Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
Kılıçdaroğlu'na PKK şoku!!!!!! - Sayfa 6 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 07.02.2009, 08:08   #51
ErdalGüler
Usta Yiğido

ErdalGüler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ErdalGüler Şuan ErdalGüler isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.01.2010 16:37
Bejeweled Champion! Bloody Pingu Champion! Christmas Blackjack Champion! Lines And Squares Champion! Street Racer Champion! Virus 2 Champion! Yeti Bubbles Champion!
Tournaments Won: 5

Tecrübe Puanı: 855 ErdalGüler FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Kılıçdaroğlu'na PKK şoku!!!!!!

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bakın bu belge yalan çünkü bu konularla ilgili açıklamasını yaptı Kemal Kılıçdaroğlu ve belgelerini de gösterdi...

1- Bu belge gibi Kemal Beyin Almanya'ya 3 PKK'lı ile giriş yaptığına dair bir bilet ortaya atıldı AKP tarafından
2- Bu belge...

İki belgenin düzenlendiği tarihlerde Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye'de ve Mecliste yoklamalarda adı görünüyor hatta Almanya'ya PKK'lılarla giriş yaptığı tarihte soru önergesi var Meclis başkanlığına verdiği... Bu iddialarda bulunan kanallar yalancıdır, şahs.........r, ad......... Günah be kardeşim ya bilerek bu haberleri yapmak günahtır...
belgede bir sahtecilik varsa ortaya çıkar. Ben gerçek olduğunun düşünüyorum. Sonuçta ortada bir belge var bunu çürütecek bir belge olmadığı sürece kılıçdaroğlu zan altındadır. Lütfen laflarınıza dikkat ediniz. Günah olan yalan yere iftira atmaktır. burada bir iftira yok sadece belgeye göre konuşuyoruz. elinde bir belge varsa çıkarır ona göre konuşursun. Her işte akpyi siyaseti ortaya atıyorsunuz adam suçluysa kabul edin be kardeşim. zaten suçsuzsa çıkar ortaya...
Alt 07.02.2009, 08:12   #52
ErdalGüler
Usta Yiğido

Bejeweled Champion! Bloody Pingu Champion! Christmas Blackjack Champion! Lines And Squares Champion! Street Racer Champion! Virus 2 Champion! Yeti Bubbles Champion!

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Eeeee bilip bilmeden, ordan burdan taraflı internet sitelerinden ve taraflı kendi medyalarının hazırladıkları ve yargısız infaz edip sadece kendilerinin inandıkları haberleri haber diye haberciliğe soyunursa, birileri de elbetteki avukatlığa soyunacaktır. Çamur at izi belki kalır.

.
sayın abiciğim ortada bir belge var...
Alt 07.02.2009, 08:17   #53
ErdalGüler
Usta Yiğido

Alıntı:
Burada Kılıçdaroğlu yok hakkında bir iddia var ben de Kılıçdaroğlu'nun bu iddialara olan cevabını buraya yazdım. Bu durumda "BUNLAR!!!" diye bahsettiğiniz kişi ben olsam gerek... Ve bana bu şekilde hitapta bulunamazsınız... Size göre saygısızlık olmayabilir... Asıl siz insanların fikirlerine saygılı olun, kendi iddialarınıza karşılık veren kişilere BUNLAR diye hitabetmeyin tahammülsüzlük yapmayın... Başka bir başlık altında da birisi ULAN diye söze başlamıştı tahamülsüzlüğünden yine böyle siyasi bir konuda bu tür konuşmalar ayıptır... Ki ben her mesajımı tüm sakinliğim ve saygımla yazarken, her mesajımı "SAYGILAR" kelimesi ile bitirirken böyle ulanmış, bunlarmış haketmiyorum bunları...

Saygılar...

bu durumda siz kılıçdaroğlunun avukatlığına soyunuyorsunuz demektir... Hemde bunu yaparken Akp hakkında atıp tutuyorsunuz, e o zaman akpde burada yok ne olacak konuş arkasından olmazki...
Alt 07.02.2009, 09:07   #54
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Şu anlaşılıyorki o halde hatta kendiliğinden ortaya çıkıyor ki, birileri birilerinin hep avukatlığını yapıyor. O halde kimseyi sen onun, bunun avukatımısın gibi suçlamayla itham altında bırakmaya hiç gerek yokmuş.

.
Alt 07.02.2009, 10:18   #55
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1241 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
ErdalGüler Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
belgede bir sahtecilik varsa ortaya çıkar. Ben gerçek olduğunun düşünüyorum. Sonuçta ortada bir belge var bunu çürütecek bir belge olmadığı sürece kılıçdaroğlu zan altındadır. Lütfen laflarınıza dikkat ediniz. Günah olan yalan yere iftira atmaktır. burada bir iftira yok sadece belgeye göre konuşuyoruz. elinde bir belge varsa çıkarır ona göre konuşursun. Her işte akpyi siyaseti ortaya atıyorsunuz adam suçluysa kabul edin be kardeşim. zaten suçsuzsa çıkar ortaya...
Erdal Gardaş ben sana Barikat'a ya da siteden bir başkasına bir söz söylemiyorum... Bu haberin yalan olduğunu bile bile araştırmadan televizyonlarına gazetelerine yansıtanlara diyorum. Eğer bu belgeyi araştırıp Kılıçdaroğlunun o sırada Türkiye'de olduğunu görüpte bile bile haber yapıyorlarsa sence de haysiyetsiz değiller mi, yalancı değiller mi? Ben ondan bahsediyorum.... Elindeki belgeleri Melih Gökçek'le olan tartışmasında Melih Gökçek sorduğunda çıkarttı gösterdi Kılıçdaroğlu... Ayrıca "Ortada bir belge var bunu çürütecek bir belge olmadığı sürece Kılıçdaroğlu zan altındadır" demişsin... Onun tam doğrusu "Bir kimse suçu ispatlanana kadar suçsuzdur." Eğer bir yargılanma süreci varsa bekleriz görürüz... Günah olan yalan yere iftira atmaktır da demişsin gardaş, adam karşılık veriyor belgesini gösteriyor ben de onu siteye koyuyorum, tıpkı Barikat'ın koyduğu gibi, bunda günah olan ne, İftira neresinde? Eğer bilerek, araştırıp görmelerine rağmen bu haberi yapıyorsa Ülke TV ve iftira atan o Alman Polisi şahsiyet, Sahte hahamın sahtesi işte onlar müfteriğdir, yalancıdır ve iftira atıyorlardır demektir...Kesinlikle siteden birisine herhangi bir lafım yok... Her fikre saygım var ama o televizyon bilerek yalan haber yapıyor ben bunu söylüyorum, tıpkı ATV gibi...

Saygılar...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.02.2009, 10:38   #56
Kibrisli
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1241 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
bu durumda siz kılıçdaroğlunun avukatlığına soyunuyorsunuz demektir... Hemde bunu yaparken Akp hakkında atıp tutuyorsunuz, e o zaman akpde burada yok ne olacak konuş arkasından olmazki...
Bak gardaş eğri oturup doğru konuşalım. Ortada bir belge var ve bahsi geçen kişi de buna cevap vermiş, ben de tıpkı o belgeyi buraya taşıyan Barikat gardaşım gibi adamın cevabını buraya taşımışım... Eğer bunu bilipte buraya taşımıyorsam o zaman ayıp ederim. Bu avukatlık değildir... Burada fikir tartışıyoruz, olay tartışıyoruz ama yaşını başını almış insanlar sırf bildiğim bir bilgiyi paylaştığım için beni Kılıçdaroğlu'nun avukatı ilan edip "BUNLAR" diye adlandırıyor... Bu ayıptır...

Bak gardaş ben Kılıçdaroğlu'nun avukatlığını yapacak kadar güvenmiyorum. Sadece insanlık görevmi yaptım, bir konuda bilgim varsa onu buraya taşırım... Ama sizler ortada dolaşan belgeye ve ne idüğü belli olmayan bir Alman Polis'e, sahte hahamın sahtesine %200 güveniyor ve laf söyletmiyorsunuz eğer ben avukatlık yapıyorsam sizlerde savcılık yapıyorsunuz... Ayrıca burada AKP hakkında atıp tutmuyorum, bir kere olsun AKP hakkında birşey söylemedim, yazdıklarımı tekrar oku ondan sonra yaz, ayrıca yağmurdan nem kapan sensin daha AKP'den birisi bahsetmemişken AKP'nin adını ilk ağzına alan sensin... Baştan sona bak AKP'nin adını 1 kere ağzıma aldımsa kafamı keserim... Niyet okuma, önyargılı davranma, okumadan, anlamadan dinlemeden hakkımda atıp tutma AKP hakkında atıp tutuyorsun diye....

Saygılar...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.02.2009, 10:39   #57
HaKaaN
Usta Yiğido

HaKaaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaKaaN Şuan HaKaaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.05.2015 01:29

Tecrübe Puanı: 781 HaKaaN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Burada Kılıçdaroğlu yok hakkında bir iddia var ben de Kılıçdaroğlu'nun bu iddialara olan cevabını buraya yazdım. Bu durumda "BUNLAR!!!" diye bahsettiğiniz kişi ben olsam gerek... Ve bana bu şekilde hitapta bulunamazsınız... Size göre saygısızlık olmayabilir... Asıl siz insanların fikirlerine saygılı olun, kendi iddialarınıza karşılık veren kişilere BUNLAR diye hitabetmeyin tahammülsüzlük yapmayın... Başka bir başlık altında da birisi ULAN diye söze başlamıştı tahamülsüzlüğünden yine böyle siyasi bir konuda bu tür konuşmalar ayıptır... Ki ben her mesajımı tüm sakinliğim ve saygımla yazarken, her mesajımı "SAYGILAR" kelimesi ile bitirirken böyle ulanmış, bunlarmış haketmiyorum bunları...

Saygılar...
fikirlerimiz ve görüşlerimiz bir birine zit olsada size yapilmis olan bir saygisizligi bende kabullenemem seviyeli bir sekilde herkes goruslerini yazmali saygiyi elden birakmayalim saygilarimla......

ÖLüMüDe ÖLDüReN RaBBe...SeCDeLeR OLSuN.....
HaKaaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.02.2009, 10:46   #58
ErdalGüler
Usta Yiğido

Alıntı:
Bak gardaş eğri oturup doğru konuşalım. Ortada bir belge var ve bahsi geçen kişi de buna cevap vermiş, ben de tıpkı o belgeyi buraya taşıyan Barikat gardaşım gibi adamın cevabını buraya taşımışım... Eğer bunu bilipte buraya taşımıyorsam o zaman ayıp ederim. Bu avukatlık değildir... Burada fikir tartışıyoruz, olay tartışıyoruz ama yaşını başını almış insanlar sırf bildiğim bir bilgiyi paylaştığım için beni Kılıçdaroğlu'nun avukatı ilan edip "BUNLAR" diye adlandırıyor... Bu ayıptır...

Bak gardaş ben Kılıçdaroğlu'nun avukatlığını yapacak kadar güvenmiyorum. Sadece insanlık görevmi yaptım, bir konuda bilgim varsa onu buraya taşırım... Ama sizler ortada dolaşan belgeye ve ne idüğü belli olmayan bir Alman Polis'e, sahte hahamın sahtesine %200 güveniyor ve laf söyletmiyorsunuz eğer ben avukatlık yapıyorsam sizlerde savcılık yapıyorsunuz... Ayrıca burada AKP hakkında atıp tutmuyorum, bir kere olsun AKP hakkında birşey söylemedim, yazdıklarımı tekrar oku ondan sonra yaz, ayrıca yağmurdan nem kapan sensin daha AKP'den birisi bahsetmemişken AKP'nin adını ilk ağzına alan sensin... Baştan sona bak AKP'nin adını 1 kere ağzıma aldımsa kafamı keserim... Niyet okuma, önyargılı davranma, okumadan, anlamadan dinlemeden hakkımda atıp tutma AKP hakkında atıp tutuyorsun diye....

Saygılar...
Alıntı:
Bakın bu belge yalan çünkü bu konularla ilgili açıklamasını yaptı Kemal Kılıçdaroğlu ve belgelerini de gösterdi...

1- Bu belge gibi Kemal Beyin Almanya'ya 3 PKK'lı ile giriş yaptığına dair bir bilet ortaya atıldı AKP tarafından
2- Bu belge...

İki belgenin düzenlendiği tarihlerde Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye'de ve Mecliste yoklamalarda adı görünüyor hatta Almanya'ya PKK'lılarla giriş yaptığı tarihte soru önergesi var Meclis başkanlığına verdiği... Bu iddialarda bulunan kanallar yalancıdır, şahs.........r, ad......... Günah be kardeşim ya bilerek bu haberleri yapmak günahtır...
yukarıdaki yazıyı okursan kafanı kesmen gerekecek....
Alt 07.02.2009, 10:48   #59
Kibrisli
Usta Yiğido

Alıntı:
HaKaaN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
fikirlerimiz ve görüşlerimiz bir birine zit olsada size yapilmis olan bir saygisizligi bende kabullenemem seviyeli bir sekilde herkes goruslerini yazmali saygiyi elden birakmayalim saygilarimla......
Teşekkür ederim gardaş fikir görüşlerimiz farklı ama Sivaslıyız, Türk'üz bu yeterli. Sağduyu ve birliktelik daha önemli şahıs ve siyasetten, ideolojimizden...

Saygılar...

Alt 07.02.2009, 10:53   #60
Kibrisli
Usta Yiğido

Alıntı:
yukarıdaki yazıyı okursan kafanı kesmen gerekecek....
İyide konu ile alakasız yalan birşey söylemiyor, atıp tutmuyorumki, Ülke TV'de bilet meselesi de söylendi tutmadı daha sonra Melih Gökçek aldı tartışmaya koydu, karşısında da Kılıçdaroğlu cevap verdi. AKP hakkında atıp tutmuyorumki burda, hakkında atıp tuttuğum Ülke TV'dir, ATV'dir. Orada da açıkca söylemişim "KANALLAR" diye...

Saygılar...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)