Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
SİVAS'a DİSKO ŞART - Sayfa 6 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 27.12.2007, 12:32   #51
ceylankimya
Tecrübeli Yiğido

ceylankimya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ceylankimya Şuan ceylankimya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.06.2008 07:57

Tecrübe Puanı: 779 ceylankimya FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: SİVAS'a DİSKO ŞART değil

blacksky
Alıntı:
şunu söyleyim ne vatan sevgisi ne şehit kanları ne atalarımız ne islam dini sizlerin tekelinde değildir.Ortak değerlerimiz üzerinden birbirimizi yargılamayalım, herkesinde yaşam tarzına tabi ki birbirimize,vatana,millete,top luma zarar vermediği müddetçe saygı duyalım.
İşte bende ÖZGÜRLÜK te DİN de kimsenin tekelinde değldir.
blacksky
Alıntı:
birbirimize,vatana,millete,top luma zarar vermediği müddetçe saygı duyalım.
Bu düşünceni sonuna kadar destekliyorum.Ama değerli Yiğidolar bozulmuş bi gençlik yerine bilgi sahibi insanlara faydalı olan bir gençlik olsa.Eğlenmesin demiyoruz ama disko,bar...vs bu gibi şeyler insanlara ve bulundukları ortamdaki toplumlarada her yönden mutlak zarar verir...
ceylankimya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 27.12.2007, 19:34   #52
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 17:24

Tecrübe Puanı: 1154 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt
Standart -->: --->: -->: --->: SİVAS'a DİSKO ŞART

Alıntı:
blacksky Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Türban konusuna nereden gelindi bilmiyorum, ben şahsen herkesin istediği yerde istediği kıyafeti giyebilmesinden yanayım. Türban konusu tam olarak ne zaman çözülür derseniz sizin zihniyetinizdekiler türbanı kullanmaktan vazgeçtikleri zaman derim. Sizin zihniyetniz derken kastettiğim şey, sadece kendisini müslüman sayan diğerlerini kafir gören başı kapalıyı namuslu başı açığı namussuz ilan eden haddini bilmez zihniyettir. Ayrıca dinden imandan haberimin olup olmaması beni ilgilendirir sana hesap vermem, bana göre senden daha iyi müslümanım, değilsemde hesabını zamanı gelince Allah benden sorar.sen bu kadarını bile hazmedemiyorken bu işi bile burnunu sokup insanları yargılamaya çalışıyorken bu konular nasıl çözülebilir ki?
TÜRKİYENİN %90 LIK KISMI TÜRBAN YANDAŞIDIR.BUDA DEMEKTİRKİ HER 100 KİŞİDEN 90'I TÜRBAN VE(TÜRBANA LAYIK)BİR KESİMDİR.TÜRKİYE -MÜSLÜMAN-BİR DEVLETTİR.VE SENDE BU DEVLETİN İNSANLARINA HAKARET EDEMEZSİN. SEN VE SENİN GİBİLER YOK BEN DEVAM EDERİM DİYOSANIZ HER ZAMAN VE HERYERDE E Z İ L M E Y E M A H K U M S U N U Z ! ! ! O KADAR

EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN BİRİLERİ VAR ...!!!
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 27.12.2007, 20:06   #53
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42

Tecrübe Puanı: 937 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: --->: SİVAS'a DİSKO ŞART

[quote=crazy_glcn;223122]bencede sart...yaz tatalinde çesmeden sivasa geliyorum keske gelmeseydım bıle dedıgım oluyoo...

ANTEP GÜZELİ .....TUĞÇé.....[/QUO

Gelme o zaman Sivasa sana zorla Sivasa gel diyen yok hep çeşmede kal bol bol kafan uyuşur.Kesinlikle karşıyım diskoya..
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sivaslıgenç'e Teşekkür Ediyor...
Alt 27.12.2007, 20:10   #54
serhatcan
Yasaklı
NO AVATAR

serhatcan Şuan serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2012 15:55

Tecrübe Puanı: 0 serhatcan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: -->: --->: -->: --->: SİVAS'a DİSKO ŞART

Alıntı:
serrrkan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
TÜRKİYENİN %90 LIK KISMI TÜRBAN YANDAŞIDIR.BUDA DEMEKTİRKİ HER 100 KİŞİDEN 90'I TÜRBAN VE(TÜRBANA LAYIK)BİR KESİMDİR.TÜRKİYE -MÜSLÜMAN-BİR DEVLETTİR.VE SENDE BU DEVLETİN İNSANLARINA HAKARET EDEMEZSİN. SEN VE SENİN GİBİLER YOK BEN DEVAM EDERİM DİYOSANIZ HER ZAMAN VE HERYERDE E Z İ L M E Y E M A H K U M S U N U Z ! ! ! O KADAR
Kardeşş. yaşını,işini ve eğitimini cidden merak ediyorum. Birde sivas ın sosyal,kültürel ve ekonomik yapısını yorumlamanı istiyorum.litfen.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.12.2007, 20:14   #55
serhatcan
Yasaklı
NO AVATAR

serhatcan Şuan serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2012 15:55

Tecrübe Puanı: 0 serhatcan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: -->: --->: SİVAS'a DİSKO ŞART

[quote=sivaslıgenç;223401]
Alıntı:
crazy_glcn Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bencede sart...yaz tatalinde çesmeden sivasa geliyorum keske gelmeseydım bıle dedıgım oluyoo...

ANTEP GÜZELİ .....TUĞÇé.....[/QUO

Gelme o zaman Sivasa sana zorla Sivasa gel diyen yok hep çeşmede kal bol bol kafan uyuşur.Kesinlikle karşıyım diskoya..
Kardeşş seninde yaşını ,EĞİTİMİNİ Ve ne işle ilgilendiğini merak ediyorum. haa birde boşzamanlarınızı nerede ve nasıl geçirdiğinizi merak ediyyorum. 2 . si sende bana sibvasın sosyal kültürel ve ekonomik yapısını yorumlarmısın.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.12.2007, 20:54   #56
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1154 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt
Standart -->: --->: -->: --->: -->: --->: SİVAS'a DİSKO ŞART

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kardeşş. yaşını,işini ve eğitimini cidden merak ediyorum. Birde sivas ın sosyal,kültürel ve ekonomik yapısını yorumlamanı istiyorum.litfen.
YAŞIM 18
ÜNİVERSİTEYE HAZIRLANIYORUM
LİSE MEZUNUYUM.ALPEREN GENÇLİK OCAKLARI ÜYESİYİM

SİVASIMIN KÜLTÜREL YAPISI:GELENEK VE GÖRENEKLERİNİ HER ZAMAN ÖN PLANDA TUTAN BİR KÜLTÜRE SAHİBİZ.BELKİ BU ÖZELLİĞİYLE TÜRKİYEDE EŞİ BENZERİ OLMAYAN BİR KARALILIKLA KÜLTÜRÜNE VE YAŞAM TARZINA LAF SÖYLETTİRMEZ SİVASLI .BAZI....LAR BU KARARLILIĞIMIZI -YOBAZ-DİYE NİTELENDİRMEKTEDİRLER.SİVASTA RAMAZAN GÜNÜ SOKAKTA ORUCUNU BOZAN BİRİNİ GÖREMEZSİN MESELA.ÇÜNKÜ BU ŞEHİRDE TEK DİN AĞIRLIKTADIR VE KİMSE BUNA CESARET EDEMEZ.MEYDANLARDA DÖVÜLEN BİR KADIN GÖREMEZSİN.BİR YAŞLIYA SAYGISIZLIK YAPANI GÖREMEZSİN.BİR ÇOCUĞUN BÜYÜK BİR KİŞİ TARAFINDAN HIRPALANDIĞINA DENK GELMEZSİN.ÇÜNKÜ YİĞİDO SOKAKTAKİ KADINI -BACISI-BÜYÜĞÜNÜ -ATASI-KÜÇÜĞÜNÜDE -GARDAŞI- OLARAK GÖRÜR.BU ŞEHİRDE KAPKAÇ OLMAZ OLSA BİLE POLİSE GEREK KALMAZ.ÇÜNKÜ POLİSTEN ÖNCE O KİŞİ HALK TARAFINDAN FECİ BİR ŞEKİLDE LİNÇ EDİLMİŞTİR BİLE...

EKONOMİYE GELİNCE:SİVASIM ÇOK ZENGİN BİR YERALTI KAYNAĞINA SAHİPTİR.ÖZELLİKLE DEMİR ÇELİK FABRİKAMIZ TÜRKİYEDE 2.SIRADADIR.ŞİMDİ DEĞİL AMA TÜRKİYENİN EN KALİTELİ KOTU SİVASTA ÜRETİLİRMİŞ-SİDAŞ-FABRİKASINDA AMA ŞU AN İSTANBULA TAŞINDI.HAFİK İLÇEMİZDE 1999 YILINDA ÇOK ZENGİN BİR PETROL KUYUSU KEŞFEDİLMİŞTİR.AMA KARAOĞLANIMIZIN(ECEVİT)AMERİKA NLARLA YAPTIĞI BİR ANLAŞMA VARYA AMERİKANLAR BİZE DİYORYA:YA BENDEN ALACAKSIN YA KULLANMAYACAKSIN.HAH İŞTE O ANLAŞMA YÜZÜNDEN SADECE O PETROL KUYUSUNA DEĞİL SİVASIMIN EKMEK KAPISINA -CIVA-BASILMIŞTIR.VE KULLANILAMAZ HALE GETİRİLMİŞTİR.BOR MADENİMİZ İ Ş L E N M E M E K T E D İ R!!!.BU KAPILAR KAPATILINCA MALESEF SİVASIM KARIN TOKLUĞUNA:ŞEKER PANCARI,LAHANA,BUĞDAY,HAYVANCI LIĞA YÖNELMİŞTİR.
AMA BUNADA ŞÜKREDİYORUZ ÇÜNKÜ BİZ; BAZI ERMENİ KÖKENLİ PÇ PKK LILAR GİBİ EKONOMİK DURUMUMUZ KÖTÜ DİYE DAĞLARA ÇIKIP ASKERİMİZE BAYRAĞIMIZA DEVLETİMİZE KURŞUN SIKMIYORUZ.EKMEK YEDİĞİMİZ TASI PİSLETMİYORUZ.ONLAR PİSLETİYOR ÇÜNKÜ ONLAR (PKKLILAR)HAYVANDANDA AŞAĞILAR!!!

Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 27.12.2007, 20:55   #57
sivaslıgenç
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 937 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: SİVAS'a DİSKO ŞART

Ben 16 yaşındayım lisede okuyorum.Ben boş zamanlarımı genelde arkadaşlarımda ve alperen ocağındada geçiririyorum zamanımı yeterlimi bu kadar
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 27.12.2007, 21:00   #58
sivaslıgenç
Usta Yiğido

İyi hasta neden sordun kültğürel ekonomik yapısını hem ben Sivasta yaşamıyorum yazın Sivasa gidiyorum.He çok istersen kültürel ekonomik yaşantısını Serkan abiden farklı bişi sölemzezdim eğer Sivasta yaşasaydım.
Alt 27.12.2007, 21:35   #59
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

BACIMIN ÖRTÜSÜ BATMAKTA REZİLİN GÖZÜNE ACIRIM TÜKRÜĞE BİLLAHİ TÜKÜRSEM YÜZÜNE!!!
M.AKİF ERSOY

BAŞÖRTÜSÜNE KARŞI ÇIKANLARA EN UYGUN SÖZÜ ÜSTAD AKİF SÖYLEMİŞ ZATEN
ŞİMDİDE BİZ SÖYLÜYORUZ: SİZ REZİLLER TÜKÜRÜĞÜMÜZE BİLE LAYIK DEĞİLSİNİZ!!!

Alt 27.12.2007, 23:10   #60
sivaslifani
Yiğido

sivaslifani - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslifani Şuan sivaslifani isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.10.2008 12:34

Tecrübe Puanı: 686 sivaslifani FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: -->: SİVAS'a DİSKO ŞART

Alıntı:
resim58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Benim halen anlamadığım,niye bu rahatsızlık,neden bu kadar karşıtlık.
Herkes istediğini yapmakta hürdür ve bir demokratik ülkede yaşıyoruz ve siz tutmuş orada insanların eğlenmesini engellemek istiyorsunuz?Bu sizce doğrumu?
Belki bu bir yanlış, suç değil ama suçlara dolayısıyla yanlışlara teşviktir BENCE.
Bar çıkışı alkollu araç kullananların yaptığı trafik kazaları, kavgalar, ölümler, uyuşturucu madde alım satımı ve duyduğumuz diğer bütün iğrençlikler buralardan çıkıyor:

"Diskoda cinayet
Birlikte eğlendiği arkadaşını, kalbinden vurdu.
İstanbul'da bazı gece kulüplerinde 'bodyguard'lık yapan 24 yaşındaki Abdullah Yalçınkaya, önceki gece 2 arkadaşıyla birlikte Laleli'deki Oscar Disko'ya eğlenmeye gitti. Burada neşe içinde eğlenen 3 arkadaş arasında, bir süre sonra bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. İddialara göre, birden öfkeye kapılan Orhan N., yanında taşıdığı silahını çıkartıp, Abdullah Yalçınkaya'ya ateş etti...(kaynak:Takvim Gazetesi)"

"Bar kavgası kanlı bitti
İzmir'in tarihi Kemeraltı Çarşısı'ndaki bir barda, 18 yaşındaki 2 çocuk annesi kadın, ''Yan bakma'' gerekçesiyle tartıştığı 14 yaşındaki kızı bıçaklayarak öldürdü... (kaynak: ensonhaber.com--AA.)"

Acil servisi nöbeti tutan doktorub anlattığı vakalardan biri:
"....Gecenin ilerleyen saatlerinde taksiden inen bir başka genç, arka koltukta uzanmış kız arkadaşını kucaklayarak koşturuyor sedyelerin gelmesini beklemeksizin. Sarhoş olduktan sonra bar çıkışında merdivenden düşen Nurşen A.nın (26) yüzü kandan görünmüyor. Doktorlar burnunun kırıldığını söylüyor. Alkolün etkisiyle ağrı hissetmeyen Nurşen, yüzündekini basit bir sıyrık sanıyor...(kaynak: aksiyon.com)"

"Yapılan araştırmalara göre en çok kullanılan uyuşturucu türleri ise Afyon ,Kenevir, Sentetik, Sakinleştirici, Yapıştırıcı ve Uçucu Maddeler. Yapıştırıcı ve Uçucu Maddeler, her yerde kolay bulunması ve ucuz olması yüzünden daha çok kullanılmaktadır.
Gençleri ele alan bu alışkanlıklar daha çok Bar, Eğlence yerleri, Diskotek, İnternet kafeleri olarak belirlenmiştir. (my.operaa.comdan alıntıdır)"

"Didim'de Bar Müşterilerine Esrar Satmak İsteyen 1 Kişi Yakalandı
Edinilen bilgiye göre, gece saat: 03.30 sıralarında Didim Çamlık Mahallesi Yalı Caddesi üzerinde bir barın önünde bar müşterilerine uyuşturucu madde satmak isteyen 22 yaşındaki R.T. isimli şahıs Didim Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından yakalandı. Yapılan aramada üzerinde 10 gram esrar maddesi çıkan R.T. polis tarafından gözaltına alındı. (kaynak: haberler.com--İHA)"

Bar ve dicolardaki aramalarda 29 kişi gözaltına alındı
Nevşehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, Ürgüp İlçesi'nde bulunan bar ve discolarda yaptıkları aramalarda çok sayıda hayat kadını gözaltına alınırken, silah ve uyuşturucu maddeler ele geçirildi.(kaynak: heryerdenhaber.com)

örnekleri çoğaltmak malesef ki mümkünken halâ eğlence yerlerinin gerekli olduğunu ve stres attığını nasıl söylerler bilemiyorum.
Aksine buralar insanı sterese sokuyor be!... Siz kalkmış bize 'eğlenmek'ten bahsediyorsunuz...

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
sivaslifani isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sivaslifani'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)