|
|
#7301 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() heartache58 Şuan
Son Aktivite: 25.02.2014 14:13
Tecrübe Puanı: 823
![]() |
Candan Ercetin-Saçma
Bir sabah olsa binbir umutla Güneş bile açsa.. açmaz saçma Bir gece olsa samanyolu hatta Yıldız bile kaysa.. kaymaz saçma O son sözü duymak bile fazla inan İyi niyet değil şefkat değil nereden bu dil Kendine iyi bak deme denmez saçma Kendime bakarım elbet sen hiç korkma Kendine kalıyor insan eninde sonunda Sen bize iyi bak tanrım sevdalı kullarına Herşeyi alma bir küçük eşya Bırak bana yeter.. yetmez saçma Dön gel uzatma hayat bu unutma Zaman bile dursa.. durmaz saçma O son sözü doğru sanıp kanmam inan İyi niyet değil gerçek değil kimden bu dil.. Kendine iyi bak deme denmez saçma Kendime bakarım elbet sen hiç korkma Kendine kalıyor insan eninde sonunda Sen bize iyi bak tanrım sevdalı kullarına |
|
|
|
|
|
#7302 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() qio Şuan
Son Aktivite: 02.04.2012 23:41
Tecrübe Puanı: 1007
![]() |
IAN CAREY FT.MICHELLE SCHELLER - KEEP ON RISING ( michael mind remix )
|
|
|
|
|
|
#7303 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
günün gelişen sabah haberleri
|
|
|
|
|
|
#7304 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
Son Aktivite: 24.10.2009 00:37
Tecrübe Puanı: 902
![]() |
Işın Karaca - Uyanış
Sana dargın değilim gidişlerin bir anlık öfke Yok sebebi zaman geçer acım diner ahhh Sözlerim siyah beyaz ne farkeder ki Yas dediğin o gün sürer devam eder hayat Farkındayım zaman kalmadı Gidişin ani bir karar olmadı Farkındayım zaman kalmadı Yanlış yeminler bir son bulmalı Savunma savaşım aynı Giderken yüreğin ayrı yola düşmüş Yeni bir aşka kanıp yanmış bizi yıkıp giderken Yapma! savaşım aynı Giderken yüreğin ayrı yola düşmüş Yeni bir aşka kanıp yanmış Daha bizi sönüdrmeden yapmaaaaaa ! Farkındayım zaman kalmadı Gidişin ani bir karar olmadı Farkındayım zaman kalmadı Yanlış yeminler bir son bulmalı
|
|
|
|
#7305 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58_SEMİH_58 Şuan
Son Aktivite: 03.10.2014 22:26
Tecrübe Puanı: 787
![]() |
Sagopa Kajmer-Cümle Mühendisi ..!!
|
|
|
|
#7306 |
|
Moderator
sivasııııııııııııııııııııN YOLLARINA
|
|
|
|
|
|
#7307 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5498
Orhan Ölmez
Seni seviyorum. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Seni seviyorum biliyormusun? Seni seviyorum görüyormusun? Gönlümün umudusun Umudumun onurusun Günler boyu geceler boyu Senle olsam bir ömür boyu Seni istiyorum diliyorum Ben seni seviyorum Yüregimde sakli kudretimle Hem ömürde hem ölümde Ben seni seviyorum Sen sevsende sevmesende Gönlüme gelmesende Ben seni seviyorum Orhan Ölmez
|
|
|
#7308 |
|
Moderator
SİVASSPOR MARŞI....................
|
|
|
|
|
|
#7309 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5498
Osman Öztunç
Muhsinler Ölmez Ağlar yüzümüz gülmez Bu devran böyle sürmez MUHSINLER ölmez ölmez Ardından vatan ağlar Kefensiz yatan ağlar MUHSINLER ölmez ölmez Ağlar yüzümüz gülmez Bu devran böyle sürmez MUHSİNLER ölmez ölmez Ardından vatan ağlar Kefensiz yatan ağlar MUHSİNLER ölmez ölmez...........
|
|
|
#7310 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
Son Aktivite: 24.10.2009 00:37
Tecrübe Puanı: 902
![]() |
Bendeniz - Gül Bahçesi
geri dönüşün yok geri dönüşün geri dönüşüm yok geri dönüşüm Aldın götürdün herşeyimi gittin gülmüyor yüzüm bensizlik değil çözüm zamansız gelen hüzün taşınmıyor Seni sevdim diyor gönül kaçıyorsun Gül bahçesi vaad etmedim sana diyorsun Acı sözler gülün değil dilin dikeni Sen bahçende gül mü vardı sanıyorsun geri dönüşün yok geri dönüşün geri dönüşüm yok geri dönüşüm Aldın götürdün herşeyimi gittin gülmüyor yüzüm bensizlik değil çözüm zamansız gelen hüzün taşınmıyor Seni sevdim diyor gönül kaçıyorsun Gül bahçesi vaad etmedim sana diyorsun Ne seni ne beni taşır yaban eller Yüreğime ördün dikenli teller Bendeniz'in yeni albümünü tavsiye ederim, her bir parcasi birbirinden güzel sanirim son zamanlarda yapilan en kaliteli albümlerden biri...
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 11 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 11 Misafir) | |
|
|