|
|
|
|
#1 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5504
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayri Sahin
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Gidiyorum buralardan Seni bir baskasiyla görmeyi hic istemem seni kiskandigimi hic mi hic söyleyemem Hakkim yok üzerinde dana söz söylemeye Bakarken gözlerine karar verdim gitmeye Gidiyorum buralardan son kez yüzüne bakmadan gidiyorum buralardan sonkez yüzüne bakmadan gidiyorum ben yanından gururum kırılmadan gidiyorum birtanem daha çok alışmadan karanlık bastırmadan sana ait olmadan Bana ait bu duygular birak icimde kalsin Ellerin bir baskasini oksayacaksa, oksasin Hakkim yok üzerinde dana söz söylemeye Bakarken gözlerine karar verdim gitmeye Gidiyorum buralardan son kez yüzüne bakmadan.............. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|
|
#2 |
|
Navigator
Hayri Sahin
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Gidiyorum buralardan Seni bir baskasiyla görmeyi hic istemem seni kiskandigimi hic mi hic söyleyemem Hakkim yok üzerinde dana söz söylemeye Bakarken gözlerine karar verdim gitmeye Gidiyorum buralardan son kez yüzüne bakmadan gidiyorum buralardan sonkez yüzüne bakmadan gidiyorum ben yanından gururum kırılmadan gidiyorum birtanem daha çok alışmadan karanlık bastırmadan sana ait olmadan Bana ait bu duygular birak icimde kalsin Ellerin bir baskasini oksayacaksa, oksasin Hakkim yok üzerinde dana söz söylemeye Bakarken gözlerine karar verdim gitmeye Gidiyorum buralardan son kez yüzüne bakmadan.............. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3 |
|
Navigator
Hayri Sahin
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 65serdal58 Şuan
Son Aktivite: 07.05.2016 11:20
Tecrübe Puanı: 1373
![]() |
ahmet yılmaz(bir demet gül)
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() betüs58 Şuan
Son Aktivite: 10.02.2010 22:07
Tecrübe Puanı: 850
![]() |
gökhann türkmen.-büyük insan
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klimasuyu Şuan
Tecrübe Puanı: 1471
![]() |
.............................
Sizin evde 24 saat bu şarkımı dinleniyo........ ![]() ![]() Konu Klimasuyu tarafından (07.07.2009 Saat 03:08 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 65serdal58 Şuan
Son Aktivite: 07.05.2016 11:20
Tecrübe Puanı: 1373
![]() |
kurtuluş(keskin bıcAK)
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yeni Yiğido
![]() *AngeL* Şuan
Son Aktivite: 08.02.2010 21:37
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
sibel can -çantada keklik
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
Abdurrahman Sadien - Gaziantep AGD Kuran Ziyafeti
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|
|
#10 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klimasuyu Şuan
Tecrübe Puanı: 1471
![]() |
Ozan Arif-Her tarafta kan kan.................
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 10 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 10 Misafir) | |
|
|