Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Baykal Sivas' a gelecek - Sayfa 7 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 22.02.2010, 16:56   #61
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1233 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Baykal Sivas' a gelecek

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Koskoca CHP'nin genel başkanı şehrimize geliyor. Bırakın gelsin. Bir şehre genel başkan geliyorsa o şehre önem verdiğindendir. Sevmiyor olabiliriz saygı duymalıyız ama...
Ya şükür, en sonunda duyarlı bir mesaj geldi...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 22.02.2010, 18:25   #62
Ertugrul
Genel Koordinatör

Ertugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertugrul Şuan Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2013 14:22

Tecrübe Puanı: 10 Ertugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende Zukunft

Her Genel Başkan gibi Sayın Baykal da bu kongre sürecinde kendi örgütüne moral vermek için dolaşacaktır. Geçtiğimiz günlerde Bolu'da idi şimdide Sivas'a gelecek. Buradan Sayın Baykal'ın Sivas'a çok özel önem verdiği anlamı çıkarılmaması gerektiği gibi Ak Parti'nin halen Sivas'ta en güçlü Siyasi Parti olduğu gerçeği de unutulmamalıdır. Ne yazık ki son yıllarda gerek tabanda gerekse tavanda siyasi nezaket kalmadı. Bu çirkin görüntü sadece siyasete özgüde değil, sokakta, televizyonda, okulda v.s hayatın her alanında bu dibe vurmuşluk seziliyor. Çok şükür sitemizin seviyesi ortalamanın üstünde, lütfen hep beraber bu seviyeyi korumaya devam edelim

Ertuğrul Özdemir

Kötülere Acımak İyilere Zulümdür !
Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Ertugrul'e Teşekkür Ediyor...
Alt 22.02.2010, 18:44   #63
Dilsad Hatun
Usta Yiğido

Dilsad Hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dilsad Hatun Şuan Dilsad Hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.10.2010 21:09

Tecrübe Puanı: 1133 Dilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yok

Alıntı:
GurbetsokakLari Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Biraz abartmiyormusunuz ?
Yorumlarin cogunu okudum, Tayyip Erdogana yapilan hakaretin -saygisizligin binde biri bile yapilmamis...BayKAL sevenleri bukadarina tahammül edebilir ...

Millyetci kardeslerinde sahip cikmasi manidar, nede olsa ruh ikizleri... :-)

Allah akil evveliyati versin.
Bende diyordum Biri eksik diye Hosgeldin

ben bu konu'da yorum bile yapmazdim , ki acik acik soyluyorum kendisinden nefret bile ederim sevmiyorum sonucta sahip cikmak ne demek.. mantikli ol biraz ..!

Ruh ikizleri derken : Demokratik , Laik , Cagdas Modern (ab) bir Tayyib'in destekcileri olmani(z) ile sizde bu Ruh ikizligine katiliyorsunuz demektir ..Sonuçta TC Baskani degilmi ? (: veya siz ayrisiniz onu bilemem ..

Ister Bahceli , Tayyip veya Baykal olsun adam gibi is yapiyorsa herkez'ten taktir görür ..

Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Dilsad Hatun'e Teşekkür Ediyor...
Alt 22.02.2010, 21:27   #64
Siyahnur
Usta Yiğido

Siyahnur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Siyahnur Şuan Siyahnur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.09.2013 01:22

Tecrübe Puanı: 825 Siyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOKSiyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOK

Hosgördük

Ok anladim,Dilsad...

Ruh ikizleri derken kastim,sevdiginiz Mhp nin argümanlarinda Türkes in 3 hilalinden daha cok M Kemal,Kemalizm, ulusalcilik monte edilmis olmasi.
Giderek Kemalistlerle aynı ufuksuzlukta birlesen bi parti oldu...ne yazikki.

Lakin bugünkü MHP ve gönüldaslari bu ayrintiyi görmüyor...

Konu dagilmasin...

Selâmlar...
Alt 22.02.2010, 21:58   #65
Dilsad Hatun
Usta Yiğido

Dilsad Hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dilsad Hatun Şuan Dilsad Hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.10.2010 21:09

Tecrübe Puanı: 1133 Dilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yok

Ben Türkes'in 3 Hilalin'dan baska birseyi önemsemedim önemsememde .
Ama elhamdulillah hepimiz ayni degiliz,

Bugüne ayak degil Bize Ögretilenlere uymak lazim , ama senin'de söyledin bir nevi dogru , ki onayliyorum'da ..

Bencede dagilmasin ,
Aleykumüsselam..
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Dilsad Hatun'e Teşekkür Ediyor...
Alt 23.02.2010, 16:41   #66
35gürün58
Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35gürün58 Şuan 35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2014 16:15

Tecrübe Puanı: 755 35gürün58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
GurbetsokakLari Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hosgördük

Ok anladim,Dilsad...

Ruh ikizleri derken kastim,sevdiginiz Mhp nin argümanlarinda Türkes in 3 hilalinden daha cok M Kemal,Kemalizm, ulusalcilik monte edilmis olmasi.
Giderek Kemalistlerle aynı ufuksuzlukta birlesen bi parti oldu...ne yazikki.

Lakin bugünkü MHP ve gönüldaslari bu ayrintiyi görmüyor...

Konu dagilmasin...

Selâmlar...
Mustafa Kemal, Kemalizm, Ulusalcılık monte edilmiş ne yazıkki diyorsun.
Mustafa Kemal le alıp veremediğin ne ? Ulusalcı bir lider olarak emperyalizme diz çoktürdüğü, 7 düveli topraklarımızdan kovduğu, ülke içindek,i işbirlikçi vatan hainlerini tasviye ettiği , padişahlığa ,kulluğa son verip ,herkesin vatandaş olmasını sağladığı için mi, Mustafa Kemal e veKemalizmine ve ulusunu savunmak olan ulusalcılığa karşı çıkıyorsun. Unutma ki Mustafa Kemal le birlikte düşmanlara karşı savaşta senin de dedelerin vardı, şehit kanlarıyla ulusal bir savaş verdiler.

Şimdi bu düşüncelere karşı olabilmesi için insanın akıl sağlığının olmaması lazım,
pardon birde Mustafa Kemal e ve Ulusalcılığa karşı İngiliz,yunan ve fransa ile işbirliği yapan vatan haini bazı kesimlerin ki herkes biliyor onların torunları karşı olurlar çünkü savaşları hala devam ediyor bu gün bile Türk ordusu ile ve onun şerefli komutanları ile....

Çünkü hevesleri olan Sevr yırtılarak suratlarına çarpıldı Lozan anlaşması yapıldı
bir gün bunların hesabını sorarız dedi Lord Kurzon işte şimdi aradıkları işbirlikçilerini buldular Türkiye yi dize getirmeye çalışıyorlar...

Uyanın Sivaslı hemşerilerim uyanın, 4 Eylül şanlı sivas kongresinin onuruna sahip çıkın.
Sevgi ve saygılarımla
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar 35gürün58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 23.02.2010, 16:58   #67
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

35gürün58

Benim dedelerimin ninelerimin uğruna savaştığı, kiminin şehit kiminin gazi oldugu bir çok değer Atatürkçülük Laiklik adına yasaklanıyor bu ülkede.
Alt 23.02.2010, 17:01   #68
Siyahnur
Usta Yiğido

Siyahnur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Siyahnur Şuan Siyahnur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.09.2013 01:22

Tecrübe Puanı: 825 Siyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOKSiyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
35gürün58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Mustafa Kemal, Kemalizm, Ulusalcılık monte edilmiş ne yazıkki diyorsun.
Mustafa Kemal le alıp veremediğin ne ?
.......................

Hic bi alip veremedigimiz yok...önemsemiyorum dahi.

Allah rahmetiyle muamele etsin.
Alt 23.02.2010, 17:05   #69
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1233 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
35gürün58

Benim dedelerimin ninelerimin uğruna savaştığı, kiminin şehit kiminin gazi oldugu bir çok değer Atatürkçülük Laiklik adına yasaklanıyor bu ülkede.
Ama bunda ne Mustafa Kemal'in ne de Kemalizm'in bir suçu var... Bu 12 Eylül darbesi sonrası Atatürk diye diye Atatürk'ten soğutan Evren'in ve onun düşünce bağımlılarının suçudur... Bu Kemalizm'in değil Evrenizmin suçudur...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2010, 17:07   #70
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Zora gelince Atatürk Kemalizm Laiklik maskesine girenlerin suçudur. Atatürk sağ olsaydı ilk bunların yüzüne tükürürdü atatürkçülüğü ne hale getirmişsiniz diye.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)