![]() |
#6141 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ukba Şuan
![]() Son Aktivite: 28.11.2015 16:33
Tecrübe Puanı: 697
![]() |
![]() ziynet sali--5 çayı
bende uzun bir yola gittin farz ederim kandırırım kendimi ne yapayım acı hatıralarıma da saygılar arz ederim ama unuturmuyum ki niye unutayım
![]() ![]() |
![]() |
#6142 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Gülay
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sen Gelmez Oldun sözleri Deyiptin baharda görüşelim Bahar geldi geçti sen gelmez oldun Yaradan eşgine ne olur dön Kuşlar kondu göçtü sen gelmez oldun Sen gelmez oldun sen gelmez oldun Yari gözleyirem men, isteyirem men Sen gelmez oldun Biz bu sonbaharda buluşacaktık Bahar geldi geçti sen gelmez oldun Taşlara mı döndü kalbin gelmedin Aylar geldi geçti sen gelmez oldun Sen gelmez oldun sen gelmez oldun Sen gelmez oldun yarim Gözlerim yolda beklerim ama Sen gelmez oldun Demiştin kapına gelirim diye Kulağım kapıda ses vermez oldun Boş yere mi yeimin ettik ikimiz Kuşlar yuva kurdu sen gelmez oldun......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6143 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 882
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sevenler Anlar Çelik
Nasıl sevdim seni, sevenler anlar, Severken ayrılan, çekenler anlar, Halimi bir türlü anlatamadım, İçim ezildi içim, çare bulamadım, Aradım olmadı, sordum olmadı, Severken ayrılan, çekenler anlar, Yeminler olsun sana, ne olur bir dinle, Gönül kapını aç da bak, bekleyen kim diye, Kapında bekleyen beni göreceksin, Pişman olmuş her halinden anla diyeceksin, O da sevmiş beni ben de sevmişim, Severken anlayan , çekenler anlar, Yok işte yok, Her şey yalan, Gözler yalan, Sözler yalan, Halimi bir türlü anlatamadım, İçim ezildi içim, çare bulamadım, Aradım olmadı, sordum olmadı, Severken ayrılan, çekenler anlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6144 |
Navigator
![]() Kivircik Ali
Bir selam sal Gün aksama döndü gülüm Bir selam sal sabah olsun. gökte bulut yandi gülüm bir selam sal sabah olsun. ince ince egir beni sev yeniden dogur beni ta yürekten cagir beni bir selam sal sabah olsun. benim türküm baska türkü söylüyorum baska türkü yitirmisim evi barki le bir selam sal sabah olsun bir selam sal günes dogsun. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6145 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
![]() Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2307
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Oğuz Yılmaz / Ayrılamadım Senden..
![]() ![]() |
![]() |
#6146 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2194
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Gökhan Kırdar Yerine Sevemem
![]() |
#6147 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4544
![]() |
![]() Sevmekten kim usanır
tadına doyum olmaz Mustafa keser
![]() |
#6148 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2194
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yıldız Tilbe Yürek Yaram
![]() |
#6149 |
Navigator
![]() Arzu sahin
Kömür Gözlüm Gittigin Günden beri, yollarina bakarim. Sen salin gel yanima, kan gülleri takarim. Gittigin Günden beri, yollarina bakarim. Sen salin gel yanima, kan gülleri takarim. Kömür Gözlüm, Sende Sevda Ne arar. Sirin sözlüm, Sende Vefa Ne arar. SevmiSim Yar, Yüregim ona yanar. Yüregim ona yanar. Kömür Gözlüm, Sende Sevda Ne arar. Sirin sözlüm, Sende Vefa Ne arar. SevmiSim Yar, Yüregim ona yanar. Yüregim ona yanar. Kapildim gidiyorum, umudum yok yarina. Bende Serini koydum, bu Askin Pazarina. Kapildim gidiyorum, umudum yok yarina. Artik Serini koydum, ben bu Askin yoluna. Kömür Gözlüm, Sende Sevda Ne arar. Sirin sözlüm, Sende Vefa Ne arar. SevmiSim Yar, Yüregim ona yanar. Yüregim ona yanar. Kömür Gözlüm, Sende Sevda Ne arar. Sirin sözlüm, Sende Vefa Ne arar. SevmiSim Yar, Yüregim ona yanar. Yüregim ona yanar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6150 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 882
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sami Yusuf Allahu Allah
|
![]() |