|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
Anketimiz: En Sevimsiz,Yeter Artık Dediğiniz Siyasetçi? | |||
Tayyip Erdoğan |
![]() ![]() ![]() ![]() |
29 | 20,57% |
Deniz Baykal |
106 | 75,18% |
Süleyman Demirel |
39 | 27,66% |
Cem Uzan |
32 | 22,70% |
Devlet Bahçeli |
28 | 19,86% |
Mesut Yılmaz |
34 | 24,11% |
Doğu Perinçek |
37 | 26,24% |
Mehmet Ağar |
14 | 9,93% |
Kamer Genç |
35 | 24,82% |
Muhsin Yazıcıoğlu |
9 | 6,38% |
Murat Karayalçın |
30 | 21,28% |
Zeki Sezer |
25 | 17,73% |
Ahmet Türk |
41 | 29,08% |
Hepsi |
5 | 3,55% |
Birden Fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 141. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#51 | |
Yiğido
![]() ![]() edebiyatisyen Şuan
![]() Son Aktivite: 01.03.2014 23:18
Tecrübe Puanı: 691
![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#52 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ErdalGüler Şuan
![]() Son Aktivite: 28.01.2010 16:37
Tournaments Won: 5 Üyelik Tarihi: 27.08.2005
Tecrübe Puanı: 832
![]() |
![]() Deniz baykal; adam muhalefet olmak için doğmuş, onun için doğru birşey kesinlikle yoktur. Onun işi doğru yada yanlış olsun sadece karşı çıkmaktır. Birisi doğru yapsa onun için yanlıştır. Yanlış bişey yapılsa onun için doğrudur. Gelde çileden çıkma, ama artık muhalefet bile olamayacaktır. Şükürler olsun....
![]() |
![]() |
#53 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaptan-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.08.2013 10:28
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 1048
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
Bizler neyiz, kimiz, aslımız neslimiz ne? Bizler MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİYİZ. Senin aslın yahudi, ermeni, rum olabilir ama sen saygı duymayı bileceksin. ALLAHA, İSLAMA, KURANA, VATANA, BAYRAĞA, TÜRK MİLLETİNE SAYGI DUYACAKSIN. BU VATANI YÖNETMEK, KORUMAK VE YÜCELTMEK KİMİN İŞİ TABİKİ TÜRK MİLLETİNİN. BUNU BEN DEMİYORUM MUSTAFA KEMAL ATATÜRK DİYOR. AMA ATATÜRKÜN PARTİSİ MİLLETİ HİÇE SAYIYOR. EMİNİM ATATÜRKÜN KEMİKLERİ SIZLIYORDUR, PARTİSİNİN MİLLETE YAPTIĞI HER SAYGISIZLIĞINDA... Ama artık maskeler düştü kim ne için çabalıyor ortada, ve TÜRK MİLLETİ herşeyin farkında. Ama dar beyinli bazı insanlar bu milleti koyun olarak görüp herşeyi kendilerinin bildiğini zannediyor. ASIL KOYUN KENDİLERİ. HERKES KONUŞSUN DURSUN GERÇEK CEVABI TÜRK MİLLETİ VERECEK...
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaptan-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.08.2013 10:28
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 1048
![]() Alıntı:
TÜRK MİLLETİ UYANMAYA BAŞLADI AMA BUNLAR HALA BİZİ UYUYO ZANNEDİYO.. TÜRK MİLLETİ SİNİRLENİP Bİ TOKAT ATARSA Bİ DAHA KENDİLERİNE GELEMEZLER AMA HABERLERİ YOK...
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() !~+4upn| q!y4rI Şuan
![]() Son Aktivite: 22.01.2014 21:39
Tecrübe Puanı: 694
![]() |
![]() Alıntı:
Ayni Fikirdeyim - KatiLiyorum !!
![]() |
![]() |
#58 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() moon Şuan
![]() Son Aktivite: 11.02.2009 22:07
Tecrübe Puanı: 637
![]() |
![]() 10. Muhsin Yazıcıoğlu:Bende Sivaslıyım,her konuda sivaslı birisine laf kondurmamaya çalışırım.Ancak,yazıcıoğlunun geçmişi pek parlak değil,daha ülkü ocaklarına kayıt olmadan,sivas bölgesinde dağ başlarını tutup haraç kesip,70 li yıllarda yaşayanların daha iyi bilecekleri gibi,mafyacılık oynayan bir şahıs idi.80 öncesi hızlandırılmış eğitim ile,solcu kesenleri ödüllendiren heyetin başı oldu.Bu konuda resmi makamlarca elime geçmiş onlarca evrak var.Ülkücülük-dincilik sentezi konusu ile ülkücü camianın içinde 90 lı yılların başında kullanılmıştır.Yazıkki hala,kimler tarafından amaçsız bir şekilde kullanıldığının farkında değil.
(albina 58 adlı üyeden alıntıdır) Bu söylediklerini nerden uydurdun kafandan mı yoksa bildiğin birşeyler varsa söyle.Öyle iftira atarak kenara çekilmeceksin bir cevap bekliyorum senden bu söylediklerinin doğruluk payı nedir? |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() kocak58 Şuan
![]() Son Aktivite: 08.09.2011 19:41
![]() Üyelik Tarihi: 17.06.2008
Tecrübe Puanı: 665
![]() |
![]() tayyip : ülke bu beladan kurtulmalı
ahmet türk: idam edilmeli (nasıl bu soyadı aldı bilemiyom) cem uzan : büyük soyguncu tayyiple beraber doğu perinçek: kominizm bitti artık baykal:chp yi batırdı atanın partisini içlerinde en iyi si bahçeli diğerleride yalan
![]() |
#60 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() SEMİH-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2009 23:08
Tecrübe Puanı: 802
![]() |
![]() çok merak ediyorum muhsin yazıcıoglu hakkındada bi yorum yapsana
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|