|
|
#61 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 922
![]() |
Unutamam Unutmadım unutamam Kara sevdam merak etme Yaşamaksa, yaşadım lakin Canımın çoğu kaldı sende Pişman mıyım asla, güzelleştim yasla Sevmedim mi sevdim evet Senden sonra ihtirasla... Ama benim ciğerim yanar Ten oyalanır, can kanar İki gözüm, iki çeşme haberin yok İçerime içerime akar... Söz - Müzik: Sezen Aksu Seslendiren: Mustafa Ceceli Hayatimdaki en özel parcalardan biri...
|
|
|
|
#62 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Demet Akalin - Gururum Kalk gururum bugün burdan gidelim Ne olur ona yenilmeyelim Hadi dik dur toparlan gidelim Gel gururum her zalim böyle degil Egileceksen sen gerçek aska egil Gözlerinden kurtul da gidelim Oooff teslim etme beni ona Son kelime asktan sana Artik seni sevmiyorum Kalbime dönüyorum Sevdama agliyorum Umrumda degil ki onun Ask benim sonum
|
|
|
|
#63 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Hüzünbaz… Kalp dedigin biraz yorgun olmali böyle patavatsizca susmali bazen savasmaya hali yoksa aptali oynamali belkide bitiyorum sana bos suretimi de sevme diye tutsana ne duruyorsun hala anlamiyormusun? Gitmek iki hecedir bir kelimede, ya da bir eylemdir kendi alfabesinde, gel diye dilek agacina yaslanmadim neticesinde.. Faili asikar, magduru muamma, lirik bir agitti yasadigimiz Bir destan degil…. Kendini kendimden sürdün, masal degildi ama süründün, simdi benim yarama tuz mu sürdün? Sanki düsmüssün en büyük düsünde, düsün de bul hadi.. Yargisiz ama insafsiz bu ic cekis. Simdi bir elimi tutsan digeri kiskanir, degeri iskalanir.. Gittim sanma diye geldim, bitisimi yorma diye gittim.. Kederin yüzölcümü senden büyükmüs bilmedim.. Bitisini imzalamaktayim koyu kalemlerle, mürekkepler tükense de gözyaslarim var, yersiz sebeplerim var aska dair hala.. Elinde bavul, icinde siirlerim.. Bu duvarlar, bu bahar ayazi var mi gercekten.. Bitiyorum yalvartma! Ders olsun hayallere, aleme ibret.. Bak demiyorum mutlu ask var diye, ama anliyosun, susuyorsun, belki de gidiyorsun.. kov beni istersen, ya da sar ne bileyim.. alinti
|
|
|
|
#64 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dudaklarında ıslanan türkülerle sevdim seni. Dudaklarından taşan yosun kokusu nefesine vurgun sevdim seni. Aslında seni hayallerimde buldum da sevdim. Radyoda eski türküler çalarken ben herşeyin eskimişliğiyle sevdim seni. Hayallerime sığmadın bir süre sonra. Seni yaşamın en olağan yerinde aradım. Yanıbaşımda. Nasıl ısındı içim nasıl üşüdü. Yaşamın zıtlıklarıyla sarıldım sana.Ben hep seni mahzun bir sewdayla sevdim gulum
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Arkadaşlığın bÜyÜsÜnÜ tadanlardanım
Dostluğun kavramını yaşayanlardanım Bir söz söyle bana taaa uzaklardan İçten olsun. Arkadaşça, dostça bir selam gönder bana YÜrekten olsun. Atma içine ÜzÜntÜlerini Tatma kederli saatleri Paylaş kardeşçe mutlu sevgileri DÜşÜnme, Ardına bırak ÜzÜntÜlerini Gel arkadaşım Birlikte atalım kederli dÜşÜnceleri DÜnya değmez hiç bir ÜzÜntÜye Kapıl git yepyeni sevgilere İnandır dÜnyanın sevgi dolu olduğuna Evrende saygının var olduğuna çocuk gibi, saf, temiz, tertemiz YÜreğinin bir köşesinde Yer var mı bana da? Canımı verirdim o yÜrek için. Arkadaşça, sevgiyle, dostça Bir selam gönder bana Ama ne olur yÜrekten olsun... |
|
|
|
|
|
#66 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SENİ TERK EDİYORUM
BENİM GÜCÜM YOK SANA BİTTİ DİYEMİYORUM YANIYOR İÇİN İÇİN ÇEK GİT DİYEMİYORUM SENİ VARYA SENİ BEN MAZİYE GÖMÜYORUM ANLA ARTIK EY KALPSİZ SENİ TERK EDİYORUM ÇOK ZOR ANLAR YAŞADIM KALBİMLE ÇOK SAVAŞTIM BENİM ENZOR KARARIM SENİ SANA BIRAKTIM... |
|
|
|
|
|
#67 |
|
Navigator
Seni Dilendim Şarkı Sözleri
Gözümde hasretin dinmez yağmuru Kadere el açıp seni dilendim Bitirdin bendeki bütün gururu Yüz kızartıp senden seni dilendim Bir ümit görmüştüm önce sende ben Severek mutluluk bekledim senden sensizlik sarhosu oldum bilmeden İçtiğim kadehten seni dilendim Bekledim rüzgarlar esip geçtikçe Seni bana geri getirmedikçe Açıp ellerimi böyle her gece Doğmayan güneşten seni dilendim Bir ümit görmüştüm önce sende ben Severek mutluluk bekledim senden sensizlik sarhosu oldum bilmeden İçtiğim kadehten seni dilendim |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
SEVGİLİYE VEDA
KELİMELER DÜĞÜMLENİR BAZEN BOĞAZIMA GÖZYAŞLARIM BOĞAR GÖZLERİMİN SÖZLERİNİ SESSİZ ÇIĞLIKLAR TIKAR SÖZLERİMİ,KONUŞAMAM HER SOKAK BAŞINDA HAYALİN DÜŞER PEŞİME VE BİR KAÇIŞ BAŞLAR BENLİĞİMLE BEN ARASINDA SEN BENİM GÜNBATIMINDA ÇAYIMI YUDUMLARKEN İÇİME DOLAN SICAKLIKSIN VE SEN GECELERİN AYAZINDA SARILDIĞIM YILDIZLARSIN YILDIZLAR TEK TEK DÜŞÜ VERSELER DE GÖKYÜZÜNDEN DÜŞMEYECEKSİN SEN HİÇ GÖZÜMDEN, KALBİMDEN ... |
|
|
|
|
|
#69 |
|
Navigator
Canim yaniyor...... senden bana ah neler varsa kapilara kilit vurdular kopardilar ayirdilar seni benden caldilar olmaz dedim ya olmaz dedim kendi kendimi ben yedim nasil ettin izinverdin gururuma yediremedim canim yaniyor canim yaniyor adini andikca oof icim gidiyor oof yurek kaniyor oof seni ariyor |
|
|
|
|
|
#70 |
|
Navigator
İntizar Ah Senin Küsmelerin Şarkı Sözleri Yuva bilmez kuslar gördüm, Bahar bilmez kislar gördüm. Kar altinda kalmi$ bütün a$klar, Yüregim üzgün, acim zamansiz Yar beni anlamaz dinsiz imansiz. 2x Aaah senin küsmelerin boynumu bükmelerin, Habersiz gitmelerin yetmezmi..yetmezmi..yetmezmi.. 2x Yuva bilmez kuslar gördüm, Bahar bilmez kislar gördöm. Kar altinda kalmis bütün a$klar, Yüregim üzgün, acim zamansiz, yar beni anlamaz dinsiz imansiz. 2x aaah senin küsmelerin boynumu bükmelerin habersiz gitmelerin yetmezmi..yetmezmi..yetmezmi.. 2x |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|