![]() |
#7981 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5488
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ÜŞÜYORUM Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın BETON ÇOK SOĞUK ÜŞÜYORUM
![]() |
#7982 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() günün gelişen sabah haberlerini izliyorum
![]() |
#7983 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5488
![]() Kenan Çallı
Muradıma eremedim herkez erdi muradina Muradima eremedim Sucum nedir bilemedim birtürlü ben gülemedim Sucum nedir bilemedim birtürlü ben Gülemedim eller erdi muradina muradima eremedim Herkez erdi muradına muradıma eremedim.
![]() |
#7984 |
Moderator
![]() o .gencebay
Biz de canız insanız billah Doyduk derde Elhamdülillah Geçti yıllar geldi geriye Ettiklerin günahtır vallah Ne dedim de darıldın bana Ben affetsem etmez Allah Doyduk doyduk derde doyduk Aşk dediler seni bulduk Sevdik yandık Elhamdülillah Doyduk doyduk aşka doyduk Doyduk doyduk derde doyduk Hamdık piştik Elhamdülillah Anlayana sivrisinek saz Anlamayana davul zurna az Rabbin bize pay ettiğini Almak kolay versene biraz Ha öldürdü öldürecek Sendeki bu inat bu naz Doyduk doyduk derde doyduk Aşk dediler seni bulduk Sevdik yandık Elhamdülillah Doyduk doyduk aşka doyduk Doyduk doyduk derde doyduk Yandık piştik Elhamdülillah
![]() |
#7985 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() erdoğan orhan Şuan
![]() Son Aktivite: 18.10.2009 19:43
Tecrübe Puanı: 629
![]() |
![]() Ebru gündeş... demir attım yanlızlığa bir haser denizinde..
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7986 |
Moderator
![]() şuan sadece kafamı dinliyorum
![]() |
#7987 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() mislina58 Şuan
![]() Son Aktivite: 29.06.2009 10:59
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() su anda sivas türküsü olan sen sivasi seyret yar bende seniyi dinliyorum bu siteye her girdimde bu türküyü dinliyorum cok güzel
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7988 |
Moderator
![]() Efkar bastı gönlümü yine feryat ediyor
Senden gelen dert ile sana hitap ediyor Sen açtın bu yarayı dermanını ver artık Yıllardır bekliyorum geleceksen gel artık Yeter yeter bu ayrılık yeter Yeter yeter bu kadar naz yeter Bende bir kalp taşıyorum sevdiğim yeter Kalp kalbe karşı derler seviyorsan bilirsin Vicdanını dinlersen merhamete gelirsin Sen açtın bu yarayı dermanını ver artık Yıllardır bekliyorum geleceksen gel artık
![]() |
#7989 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4549
![]() Bana ait seslendirilmis siirlerimi dinliyorum...........
![]() ![]() |
![]() |
#7990 |
Moderator
![]() ÜŞÜYORUM
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın BETON ÇOK SOĞUK ÜŞÜYORUM
![]() |
Konuyu Toplam 7 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 7 Misafir) | |
|
|