Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
AKP anketinden Abdüllatif Şener çıktı - Sayfa 7 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 27.05.2011, 20:57   #61
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: AKP anketinden Abdüllatif Şener çıktı

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ak parti ve Milli Görüş partileri ile arası iyi olmayan ve Muhsin Yazıcıoğlu hatırına oyunu Bbp'ye veren ciddi bir ülkücü kitle var Sivas'ta. Bu seçimde hem oylarının boşa gitmemesi hem de Mhp'nin Sivas'ta vekil çıkartabilmesi için bu kitlenin Mhp'ye yönelebileceğini; hiçbir seçimde olmadığı kadar Bbp'nin Sivas'ta bu seçimde düşük oy alacağını tahmin ediyorum. Bu durumda Mhp bir vekili zorlayabilir, ama benim tahminim yine de zorlanacağı yönünde.
Bugun Sivastan gelen 50 kişilik bir grup vardı. Yukarda yazdığınız gibi grupta ki arkadaşlara sordum, "acaba Muhsin Başkan olmadığı için oylar MHPye dönük olabilir mi?" dedim. Verdikleri cevap "BBP ile MHP yi aynı kefeye koyamazsın. Büyük bir yanlış yaparsın. İki parti arasında ortak paydalar olsabile çoğu alanlarda farklı düşüncelere sahipler. Hele ki Bahçelinin olduğu bir MHP ile hiç aynı kefeye koyma. BBP nin oylarının düşeceği kesin. Fakat bu oylar ya AKP ye gidecek ya da Şenere gidecek. MHP ye oy verse verse CHPliler verir BBPsinin oyları kesinlikle MHP ye kaymaz."
Alt 27.05.2011, 23:34   #62
aktassa
Usta Yiğido

aktassa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aktassa Şuan aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.04.2016 20:30

Tecrübe Puanı: 685 aktassa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Zaten son zamanlarda gerek Kılıçdaroğlu'nun ve gerekse Bahçelinin konuşmalarından anladığım kadarı ile sırf AKP hükümeti olmasın diye, fikirleri örtüşmese bile MHP ve CHP koalisyon hükümeti kurma çalışmaları olabilir. Dikkat edin. Normalde MHP'yi zan altında tutan kaset iddaalarının yerine CHP MHP'nin değil AKP'nin de kaseti olduğunu iddaa edilyor..
aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar aktassa'e Teşekkür Ediyor...
Alt 28.05.2011, 00:14   #63
amet_58
Tecrübeli Yiğido

amet_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

amet_58 Şuan amet_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.04.2015 15:33

Tecrübe Puanı: 740 amet_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bir kere kaset siyasetine herkes karşı başbakan bir konuşmasında değindi bneim partimdede olabilirdi tek farkımız biz istifa beklemeyiz her kim olursa olsun anında partiden ihraç ederiz diye açıkladı
amet_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 28.05.2011, 11:01   #64
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1236 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
amet_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bir kere kaset siyasetine herkes karşı başbakan bir konuşmasında değindi bneim partimdede olabilirdi tek farkımız biz istifa beklemeyiz her kim olursa olsun anında partiden ihraç ederiz diye açıkladı
Başbakan bir konuşmasında onu söylemiş geri kalanlarda ise bu kaset mevzusunu kullanmaktan eksik kalmıyor...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 28.05.2011, 11:37   #65
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1334 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

4 AKP 1 CHP dışındaki sonuçlar sürpriz olur benim için..
Alt 28.05.2011, 18:56   #66
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4574 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
kuzu_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
herhalde şenere vereceğiz kime vereceğiz tarih kenti sivasın bütün tarihi eserlerini restorasyon yaptırıyorum diye rezil eden senelerdirki bir harabeye dönderen ak parti hukumetinemi vereceğim_
6 yıldırki bir bölge hastanesi için yer bulamayan 1200 yatakla başlayıp 900 yatağa kadar düşürülen ve en son 27 nisanda ihaleye çıkması beklenen yanlız tekrar çıkan sorunlar nedeniyle 6 yıl önce şenerin bıraktığı noktaya dönen bölge hastanesi içinmi ak parti hukumetine oy vereyim_
projesi devasa bir şekilde hazırlanan sivasa yakışacak bir adliye sarayı hazırlatırken şener ,sonra proje yarı yarıya küçültülerek ilçeye yapılan bir adliye sarayı hüviyetine bürünen bir yatırım içinmi ak parti hukumetine oy vereydik_
senelerdirki sivası karadenize bağlama projesi ağızlarda sakız olmaktan öteye gitmedi sivas sanayicisinin önünü açacak proje unutulmaya terkedilirkenmi ak partiye oy vereydim_
kayseri erciyes kayak tesisleri için 50 trilyon para hibe eden bir akp hukumeti sivas yıldız dağı için 5 trilyon parayı yatırım olarak gönderdi hibe değil benim şehrimi benim insanımı ikinci sınıf bir şehir ikinci sınıf insan olarak gören bir akp hukumeti içinmi oy vereydim_
tarih kenti,kaplıcalar kenti,kış truzmi kenti ,her mevsim için bir aktivasyon düzenlemesi hiçde zor olmayan bir şehir için milletvekillerin bu şehre kazandırdıkları bir vizyon yok seninde kazandıracağım bir şey yok sayın recep tayyip erdoğan sen türkiyeyi rize,vede trabzondan ibarek görüyorsun bunun içinmi sana oy vereyim ,hindistanda tacmahali görmek için yılda 1 milon turist gidiyor ya divriği ulucamiyi görmeye kaç kişi gidiyor hani senelerdirki konuşuyorsunuz divriği yolunun kısaltılması projesi ne oldu
4 yıla yakın bir süre önce meydanda sivasın bakanı benim elim boş gelmedi size 35.000 kişilik stadyum yapacağım dedin bende dahil herkes alkışladık helal olsun dedik
sonra anladıkki senin amacın bize yatırım yapmak değilmiş tokiye istihdam sağlamakmış 130 trilyon edecek 4 eylül stadyumunun vede atatürk kapalı spor salonunun yerini tokiye ucuza kapatmakmış amacın
70.000 nufuslu rizeye 20.000 kişilik stadyum yaparken 320.000 nufuslu sivasa 25.000 kişilik stadyum yapmaya kalkıyorsun
sayın başbakanım biz aptal değiliz bize yapacağın stadyum 25.000 kişilikse 25 trilyon yapıyor yüzme havuzu,güreş eğitim merkezi,7 adet lojman,gençlik spor idari binası tamamı 45 trilyonu bulmuyor
siz hangi vicdana sığarak 130 trilyonluk değer karşılığında 45 trilyonluk yatırım yapıyorsunuz bizi aptalmı sandınız
maden sivası seviyorsunuz nasıl trabzondan denizi doldurmak için 40 trilyon harcıyorsanız birde 42.000 kişilik stadyum yapacaksınız ettimi sana 82.trilyon o zaman stadyumun yerinede bölge hastanesini yapında sivasın bakanı olduğunuzun farkına varalım bizi sevdiğinizi görelim
artık bu devletin lazlara,kürtlere hizmet edip bizi enayi yerine koymasından bıktık vede yukarda saydığım sivasın meseleleri hallolmadığı sürecede size oy yok
Bu güzel yorumunuzla ben dahil bir çok üye arkadaşımın hislerine tercüman olduğunuzu düşünüyorum başka söze gerek yok
Alt 08.06.2011, 11:12   #67
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47

Tecrübe Puanı: 856 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

mehmet ali şahinden abdullatif şenere ağır itham.
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Alt 08.06.2011, 12:10   #68
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38

Tecrübe Puanı: 1381 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Zaten önceden duyduğumuz şeylerden bahsetmiş
Alt 08.06.2011, 14:02   #69
aktassa
Usta Yiğido

aktassa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aktassa Şuan aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.04.2016 20:30

Tecrübe Puanı: 685 aktassa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
amet_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
KAset siyasetinden kaçınıyor. Çünkü kendisinin olmasa bile ağır başlarınında kasetleri olduğunu biliyorartık...
aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)