![]() |
#611 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sahiller dalgayı nasıl beklerse,
Gökyüzü mehtabı nasıl özlerse, Kuru topraklar suya nasıl hasretse, Sende benim hasretimsin… Mutlu olmayi biliyorsan, sevmeyi bileceksin Gerçekten seviyorsan, ömrünü vereceksin. Ben seni dün sevmedim çünkü dün bitti. Ben seni bugün sevmedim çünkü bugün bitecek. Ben seni yarın sevdim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek Doğan güneşi bana doğsa, her mutluluk beni bulsa, Bütün dünya benim olsa sensiz hayat yaşanmıyor. Sen benim gökyüzümdün, denizim, topragimdin, Simdi bir hatira olamazsin belirsiz, uzak Biliyorsun bazi seyler vardir elimizde olmayan Iste öyle imkansiz birsey seni unutmak. Kuyruklu yıldızlar vardır; Yetmiş yılda bir yaklaşır dünyaya… İnsan ömrü boyunca ya bir defa görür ya hiç… Ben gördüm, O da sensin bitanem… Seni yıldızlara benzetiyorum. Onlar kadar pırıl pırıl ve yine onlar kadar ışıl ışılsın. Ama aranızda tek bir fark var, Onlar bin tane sen bir tanesin. Ufukta bir gemi görsem seni taşıyan, Mavi denize dalardım geriye bakmadan, Uçsuz bucaksız mavilikte arardım beni, Ta ki beni sende bulana kadar. Başını göğsüme yasladığımda tek bir düşmanım vardır; Geçip giden zaman. Hayatımın hem anlamı hem neşesi oluverdin, Seni gördüğüm günden beri, Şarkılarda seni düşündüm, Gecelerimin parlayan yıldızı oldun.. Aşkım var dağlar bilemez, Sevgim var kimsenin aklı alamaz, Birde sen varsın ya bir tanem, Dünyada kimse böyle sevilemez… Alaca Karanlığı Sevmem ben Ya gece olmalı ya gündüz Kurşun ya vurmalı yada namluda durmalı Sevgili dediğin ya senin gibi olmalı Yada hiç olmamalı.. Hayalin hafızamdan silinene kadar, Izdırabın saçlarım dökülene kadar, Ağlamaktan gözlerim kör oluncaya kadar Her dakika Seni Seveceğim… Ne senden vaz geçerim, ne düşlerimden, Nede gözlerimi kaparım hayalinle yaşarken, İnan hayatı seni bana verdiği için, Seni ise hayatıma anlam verdiğin için seviyorum!! Ne zaman tutsam ellerini, Gözlerimin önünden mevsimler geçer. Ne zaman gözlerin gözlerime değse Samanyolundan bir yıldız düşer… Aşkım yatağın, sevgim yorganın, Yüreğim yastığın olsun iyi uyu BİRTANEM !! En koyu mavilikleri avucuna, En içten mutlulukları gözlerine, En derin sevgileri kalbine usulca bırakıyorum. Her zaman sevgiyle kal. Sahiller dalgayı nasıl beklerse, Gökyüzü mehtabı nasıl özlerse, Kuru topraklar suya nasıl hasretse, Sende benim hasretimsin… Ömrüme yetecek bir aşk ararken seni buldum. Şimdiyse aşkıma yetecek bir ömür arıyorum. Seni çok seviyorum… Ben senin gözbebeklerinde kaybolmayı sevdim, Seninleyken sana doyamamayı, Sensizkense doyasıya seni yaşamayı sevdim.. Gün aşırı özlemek güzel, Seni anımsayıp gülümsemek güzel, Seni senle yaşamak bambaşka bir güzel. En koyu mavilikleri avucuna, En içten mutlulukları gözlerine, En derin sevgileri kalbine usulca bırakıyorum. Her zaman sevgiyle kal. Uçsuz bucaksız gökyüzünde kanat çırpan martıların. Sonsuz huzuru anlatan denizin maviliğinde gördükleri, Kendi yansımaları kadar eşsiz hayat….. Gülümsedikçe ve umut ettikçe yaşamaya değer… Her aşk bir yüreğin sesidir ve sabırla büyür! İçindeki sevgiyle, acıyla, inançla, öfkeyle,piser! Şarap gibi gün geçtikçe güzelleşir.. Bugün yeni bir meyhane kesfettim mezarligin karsisinda. Bir gün beni arar da bulamazsan ya meyhanedeyim ya da tam karsisinda. Dün kopan bir yaprakti,düsen bir kuru daldi Bugünden güzel degil bulacagin yarinda Aç ellerini bir bak yanan avuçlarinda Dün gitmis yarin yok bize bir bugün kaldi. Birgün biri çıkıpta güneşe adını buzla yazarsa , Bilki o seni benden daha çok seviyor… Eğer birgün bulusacağımız yere gelemezsem. Dünyanın bütün renklerinden oluşan bir demet çiçek yaptır. Çünkü beni senden ayıracak olan tek kuvvet, Ölüm beni yakalamış demektir. Kendimi kör düşündüm, kötü oldum, Sağır olsaydım ne yapardım bilmem, Birde dilsiz hissettim , kalbim sızladı, Sensiz olsam ne yapardım dedim ve düşünürken öldüm!! Sen benim hayatimda oldugun sürece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptir… Çünkü sen benim için daima teksin! Seni yildizlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erisilmezsin Ama bir farkin var; onlar bin tane sen bir tanesin. Önceleri hasreti hiç tatmadim, yarimden hiç ayri kalmadim, biter diye takvimlere baktim. Zor geldi ayrilik alisamadim. Bir daha dünyaya gelsem Yine seni severdim Beni üzesin diye Beni deli divane edesin diye Beni çagirdigini bir defa duyabilsem Avuçlarimda ates, yorgun gözlerimde nem Aşarak denizleri bir gün kapina gelsem Basimi duvarlara vurup ölsem diyorum Her sey sagir içimde, ne siir ne musiki Dünyadan bezginligim dünyalar kadar eski Öylesine çözülmüs, öyle dagilmisim ki Bu ne bitmez ayrilik bu ne özlem diyorum Istemem sevgili yüzüme gülme Eger ki sonunda aglatacaksan Istemem sevgilim ümitler verme Sonunda dünyamı karartacaksan Yatagini gül yapraklariyla, rüyalarini papatyalarla süsledim, üzerini sevgimle örttüm tüm kabuslarini da ben aldim ki sen rahat uyu birtanem! Askim yatagin, sevgim yorganin, yüregim yastigin olsun iyi uyu birtanem. Ne zaman tutsam ellerini gözlerimin önünden mevsimler geçer, ne zaman gözlerin gözlerime degse samanyolundan bir yildiz düser. Seni unutmak zor, anlatmaksa imkansız, Sen unutuldukca hatırlanan, Anlattıkca bitmeyensin meleğim.. Ben sana mecburum bilemezsin, adını mıh gibi tutuyorum aklımda İçimi seninle ısıtıyorum bir yaşamak düşünsem “sus” deyip adınla başlıyorum. Ağlasam çizgi çizgi, Gözyaşlarım sana değilmiş gibi, beklesem, Zamansız, dünsüz, yarınsız gelmeyişini, Silinmiyor hüzünlerim, Seni seviyorum… İki yıldız gibi parlayan gözlerine bakıp da, senin ruhunu tüm içtenliğiyle görebilenler anlar ki sen bir ömre bedelsin !! Hafif hafif çiseleyen yağmurda kalırsan; Saçlarını okşayan her tanede BENİ HATIRLA ! Senin için ağlarken gözümden düşen yaşlar denize dökülseydi eğer, Karaya vuran dalgalar “seni seviyorum” yazardı. Hep bir yıldız olmanı bekledim. Gün gelir kayıp bana ulaşırsın diye, Sonra vazgeçtim, Yıldız olursan ben ulaşamam diye… Bu gece pencereni açık bırak, Bir kuş uçurdum, biraz yorgun biraz ıslak, Başucuna bir tutam sevgi bırakacak. Haritaya bakıyorum izin yok, Kitaplara bakıyorum yüzün yok, Sözlüklere bakıyorum ismin yok, Birde dönüp kendime bakıyorum, Senin benden başka adresin yok. Bugünü yaşıyorsam eğer, Gelecek günlerin seni getireceğine inandığım içindir. Bulutlara yükledim özlemimi, rüzgarlarla yolladım sevgimi, Yağmurları yağdırdım gözyaşlarımla, Küçücük melekler gönderdim, Seni öpmeye gelmediler mi? Birgün hayatın bütün güzelliklerinden vazgeçip, Ölüme sessiz sedasız gitmek istersen, Yanıma gel ki sana sensiz yaşamanın, Sensiz olmanın ölüm olduğunu göstereyim. Karanlık gecede önemli değildir yıldızları görmek, Gündüzleri yıldızları görebilmek marifet, Aşık olmak önemli değil, bir ömür boyu sevebilmek marifet Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamını taşısaydı, Ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, İnanki bir tanem hergün yağmur yağardı… Elimde denizde buldugum bir midye var, Denizden o kadar uzak ki tıpkı seninle benim gibi. Ama arada tek fark var o denize sen bana aitsin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#612 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Seninle buluşmamız ne kadar güç olsa da
Senden sadece beni sevmeni istiyorum. Beş dakika başbaşa kalmamız suç olsa da, Senden sadece beni sevmeni istiyorum... Çağırsam bile gelme, yorulma ne olursun! Sen üzülme, incinme, kırılma ne olursun! Beni yanlış anlama, darılma ne olursun! Senden sadece beni sevmeni istiyorum... Bir gün bensiz kalsan da benimle yaşamanı, Aşkımın değerini sır gibi taşımanı, Nemli bakışlarınla resmimi okşamanı, Senden sadece beni sevmeni istiyorum... |
![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() mavi ıslak
ne zaman ilk yaz olsa yanım yönüm,sağım solum;mavi ne zaman bir yağmur yağsa önüm arkam dünüm günüm mavi çünkü bira mavide yakalamıştım ışığını gözlerinin ve bir maviye takılmıştı uçurtması gökyüzünün sen ilk yazda bir tatlı ayazdın bu yürekte fazla sıcak, derin mavi ve ben son günde bir nehirdim çok az ılık,biraz sıcak yüzünü anımsıyorum sonra mavi suda,nemli,ıslak sevmelerimi daha sonra renkten öte nemden uzak |
![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() DİBİNİ GÖREMEDİGİM ISSIZ KUYULARDAYIM
ÇEKİLMEYECEK DERTLERLE HEP BEN BAŞBAŞAYIM RUHUMUN ESARET ALTINDA KALMIŞ KISMIYLA DUALARDAYIM DUALARIMDA HER ZAMAN HAYKIRMAKTAYIM HAYKIRIŞLARIMLA BERABER BEN HERZAMAN İSYANLARDAYIM İSYANIMIN PENCERESİNDEN DÜNYAYA SESLENMEKTEYİM YANLIŞLARLA DOLU BU HAYAT DÜZENİYLE HER ZAMAN SAVAŞ İÇERSİNDEYİM KARANLIKLARIN ÇOCUGU OLMAYA ADAY BİR BOŞ BEYİNİM |
![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() O elinde tuttuğun zarf bir ihanet anında örülmüştür
Ve zarfın içindeki kağıt er mektubudur Görülmüştür Doğum günüm Bugün 3 Aralık Ve şafak kanlık Bu mektubu sana yazıyorum anne Dün sevgilimle ayrıldık Son mektubuymuş bana yazdığı Bir daha yazmıyacakmış Demek sevda ayrılığa bir ay dayanırmış Ve asker ocağında terk edilmekte varmış Bu mektubu sana yazıyorum anne Bugün doğum günüm 3 Aralık ve şafak karanlık 3-5 nöbetindeydim dün gece Bir şarjörün boşluğunda içtim son sigaramı Ve yorgan gibi örttü üstümü kar, siperde Sabaha karşı biraz içim geçmiş Hayalın gözümen önüne geldi anne. Kız kardeşimi de verdiğinden beri sevdiğine Bir ben bir sen kaldın geriye Üzülme anne! Üşümüyorum Bekliyorum elim tetikte Bekliyorum memleketi ve seni Ve artık beklemiyorum beni beklemeyen sevdiğimi Beklemiyorum yüreğimi ve aşkımı Soğuk bir siperde yalnız bırakan sevgiyi Ve bekliyorum anne elim tetikte Eğer girerse menzile vurup öldüreceğim Hem aşkı hem sevgiyi Geçen gece karakolu bastılar Kurşunlar yağmur gibi yağdı üzerimize Garıp gelecek belki sana ama Ortalık bayram yeri gibi oldu anne Biliyormusun o an hiç korkmuyorsun Herkes kendini bir sipere atıyor Ve gecenin karanlığında kurşun yerine Işıl ışıl yıldız yağıyor sanki üzerimize Ve ölüm aklımıza bile gelmiyor anne Canlar canlar gidiyor anne Gidiyor canlar ve kimbilir ne zaman bahar Bugün doğum günüm 3 Aralık Hiç saymadım kaç günüm kaldığını Daha şafak karanlık Yeni yeni bitmeye başladı dede, torun muhabbetleri Ve yeni yeni öğrendim tokat yemeyi Zamanla herşeye alışıyor insan Akşam postalları boyayıp yatmaya Sabah içtimaya kalkmaya Barut kokusuna tüfeğe havai fişeğe Nohuta ve kara şimşeğe İnsan her şeye alışıyor anne Hele bir de olmasa şu çarşı izni Doyasıya yemek yemek Ve eşe dosta telefon etmek Her şeye alıştım da bir alışamadım sevdiğimin Başkasına gidişine Benden saklama anne Sende biliyorsun bir haftaya kadar Nikah masasına oturacağını Kızma ama anne Bu terk ediliş ya firara gebe Yada bir daha hiç dönmemeye Sitemem sana değil anne Ama bu terk ediliş Ya firara gebe Yada hiç dönmemeye. Geçen gece yine karakolu bastılar Kurşunlar yine kurşun gibi Yağdı üzerimize, Garip gelecek belki sana ama Ortalık bayram yeri gibi oldu yine anne Biliyormusun? O an hiç kokmuyorsun Herkes kendini bir spere atıyor Ve gecenin karanlığında Kurşun yerine ışıl ışıl yıldızlar yağıyor üzerimize Ve ölüm Akılına bile gelmiyor anne. Yıldızlar yağıyor üzerimize Ve kurşundan yağmurlar Ama ben değil onlar Sadece Şehitler ıslanıyor anne Ben değil Onlar. Onlar canlar Kim bilir Onlar için Ne zaman bahar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#616 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() KAÇINCI TEMMUZ HEYYYYYYY......
Öküzünboynuzunda dünya Kuyruğunda sinekler Koca dünya durmuş Öküz dönüyor Beyinleri, yürekleri Kaç bin yıl sonra Tozları dökülmüş Bir yalan Anası karanlık yobazın Gözlerini boyamış kışkırtmış yüreğini Sırıtmış sivri dişleri Salyası akıyor Elinin köründe din iman Ateş çakıyor Öfkesi dönüyor duman içinde Bir yılan Kırılıp dökülmüş - çekilip asılmış Ne güzel insan Koca Pir Sultan Şeh Bedrettin Nesimi, Mansur Yüz yılların ötesinden Yalanın çukurunda Yanmaya gelmiş Madımak oy... Madımak can pazarı Yobazın elinde kantar Yangın alıp yangın satar Koca bir çınardı Elinde kalem di can - Yandı Dalında tomurcuk Açarken Elinde saz Çalarken - Yandı Candı 37 si Bir sevdanın içinde Yaşarken - Yandı Kara bir duman almış Sivas’ın üstü Çamlıbel de bölük, bölük Duyar mı... duymadı dağlar Yıldızlar .. Duymadı ağalar paşalar Yandı... yandı canlar Öküzün boynuzunda dünya Kuyruğunda sinekler Koca dünya durmuş Öküz dönüyor Akıl süpürgeye binmiş ateş elinde Ankara bakıyor Yobaz çakıyor Ankara bakıyor Yobaz çakıyor Yanarken bahtı kara Ankara Yüzün kara Alev kanatlarını çırptı canlar Semah döndü gök yüzünde Dökülen kan Asılan – Yakılan can Öfkesini alıp döndü geri Bu ne derin sevda böyle Aramıza indi Yanımıza durdu Yakılmak için dikildi Bu nasıl din iman dedi Kahpeliğin yüzüne tükürdü Biz dedi yanmayız Yakılsak da Yansak da tükenmeyiz Bu kaçıncı Temmuz hey.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() DAIMA MERT OL SASMA YOLUNDAN
SEMALARA KADAR UZANSIN SANIN BEKLEME KIMSENIN TUTMASINI KOLUNDAN HEP INSANLIK DOGRULUK ICIN AKSIN KANIN |
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Ayrılığın Hediyesi
Albüm : Dinle Sevgili Ülkem Şimdi saat sensizliğin ertesi Yıldız doğmuş gökyüzü ay aydın Avutulmuş çocuklar çoktan sustu Birben kaldım tenhasında gecenin Avutulmamıs ben. Şimdi gözlerime ağlamayı öğrettim Ki bu yaşlar Utangaç boynunun kolyesi olsun Bu da benim sana Ayrılırken hediyem olsun. Soytarılık etmeden güldürebilmek seni Ekmek çalmadan doyurabilmek Ve haksızlık etmeden doğan güneşe Bütün aydınlıkları içine sezebilmek gibi Mülteci isteklerim oldu arasıra, biliyorsun Şimdi iyi niyetlerimi Bir bir yargılayıp asıyorum Bu son olsun, son olsun. Şimdi saat yokluğunun belası Sensiz gelen sabaha günaydın! İşi gücü olanlar çoktan gitti Bir ben kaldım voltasında gecenin Hiç uyumamış ben Şimdi gözlerime ağlamayı öğrettim Ki bu yaşlar Utangaç boynun kolyesi olsun Bu da benim sana Ayrılırken hediyem olsun. Kafamı duvara vurmadan tanıyabilmek seni Beyninin içindekileri anlayabilmek ve Yitirmeden yüzündeki anlık tebessümü Bütün saatleri öyleyce Dondurabilmek için Çıldırasıya paraladım kendimi Lanet olsun Artık sigarayı üç pakete çıkarttım günde Olsun gözüm olsun, ne olacaksa olsun... Birazdan Kudurur Deniz Albüm : Dinle Sevgili Ülkem Birazdan kudurur deniz Birazdan dalgaların sırtından Üst üste fışkıran rüzgarlar Bir intikam gibi saldırınca üstüne. Yüzüne şarkılar çarpar, yüzüne şiirler çarpar, ağlarsın Sen artık, sen artık buralarda duramazsın. Artık sazın bağrı mı olur Kimsenin bilmediği bir ağrı mı Gider kendine gömülürsün Yoksa bu şehir bu sokaklar Seni alır kullanır, seni alır kullanır Santim santim çürürsün. Bazen bir uçurum kalır Bazen de martıların ardından Velvele koparan bir leş kalır Bir intihar gibi puşt olunca sevdalar. Sırtını duvara yaslar, sırtını ağaca yaslar susarsın Sen artık, sen artık hiçbir sözü kaldıramazsın. Şimdi bir yeni sevda mı olur Kimsenin kapını çalmadığı bir inziva mı Tutar sıfırdan başlarsın Yoksa bu ilişkiler bu zaaflar Seni yiyip bitirir, seni yiyip bitirir Dirhem dirhem azalırsın. |
![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Devir Beni
Sen deli rüzgarım ben kuru yaprak Savur beni savur düşene kadar Doğ da güneşim ol ben kuru toprak Kavur beni kavur pişene kadar Sapladığın okun gerdiği yayım Sensin benliğimde en büyük payım Etrafımda devir daim halkayım Çevir beni çevir şaşana kadar Hayat sensizlikse ölmeye değer Ömrü bir kalemde silmeye değer Bana gelmen için engelsem eğer Devir beni devir aşana kadar |
![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Kahraman Asker
En derin imanın en derin gücün Sahibi kudreti kahraman asker. Baş kaldırsa düşman bu topraklara Çarpışır onunla kahraman asker. Serden geçmez canından vazgeçer o Namusu göklerde ay yıldızdır o Kanı akar canı çıkar ölmez o Ebedi gönülde kahraman asker. Bir kişisi bin düşmana bedeldir Coskun,coşkun akan bulanık seldir Onun için vatan en güzel yardir Sevgisi gönülde kahraman asker. Sıladan bir haber alırsa eğer Onun için en güzel duyguymuş meğer Ondaki yücelik göklere değer Arşa çıkar güçlü kahraman asker. Sadık yari kara toprak olsa da Dört bir yanı hainlerle dolsa da Hazan vurup çiçekleri solsa da Cennet bahçesinde kahraman asker. Hüseyin Çelik |
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |