![]() |
#6531 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 893
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Son vapur da ayrıldı limandan Son tren içimi çizipte geçti Bir bir ışıkları söndü odaların Kapılar gözlerini uykulara kapadı Yarim, yağmur yüreklim Uyuyor musun... İçimde kırılıp kalır ağlayan sesin Susar yüreğimde yüzün, soluğun susar Sarınıp yarama gitsem, çare değil ki Yüreğimde yangın çıkar, bu şehir yanar Oy dilsizim, oy gülmezim, yağmur yüreklim Oy çiçek bakışlı yarim, rüzgarım benim Sensiz yaralıdır zaman, yıllar yaralı Sararır içimde hüznün, ömrüm sararır Belki kavuşamam sana, ölüm de gelir Bulutlara yazdım seni, yağmur yüreklim [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6532 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Osman Öztunç
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Muhsinler Ölmez ölmez Vatan millet aşkına, Din ve devlet aşkına, Yol başımız, öncümüz, Şehit oldu bozkurdum, Var olsun diye yurdum, Dinmez yürek sancımız! Ağlar, yüzümüz gülmez Bu devran böyle sürmez Muhsin’ler ölmez, ölmez! Ardından vatan ağlar Kefensiz yatan ağlar Muhsin’ler ölmez, ölmez! Güneş doğar ağarır, Yağmur yağar, göğerir, Bileylenir hıncımız! Evliyalar, erenler, Zemahşer Alperenler, Çocuğumuz, gencimiz… Ağlar, yüzümüz gülmez Bu devran böyle sürmez Muhsin’ler ölmez, ölmez! Ardından vatan ağlar Kefensiz yatan ağlar Muhsin’ler ölmez, ölmez...............
![]() |
#6533 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() erdoğan orhan Şuan
![]() Son Aktivite: 18.10.2009 19:43
Tecrübe Puanı: 635
![]() |
![]() ibrahim tatlıses dertler derya olmuş bende bir sandal savrulup gitmişim bogulmuş ben..........
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6534 |
Usta Yiğido
![]() Coskun demir - Vakit Akşam OLdumu
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6535 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 897
![]() |
![]() Halil Koçak - Doğudan Doğanım
![]() ![]() |
![]() |
#6536 |
Usta Yiğido
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Gülllü Sen yoksunn Sen yoksun ya dargın düştüm mutlulukla avutmadı resimlerin.. Sen yoksun ya hasret bela oldu başa içindeyim ateşlerin.. Günüm zehir..Gecem zindan.. Ayrılık denen bu bitmez isyan.. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Her nefes yarım simdi sızlıyor canım simdi acıların içinde ben varım simdi.. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6537 |
Navigator
![]() Zeki Erdem
Belalim. Şiir: Yıllar sonra seni tekrar görmek ne güzel Gözlerim doldu dilim tutuldu Seni tanıdığım o ilk gün gibi Hiç değişmemişsin Oysa ben Ben sararıp soldum Eriyip tükendim senden sonra Biliyor musun Ardından kaç kez ölmeyi düşündüm yapamadım Seni unutmak için her şeyi denedim beceremedim Senden başkasını sevemedim Ben onsuz nefes alamazken O beni çoktan unutmuştur diyordum Ama o gün O gün gözlerinde okudum ki Sende beni hala seviyorsun Benim sevdiğim kadar olmasa bile Sen Sen zaten hiç bilmedin ki Bir Allah bir ben biliyorum Seni nasıl sevdiğimi Senden sonra dert ortağım şarkılara Türkülere döktüm yüreğimi Dur da dinle Dinle.... Kanımın her damlası Dolaşır sen diye Gözlerim yolunda Ellerim duada Gelirsin bir gün diye Bedenim başka elde Ruhum kalbim seninle Gündüzüm gecemsin Kederim neşemsin Yaşarsın sen benimle Sen belalım...Sen benim içimde Alevler içinde Yanan kor ateşim Sen benim hevesim Aldığım her nefesim Bir asır sensizim ben Uzaklarda mutsuzum ben Ağlarım gülemem Kimseyi sevemem Seni sevdim kuzum ben Bu canım senin olsun Yolun bahtın açık olsun İçimi döktüğüm Ağlayan mektubun Sana son hatıram olsun...........
![]() |
#6538 |
Usta Yiğido
![]() Hakan peker Kıyameti yaşarken Gördüm.
Kıyameti yaşarken gördüm Bu ayrılık bana hiç yaramadı Öylesine ihtiyacım varki Biri gitti sonra hiç aramadı Günlerce kendime gelemedim Çıkamadım için içinden Namussuz gurur nasıl bir şey Sevdim ama gidemem peşinden Bu bir savaş mı yoksa aşk mı Anlamadım anlamaz yüreğim Bir gün yaşarken öleceğimi Ben nerden bileyim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6539 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2205
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bizim Şarkımız ferhat göçer..
![]() |
#6540 |
Navigator
![]() Sezen Aksu
Yanmışım Sönmüşüm Ben İstersen kapat kapıları Açma bir daha hiç İstersen al beni içeri Tut ölene kadar Ben çoktan hazırım Bana layık gördüklerine Gel dediğin an Bir daha dönüp de bakmam geriye Aaah yanmışım ben Aaah sönmüşüm ben İstersen al aklımı, gecemi gündüzüme karıştır İstersen beni de çıkar yoldan suça alıştır Ben çoktan geçmişim bak istikbalimden Hadi çağır artık tası tarağı toplayıp geleyim hemen Aaah yanmışım ben Aaah sönmüşüm ben Yaşamak dediğin üç beş kısa mutlu andan ibaret Giderine bırak işte ayağına kadar gelmiş muhabbet Bu yüzden kaçırmamak lazım aşk gelince Gitti mi gidiyor elden zalim zaman el koyunca Aaah yanmışım ben Aaah sönmüşüm ben Aaah yanmışım ben Aaah sönmüşüm ben..........
![]() |
Konuyu Toplam 10 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 10 Misafir) | |
|
|