![]() |
#61 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alibaba58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.06.2013 12:44
Tecrübe Puanı: 960
![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Şimdi anlıyorum gösterdiğiniz tepkinin nedenini? Peki içeri alınma nedenleri ne? Merak ettim doğrusu. Evlerinde oturuyorlar durduk yere gelip götürüyorlar. Bişeyden haberleri yok öyle mi? |
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Alibaba58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#62 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1304
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
İşin bu boyutunu hiç düşünen yok.Zorla cezaevine atılanlar,otelin yakıldığını ilk defa kendini tutuklamaya gelenlerden duyanları gören yok..Onların insani hakkı yok.Yıllardır memleketinden,ailesinden,eşind en,dostundan suçu olmadığı halde kaçak yaşamak zorunda olanların insan hakkı yok. Ölenlerin en temel hakkı ellerinden alındı,suçsuz yere hapislerde çürüyenlerin de en temel haklarından birisi alındı. Ülkemiz 92 ve 93 yıllarında inanılmaz olaylara sahne oldu.Bu olayların failleri farklı değil."Yakanlardan mı yananlardan mı" sorusunu duyunca kahroluyorum..Medeniyetlerin beşiği bir il bunları haketmiyor.O soruyu soranın da Allah'tan belasını istiyorum!Ve artık gerçekten bıktım!Lanet olsun o güne diyorum!
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖnceVatan_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 15.07.2012 08:54
Tecrübe Puanı: 988
![]() ![]() |
![]() Her nerde hakıszlık var her kim olursa olsun yanında yer yer almalıyız. Bugün orda haksız yere yatanlarada destek olmalıyız, Silivri kampında haksız yere yatanlar içinde ses çıkarmalıyız, inanıyorumki işte o zaman birşeyleri değiştirebilriz.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#64 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1304
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Şüphe üzerine tutuklananlarla,haberi bile olmayan şeyden yıllarca hapis yatanları karıştırmamak lazım.
Kaldı ki ona rağmen ben uzun tutukluluk sürelerini hep eleştiren birisiyim!
![]() |
#65 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslınet Şuan
![]() Son Aktivite: 02.03.2016 05:48
Tecrübe Puanı: 726
![]() |
![]() Çok doğru bir söz. Asıl failler insanları bölen emperyalist zihniyetin oterite taşeronları ve ayrılıkçılığı benimsemiş maşalar. Çıkarmı, çıkmaz tabi balık baştan kokmuş.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sivaslınet'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|