![]() |
#831 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() bIR yÜREK eSINTISI
bir yürek esintisi benimki bir yürek rüzgarı beni savuran diyardan diyara sallayan ama içindeki senden koparamayan bir yürek esintisi dokundukça ürperten diken diken yapan bir kalp ağrısı bu yokluğunda acısını yaşatan bir hasretin derin çığlığı bir özlemin diğer adıı bir yürek esintisi ya bu acısı tatlısı herşeyi benliğinde varlığınla susuşunla diyarları dolandıran bir yürek yanması varlığından bile vazgeçerine kendini bile unutturan yar yar diye inildeyen bir yürek esintisi bu canından can giderken peşinden sürükleyen
![]() |
#832 |
Navigator
![]() BIR YÜREK ESINTISI
Bir yürek esintisi benimki Bir yürek rüzgarı beni savuran Diyardan diyara sallayan ama içindeki senden koparamayan bir yürek esintisi dokundukça ürperten diken diken yapan bir kalp ağrısı bu yokluğunda acısını yaşatan bir hasretin derin çığlığı bir özlemin diğer adıı bir yürek esintisi ya bu acısı tatlısı herşeyi benliğinde varlığınla susuşunla diyarları dolandıran bir yürek yanması varlığından bile vazgeçerine kendini bile unutturan yar yar diye inildeyen bir yürek esintisi bu canından can giderken peşinden sürükleyen |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#833 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Demek Gidiyorsun
zaman .... olmuş sevdalar ..... satılır köşe başlarında satılır kaldırım taşlarında satılır eylemlerde... ve aslında sadece ben değil herkes becerebilirdi sevmeyi layık olsaydı sevmeye değer bulduklarımız... ve yol boyu yürüdüğüm duvar yazılarında polisten kaçarak yazılmıştı belki adını yazmıştım... ve olmayacak hiç yazılmayacak bir şiirin yasak mısralarına dökülecektim duvar yazılarındaki gibi... demek gidiyorsun git öyleyse şimdi siyah beyaz bir çizgi üzerindeyim yağmur yağıyor eylül gelmiş dayanmış kapıya ıslak ve yorgun olmamış sevdalar üzerine yazılır şiirler ve ihanetin nisanını kim bilir varsın böyle bilsinler adına dost dediklerimiz varsın böyle bilsinler adına arkadaş dediklerimiz. biz seninle hiç yaşamadık ki... demek gidiyorsun git öyleyse sonra ben yiğitken yani sevdalıyken namımla anılırdım yalnız diyarların kalabalık adamı şimdi ise sadece bir adam... demek gidiyorsun git öyleyse... 1998 Orhan Karahan | |
![]() |
![]() |
![]() |
#834 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ...Dışarıda yağmur Yüreğimde Sen varsın...
Dışarıda yağmur var... Bu kez mutluluktan aglıyor gökyüzü… Hoş geldin, yüregime can veren… Sen oldugun icin, yıldızlar yüregime yakın.. Sadece senin oldugun düşünceler, bende saklı.. Hic olmadıgı kadar güzel hayat şimdi.. Varlıgın beni, bana getiren… Sensin bana huzur veren… Yüregimdeki korkulara… Aklımdaki sorulara… İçimdeki yalnızlıga inat, Seviyorum Seni… Bir hayalim var, kendimden bile sakladığım.. Bir korkum var, görmek istemedigim.. Bir de sen varsın, yokluğuna isyan ettiğim… Görmüyorum, bilmiyorum, duymuyorum.. Sadece sana acık, yüregim.. Belki de huzurumu alıp gideceksin benden… Ama şimdi değil, biliyorum.. Varken, seni yasamalıyım bir rüya gibi… Sen, Bugünümsün.. Yarınıma dahil olur musun ki? Seni yanımda, Yüreğini, yüreğimde istiyorum… Seni bende istiyorum…! Sensiz beni istemiyorum, anlasana… |
![]() |
![]() |
![]() |
#835 |
Navigator
![]() biliyorum olmayacaksın
gündüzlerime sığdıramadım bir türlü seni önceleri ne çok hoşlanırdım senle konuşmaktan ne zaman ki adın ,sevda oldu yüreğimde ne zaman ki gözlerin kazındı yüreğime yanında olmak istedim hep dostlar halimi sorduklarında hep adınla başladım sözlerime sonra yüzün geldi,gözlerimin önüne gözyaşı olup aktın yanaklarımdan sonra ellerime dokunmayacağın geldi aklıma ellere yar olacağını anladığımda parçalara bölündü yüreğim öyle zor ki dedim sonra dostlara yar dediğinin,yüreğinden bihaber yaşaması yada görmemesi yangınlarını hiç acımadan yüreğime davul bile denk çalarmış dedi dostlar neylersin ki dost acı söyler yüreğim gecenin güne döndüğü o kahreden saatlerde yinede bitmedi adın dillerimde ne zormuş meğer sevdalanmak olmadı hiç yüreğim böyle çaresiz sevdiğim diye haykıramamak ne zormuş meğer bir tanecik sevdiğinin ellere gitmesini izlemek ne zormuş yüreğim hem kalemim değilmiş yar yanağına dokunmak sarmak bellerini işte ne zormuş meğer olmayacağını bilmek…… efekaya |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#836 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() SEVDALANMAK
Yürek işidir sevdalanmak Önce yürek. Kimi mangal sanacak kimi aslanlarla kıyaslayacak Tutkuların önemsiz, arzuların sana başkaldıracak Aklına pişman anılara gölge olmayacak arzular Baygın bakan menekşe gözler ateş saçacaklar Adını fısıldayan dudakladan yıldırımlar yağacak Ne solgun şehvetler hesabında ne taze bakirelikler hatırında Ölümcül kara geceleri olmayan kızıl şafakların hazlarıyla dualanacak Sevdan olacak en başta |
![]() |
![]() |
![]() |
#837 |
Navigator
![]() Git Rüzgar Bir Hüzünlü Bayram Daha
Es Rüzgar! Toprağımdaki Gül`den Alda kokumu, Git rüzgar... Hava buz gibi,soğuk Karanık her yer Karanlık nereye baksam Nereye dönsem, kasvet Avare garip bir yitik, Sürgünüm, Sürgün yerlerinin en meşhuru En zalimi mahpushane. Ve kapımda Aykırı suçluların, sempatik efendisi Ölüm... Varlığım kadar benim, Dillendiremediğim bana ait, Öteki yarım. Gerçegim, Şimdi tek varlığım. Git rüzgar! Dosta selam söyle, Suya hasret çorak topraklar Gibi toprağım,hasret gözyaşına Hasret dostdan gelecek Dua`ya Git rüzgar! Dosta bayramını kutla, Mutluysa; sessizce dön yanıma Mutsuzsa; dostun her zaman Yanında diye fısılda Unutmasın! Hala bıraktığı yerde, Bıraktığı an`dayım. Üzerimi örttüğü toprak altında, Unutulmuşluğumla, Birgün gelir ümidiyle beklediğim Sürgün yerim Mahpushanede Mezarımdayım. Dost: Anne, Baba, Eş,Kardeş, Çocuk, Arkadaş ve... ömercan |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#838 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Azat Meydanları
.....................: Alperen Tanklar ile yürüdüler Karanfiller arasından Çiçek gibi gençleri Kopardılar analardan Şafak vakti yürüdüler Azat meydanlarına Güneş doğmadı daha Azat meydanlarına Sen bu ağacın son yaprağısın Sen bir basamaksın ve haykırışsın Dumanlı bir vakit kınalı ellerin ağıtısın Bir tekbir duydum son nefesimde Hazar dalgalandı, gök parçalandı Ve toprak sarsıldı yer yer Öz oğlumu vurdunuz diye Dökülürken üstüme Annemin gözyaşları Gece karanlığını Ateş böceği sardı Elde çiçek tozları Kalbime sıcak bakın Toplanın etrafına Şehit olmuş canların Şafak vakti yürüdüler Azat meydanlarına Güneş doğmadı daha Azat meydanlarına Anne sevinin, sevinin artık Eve dönemedik diye üzülme Ağıtlar yakıp ta sürme yüzüne Sevinin, biz meydanlarda ölsek de Siz sanmayın, şehit kanı kalır yerlerde Bir önder çıkacaktır elbet Bizleri bekliyor simdi Hilal’in gösterdiği şehirde Ben huzur bulacağım Ve karanfiller yetişecek üzerimizde Gözlerimi açmayın Yaklaşırken ölüme Yer ayırın topraktan Açan karanfillere |
![]() |
![]() |
![]() |
#839 |
Navigator
![]() Kimi zaman ağladı yalnızlığına,
Dağ kokusu kardelen, Kimi zaman güldü ulaşılmazlığına, Eğildi rüzgar,dokundu tenine, Yokmu dedi sana benden başka gönül veren, Ve al işte sana aşk,dedi kardelen, Boynunu büktü,geceye durdu sessizce, Sevdiğine uzaklardan şiirlerle gelen, Dağlar aşka geldi ey kardelen, Al başını git gidebilirsen bu şehirden, Kaybettiğin sevdalarını topla bana yüreğinden, Ey kardelen teslim olma rüzgara, Böyle yalnız,böyle ertelenmiş aşkların yüzünden, Al başını git gidebilirsen, Acılarına büyüdüğün her zamanın öfkesinden, Yazının dilinden,sevdaların türkülerinden, Ağladı yalnızlığına kardelen, Rüzgar eğildi,dokundu tenine, Sustu yokluğuna sevdalarım yürekten, Düştü toprağa hasret tüketen yaşlı gözler, Ve peşinsıra, Aşkına büyüttüğüm bütün kelebekler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#840 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Gökçe Can
..............; Alperen Mum yansa sana erir Belki dört yana verir Kirpiklerin depreşse Göz görse canan erir Gökçe can Sensin ferman Gökçe Can Sensin Lokman Gökçe Can Derdim senin hayalin Sensin derman Gökçe Can Alperen’in merdi de Bilirmisin derdi de Gökçe dağlardan engin Galip gönlüm merdi de Gökçe can İşte böyle Gökçe Can Gönül eyle Gökçe Can Sefai’yem diyene Gel sen söyle Gökçe Can |
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 7 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 7 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |