Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

C.Ü.'de medeni soygun var - Sayfa 6 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 23.12.2010, 17:57   #51
bilgin_58
Usta Yiğido

bilgin_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilgin_58 Şuan bilgin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.06.2019 13:06

Tecrübe Puanı: 713 bilgin_58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: C.Ü.'de medeni soygun var

????????????
bilgin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 24.12.2010, 00:46   #52
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 16:47

Tecrübe Puanı: 847 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bazıalrı 2 lira çok mu ben sana veririm diye tartışma ortamı oluşturmuş ama hiç kimsenin üniversitede park için para verme zorunluluğu yoktur.çünkü yerel yönetimler kanununa göre 1993 yılında çıkan yasada belediyeler halkına otopark sağlamak zorundadırlar.ama bizimkiler vergisini vermemiş bunun için zorunlu garajları koymamış diğeride(belediyede) ses çıkarmamış otopark yapmamış.durumlar bu hale gelmiş.yani şu an ki kanunlara göre kimse otopark parası ödemek zorunda değil bu 1 lira olsun 2 lira neden ödesin ki.
Alt 24.12.2010, 09:51   #53
bilgin_58
Usta Yiğido

Kaos sizlere düşündümde içimden teşekkür etmek geldi,
Neden? diye sorarsanız!
Sistemini tıkır tıkır oturtmuş, birisi karşı çıktığında aslan kesilen birilerine bir benim karşı çıkmam, sizin memnuniyetinizi ve benim memnuniyetsizliğim karşında hiç bir kimseninde;
-Arkadaşım sizin yaptığınız yanlış, yanlış olmasının sebepleri de şunlardır, bu yanlışınızdan dönünüz, diye olumlu bir yazı okumadım,
Kimileri tehdit ediyor, kimileri bana değmeyen bin yaşasın edebiyatını uyguluyor,
Onun için sizlerde biliyorsunuz yaptığınız işin yanlış olduğunu ama bile bile diretiyorsunuz, haklı olarak,
Haklı gösterdiğiniz davanızda size başarılar dilerim,
Bizim yazdıklarımızın bir önemi yok, sadece netin serverinde kayıtlı kalır, bir neticeye varamayız, insanlarda yine bildiğini işler,
Haksız davanızda, haklı olduğunuzu kanıtlamak için;
Sizlere başarılar dilerim......
bilgin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı bilgin_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 24.12.2010, 16:45   #54
KAOS
Usta Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 14:31

Tecrübe Puanı: 749 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
bilgin_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kaos sizlere düşündümde içimden teşekkür etmek geldi,
Neden? diye sorarsanız!
Sistemini tıkır tıkır oturtmuş, birisi karşı çıktığında aslan kesilen birilerine bir benim karşı çıkmam, sizin memnuniyetinizi ve benim memnuniyetsizliğim karşında hiç bir kimseninde;
-Arkadaşım sizin yaptığınız yanlış, yanlış olmasının sebepleri de şunlardır, bu yanlışınızdan dönünüz, diye olumlu bir yazı okumadım,
Kimileri tehdit ediyor, kimileri bana değmeyen bin yaşasın edebiyatını uyguluyor,
Onun için sizlerde biliyorsunuz yaptığınız işin yanlış olduğunu ama bile bile diretiyorsunuz, haklı olarak,
Haklı gösterdiğiniz davanızda size başarılar dilerim,
Bizim yazdıklarımızın bir önemi yok, sadece netin serverinde kayıtlı kalır, bir neticeye varamayız, insanlarda yine bildiğini işler,
Haksız davanızda, haklı olduğunuzu kanıtlamak için;
Sizlere başarılar dilerim......
Bilgin bey,
Aklı selim ile tartışmak her zaman en iyisidir.

Benim "siz görürsünüz!" çıkışım kadar birisinin "senin tuzun kuru tabi!" demesi, ya da bir diğerinin "o para cebine mi gidiyor?" veya "cebine giren para helal mı?" demesi aynı mantıksılıkla yazılmış yanlış şeylerdir. Hele birisininde beni tehdit etmesi ve bir diğerininde "yaran mı var ?" çıkışı işin iyice rezilleştiğini gösteren şeylerdir. O tehditkarın ip numarasını bulup kimliğini çözmem ve lafını yedirtmem iki saatlik iştir. Ancak durum çok farklıdır.

Ben ısrarla mesajların tam okunmasını rica edip durdum.

Bir yerde ben bu park parası işine karşı çıktım "insanlar yanlış anlarlar, içeride ağzınızla kuş tutsanız uçar gider" dediğimi yazdım. Ve ben iki lira park parasından çıkarak hataları da olan ama şehir için çok lazım bir kurumun öyle ipini pazara çıkacak açıklamalar tespitlerin kolayca yapılmaması gerekir demeye getirdim. Hele de sahtekarlığı açık seçik bilinen bir adamın ağzından çıkan abuk subuk lafların peşine bu yapılmaz demek istedim.

Siz her ne kadar sözlerinizin arasında şunlar hariç bunları tenzih ederim nevinden bir cümlecik yazsanız da biriken mesajların oluşturduğu hava toptancı bir hale büründü demeye getirdim.

Ve ilk mesajım yazıyı yazana idi...

Ben bilmiyor muyum içeride işini doğru yapmayan insanların olmadığını, ben zarar görmüyor muyum bu rezil insanlardan? Ben bu işini kötü yapan insanlar yüzünden kurum olarak olumsuz algılandığımı işimi iyi yapamaz hastamı ikna edemez hale geldiğimden ben rahatsız değil miyim sanıyorsunuz? Benim bu insanlara gösterilecek hastam olmuyor mu sanıyorsunuz? Ama bunları kolayca söylemek şu bu demek sorunu çözmüyor ki aksine işi iyice içinden çıkılmaz hale getiriyor. Bu durumu düzeltecek olan üniversite yönetimidir.

Yok öğrenciye, yok pratisyene bırakılıyor, yok hocalar para almadan hiç bakmıyor bulunmuyor, deneme tahtası yapılıyor gibi içerisinde tenzih bile bulunmayan mesajlar yazılmadı mı bu konu başlığı altına,? Böyle genellemeli mesajlara helede yalan yanlış olanlarına o kurumun bir parçası olarak tepki vermeyeyim mi?

Ayrıca o alınan park parasının nerede kullanıldığını da yazdım, üniversitenin beş kuruş yardım bağış alamadığından dem vurdum, bazı şeyler için beş kuruş bulunamadığını yazdım. Ve hekimlerin peşine giren para ile vakfa giden para arasında ne alaka vardır. Şimdi kurumlarda paraların nereye nasıl harcanacağına dair sayıştay kararlarını, yasal düzenlemeleri anlatmayayım.

Ben kendi adıma maksadını aşan mesajlarımın öfke yüzünden olduğunun özellikle bilinmesini rica ederek af diliyorum. Birden beni tehdit eden adamla aynı kefeye girdiğimi gördüm. Bunu asla kabul edemem...

Kolaylıklar diliyorum..
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı KAOS'e Teşekkür Ediyor...
Alt 24.12.2010, 19:38   #55
bilgin_58
Usta Yiğido

Hocam bu sefer gerçekten içimden gelerek teşekkür etmek istiyorum
sizler gibi nette iki medeni insan gibi tartışıp, sonunu iyiye bağlamak birbirini kırmadan işi tatlıya bağlamak, gerçekten güzel, sizleri üzdüysem gerçekten özür dilerim
Ama bu haksızlıkları dile siz getirmeyin, ben getirmeyim, kim duyacak dimi,,,
Saygılar hocam
Alt 24.12.2010, 22:16   #56
ULUBEYTURKTİMİ
Yeni Yiğido

ULUBEYTURKTİMİ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ULUBEYTURKTİMİ Şuan ULUBEYTURKTİMİ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.12.2010 22:46

Tecrübe Puanı: 0 ULUBEYTURKTİMİ FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ÖNCE BELEDİYE SONRA ÜNİVERSİTE SONRA PİKNİK ALANLARI SONRA KAPLICALAR GİRİŞ CIKIŞ SONRA KALDIRIMDA GEZENLER SONRA YOLDA ARABA SÜRENLER HAVAYI SOLUYANLAR ALSINLAR BAKALIM BUNLARA Bİ MEYDANDA YİGİDO DAYAGI CEKECEN BAK ONDAN SONRA HİZMETE HALKIMIZ MAL GİBİ HEMEN VERİYOR NEYMİŞ CEZA KESERLERMİŞ SİZ KİMSİNİZ LAN TRAFİK MÜDÜRLÜGÜMÜSÜNÜZ HORTUMCU LAR BEN VERMİYORUM HEMEN HEMEN HER GÜN GİDİYORUM UYAN SİVASIM UYAN MİLLET UZAYA YUVA KURUYOR SEN DAHA KALDIRIMLA PARKLA UGRAŞIYON
ULUBEYTURKTİMİ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı ULUBEYTURKTİMİ'e Teşekkür Ediyor...
Alt 27.12.2010, 10:05   #57
bilgin_58
Usta Yiğido

İlubeytürktimi gerçekten sizin söyledikleriniz başlıbaşına ele alınması konulardan birisi,
Piknik alanına girecen ver ......Tl Deli dumrul vergisi
Paşabahçeye girecen ver.......Tl Deli dumrul vergisi
Çarşıda araba park edecen......Tl Deli dumrul vergisi
Hastaneye gidecen...............Tl Deli dumrul vergisi
Deli dumrul vergisi,Deli dumrul vergisi,Deli dumrul vergisi
Sonumuz nereye varacak bilmiyorum,
Soluduğumuz havayıda ücretlendirirlerse hiç şaşmam
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar bilgin_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 29.12.2010, 11:13   #58
bilgin_58
Usta Yiğido

C.Ü.Tıp Fakültesi Hastanesinde park ile soygunu bir nebze esnekleştirmişler, dün yine hastanedeydim, bu sefer milleti soydukları yere değil, personel parkına gittim, fazlada bişey söylemediler, söyleselerde zaten yine girecektimya;

Geçenlerde Sivas'ta yayın yapan yerel tv'lerden birinde spike sokakta vatandaşa soruyor;

- Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 1974 yılında hizmete girdi, bu tarihten yana 36 yıl geeçti, bu zamana kadar C.Ü Hastanesi kaç tane Bilimsel Projeye patent aldı, kaç tane bilimsel projeye imza attı? diye soruyor

Halktan bazıları: 200,350, 5000, 10000, 3,5, gibi değişik cevaplar veriyor, hayır bilemediniz diyor spiker.

Yine halktan birisi; aynı soru yöneltildiğinde: "Ben Üniversitinin bu gidişatına bakarak, bir fikir yürütmek istiyorum, inşallah ben yanılmış olurum, bence şimdiye kadar hiç bir proje üretmediklerini, herhangi bir patent aldıklarını sanmıyorum, çünkü yönetimin gereksiz baskıları nedeniyle onlarca beyin göçü vermiş bir hastaneden ben böyle bişey beklerim, adamlar bilimsel proje üretsinler, honkolaji bölümünde hastalar arasında anket yapıp, milletin dini,mesebi, ibadeti, şahadeti ile uğraşacaklarına" diyor.

Ben bu işi araştırdım honkoloji plokliniğindeki olayı,
Sivasın internet gazetesi olan Egemen gazetesinden edindiğim bilgiye göre, bir çok rezillere fora denmiş.
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar bilgin_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 29.12.2010, 11:28   #59
özgüven
Usta Yiğido

özgüven - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özgüven Şuan özgüven isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.04.2015 07:50

Tecrübe Puanı: 748 özgüven FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu haberi bende izledim çoğunluk değişik sayılar verdi.Bende sonuç ne acaba diyerek beklerken sonuca baktım hiç Patent alamamış,Bukadar yılda buda son derece üzücü bi durum.
Alt 29.12.2010, 12:27   #60
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 22:38

Tecrübe Puanı: 1373 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Sivasa cumhuriyet üniversitesi ne verdi diye sorarken bu cevabı merak ediyordum teşekkürler bilgin..

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)