|
|
#51 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1342
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kimseye cahil dedim mi Seva?
Cahil olmak başkadır,bir konu hakkında bilmeden konuşmak ayrıdır.. Benim kızdığım ehli olmayan herkesin konuşması.. Doktorluk hakkında konuşuyor musun Seva? Şu ilacı değil de bu ilacı vermedi diye eleştiriyor musun? Kolumdan değil de neden bacağımdan iğne yaptı diye hemşireye laf söylüyor musun? Bizim milletimiz öğretmenliğin doktorluk,avukatlık gibi profosyenel bir meslek olduğunun hala bilincinde değil. Öyle internette okuduğunuz kadarıyla,kopyala yapıştır yazılarıyla hallolacak kadar kolay değil mi eğitim? İlköğretim öğretmenlerinin öğrenciler karşısında elinin kolunun bağlandığından haberiniz var mı Seva? Öğretmenlerin öğrencilerin oyuncağı hale yasalar sayesinde getirlidiğinni farkında mısın Seva? İnternette bir şeyler okuyup,ya da eğitimle alakalı bir iki kitap okuyp,daha da ilerleyip eğitimle ilgili hiç bir şey bilmeden konuşmayla bu işin olmayacağının farkında mısın Seva?
|
|
|
#52 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() H_Turan Şuan
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19
Tecrübe Puanı: 813
![]() |
|
|
|
#53 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben doktorlar sayesinde sakat kaldım demekki doktorlarında bilmediği veya yanlış uyguladığı tedaviler varmış hah tamam bunu biz mi uyaracaz tabiki hayır biz devlette siğinacaz devlette gereğini yapar..
devlet gereğini yaptı ama bacaklarım geri geldimi hayır.. Öğretmenlerinde bilmediği konularda mesela bir örnek filmde izlemiştim okula yeni gelmiş bir kız çocuğu olumsuz davranışlar sergiliyor yani el kol hareketleriyle bişeyler göstermeye çalışıyor Ve öğretmen anlamıyor anlamadığı içinde kızı herkesin önünde rencide ediyor vuruyor ve o kız ağlayarak kaçıyor bir öğrenci parmak kaldırarak diyorki öğretmenim o kız konuşamadığı için öyle yapıyor diyor ve öğretmen oracıkta gözleri fal taşı gibi açılıyor ve hatasını telafi etmek için kızın arkasından koşuyor ama kız beni dövecek düşüncesiyle kaçıyor ve araba çarpıyor oracıkta ölüyor..Yani demek istediğim su ki o çocuk söylemeseydi bilmeyecekti.. çocuğun hasas yönlerini öğretmen değil aile biliyor öğretmen anlamaya çalışmak için ailesindende tavsiye alması gerekiyor Sivaslisandy-58 dediği gibi psikoloji eğitimi alması gerek.. kopyala yapıştır la herşey halolacak mı tabiki hayır kimse hareket etmeden o tavsiyeleri uygulamadan halolacağını sanmasın herşey uygulamada başlar sergilemedede biter...
|
|
|
#54 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1342
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Herkesin hata yapabilceğini bilmeyen var mı? Doktor da hata yapıyor ancak onun işine karışıyor musunuz diyorum ben? Hemşire de,mühendis de hepsi de hata yapıyor neden bunlara karşı milletimiz sesinizi çıkaramazken,onların işine karışamazken öğretmenin işine bu kadar kolay karışabiliyor? Doktorluk,hemşirelik,mühendisl ik hakında bilgimiz yok konuşmuyoruz... Öğretmenlik ve öğretme hakkında ne bilgimiz hangi tecürbemiz var da rahat rahat işine karışıyoruz.. Bir öğretmen aynı okuldaki başka öğretmenin işine bile karışamıyor ama onun dışında herkes karışıyor nazar değmesin! Ha o izlediğin filimlere bakarak da hareket etmemelisin! o filimlere bakarsan Türkiye'de dürüst imam yok..hepsi içkici,kadın düşkünü insan..Filimlerle de olmaz bu işler! Üniversitede bize bir sürü filim izletirdiler öğretmenlik üzerine hepsi de boşmuş !
|
|
|
|
#55 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42
Tecrübe Puanı: 940
![]() ![]() ![]() |
AsLında her okulun öğrencilerinin takıldıkları bir yer vardır belkide okuldan sonra orada takılıyorlardır.
|
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Usta Yiğido
Alıntı:
Doktorların işine vardır elbet siz heralde ben doktorum istediğimi tedavi ederim diyen binlerce doktorlara kızanları görmüyorsunuz Mühendislere bende kızıyorum binada veya bir okulda resmi dairelerde engelliler düşünülmüyor bende bu yüzden sürekli evdeyim belkide biz ses vermezsek bizim bizde varız demezsek hiç bişey yapmayacak bu mühendisler varya ![]() sen 5 parmağın 5 ini bir sanarsan senin çocukların hepsi derslerine çalışmıyor mu ??
|
|
|
|
#57 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Ben Yinede Kaleyi Seviyorum Ordaki Çay bahçesinden Her yer gözüküyor
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Panaroma resmim Ben çekmiştim.
|
|
|
#58 | |
|
Usta Yiğido
Alıntı:
|
|
|
|
#59 | |
|
Usta Yiğido
![]() |
Alıntı:
Kalenin Kötü Taraflarını Anlatırken İyi taraflarınıda göstermek istedim Gerek havası gerekde manzarası çok güzel biraz pahalı ama olsun.
|
|
|
|
#60 | |
|
Usta Yiğido
Alıntı: