsınmı asılmasınmı? dunyanın tepkisi artarsa artsın avrupa isterse k.c.nı yırtsın herkes kararını cok iyi tartsın melun asılsınmı asılmasınmı? şehit anasının halini duşun yetimini duşun dulunu duşun gazilerin kopuk kolunu duşun melun asılsınmı asılmasınmı? bu milleti turk kurd diye bölen bu kurdum deyip kurdu sokan yılan bu hiç mahkeme edilirmi ulan bu melun asılsınmı asılmasınmı? fitnelerle birlik fitlerle birlik avanesi olan bitlerle birlik savunmaya kalkan itlerle birlik melun asılsınmı asılmasınmı? daga taşa pusu kuran bu pi.ti askeri sivili vuran bu pi.ti kundakda bebegi vuran bu pi.ti melun asılsınmı asılmasınmı? cayır cayır yaktı orman koymadı dagda suru köyde harman koymadı daha hala bakın kana doymadı melun asılsınmı asılmasınmı? peşinde dolandık butun dunyaya almak için zor kandırdık Kenyayı şimdi görsun anya ile Konyayı melun asılsınmı asılmasınmı? kim aldı söyleyin otuz bin canı yerlerdemi kalsin şehitin kanı bunu kabul etmez Turkun vicdanı melun asılsınmı asılmasınmı? gun gectikçe bazı vicdanı körler buna yarin fikir suçlusu derler safsaflamak için her haltı yerler melun asılsınmı asılmasınmı? başımızda olan paşası beyi neyi bekliyorlar bilmemki neyi besiyemi cektik bu ib... melun asılsınmı asılmasınmı? ben olsam bu işi coktan çözerdim kör bıcakla diri diri yuzerdim kara taşla kafasını ezerdim melun asılsınmı asılmasınmı? Ozan Arif rica ediyor bakın cellada mellada vermeyin sakın ipini çekmeyi bana bırakın melun asılsınmı asılmasınmı? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5893 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 896
![]() |
![]() Kaan Özdemir - Günahlar İşliyorum
![]() ![]() |
![]() |
#5894 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 892
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Karanlık gecede kara sudan zap suyuna giden yol,
Dolunay azaplığında vatanımın, Ay örgüsü saçlarına vurgun düşmüşüm, Alın yazımıza vatan ve bayrak, şehitlik yazılmış En güzel türküyü kurşun söyler özüme, Ola ki Tendürek ağıdı Cudi, Havar türkülerinde, Muhabbeti bulurum bir zaman, Şahadetse aslanların savaşında, Ölümsüzlük, şehitlik, bayrak hilalinde, Can veren, kan veren yiğitler, Yar gönlümüze düşende, çıktık dağların başına Karanlık gecede el uzattık hilale, Vurgun yedik seher rüzgarında, Gurbet türküleriyle selam ettik yar diyarına, Savaş türkülerinde kendimizi bulduk, Vatan türküsüyle huy eyledik her zaman Kürşat baskınlarında şahadetime destur verilirken, Tekbir-i ilahi ki bayrağımdaki iman, Yıldız yüceliğinde vatan olası gönül, Neylerim, neylerim sensiz acep? Seninle gezerim Şavşat’ı, Kars’ı, Seninle inerim Bingöl’den Van’a, Muş’tan el ederim Adıyaman’a, Ben deli sevdalar yaşar uykusu geçerken, Keleş sesinde yas tutarım, Ölen şehitlerin ardından, Mimarisi olduğum Anadolu’yu gezerken, Nasibim bir kurşun olup da, düşersem toprağa, Eğer, eğer toprak bana asmışsa bağrını, Damla damla düşüyorsa toprağa kan, Bayraklara sarılıyorsa tabutlar, Analar, analar ağlıyorsa yitik erlerinin ardı sıra, Gelinler, gelinler yas tutuyorsa yiğit erlerinin ardından Ki Türk devleti öksüz kalacaksa eğer, Koyuver şahin misali saldırsın İbrahim’in delilerini, Mehmetçesine, çakal sürüsüne, Ay gökte kaldıkça, Ulu kocaların, ak sakalların duası Üstüne olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5895 |
Genel Koordinatör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertugrul Şuan
![]() Son Aktivite: 19.01.2013 13:22
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Müzeyyen Senar - Adım Çıkmış Sarhoşa
![]() ![]() |
![]() |
#5896 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Orhan GENCEBAY...................... ...batsın bu dünya
![]() |
#5897 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 892
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ßen Sevdalı sen Belalı ---Sezen Aksu
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5898 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1390
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() komşuların kınası var davul -zurna dinliyorum
![]()
![]() |
#5899 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2204
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İslamın Gölgesinde Hayat dinliyorum..
![]() |
#5900 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Kerim Tekin Kar beyazdir ölüm Hasret vuruyor, gecenin koynunda. Anilar vuruyor, gözyaslarima. Cilgin bulutlar, dönüyor basimda. Uykusuz geceler, kapimda. Yikilsa dünya, kiyamet kopsa, yinede vazgecmem, ölürüm derdimden! Kar beyazdir ölüm, ellerinden gülüm! Yine yoksun diye, düsmanim her güne! Dursun dünya!! Dönmesin sensiz! Yasatmasin, oof, Allahim sensiz! Kar beyazdir ölüm, ellerinden gülüm! Yine yoksun diye, düsmanim her güne! Hasret vuruyor, gecenin koynunda. Anilar vuruyor, gözyaslarima. Cilgin bulutlar, dönüyor basimda. Uykusuz geceler, kapimda. Yikilsa dünya, kiyamet kopsa, yinede vazgecmem, ölürüm derdimden! Kar beyazdir ölüm, ellerinden gülüm! Yine yoksun diye, düsmanim her güne! Dursun dünya!! Dönmesin sensiz! Yasatmasin, oof, Allahim sensiz! Kar beyazdir ölüm, ellerinden gülüm! Yine yoksun diye, düsmanim her güne! Kar beyazdir ölüm, ellerinden gülüm! Yine yoksun diye, düsmanim her güne! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 7 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 7 Misafir) | |
|
|