Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 10.01.2009, 17:14   #71
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51

Tecrübe Puanı: 2212 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Zanlılar Suikast Hazırlığındaydı

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Valla dokunulmazlıkların kaldırılmasını Ak parti şiddetle istemiyor.Nedense
AKP DOKUNULMAZLIKLARIN HEPSİİNİN KALDIRILMASINI İSTİYOR ONUDA NERDEN ÇIKARDINIZ

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.01.2009, 17:19   #72
seva
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 2212 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Susurluk sanıklarından İbrahim Şahin'in evinden çıkan krokiler'in kazılarının bir kısmı bitti ve lav silahları, el bombaları, tnt kalıpları ve plastik patlayıcılar çıktı. Bunlardan bazılarının Susurlukta kaza yapan aracın arkasından kaybolan Abdullah Çatlı'nın silahları olduğu iddiası var. Ayrıca İbrahim Şahin derin devletin desteği ile hapis yatmaktan kurtulacak, zaman aşımından yararlanıp ceza almayacaktı ki dönemin başsavcısı Sabih Kanatoğlu üzerine gitmiş, ısrarla bu davayı takip etmiş ve 6 yıl ceza almasını sağlamıştır.
Şimdi Veli Küçük, İbrahim Şahin gibi adamların ne olduğunu, susurluk davasında bile görüyoruz, Doğu Perinçek'in ne mal olduğunu herkes biliyor bu adamların bir şekilde bağlarıda var birbirleri ile ama siz İlhan Selçuk'la İbrahim Şahin'i nasıl bağdaştırırsın, Veli Küçük ile Tuncay Özkan'ı, Mustafa Balbay ile Doğu Perinçek'i??? Bakalım ne çıkacak sonunda ama dediğim gibi asıl suçluların savcılar tarafından işin sulandırılması yüzünden hakettikleri cezaları almayacaklarından korkuyorum...

Saygılar...
ABDULLAH ÇATLI İLE AYNI ARABADA OLANLAR NASIL BİR ARAYA GELMİŞLERSE 367 SABİH DE İBRAHİM ŞAHİN LE AYNI YERDE OLUR TÜRK ADALETİ YERİNİ BULACAK

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
Alt 10.01.2009, 17:24   #73
thesaduf58
Yeni Yiğido

thesaduf58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

thesaduf58 Şuan thesaduf58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.03.2009 15:30

Tecrübe Puanı: 621 thesaduf58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Valla dokunulmazlıkların kaldırılmasını Ak parti şiddetle istemiyor.Nedense
arkadaşım sende aynı deniz baykal gibisin herşeye muhalefet. ortalığı karıştırmaktan başka birşey degil bu yaptıgınız
thesaduf58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.01.2009, 17:27   #74
thesaduf58
Yeni Yiğido

thesaduf58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

thesaduf58 Şuan thesaduf58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.03.2009 15:30

Tecrübe Puanı: 621 thesaduf58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Susurluk sanıklarından İbrahim Şahin'in evinden çıkan krokiler'in kazılarının bir kısmı bitti ve lav silahları, el bombaları, tnt kalıpları ve plastik patlayıcılar çıktı. Bunlardan bazılarının Susurlukta kaza yapan aracın arkasından kaybolan Abdullah Çatlı'nın silahları olduğu iddiası var. Ayrıca İbrahim Şahin derin devletin desteği ile hapis yatmaktan kurtulacak, zaman aşımından yararlanıp ceza almayacaktı ki dönemin başsavcısı Sabih Kanatoğlu üzerine gitmiş, ısrarla bu davayı takip etmiş ve 6 yıl ceza almasını sağlamıştır.
Şimdi Veli Küçük, İbrahim Şahin gibi adamların ne olduğunu, susurluk davasında bile görüyoruz, Doğu Perinçek'in ne mal olduğunu herkes biliyor bu adamların bir şekilde bağlarıda var birbirleri ile ama siz İlhan Selçuk'la İbrahim Şahin'i nasıl bağdaştırırsın, Veli Küçük ile Tuncay Özkan'ı, Mustafa Balbay ile Doğu Perinçek'i??? Bakalım ne çıkacak sonunda ama dediğim gibi asıl suçluların savcılar tarafından işin sulandırılması yüzünden hakettikleri cezaları almayacaklarından korkuyorum...

Saygılar...
ibrahim şahini cezaevinden çıkartan kim onuda yaz eksik kalmasın
thesaduf58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.01.2009, 17:29   #75
seva
Usta Yiğido

Alıntı:
58 memo Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
chp dokunulmazlıkların kalkmasını istiyor,ama akp istemiyor,
çünkü 102 akp milletvekilinin suç dosyaları,fezlekeleri bekletiliyor
2002 seçimlerden önce televizyonda söz vermişti ve sözlerinde durmadı akp
haydi kaldırsanıza,niye kaldırmıyorsunuz söz ağızdan 1 defa çıkar
FEZLEKELERİ SİZ HAZIRLIYORSUNUZ HERALDE Bİ FEZLEKEDE AŞAĞIDAKİLERE HAZIRLASANIZ
DOKUNULMAZLIK DOKUNULMAZ OLANLAR KİMLER BUNLARI BİLMEK LAZIM 657 SAYILI DMK GEREĞİ HİZMETLİ DEN BAŞLIYOR MÜSTEŞARLARA KADAR GİDİYOR
ASKERLER ERİNDEN GENARALİNE DOKUNULMAZ
MİLLETVEKİLLERİ BAKANLAR BAŞBAKAN CUMHURBAŞKANI
TÜM BUNLAR KALDIRILSIN DOKUNULMADIK KİMSE KALMASIN
30 40 SENEDİR BAYKAL DOKUNULMAZ BAŞBAKAN DAHA YENİ BEŞ ALTI SENELİK

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
Alt 10.01.2009, 17:52   #76
seva
Usta Yiğido

Alıntı:
Milletvekillerinin tümünün dokunulmazlıkları kaldırılsın Kemal Kılıçtaroğlu'na yalan söylediği için dava açılsın, Baykal'a fasa fiso konustuğu için. Yalan makinesi dediğiniz Kılıçtaroğlu nun, fasa fiso dediğiniz Baykal'ın 1 tek poz Apo ile çekilmiş resimini buraya koyarsanız ben çekip gidicem bu siteden ama iddialarını kanıtlayamayan namerttir, müfteridir.....
Çıksın bakalım ortaya vekil dokunulmazlıkları kalksın Ampul Tayyip, Yiğici Unakıtan gitsin hesap versin onlar hakkında hazır açılmış davalar var zaten yolsuzlukla alakalı,eşitlik ve sonucunda özgürlük böyle olur, gitsin mahkemeye hesap versinler, Yalçın Küçük çatır çatır hesap veriyor, Tuncay Özkan çatır çatır hesap veriyor, yaptıkları birşey varsada cezalarını çekerler, Başbakan'ın hazırda 11 tane dosyası var Hem Baykal'ın hem Erdoğan'ın dokunulmazlıkları kaldırılsın, haklarındaki davalarda hesap versinler, bunu kabul eder misin?
Dokunulmadık kimse kalmasın evet erinden generaline hizmetlisinden müsteşarına milletvekilinden cumhurbaşkanına fasa fiso baykal ın apo ile resmi var demedim zaten siz yanlış anladınız ufak yalçın dan bahsediyordum yanlış okudunuz ve yanlış anladınız fasa fiso baykal ın apo ile resmi vardemedim zaten ufak yalçın dan bahsediyrordum
tabiki hesap verecekler

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
Alt 10.01.2009, 17:58   #77
seva
Usta Yiğido

Alıntı:
Yahu adamlar yıllardır kaldıralım şu dokunalmızlıkları diyor, AKP yanaşmıyor, tamam diyorlar bizim gücümüz yetmiyor bizim dokunulmazlıklarımızı kaldırın sadece sizinki kalsın diyorlar yine kabul etmiyor, Baykal gel Tayyip diyor ikimizinkini kaldıralım sadece ona da yok, senin ki dursun sadece benimkini kaldıralım ona da yok... Sence neden kaldırmıyor AKP dokunulmazlıkları 2002 seçimlerindeki en önemli vaadlerinden birisiydi neden gerçekleştiremedi??? Yoksa ceza almaktan mı çekiniyor, yoksa mahkemedi 11 tane dosyasında gerçeklik payı mı var??? Yoksa gerçekten yolsuzluk mu yapmış???
YAHU ADAM YANİ AKP DİYORKİ ERİNDEN GENERALİNE HİZMETLİSİNDEN MÜSTEŞARINA MİLLETVEKİLİNDEN CUMHURBAŞKANINA KADAR DOKUNULMADIK KİMSE KALMASIN DİYOR CHPO NE DİYOR YOK TAYYİPLE BAYKALIN KALDIRALIM YANMİ SİYASET EVEN BENDE DİYORUM
ERİNDEN GENERALİNE HİZMETLİSİNDEN MÜSTEŞARINA MİLLETVEKİLİNDEN CUMHURBAŞKANINA KADAR DOKUNULMADIK KİMSE KALMASIN
FASA FİSO BAYKAL 30 40 SENEDİR DOKUNULMAZ AMPUL RECEP DAHA BEŞ ALTI SENELİK BUNU UNUTMA HEMİ
ben fasa fis baykal apo ile resim çekildi diye yazmadım ufak yalçını kasdederek yazmıştım yanlış anlaşıldıysam düzeltmiş oluyum

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
Alt 10.01.2009, 18:05   #78
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
YAHU ADAM YANİ AKP DİYORKİ ERİNDEN GENERALİNE HİZMETLİSİNDEN MÜSTEŞARINA MİLLETVEKİLİNDEN CUMHURBAŞKANINA KADAR DOKUNULMADIK KİMSE KALMASIN DİYOR CHPO NE DİYOR YOK TAYYİPLE BAYKALIN KALDIRALIM YANMİ SİYASET EVEN BENDE DİYORUM
ERİNDEN GENERALİNE HİZMETLİSİNDEN MÜSTEŞARINA MİLLETVEKİLİNDEN CUMHURBAŞKANINA KADAR DOKUNULMADIK KİMSE KALMASIN
FASA FİSO BAYKAL 30 40 SENEDİR DOKUNULMAZ AMPUL RECEP DAHA BEŞ ALTI SENELİK BUNU UNUTMA HEMİ
ben fasa fis baykal apo ile resim çekildi diye yazmadım ufak yalçını kasdederek yazmıştım yanlış anlaşıldıysam düzeltmiş oluyum
seva kardeşim her soruya illa cevap vermek zorundamisin dikkatimi çekti hemen hemen hepsini cevaplıyorsun böyle bir görev felanmi verildi merakımı bağışla lütfen...

.
Alt 10.01.2009, 18:07   #79
seva
Usta Yiğido

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
seva kardeşim her soruya illa cevap vermek zorundamisin dikkatimi çekti hemen hemen hepsini cevaplıyorsun böyle bir görev felanmi verildi merakımı bağışla lütfen...

.
BAĞIŞLADIM
BAZEN MERAMIMI ANLATAMIYORUM HERALDE ONDANDIR

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
Alt 10.01.2009, 18:23   #80
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1322 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
thesaduf58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
arkadaşım sende aynı deniz baykal gibisin herşeye muhalefet. ortalığı karıştırmaktan başka birşey degil bu yaptıgınız
Dorğu bildiğim şey herkese muhalefetse ,ben yine bildiğimi söylerim..
Merak etme forumda çoğu kişi beni tanır,ortalığı karışitıran,provakatif biri olmadığımı bilir..
Dolayısyla forumdakilere beni anlatmana gerek yok!

Sen kendi işinle ilgilen..
Varsa düşüncen yaz.Ona da muhalefet olayım.
Beni Baykal'a benzetiğine göre...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)