|
|
#61 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ebubekir çakmak Şuan
Son Aktivite: 13.03.2010 12:51
Tecrübe Puanı: 754
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İÇMEK ÇARE DEĞİLMİŞ
İçmek çare değilmiş, içmiyorum bıraktım, Yaptığım hataları, geçte olsa anladım Eskidenmiş yalvarmak Harab olup kahrolmak Nasıl terketti diye, içip içip ağlamak Bilseydim içermiydim Kahrını çekermiydim Bilseydim içermiydim Kahrını çekermiydim Şimdiki aklım olsa onu hiç severmiydim onu hiç severmiydim Hiçbir derdim kalmadı Huzurluyum mutluyum Yok ettim yalanları gerçeklerdle doluyum Eskidenmiş inanmak Sevene bağlı kalmak Herşeye göğüs gerip Acılarla savaşmak
|
|
|
#62 |
|
Usta Yiğido
DAMARA DEVAM BABAYA SELAMMMM
Hep ağladım biraz gülmek istedim Ne yaptımsa duyulmadı ki sesim Hergün feryat ettim ölmek istedim Çağırsamda gelmedi ki ecelim Hergün feryat ettim ölmek istedim Çağırsamda gelmedi ki ecelim Hergün isyanım var benim kadere Ne güldürdü ne öldürdü bir kere Cehennem dertleri var cennetimde Ben yaşarken ruhum öldü içimde Cehennem dertleri var cennetimde Ben yaşarken ruhum öldü içimde Dertler çaldı benim hergün kapımı Kapanmadan deştiler hep yaramı Bıktım çekmekten dünyanın kahrını Allahım baştan yaz benim yazımı Bıktım çekmekten dünyanın kahrını Allahım baştan yaz benim yazımı
|
|
|
#63 |
|
Usta Yiğido
İSYANKARR
Bir bir kapandı ümit kapısı İçimde var benim gönül yarası Göz yaşlarımın yoktur faydası Yaşadığımız alem hayal dünyası Toprak gibi ezdin beni kül ettin Kullarına beni oyuncak ettin Sanki yetmez gibi eziyet ettin En sonunda beni isyankar ettin Talihimizi yazmış kara deftere Gideceğiz bir gün o meçhul yere Rastladın mı hiç gidip dönene Sende boyun eğersin bir gün ecele
|
|
|
#64 |
|
Usta Yiğido
Gİttiğin yerlerden dönmedin geri
Yollara rest çektim isyanlardayım Kırıldı sonunda sabrımın teli Yıllara rest çektim isyanlardayım Beklenen yarınlar kaybolmuş dünden Ümitler selamı kesmişler benden Nasılsa hayır yok gelecek günden Kadere rest çektim isyanlardayım Bu benim talihim sözüm yok sana Payımı aldım ben sevdadan yana Hasretinden başka ne verdin bana
|
|
|
#65 |
|
Usta Yiğido
KAHRETMİŞİM HAYATIMAA
kahretmişim hayatıma her akşam içiyorum sevilmeden sevmenin cezasını çekiyorum binbir cefanı çeksem unutamıyorum kalbim sevginle dolu söküp atamıyorum ne kadar sevsem bile sana doyamıyorum senden ayrı yaşamayı allah yazdıysa bozsun bende uzak olsan bile kalbimde yaşıyorsun
|
|
|
#66 |
|
Usta Yiğido
DERTLİLER SUSTUNUZZ YOKSA SİZDEMİ BEİM DERDİME AĞLIYORSUNUZZ
|
|
|
#67 |
|
Usta Yiğido
KALLEŞ DÜNYAA
Gözlerimi sende açtım Neler gördüm neler duydum Şu yalancı dünyanın Her haline şahit oldum Binlerce mutlu insan Milyonlarca ağlayan Nice kahka atan Çilekeşler sarhoşlar Hepsi sende birleşti Yaşayan tüm insanlar İşte bende dertliler kervanında gezerim Aleminde sürüklenen garibin biriyim Öyle bir dünyasın ki ne ararsan içinde Doğmasaydı insanlar olmasaydı bu çile Neyine güveneyim kalleş dünya Neyine güveneyim sahte dünya Neyine inanayım kalleş dünya Neyine inanayım sahte dünya
|
|
|
#68 |
|
Usta Yiğido
SÖYLEYİN ÜYELER ALLAH AŞKINAA
Kısmetim kapanmış sevgiden yana Gülmüyorki kader nedense bana Hiç rastladınızmı böyle insana Söyleyin dostlarım allah aşkına Yıllardır gülmeden mutsuz yaşadım Gittiğim heryerde sevgi aradım Mutsuzluk şansımmış şimdi anladım Üzülmeyin dostlar değmez bu aşka Mutsuzluk bahtımmış artık anladım Üzülmeyin dostlar allah aşkına Talihsizlik sarmış dört bir yanımı Almıyorki tanrım dertli canımı Nasıl güldüreyim kara bahtımı Söyleyin dostlarım allah aşkına Yıllardır gülmeden mutsuz yaşadım Gittiğim heryerde sevgi aradım Mutsuzluk bahtımmış artık anladım Üzülmeyin dostlar değmez bu aşka..
|
|
|
#69 |
|
Usta Yiğido
KİMSEM KALMADI
Gönlüm iflas etti aşk pazarında Alıp satacağım birşey kalmadı İnancımda bitti, umutlarımda Umup yatacağım birşey kalmadı Issız bir köşeye serdim postumu Yağmurlar rüzgarlar örtsün üstümü Unuttum düşmanımı, hemde dostumu Dostum diyeceğim kimse kalmadı Bu dünya yıkılsa aldırmam artık Bir taşı yerinden kaldırmam artık Her türlü halini gördüm dünyanın Artık göreceğim birşey kalmadı Issız bir köşeye serdim postumu Yağmurlar rüzgarlar örtsün üstümü Unuttum düşmanımı hemde dostumu Dostum diyeceğim bir şey kalmadı
|
|
|
#70 |
|
Usta Yiğido
SEN AŞKA LAYIK DEĞİLSİN
Aşka Değer Vermiyorsun Kıymet Nedir Bilmiyorsun Bir Yanıp Bir Sönüyorsun Sen Aşka Layık Değilsin Sevilmeye Ölünmeye Canım Gülümsün Demeye Seni Baştacı Etmeye Layık Değilsin Değilsin Ne Haldeyim Görmüyorsun Bana Hep Kör Bakıyorsun Kendin İçin Yaşıyorsun Sen Aşka Layık Değilsin
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|