![]() |
#61 |
Yasaklı
![]() Esengül Şuan
![]() Son Aktivite: 02.09.2010 23:31
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Ey Sevdiğim Sana Şikayetim Var Ey Sevdiğim Sana Şikayetim Var Ne Sevdiğin Belli Ne Sevmediğin Ben De Bir İnsanım Bir De Canım Var Ne Sevdiğin Belli Ne Sevmediğin Hainsin Oy Zalimsin Oy Nedeyim Oy Eski Günler Hayalimden Gitmiyor Dün Dediğin Bugünkünü Tutmuyor Yiğidim Ya Sana Gücüm Yetmiyor Akarsuyum Böyle Miydi Ahtımız Onun İçin Viran Oldu Tahtımız Umudum Yok Gülmez Artık Bahtımız |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4548
![]() |
![]() Muhlis akarsuyun bu güzel türküsünü her zaman severek dinlerim
Ne Sevdiğin Belli Ne Sevmediğin Hainsin Oy Zalimsin Oy Nedeyim Oy
![]() |
#63 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 891
![]() |
![]() Grup Gündoğarken - Hayat Bu Dün gece mumları yaktım Işıkları tek tek kapattım Bodrumda çektiğin fotoğrafı Salonun duvarına astım. Geçtim oturdum karşısına O günlere yolculuk yaptım Aldım gitarımı elime Sevdiğin şarkıları çaldım Hayat bu gelir geçer Tadı vardır, tuzu vardır, acısı Hayat bu kader deriz Şans deriz, talih deriz adam seçer Hayat bu, hayat bu Çocuksı sevinçleri gizler Hayat bu ah hayat bu Bir yanını hüzünler süsler. Hayat bu deli dolu Zaman zaman bağlansada eli kolu Hayat bu çıkmaz sokak Yine de bulunur bir çıkış yolu Hayat bu, hayat bu Yüksekten akar şelaleler Hayat bu ah hayat bu Yaşarken yaşanmaya değer. Hayat bu bazen şölen Zaman zaman yanar meşaleler Hayat bu dönme dolap Uçan balon, atlı karıncaya benzer Hayat bu, hayat bu Çocuksı sevinçleri gizler Hayat bu ah hayat bu Bir yanını hüzünler süsler. Hayat bu, hayat bu Yüksekten akar şelaleler Hayat bu ah hayat bu Yaşarken yaşanmaya değer. bu sarkinin sözleri benim icin cok önemli, hayat bu iste...
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() yakamozz Şuan
![]() Son Aktivite: 11.08.2016 14:43
Tecrübe Puanı: 666
![]() |
![]() CENGİZ KURTOĞLU-DUYANLARA DUYMAYANLARA
HERŞEY HERŞEY SENİN İÇİN DUALARIM DUYGULARIM DÜŞLERİMDE BAKIŞLARIM HEP SENİ SÖYLÜYOR ŞARKILARIM UMRUMDA DEĞİL KİM DUYARSA DUYSUN VARSIN OLSUN KİM GÖRÜRSE GÖRSÜN BIRAK GİTMEYİ KOLAY MI SANIYORSUN SÖYLE SEVGİLİM HERKES DUYSUN DUYANLARA DUYMAYANLARA SORANLARA SORANLARA BEN ONU SEVİYORUM ÇOK SEVİYORUM SEVİYORUM SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM HERŞEY HERŞEY SENİN İÇİN DULARIM HAYALLERİM ARZULARIM GÖZYAŞLARIM HEP SANA OLACAK SARILIŞLARIM BOŞVER BOŞVER NE DERLERSE DESİNLER SAKLAMA SENDE BUNU SÖYLE BİLSİNLER İSTERSE BİZİ VURUP ÖLDÜRSÜNLER İNAN BU AŞKIMI SİLEMEZLER DUYANLARA DUYMAYANLARA SORANLARA SORANLARA BEN ONU SEVİYORUM ÇOK SEVİYORUM SEVİYORUM SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() NİRAN ÜNSAL-GİTME GÜLÜM
Ayrılık hayır getirmez Gitme gülüm şu gönlümden Hasretlik bizi güldürmez Gitme gülüm şu gönlümden Şu gönlümden of Gitme gülüm yüzüm gülmez Gitme gülüm can dayanmaz Gitme gülüm sensiz olmaz Gitme gülüm şu gönlümden Şu gönlümden Yadeller kıymetin bilmez Kimse benim gibi sevmez Canımı alsan sesim çıkmaz Gitme gülüm şu gönlümden Şu gönlümden of Gitme gülüm yüzüm gülmez Gitme gülüm can dayanmaz Gitme gülüm sensiz olmaz Gitme gülüm şu gönlümden Şu gönlümden |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() GÖKHAN KIRDAR-YERİNE SEVEMEM
senden uzakta hep birşeyler eksik gönlümde derman yok inan bir nefeslik ne bir avuntu nede biraz ümit ne yaptın bana nedir bu sessizlik içimde birşeyler acıyor sen gelince aklıma yerine sevemem yerine sevemem razıyım yapayalnız tükensin yıllarım ama yerine sevemem yerine sevemem olmuyor yinede yerine sevemedim herşeyi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1385
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() VİLDAN--- AMA YOKSUN...
yine yoksun ... kapında köLen oLurdum inan ama yoksun... yarınLardan bize umut var derdin $imdi yoksun... paramparça sevgimizden ba$ka ne kaLdı eLimizde?!! seni senden ba$kası çözemez seni sen biLe taşıyamazken beni de yakma yakma ne oLur ne oLur beni de bana bırak ... dokunduğum her$eyde ve heryerde yaLnız sen varken $imdi yoksun ... özLedim özLedim biLsen nasıL özLedim ama yoksun ... gözden ırak gönüLden ırak inanmazdım Doğruymu$...
![]() |
#68 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() Bir aksam gozunde ask tuterse
Gecmis gunler aklindan gecerse Kalbin bombos umitler biterse Sen uzulme ben varim Neler gecti kimbilir basindan Sevgi umdun hep baskalarindan Aglama gidenlerin ardindan O giderse ben varim Zaman durdu sanki Beklerken seni Ben bir tek sevgiye Bagladim kalbimi Ayrilmam istersen hic yanindan Cagirsan gelirim cok uzaklardan Eskiden korkardim yalnizliktan Korkmam artik sen varsin Zaman durdu sanki Beklerken seni Ben bir tek sevgiye Bagladim kalbimi Ayrilmam istersen hic yanindan Cagirsan gelirim cok uzaklardan Eskiden korkardim yalnizliktan Korkmam artik sen varsin AYTEN ALPMAN (BEN VARIM )
![]() |
#69 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2199
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() Fırsatım vardı olmadı
Birazcık şahlansam yakıştırılmadı Tatmin oldular, elden bir şey gelir mı Kıymet bildiklerim gibi benim de bilinir mi? Sen haklıydın her zaman annem gibi. Haksızlığı da koydum bavula Yalnızlığı da aldım yanıma Teşekkür ettim herşey adına Gidiyorum gidiyorum ama bitmiyorum Haksızlığı da koydum bavula Yalnızlığı da aldım yanıma Teşekkür ettim her şey adına Gidiyorum gidiyorum ama etmiyorum Eyvallah
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|