![]() |
#71 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Nasreddin Hoca bir gece telâşla karısını uyandırmış:
- “Aman hanım, çabucak şu gözlüklerimi ver de uykum açılmadan gözüme takıp uyuyayım.” - “A Efendi” demiş karısı. “Uykuda gözlükleri ne yapacaksın?” - “Güzel güzel rüyalar görüyordum. Kimi yerlerini seçemedim. Rüyama geri dönebilirsem, gözlüklerimle bir güzel seyredeceğim.”
![]() |
#72 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4546
![]() |
![]() yapıştım
Bir gün bir bilim adami yilbasi nedeniyle hastaneleri gezip akillanan delileri salmaya karar vermis. Bir sürü hastaneyi gezmis fakat hic akillandigina kanaat getirilen deliye rastlamamis. En sonunda bir hastaneye gitmis birde bakmis ki bütün deliler zipliyor hemen onlarla ilgilenen doktorlara sormus: -"Bunlar neden böyle zipliyorlar?" -"Bunlar kendilerini misir patlagi zannediyorlar." demis Birde bakmislar ki bir tanesi ziplamadan yatagin üzerinde sabit bir sekilde duruyormus. Hemen ona yaklasarak sormus. -"Sen neden ziplamiyorsun?" -"Ben tavaya yapistim..."
![]() |
#73 |
Moderator
![]() ÖNCE KAÇANLAR
Bir akil hastanesinde iki deliyi çikartmak zorundalarmis. Bir test yapalim demisler. Iki deliyi teste tabi tutmuslar. Adamlarin önüne bir kavanoz böcek ile zeytin koymuslar `` buyrun beyler yiyin`` demisler bir tanesi hemen zeytine saldirmis. Öbürü hemen önünü kesmis ve demiski ``önce kaçanlari yiyelim sonra duranlari yeriz`` demis.... ****************************** ********* ERIYOR ISTE Deli , kahveye girdiginde soluk solugaydi. Bos bir masaya oturup ocaga seslendi; - Bana bir çay ! çay geldi , sekerleri atip karistirdi. Garsonadan yine seker istedi. Onlari da atip karistirdi,yeniden istedi. Garson; - Sekiz seker koydun çaya ,dedi saskin saskin, - Koydum ama , iste görüyürsun, hepsi eriyor.
![]() |
#74 |
Yeni Yiğido
![]() kumbet_yildizi Şuan
![]() Son Aktivite: 15.09.2009 17:50
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() ''Ucak dusmek uzere ve tum yolculara atlamari soyleyin
Su anda deniz uzerindeyiz be denize cok yakin ucuyorum, atlarlarsa kurtykma sanslari var, ama atlamazlarsa herkes olecek..!!'' tabi boyle bir seyi insanlara yaptirmak cok zor. Hosteslerden en akillisi dusunmus tasinmis:'' herkese uygun bir dille anlatilirsa ucaktan atlamalari saglanir'' demis ve ilk olarak Amerikali kafilenin yanina gitmis. '' sayin yolcularimiz, uzerinde bulundugumuz alan Japonlar'in arastirma laboratuariyle kapli. Eger oraya ulasirsaniz tum Japon teknolojisi sirlarini kaparsiniz!'' Butun Amerikalilar kosarak cikisi gitmisler ve atlamislar. sonra hostes Ingilizler'e yonelmis:'' sayin yolcularimiz, su anda dunyanin en genis ve verimli somurgeleri uzerindeyiz, eger hemen el koyarsaniz sonsuza dek sizin olurlar!'' Butun Ingilizler hevesle atlamislar. Sira Fransizlar'a gelmis. Hostes:'' bayanlar baylar affedersiniz rahatsiz ediyorum, fakat rica etsem ucaktan atlarmisiniz? simdiden tesekkur ederim'' demis. Fransizlar:'' tabii, mersi'' diyip sirayla atlamislar. Hostes bu kez Almanlar'a yonelmis:'' atlayin asagi cabuk!'' diye bagirmis. Alman kafileler:'heill!!'' diyerek atlamislar. Veee sira gelmis Turkler'ee. Hostes yandan yandan gulumseyerek ve koltuga hafif dayanarak soyle demis:'' Siz varya... Buradan hayatta atliyamazsiniz... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() TEMEL izafet.Com - Süper Fıkralar... Temel bir binanın önünde durmuş arkadaşlarıda çatıya çıkmış. Temel aşağıdan arkadaşlarına -Ula sen iki kolunu yana aç aşağı öyle atla demiş. Birincisi atlamış gümm. İkinciye -Sen sadece sağ kolunu yana aç öyle atla demiş. İkinci de atlamış gümmm. Üçüncüye -Sen iki kolunu yanına yapıştıröyle atla demiş. O da gümmm. Yoldan geçen bir adamın dikkatini çekmiş sormuş -Kardeşim siz ne yapıyorsunuz Allah aşkına demiş. Temel cevap vermiş -Tetris oynayruz.
![]() |
#76 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1067
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Temel birgün hapishaneye düşmüş. Kaldığı koğuştaki adamların ilginç bir özelliği varmış. Koğuştaki mahkumlar hergün birbirlerine fıkra anlatıyorlarmış. Bir süre sonra anlatılan fıkralar hep aynı olunca içlerinden biri demiş ki:
"Biz madem hep aynı fıkraları anlatıp duruyoruz, boşu boşuna fıkraları uzun uzadıya anlatmayalım. Hepsine birer numara verelim, birisi anlatıcağı zaman onun numarasını söylesin." demiş ve bu öneri herkes tarafından kabul edilmiş. Birgün yine fıkra anlatacaklarmış. İçlerinden biri çıkmış "5" demiş herkes kahkahalarla gülmeye başlamış, millet gülmekten yerlere yatmış. Daha sonra bir başkası çıkmış "35" demiş herkes yine kahkahalarla gülmeye başlamış. Daha sonra Temel'e "Bi tane de sen anlat" demişler. Temel de "154" demiş ve demesiyle millet kahkahalara boğulmuş. Koğuştakiler beş dakika boyunca gümüşler artık bir süre sonra gülmekten çatlayacak hale gelmişler. Temel merakla sormuş: "Ne oldu niye bu kadar çok güldünüz ya? Bundan öncekilere bu kadar gülmemiştiniz." Koğuştakiler: "Bu fıkrayı hiç duymamıştık!" İçecek makinasıTemel, içecek makinalarının birinin karşısına geçmiş, jeton atıp içecek alıyormuş, jeton atıp içecek alıyormuş, jeton atıp içecek alıyormuş… Yanına kendi halinde bir adam gelmis ve sormuş: "Afedersiniz ama ne yapıyorsunuz?" Temel hemen cevap vermiş: "Karışma uşağım, hiç bozma şansım yaver gidiyor."
O SUÇU KABULLENİR İÇERİM AVUÇ AVUÇ Konu yiğidoturan tarafından (17.09.2009 Saat 11:54 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Girtlagin Uzakligi
Cüce Raif Bey, Sair Esref e durumundan yakiniyordu : - Ne sen sor, ne ben söyleyim... Girtlagima kadar borç içindeyim. Esref : - Haline sükret, dedi. Ya ben ne yapayim? Ben senden üç misli uzunum.
![]() |
#78 |
Moderator
![]() Akıllının Biri, Nasreddin Hoca'ya sorar:
- Bir cenaze töreninde tabutun neresinde durmam gerek? Sağında mı, solunda mı, önünde mi yoksa arkasında mı ? Hoca gülümser: - Tabutun içinde olma da neresinde olursan ol
![]() |
#79 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() beyza66 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.04.2009
Tecrübe Puanı: 618
![]() |
![]() Gazete
Temel bir dağ başında oturuyormuş ve en büyük zevki günlük gazete okumakmış fakat çok da tembel olduğundan ve gazete alabilecegi tek yer, oturduğu dağın eteğindeki bakkal olmasından dolayı bu iş için hep Fadime'yi gönderirmiş. Fadime bir gün bu durumdan sıkılmış ve pazartesi günü 7 tane o günün gazetesinden almış. Pazartesi günü bir gazete verip diğerlerini saklamış. Ertesi gün Temel gazete isteyince bir önceki gün aldığı gazetelerden birini ben çıkıyorum deyip işlerini hallettikten sonra çıkarıp vermiş. Bir sonraki gün de aynı şekilde yine Temel gazete istemiş Fadime yine işlerini halledip Temele gazeteyi vermiş. Perşembe günü de yine Temel gazete istemiş Fadime yine vermiş. Akşama doğru Temel Fadimeyi çağırıp: "Fadime," demiş. "Dünyada ne salak insanlar var; dört gündür aynı adam aynı yerdeki ağaca arabasını çarpıyor."
![]() |
#80 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Temel ile Dursun can sıkıntısından bir kayık kiralarlar. Balık avlamaya çıkarlar... Bir zaman kürek çekerek açılırlar, derken hazırlıklar biter, oltaları denize atarlar... Atar atmaz balıklar da oltaya takılmaya başlar. Temel ile Dursun'un keyifleri yerindedir...
Temel Dursun'a: - Ula Dursun haburiya bi işaret kuyalum yarun burayi bulmamuz kolay olur... Derken sahile dönerler, kayıktan inerken Temel Dursun'a gene sorar: - Ula Dursun işaret koymayi unutmadun değil mi? Dursun: - Ula hiç unutur miyum, işaret tamam... - Nasi işaret koydun? Dursun: - Bağa soracağuna kayuğun ucina bak... Çarpi koydum. Temel sinirlenir: - Ula o işareti denize yapacağidun kayuğa değil... Ayni kayuğu başkasi kiralarsa gitti baluklar...
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Günün, Ayet ve Hadisi | altuntas58 | Serbest Dini Konular | 19 | 13.11.2011 16:09 |
DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ARİFCOŞKUN | barikat58 | Özel Günler | 27 | 15.09.2009 21:43 |
-CUMA SOHBETLERİ- | Abdurrahman 58 | Dini sohbet | 50 | 28.08.2009 08:50 |
Peygamber Efendimizin tüm Ramazan boyunca okuduğu dua:)) | seva | Dualar | 0 | 19.08.2009 17:02 |
Her günü son günün bil. | seva | Hertelden | 2 | 29.01.2009 22:58 |