![]() |
#61 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabiha Serin Şuan
![]() Son Aktivite: 21.05.2014 18:16
Tecrübe Puanı: 844
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() YİĞİDOLAR İŞTE BÖYLE EVLATLAR YETİŞTİRİR ADAM GİBİ ADAM.
BU NASIL KADER, BU NASIL YAZGI! ! SİVASLI EFSANE ŞAİR SABİHA SERİN EN ANLAMLI AĞITINI YANKILANDIRACAK BELKİ DE SİVAS İLLERİNDEN… TÜRKİYE AYAKTA AĞLAYACAK BİZİM MUHSİN DİYEREK KOLAY MI ADAM GİBİ ADAM OLMAK.. KOLAY MI BÜYÜK TÜRKİYE SEVDASI İÇİN KARDA BORANDA TİPİDE FIRTINADA DAĞLARA VURMAK ÜŞÜYORUM DİYEREK TÜM ACILARDA ORTAK YAZGIYI SOLUMAK ÜŞÜYORUM BEN DE DEDİRTİRCESİNE SEVEN SEVMEYEN HERKESİN SAYGI DUYDUĞU ADAM, ADAM DEDİĞİ ABİDE ŞAHSİYET MUHSİN YAZICIOĞLU VE YANINDAKİLERE ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUM. MEKANLARI CENNET OLSUN. BÖYLE EVLATLAR KOLAY YETİŞMİYOR. SİVAS OLARAK YANDI BAĞRIMIZ, ACIMIZ BÜYÜK, MEKÂNLARI CENNET OLSUN. MUHSİN GARDAŞIM ÜŞÜYORUM DEDİN, ÜŞÜYEREK TERKETTİN BİZLERİ, BÖYLE ACIYA NASIL DAYANIRIZ. SİZLERİ ÜŞÜTENLERİ, İKİ GÜNDÜR SİZE SAHİP ÇIKAMAYAN BECERİKSİZLERİ KINIYORUM. BU NASIL ÜLKE, BU NASIL TEKNOLOJİ..GÖZ GÖRE GÖRE KOÇYİĞİTLERİMİZE KIYDINIZ..ONLAR BİZİM CANIMIZDI, ONLAR BENİM HEMŞERİMDİ,ONLAR HERKESİN CANIYDI. NE YÜZLE BAKACAKSINIZ YÜZLERİMİZE HA. İSYANIM YETKİLİLEREDİR. OTURMAYIN O KOLTUKLARDA BOŞUNA YAZIKLAR OLSUN SİZE… ONLAR KURTARILABİLİRDİ..İKİ GÜNDÜR GÖZLERİMİZ YAŞLI,KAN AKIYOR İÇİMİZE,OYSA SİZ NE ANLARSINIZ SEVGİDEN TEK ANLADIĞINIZ SADECE KOLTUK KAPMAK,.NE DİYEYİM NE DESEK BOŞ, SAYIN YETKİLİLER İKİ DEMEÇ VERİR UNUTUR GİDERSİNİZ.OYSA YA BİZLER NE HALDEYİZ BUNU ANLARMISINIZ Kİ SİZLER....NERDEEE... .ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR..NUR İÇİNDE YATSINLAR. TÜM SEVENLERİNE ALLAH SABIR VERSİN. MUHSİN YAZICIOĞLU VE YANINDAKİLER SİZLER UNUTULMAYACAKSINIZ. SİZLERİ BÜTÜN SİVAS, TÜM DÜNYA ASLA UNUTMAYACAK SİZLER ÖLMEDİNİZ KALBİMİZDE ABİDE OLARAK YAŞAYACAKSINIZ. NUR İÇİNDE YATIN…. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2227
![]() |
![]() bugün kara kara yagıyor kar
fırtınalar kopuyor enginlerde yoklugun hırçın dalgalar gibi hoyratca carpıyor yüreğime sonunu hatırlamadıgım bir rüya olsa görmek istemediğim bir son olmasa bir anda sıcrayıp uyansam uykumdan sevinsem şükretsem gercek olmadıgına bugün titriyor ellerim ayazda sanki tutmuyor ayagım boşlukta bir yanım akmaz oldu damarımda deli kanım çok geliyor dünyaya sensiz bu canım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaptan-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.08.2013 10:28
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 1043
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() TÜRK DÜNYASININ BAŞI SAĞOLSUN... TÜRKİYENİN EN DÜRÜST SİYASETÇİSİNİ ŞEHİT ETTİLER... BAŞKANIM RUHUN ŞAAD MEKANIN CENNET OLSUN İNŞALLAH...
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fatoş_yvz Şuan
![]() Son Aktivite: 27.05.2010 14:19
Tecrübe Puanı: 779
![]() ![]() |
![]() Allah rahmet eylesin. Hepsinin mekanı cennet olsun inşallah rabbim yakınlarına ve sevenLerine sabır versiN:(((((
.................. Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyoruM........
![]() |
#65 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ErdalGüler Şuan
![]() Son Aktivite: 28.01.2010 16:37
Tournaments Won: 5 Üyelik Tarihi: 27.08.2005
Tecrübe Puanı: 827
![]() |
![]() ADAM GİBİ ADAM, TÜRK İSLAM DÜNYASININ DEMOKRATİK KİŞİLİĞİ, DÜRÜST SİYASETÇİMİZ, BAŞKANIMIZ CANIMIZ... ALLAH RAHMET ETSİN, RUHU ŞAD OLSUN... EĞER BİR SUİKAST YAPILDIYSA RABBİM BUNU YAPANLARI TEZ ZAMANDA CEZALANDIRSIN İNŞALLAH... HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN.
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 890
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] VATAN EVLADI BIZ SENDEN RAZI IDIK ALLAH DA SENDEN RAZI OLUR -
INSAALLAH : SENI UNUTMAYACAGIZ; :( [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Konu MeLody58 tarafından (28.03.2009 Saat 08:42 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ölmedin Yüregimizdesin.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Yiğido
![]() ![]() svsyzr Şuan
![]() Son Aktivite: 14.04.2011 14:59
Tecrübe Puanı: 633
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Yiğido
![]() ![]() ![]() ommy Şuan
![]() Son Aktivite: 22.08.2013 14:23
Tecrübe Puanı: 625
![]() |
![]() BAŞIMIZ SAĞOLSUN
YÜCE RABBİM AİLESİNE VE BİZLERE SABIR VERSİN |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Yiğido
![]() ![]() MysteriE Şuan
![]() Son Aktivite: 14.10.2009 14:55
Tecrübe Puanı: 626
![]() |
![]() ALLAH RAHMET EYLESINN
HEPIMIZIN BASI SAOLSUNN O OLMEDII HEP YUREGIMIZDE,,DAVAMIZA AYNI YERDEN DEVAM EDECEZ....HERKESE SABIR VERSIN...KOCA REIS RAHAT UYU IZINDEYIZ...!!! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Yiğido
![]() ![]() Alperen. Şuan
![]() Son Aktivite: 19.08.2009 18:16
Tecrübe Puanı: 613
![]() |
![]() ölmedin sen başkanım her zaman kalbimizdesin birgün geri dönmen umuduyla bekleyeceğiz her gün bekleyeceğiz gül yüzünü görmeyi bekleyeceğiz kıyamete dek bekleyeceğiz başkanım ,diyordunki vatanımız için milletimiz için sadece fedakarlık değil feda olmaya varmısınız yeterki geri dön başkanım senle herşeye varız ne olur dönnn
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|