![]() |
#6371 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sinan Özen
Ölüm Dediğin nedir? Bir ömür geldi geçti herşey boş herşey yalan var mı bu dünyada ebedi baki kalan canı verdi allahım bir sonu vardır bunun yaşamak güzel ama ölümüde düşün dünya dar gelir sana alamazsın hızını bir gün gelir azrail alır son nefesini ölüm dediğin nedir dalda kuru bir yaprak bin senede yaşasak son durak kara toprak .........
![]() |
#6372 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() deniz kızı Şuan
![]() Son Aktivite: 08.10.2009 07:57
Tecrübe Puanı: 788
![]() |
![]() hepsi TAVLA......................... .......
![]() ![]() |
![]() |
#6373 |
Navigator
![]() Sinan Özen
Aşık Olmak İstiyorum SABAHLARI UYANINCA BIR SES DUYMAK ISTIYORUM AYNALARADA GÜLÜMSEMEK ASIK OLMAK ISTIYORUM SABAHLARI UYANINCA BIR SES DUYMAK ISTIYORUM AYNALARADA GÜLÜMSEMEK ASIK OLMAK ISTIYORUM ISTIYORUM ISTIYORUM ISTIYORUM ISTIYORUM AYNALARADA GÜLÜMSEMEK ASIK OLMAK ISTIYORUM ISTIYORUM ISTIYORUM ISTIYORUM ISTIYORUM AYNALARADA GÜLÜMSEMEK ASIK OLMAK ISTIYORUM SARKILARA ONU SORSAM GIZLI GIZLI MEKTUP YAZSAM PENCEREMDE HAYAL KURSAM ASIK OLMAK ISTIYORUM SARKILARA ONU SORSAM GIZLI GIZLI MEKTUP YAZSAM PENCEREMDE HAYAL KURSAM ASIK OLMAK ISTIYORUM ISTIYORUM ISTIYORUM ISTIYORUM ISTIYORUM AYNALARADA GÜLÜMSEMEK ASIK OLMAK ISTIYORUM ISTIYORUM ISTIYORUM ISTIYORUM ISTIYORUM AYNALARADA GÜLÜMSEMEK ASIK OLMAK ISTIYORUM ISTIYORUM AYNALARDA GÜLÜMSEMEK SARKILARDA SARKILARDA GÜLÜMSEMEK ASIK OLMAK ISTIYORUM PENCEREMDE PENCEREMDE HAYAL KURMAK GIZLI GIZLI GIZLI MEKTUP YAZMAK ISTE ÖYLE ASIK OLMAK ISTIYORUM |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6374 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 882
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Sevilirken bilmedin mi? Ben söylerken gülmedin mi? Falımızda hasret var, ayrılık var demedim mi? Anlamazdın anlamazdın, Kadere de inanmazdın. Hani sen acı veren kalpsizlerden olamazdın? Dilerim ki mutlu ol sevgilim, Ben olmasam bile hayat gülsün sana. Günahım boynunda, ağlayan bir çift göz bıraktın arkanda. Kalbim bomboş kaldı sanma, Acılar geçer zamanla. Aşka tövbe demem ben, Görürsün sevince yeniden. Anlamazdın anlamazdın, Kadere de inanmazdın. Hani sen acı veren kalpsizlerden olamazdın? Dilerim ki mutlu ol sevgilim, Ben olmasam bile hayat gülsün sana. Günahım boynunda, ağlayan bir çift göz bıraktın arkanda [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Konu MeLody58 tarafından (16.04.2009 Saat 12:03 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6375 |
Navigator
![]() Funda arar
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] (AĞLASAM DUYMAZ) Dağların sözü, yolların tozu Ayrılık vurdu, ağlasan duymam… Bir hançer gibi vurdu ayrılık sancısı Bir perde gibi indi hasretin karanlığı offff…. Yorgun yüreğime sermişim sevdamı Tutsak gözlerim susmaz...... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#6376 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2219
![]() |
![]() Burçin-Çarşambayı sel aldı
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6377 |
Navigator
![]() Grup yorum Şarkışla Şarkışla`ya düşürmesin oy oy! ALLAH sevdiği kulunu Gemerek`te çevirmişler Deniz Gezmiş`in yolunu. Gece Elmalı`da kalmış oy oy! Hamamcı Ali`yi sormuş Uzatmalı itin biri Yusuf`u gaflette vurmuş. Vay paşaların ordusu vay vay! Dünya şaştı böyle işe Ordu madalya göndermiş Yusuf`u vuran çavuşa. Olaydım olaydım oy oy! Okur yazar olaydım Deniz mahkemeye düşmüş Avukatı ben olaydım.... Cok sevdigim bir eserlerden biridir...........
Konu Kardelencicegi tarafından (16.04.2009 Saat 12:24 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6378 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
![]() Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2307
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yudum / Yollar Seni...
![]() ![]() |
![]() |
#6379 |
Navigator
![]() Grup Yorum
BU MEMLEKET BIZIM Dört nala gelip uzak Asya`dan Akdeniz`e bir kısrak başı gibi uzanan Bu memleket bizim Bilekler kan içinde Dişler kenetli Ayaklar çıplak Ve ipek bir halıya benzeyen toprak Bu cehennem, bu cennet bizim Kapansın el kapıları Bir daha açılmasın Yok edin insanın insana kulluğunu Bu davet bizim Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür Ve bir orman gibi kardeşçesine Bu hasret bizim........
![]() |
#6380 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2219
![]() |
![]() İbrahim Tatlıses-PuSat
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |