Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 09.01.2009, 16:30   #61
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1316 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Zanlılar Suikast Hazırlığındaydı

Valla dokunulmazlıkların kaldırılmasını Ak parti şiddetle istemiyor.Nedense
Alt 09.01.2009, 17:40   #62
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1218 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Susurluk sanıklarından İbrahim Şahin'in evinden çıkan krokiler'in kazılarının bir kısmı bitti ve lav silahları, el bombaları, tnt kalıpları ve plastik patlayıcılar çıktı. Bunlardan bazılarının Susurlukta kaza yapan aracın arkasından kaybolan Abdullah Çatlı'nın silahları olduğu iddiası var. Ayrıca İbrahim Şahin derin devletin desteği ile hapis yatmaktan kurtulacak, zaman aşımından yararlanıp ceza almayacaktı ki dönemin başsavcısı Sabih Kanatoğlu üzerine gitmiş, ısrarla bu davayı takip etmiş ve 6 yıl ceza almasını sağlamıştır.
Şimdi Veli Küçük, İbrahim Şahin gibi adamların ne olduğunu, susurluk davasında bile görüyoruz, Doğu Perinçek'in ne mal olduğunu herkes biliyor bu adamların bir şekilde bağlarıda var birbirleri ile ama siz İlhan Selçuk'la İbrahim Şahin'i nasıl bağdaştırırsın, Veli Küçük ile Tuncay Özkan'ı, Mustafa Balbay ile Doğu Perinçek'i??? Bakalım ne çıkacak sonunda ama dediğim gibi asıl suçluların savcılar tarafından işin sulandırılması yüzünden hakettikleri cezaları almayacaklarından korkuyorum...

Saygılar...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2009, 18:01   #63
çılgın_türk
Tecrübeli Yiğido

çılgın_türk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

çılgın_türk Şuan çılgın_türk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.04.2012 18:32

Tecrübe Puanı: 688 çılgın_türk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kıbrıslı hocam bir örgütten bahsediyoruz yani bu örgüt denieln yapılanmanın sadece askerlerden oluşmasını beklemek yada sadece gazetecilerden oluşmasını beklemek yada sadece eğitimcilerden oluşmasını beklemek kanaatimce sadece bir noktaya odaklanmak olur ve bu şekilde asıl fotoğrafı göremeyiz...

yani ortada bir örgüt olduğu bugun açıkça belli oldu ve bu örgütün çeşitli kanatlardan meydana geldiği biliniyor artık mesela mehmet ağar gerçeği var adam emniyet müdürü sonra sonra millet vekili bakan falan ve bütün bu aşamalrda abd ile bağlantısı tespit ediliyor ve bu örgütle bağlantısı kesin var....

anlatmak istediğim şudur ki bazı askeri emekli üyeler örgütü kurarken bazı kurumların en yetkili isimlerini etkisi altına alarak ve onları kullanarak oluşturmuş bunlar yargıçlar , üniversite elemanları, gazete patronları ..... yani medya ayağı, üniversite ayağı, askeriye ayağı, yargı ayağı olan bir örgüt bu bağlantılar da işte budur....

biliyoruz ki iddianamedeki deliller arasında üniversite rektörlerine bazı yazılar gidiyor ve şu şu kişilerin işe alınması bizim için gereklidir gibi ricalarla kendi adamlarını bu kurmlara yerleştirme işlemleri yapılıyor....sonra bu adamlar kendi istekler idoğrultusunda kullanılıyor...

sen demişşsin bu şahıslar kımler diye ve sonra kendin yazmışsın zaten benim yazmama gerek yok iddianamede geçen herkes değil belki ama herkese yakını bu işin bi elemanı... bunu yakında bağımsız yargı organları ortaya koyacaktır nasıl olsa...

şuda bir gerçekki italyadaki yada ispanyadaki örgütlerin çökertilmesi bir seen içinde olmadı 15 bine yakın kişinin yargılandığı söyleniyor buda kolay bir süreç değil.. ama biran önce bitmesi lazım ve suçluların cezasını bulması lazım yeter artık deme zamanı gelmedimi sizcede

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
çılgın_türk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2009, 19:28   #64
arikarinkuchi
Usta Yiğido
NO AVATAR

arikarinkuchi Şuan arikarinkuchi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.09.2015 23:05

Tecrübe Puanı: 1119 arikarinkuchi FAZLA SÖZE GEREK YOKarikarinkuchi FAZLA SÖZE GEREK YOK

yakalanmasalardı
suikast ermeni bir gümüşcü var ona yapılcakmış !!!
A nasına Bacısına Saygı Duyan
S ivaslı Yigidolarız Biz..!!!
arikarinkuchi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2009, 22:48   #65
almina_58
Yiğido
NO AVATAR

almina_58 Şuan almina_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.12.2009 23:34

Tecrübe Puanı: 636 almina_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sen benden alıntı yapıyorsun, ona rağmen yazdıklarımı okumamış gibi cevaplar veriyorsun. Bu insanlar gözaltına alınamazlar, dava açılamaz haklarında diye bir şey yok, suçlular tabiiki cezalarını çekecekler demiştim cevap verdiğin yazımda tekrar söylüyorum Bu insanlar gözaltına alınamazlar, dava açılamaz haklarında diye bir şey yok, suçlular tabiiki cezalarını çekecekler, umarım bu kez okumuşsundur.
Ortadaki suç nedir? Bana bunu söylermisiniz o kadar hukuk bilginiz olduğu görülüyor. Ayrıca sabahın 5'inde insanların evlerinden baskın yapılarak gözaltına alınması hukuka aykırıdır, Türkiye'de belli bir itibarda olan,halka malolmuş kişilerin ifadesine başvurma işlemi davetle yapılır, gerek duyulursa orada gözaltına alınır ve eğer kaçma ihtimali olan kişilerse tutuklanır. Burada baştan sona yapılan siyasi bir oyundur, Hüseyin Üzmez davasında rapor veren aynı bilirkişi Kuddisi Okkır'a sağlıklıdır raporu verdi adamın hastanedeki halini gördünüz sizce bu adam 1 kere olsun Okkır'ı görmüş olabilir mi? Adam öldü 2 gün sonra Tahliye kararı çıktı adam hakkında Zekeriya Öz bunun hesabını versin bakalım, sonra aynı adam 2 gün önce Hurşit Tolon'un sağlık nedenleriyle talep ettiği tahliye isteğini reddetti bakın Bu adam Hüseyin Üzmez'e tahliye talebi vermişti, Allah vermesin Hurşit Tolon içerde ölürse ne yapacak bu adam, Zekeriya Öz??? Merak ediyorum. 3 tane Tahliye kararı çıktı mahkemeden adamlar Öğretim üyesi doktor vs. tam 13 ay içerde iddianamelerinin yazılmasını bekledi bu adamlar. Benim isyanım buna, İlhan Selçuk tabii ki gözaltına alınır, suçu varsa da çeker cezasını ama bu baskı yıldırma nedir? 70 yaşında adamı 28 saat ayakta sorgulamak nedir? Tuncay Özkan'ı 3 gün sorguladılar, uyuması engellenerek, adam sorgunun sonunda halisilasyonlar görmeye başladı bunu biliyor musunuz siz? Telefon görüşmelerinde sevgilinle rahatlıkla konuşamamak nedir biliyor musunuz? İstediğin rahatlıkta konuşamamak, hergün peşinde simitçilerin gözetiminde biryerden bir yere gitmek nedir bilir misiniz? Koskoca Orgeneral içerde donuyor, ailesi bir kazak getiriyor giymesi için izin vermiyorlar ama esrargeşler rüşvet verince kendi elleri ile battaniye getiriyorlar.Seva hanım nerede insan temel hak özgürlükleri bana söyler misiniz? Ama önemli değil bu insanlar Güneydoğunun Dağlarında Kar üstünde uymuş insanlar o zindan onlara vız gelir tırıs gider...
Benim isyanım çifte standarta efendim. Siz suçlu olduklarından ne kadar eminsiniz ki böyle yazıyorsunuz??? O zaman sizin yazdıklarınızda siyasidir.
Herkes kanun önünde eşittir, hukukun üstünlüğüne güvenimiz sonsuz, verilecek karara da bir tek kişi ağzını açıp laf edemez ama kanunun, hukukun gereklerini yapsınlar, çifte standart yapmasınlar, Üzmez'i bırakırken Tolon'u içeride tutmasınlar, adamın kalp, şeker ve tansiyon hastası olduğunu herkes biliyor. Kimlerin cezai sorumluluklarının olduğunu sizden daha iyi biliyor olabilirim, eğer hukukcu değilseniz, bu konuda rahat olun, keşke sadece gazeteciler, yazarlar, öğretim üyeleri, askerlere değil Vekillerede dokunabilsekte insanlar yolsuzluklarının hesabını verebilse değil mi?
Siz bana diyorsunuz da peki siz benim dediklerimi okuyor musunuz kardeşim?"Siz suçlu olduklarından ne kadar eminsiniz ki böyle yazıyorsunuz??? O zaman sizin yazdıklarınızda siyasidir" demişsiniz ben suçlu mu dedim bu kişilere??Dikkat et kardeşim eğer varsa bir suçları cezasını çeker diyorum yoksa serbest bırakılır diyorum.

Ayrıca Ceza Muhakemesi Kanununda halka malolmuş kişilerin sabahın 5 inde baskın yapamayacağını davet edileceğini söylemişsiniz ve bunun hukuka aykırı olduğunu söylüyorsunuz galiba sizin de hukuk bilginiz var.Ceza Muhakemesi Hukukunda böyle birşey var mı??Yani halka malolmuş kişilere daha insaflı davranılmalı diyorsunuz.Böyle birşey olduğunu sanmıyorum.Bu tür kişilerin yakalanmaları da tutuklanmaları da normal insanlardan farklı değil böyle bir ne kural var ne de kaide.Bu sadece türkiye de değil dünyanın heryerinde böyle.

Siz bir kere bilmediğiniz bir iddianame hakkında yorum yapıyorsunuz. Hüseyin Üzmez'in davası ile ergenekon davasını karşılaştırıyorsunuz.Halbuki bunlar farklı davalar.Sizin yaptığınız bu yorumlar gibi ben de bir ton yorum yaparım.Zor değil.Yani bir haksızlık olduğunu düşünüyorsanız bizim de düşündüğümüz bazı haksız konular var.Ancak bunlar sadece bir tahmin ve siyasi görüşten ibaret.Dolayısıyla kesin olmayan yanlı açıklamalar.Bunlara inanmak da ayrı bir komedi konusu...

Son yorumunuza katılıyorum.Bu ülkede cumhurbaşkanından başlayıp herkesin dokunulmazlıklarının kaldırılmasından yanayım.Eğer demokratik bir ülkeyiz diyorsak herkes bu ülkede eşit olmalı diyorsak bunun yapılması gerekir...
almina_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2009, 23:26   #66
almina_58
Yiğido
NO AVATAR

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Valla dokunulmazlıkların kaldırılmasını Ak parti şiddetle istemiyor.Nedense
Kardeşim dokunulmazlıklar konusunda akp tamam karşı çıkıyor olabilir ama chp ninde bundan farkı yok.Şimdi diyeceksiniz chp dokunulmazlıkların kaldırılması konusunu sürekli gündeme getiriyor.Evet getiriyor ama bu konuda bir icraatları yok ama.Ne bir kanun teklifi önermişliği var chp nin ne de başka birşey.Chp bu konuda dışarıda çok iyi konuşuyor ancak kuliste öyle değil.Tribünlere oynuyor.Akp nin kabul etmeyeceğini bile bile kendisinin de işine gelmediği halde tribünlere oynuyor...
almina_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.01.2009, 01:47   #67
almina_58
Yiğido
NO AVATAR

Kıbrıslı kardeşim yorumuma ek olarak bir de şunu söyleyecem sana;

Sen halka malolmuş kişiler diyorsun böyle ızdırap çekmemeli diyorsun, bir de tüm bu olanları ben yapmışım gibi bana anlatıyorsun.Peki bu kişilere yapılıyor acıyorsun da elin garibanına bunun daha kötüsü yapılıyor neden acımıyorsun??Onlar insan değil mi??
Haa pardon halka mal olmuş kişilerdi dimi.Peki hangi halk bu??Kimin halkıymış onu da öğrenelim bari.

Ben kendi yorumumu söyleyeyim mi.Zaten beş para etmeyen adamlardı bunlar.İçeri atılmalarına da o yüzden hiç de üzülmedim.Bu da benim kişisel yorumum.Bilimsel bir görüş değil yaniİster siyasi de ister başka birşey artık ne dersen de...
Alt 10.01.2009, 15:19   #68
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2206 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
almina_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kardeşim dokunulmazlıklar konusunda akp tamam karşı çıkıyor olabilir ama chp ninde bundan farkı yok.Şimdi diyeceksiniz chp dokunulmazlıkların kaldırılması konusunu sürekli gündeme getiriyor.Evet getiriyor ama bu konuda bir icraatları yok ama.Ne bir kanun teklifi önermişliği var chp nin ne de başka birşey.Chp bu konuda dışarıda çok iyi konuşuyor ancak kuliste öyle değil.Tribünlere oynuyor.Akp nin kabul etmeyeceğini bile bile kendisinin de işine gelmediği halde tribünlere oynuyor...
CHP de istemiyor zaten o laf olsun torba dolsun onun işi icraatta değil...

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.01.2009, 15:33   #69
58 memo
Yiğido

58 memo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58 memo Şuan 58 memo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.03.2014 20:59

Tecrübe Puanı: 740 58 memo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
CHP de istemiyor zaten o laf olsun torba dolsun onun işi icraatta değil...
chp dokunulmazlıkların kalkmasını istiyor,ama akp istemiyor,
çünkü 102 akp milletvekilinin suç dosyaları,fezlekeleri bekletiliyor
2002 seçimlerden önce televizyonda söz vermişti ve sözlerinde durmadı akp
haydi kaldırsanıza,niye kaldırmıyorsunuz söz ağızdan 1 defa çıkar
58 memo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.01.2009, 15:48   #70
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1218 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
almina_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
CHP vekilleri kendilerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması için 59. hükümet döneminde meclis başkanlığına toplu dilekçe verdiler kaldırtamadılar, CHP'ye gerek duyulan her anayasa değişikliğinde AKP'nin karşısına bunu çıkarttı önce dokunulmazlıkları kaldıralım sonra bu maddeye destek veririm dedi yine olmadı, Deniz Baykal kendisi hakkında açılan davaya karşılık hemen başvurdu meclis başkanlığına yok yine kaldırtamadı, daha yeni oldu 1 ay olmadı Antep CHP vekili Yaşar Ağyüz kendisi hakkında Antep belediye başkanının açtığı davada yargılanmak istediğinden yeni başvurdu Meclis Başkanlığına veeee tabii ki kabul edilmedi... Neden edilmiyor kendileri zor durumda kalmamak için. CHP den vekil adayı olmak için öncelikle 2 tane kağıt dolduruyorsun 1. Mecliste Dokunulmazlıkların kaldırılması ile ilgili bir görüşmede kaldırılması yönünde oy vereceğime şerefim üzerine yemin ederim. 2.'si ise bir dilekçedir TBMM başkanlığına verilmek üzere dokunulmazlığımın kaldırılmasını isterim anlamında bir dilekçe. Küçük bir yargı olayında CHP başkanlığı anında meclis başkanlığına verebilmek için bu dilekçeyi yazdırmıştır. Bunlar tribüne oynamak mı asıl hükümey partisi tribünlere oynuyor, söyediklerinin arkasında durmuyor, sözlerini tutmuyor, sözünü tutmayan sözlerinin arkasında durmayana ne denir??? Siz cevap verin lütfen... Bir parti başkanı televizyon programında herkesin gözü önünde dokunulmazlıkları kaldırıcaz diyor bu tribünlere oynamak değil midir? Sonra da bununla alakalı en küçük harekette bulunmuyor... Hakkında bir sürü iddialar olan vekillerinin dokunulmazlıklarını kaldırmıyor, muhalefet partileri kaldırmak için fezleke verdiğinde izin vermiyor, muhalefet partisi kendi vekilleri için dilekçe verdiğinde kabul etmiyor... Aynı muhalefet partisi kendi belediye başkanını savcılığa veriyor suç duyurusunda veriyor... Örnek: Çankaya Belediyesi, Güzelbahçe Belediyesi..

Saygılar..

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)