![]() |
#7181 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Üşüyorum
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7182 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5489
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Üşüyorum Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Mekanin CENNET olsun Yigit adam.
![]() |
#7183 | |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() m küçük ben köyümü çok özledim
Alıntı:
Konu Salim58 tarafından (26.05.2009 Saat 17:28 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7184 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() suzii Şuan
![]() Son Aktivite: 18.09.2015 17:48
Tecrübe Puanı: 772
![]() |
![]() uğur ışılak aşkın cenazesi var :'(
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7185 |
Navigator
![]() Musa Eroğlu
Açma Yaram Derindedir Açma yaram derindedir Dermanını bilen gelsin Başka tabipler istemem Beni derde salan gelsin Bilen gelsin bilen gelsin Dermanını bilen gelsin Başka tabipler istemem Beni derde salan gelsin Ömür bir nefes arası Sizede gelir sırası Bu yara gönül yarası Dermanını bilen gelsin............
![]() |
#7186 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 893
![]() |
![]() Yalın - Ki sen
hazırlanmış bi yere gidiyor gibisin benim her yerde elim kolum var bilmez misin yüzüm düşmüş kaç gündür düşünüyorum tenhalaştı kahvaltılarımız bomboş bakıyoruz artık bi bildiğin var da susuyor gibisin ki sen benim gözyaşlarımı da gördün sen benim ilk aldığım güldün heyecanını kaybetmişsin yok inancını kaybetmişsin doya doya sarmamışım bize çok günah etmişsin
![]() ![]() |
![]() |
#7187 |
Navigator
![]() Sinan Özen
Ölüm Dediğin Nedir? Bir ömür geldi geçti Herşey boş herşey yalan Var mı bu dünyada Ebedi baki kalan Canı verdi allahım Bir sonu vardır bunun Yaşamak güzel ama Ölümüde düşün dünya dar gelir sana alamazsın hızını bir gün gelir azrail alır son nefesini Ölüm dediğin nedir Dalda kuru bir yaprak Bin senede yaşasak Son durak kara toprak.......
![]() |
#7188 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 893
![]() |
![]() Yildiz Tilbe - Ask insani degistirir
![]() ![]() |
![]() |
#7189 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58_SEMİH_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2014 21:26
Tecrübe Puanı: 778
![]() |
![]() Tripkolik-----Gözlerinin Yeşilini Özledim....!!!!
![]() ![]() |
![]() |
#7190 |
Navigator
![]() Ibrahim Tatlises
Su ver leylam Gece gündüz arıyorum, uçan kuştan soruyorum Aşkın ile ateş oldum, su ver laylam yanıyorum Su ver laylam yanıyorum Aşkın ile ateş oldum, aşkın ile ateş oldum Su ver laylam yanıyorum, su ver laylam yanıyorum Beyaz giydim karelendi, ciğer parem parelendi Deli gönlüm alevlendi, su ver laylam yanıyorum Su ver laylam yanıyorum Deli gönlüm alevlendi, deli gönlüm alevlendi Su ver laylam yanıyorum, su ver laylam yanıyorum Yar elinden bade içtim, görülmez dertlere düştüm Vallahi ben benden geçtim, su ver laylam yanıyorum Su ver laylam yanıyorum Billahi ben benden geçtim, vallahi ben benden geçtim Su ver laylam yanıyorum, su ver laylam yanıyorum............
![]() |
Konuyu Toplam 8 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 8 Misafir) | |
|
|