Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Yazıklar Olsun.. - Sayfa 7 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 14.09.2012, 10:57   #61
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1342 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Yazıklar Olsun..

Alıntı:
bozkurt06 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ne yapıyor mesela türkçülük ırkçılık sömürüsü yaparken leadri bir kaçtane örnek alabilirmiyiz?
ama şunun farkında olki din ile yapılan sömürü kadar alçakça yapılmış başka bir sömürü olamaz.
biraz daha dururlarsa başımızda türkiyemi yandaşları ile sömürdükleri gibi cennettende tapuları yandaşlarına vermeye başlar, yaparda o kadar okunacak olmuşlar
Bir siyasetçi becerileriyle,şahsiyetiyle değil de bir şeyi sömürü yaparak oy alıyorsa,sömürdüğü şeyin önemi yok..İster dini sömürsün,ister Atatürk'ü ister ırkını..
Alt 14.09.2012, 11:01   #62
LaEdri
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1342 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
sivaslınet Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Evrenselleşmiş değerlerin sömürüsü olmaz LaEdri. Milli mesele ve Atatürk ilkeleri evrensel değerlerdir. İçinde evrensel olmayanı gösteremezsin. Mesela insan haklarının sömürüsü olur mu?

Ama din öyle değil. Türkiye inanç ve etnisite çeşitliliğini anayasal olarak kabullenmiş laik ve üniter devlet.
Atatürk ilkeleri demedim,Atatürk dedim..Dini sömürdülerse,din karşıtlığı ile de sömürdüler ve hala devam ediyor..Dinciler geliyor,Atatürk'ü silecekler deyip sömürülmedi mi ülke..Bu ülkede sömürü yapmadan başa geçecek siyasetçi nadirdir..Kimi dini,kimi Atatürk'ü kimi başka şeyi..
Alt 14.09.2012, 11:16   #63
sivaslınet
Usta Yiğido

sivaslınet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslınet Şuan sivaslınet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.03.2016 05:48

Tecrübe Puanı: 763 sivaslınet FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Atatürk ilkeleri demedim,Atatürk dedim..Dini sömürdülerse,din karşıtlığı ile de sömürdüler ve hala devam ediyor..Dinciler geliyor,Atatürk'ü silecekler deyip sömürülmedi mi ülke..Bu ülkede sömürü yapmadan başa geçecek siyasetçi nadirdir..Kimi dini,kimi Atatürk'ü kimi başka şeyi..
@LaEdri,

Dinci ile normal bir müslümanı yapı olarak ayırabiliyorsan eğer, endişelerin yerinde olduğuna da hak verirsin. Guruplara ait değerlerin sömürüsü pek ala yapılabilir. Ama evrensel değerlerin tarafı olmak, insan yararına olanın tarafı olmak demektir.
Alt 14.09.2012, 11:22   #64
bozkurt06
Tecrübeli Yiğido

bozkurt06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bozkurt06 Şuan bozkurt06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.04.2015 10:41

Tecrübe Puanı: 537 bozkurt06 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
yalan mı Atatürk'ü silmek için ellerinden geleni yapmıyorlar mı?
Alt 14.09.2012, 13:33   #65
LaEdri
Usta Yiğido

Alıntı:
yalan mı Atatürk'ü silmek için ellerinden geleni yapmıyorlar mı?
Hayatımızın her anına Atatürk'ü zorla kazıyanlar olmasaydı,bugün o kazınan şeyi normale döndürme çalışması da olmazdı..
Alt 14.09.2012, 13:34   #66
LaEdri
Usta Yiğido

Alıntı:
@LaEdri,

Dinci ile normal bir müslümanı yapı olarak ayırabiliyorsan eğer, endişelerin yerinde olduğuna da hak verirsin. Guruplara ait değerlerin sömürüsü pek ala yapılabilir. Ama evrensel değerlerin tarafı olmak, insan yararına olanın tarafı olmak demektir.
Din sömürüsü yapıldığını ben kabul ediyorum ki.CHP karakteriyle mi oy alıyor,MHP yeteneğiyle mi oy alıyor.?.Her parti bir şeyleri sömürüyor işte..
Alt 14.09.2012, 16:00   #67
bozkurt06
Tecrübeli Yiğido

bozkurt06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bozkurt06 Şuan bozkurt06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.04.2015 10:41

Tecrübe Puanı: 537 bozkurt06 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sizin bu yaptığınız açıklamayı biz yapsak hz. muhammedle atatürkmü kıyaslıyorsunuz deyip üzerimize yürürsünüz. siz kutsal dinin sömürülmesinden bakıyorum hiç rahatsız değilsiniz.
normale döndürmek mi silmek mi?
sizin zihniyetinizde olanlar unutmayın ki sadece türklüğe, türk ırkına çok değer vermiş mustafa kemali değil türklüğüne silmek istiyorlar. araplaşma hedefine doğru hızla sürükleniyoruz.
Alt 14.09.2012, 16:03   #68
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
Çarpıtmacı olduğun kadar, kıvırmacı olduğunda meydanda. "Trübünlere oynama" ikazı kıvırmana yol açmış. Böyle insanlarla tartışmanın yararının olacağını sanmıyorum. Kaldı ki sende bu tutum müzminleşmiş, kemikleşmiş.

Virgülün kullanım alanları:
Eş görevli sözcük ya da sözcük gruplarının arasında kullanılır.

Pazardan, elma, portakal, limon ve salatalık aldım. Anılarını, güzel düşüncelerini, planlarını bir deftere yazardı.
-Wiki-

Kaldı ki virgülün olmasına bile gerek yok. Tanımda açıklama olarak vurgu yapılmış bu yeterli.

Duman senin bu kıvırma ve çarpıtma alışkanlığınla, bu son iletinle, tartışmadan sonuç alamayacağımıza inandığım için tartışmayı bırakıyorum. Zamanıma yazık olduğunu düşündüm.
Sivaslınet sen herkesi kendin gibi zannediyorsun sanırım.

Bak virgülün kullanım alanlarından BİRİni yazmışsın. Güzel. Peki verdiğin örnekte; elma=portakal mıdır? Ya da meyve=elma mıdır?

Sen zamanını harcadığın için son vermiyorsun yorumuna, haksız olduğunu anladığın zaman kıvırma yeteneğini kullanıyorsun.

Bak şöyle olur: "Bir yazının veya bir sözün, anlaşılması güç yönlerini açıklayarak aydınlığa kavuşturma, tefsir"

Tanım bu. Virgüller arasını alıyoruz; Bir yazının veya bir sözün=anlaşılması güç yönlerini açıklayarak aydınlığa kavuşturma=tefsir

Sen böyle yapıyorsun işte. Üstelik kelimeleri bütün bir şekilde almıyorsun, gidiyorsun sadece "açıklayarak" kelimesini alıyorsun ve diyorsun ki Tanım=açıklamak diyorsun. Çok garipsin

"Bir yazının veya bir sözün," burda da virgülün öncesinde ki"sözün" kelimesini neden almıyorsun? Alamazsın çünkü. Aynı şekilde "açıklamak" kelimesini de alamazsın.

Kusura bakma Sivaslınet çok güzel bir şekilde kaçıyorsun konudan. Bunu senden daha iyisi yapamazdı zaten.
Alt 14.09.2012, 17:37   #69
LaEdri
Usta Yiğido

Alıntı:
sizin bu yaptığınız açıklamayı biz yapsak hz. muhammedle atatürkmü kıyaslıyorsunuz deyip üzerimize yürürsünüz. siz kutsal dinin sömürülmesinden bakıyorum hiç rahatsız değilsiniz.
normale döndürmek mi silmek mi?
sizin zihniyetinizde olanlar unutmayın ki sadece türklüğe, türk ırkına çok değer vermiş mustafa kemali değil türklüğüne silmek istiyorlar. araplaşma hedefine doğru hızla sürükleniyoruz.
Siyasette neyin sömürüsü olursa olsun beni rahatsız eder.Silmek değil normale döndürmek.Araplaşmak,sizin paranoyanız..Hem benim için ırkımın ne olduğunun önemi yok..Müslümansam ve insana saygım varsa yeter bana!
Alt 15.09.2012, 07:22   #70
sivaslınet
Usta Yiğido

sivaslınet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslınet Şuan sivaslınet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.03.2016 05:48

Tecrübe Puanı: 763 sivaslınet FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Siyasette neyin sömürüsü olursa olsun beni rahatsız eder.
Siyasette demokrasiyi savunmayı neyin sömürüsü olarak aldandıracaksın LaEdri? Yazmıştım, insan yararına olanın tarafı olmak sömürü değildir. Siyaset= sömürü değildir. Siyaset bilimdir.

Çıkmazdan kurtulman için "Sömürü"nün tanımını yapman lazım. Hangi inançta hangi siyasette olursa olsun, ezilenin değil ezenin yanında olmak insanı sömürüye götürür. Niyet önemlidir. Sisyasette de , ideolojide de, inançta da, etik olmayan ahlakta da sömürü olabilir.

Alıntı:
Silmek değil normale döndürmek.Araplaşmak,sizin paranoyanız..Hem benim için ırkımın ne olduğunun önemi yok..Müslümansam ve insana saygım varsa yeter bana!
Bir müslüman olarak şunu diyebiliyorsan iyi niyetine inanırım:

Irkı olduğu kadar, inancı da ne olursa olsun, hiç ayırmaksızın, "insan"a aynı saygıyı gösteririm.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)