![]() |
#841 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Buruk sevdam,yıldız taçlı çiçeğim
Tutkular arasında boy atmış kardelen Hangi yerde nasıl buldun ruhumu? Soğuk karlar arasında kalbimi Neyle yaktın ansızın Hüznünün ateşini Kim öğretti sana asiliği Yıldızlar mı,kar mı,güneş mi Kim öğretti düşlerimin çıkmaz sokağını Karların arasında,güneşin serinliğinde, suyun öfkesinde kaybolmuş yüreğimde kimse yok senden başka Karların koynunda sabahlıyorum her gece Sırf bahara daha yakın olabilmek için Sana adıyorum bulutlardan düşen tüm sevda damlalarını Seni bekliyorum kardelenim,asi çiçeğim Kar çiçeğim Yar çiçeğim........ KARDELEN SEVDASI HERKES GÜLÜ SEVERKEN SİZ KARDELENİ SEVDİYSENİZ VE ONU BEKLİYORSANIZ ZORLUĞA HAZIR MISNIZ DİYE SİZE SORAR KARDELEN.. DEDİĞİNİZ GİBİ KARLARDA SABAHLAMANIZ GEREKEBİLİR. OYSA GÜL BAHARDA AÇAR VE ÜŞÜTMEZ..KOLAYCA DA ULAŞABİLİRSİNİZ. KARDELEN DAĞ ÇİÇEĞİDİR, ASİDİR, ZORDUR..KENDİNE BİLE ZORDUR. KARDELEN SEVDASI OLAN SOĞUĞA, KARA VE DAĞIN TEPELERİNE DOĞRU UZUN ZORLU BİR YOLCULUĞA KENDİNİ HAZIRLAMALIDIR..DEĞİL Mİ?! TAM ULAŞTIM DERKEN, KARDELEN KENDİNİ YİNE KARLARA SAKLAYABİLİR HER AN. DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ BUNLARI? BUNLARI BİLMENİZE RAĞMEN HALA KARDELEN SEVDASINA TALİPSENİZ SİZ GERÇEKTEN SEVİYORSUNUZ DEMEKTİR. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#842 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Özlemişim
-------------------------------------------------------------------------------- Bıçak gibi gözlerini Gözlerini özlemişim oy O çocuksu nazlarını Nazlarını özlemişim oy Yıllar yılı gizlemişim, Seni ne çok özlemişim Büyü olsun, sihir olsun Her hece bir kahır olsun oy Varsın olsun, zehir olsun Sözlerini özlemişim Yıllar yılı gizlemişim, Seni ne çok özlemişim Şimdi ömrüm kışa döndü Şu hayatım düşe döndü oy Yattığım yer taşa döndü Dizlerini özlemişim Yıllar yılı gizlemişim, |
![]() |
![]() |
![]() |
#843 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Anladımki sen yalansın,
Yalanlarda Kalp çalansın Şu hesanı keste üstü kalsın. |
![]() |
![]() |
![]() |
#844 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Hayat bize mutlu olma şansı
vermedi Biz kendimizden başka Herkesin üzüntüsünü Üzüntümüz, Acısını acımız yaptık. Çünkü dünya'nın öbür ucunda, Hiç tanımadığımız bir insanın Gözyaşı bile içimizi parçaladı.... Kedilere ağladık Kuşların yasını tuttuk. Yüreğimizin yufkalığı Kimi zaman hayat karşısında Bizi zayıf yaptı. Aslında ne güzel şeydir İnsanın insana yanması Sevgili... Ne güzeldir bilmediğin birinin derdine üzülmek ve çare aramak. Ben bütün hayatımda hep Üzüldüm, hep yandım.. Yaşamak ne güzeldir be sevgili Sevinerek, severek, sevilerek, Düşünerek... ve o vazgeçilmez sancılarını Duyarak hayatın |
![]() |
![]() |
![]() |
#845 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hoscakal Yüregim. Bu gün hüzünlü bir gün; yüreğimden bir parça koptu sanki ve gitti bana hiç bir şey söylemeden. Giderken götürmedi yüreğimden kopan parçayıda, beni böye açıyla bıraktı. Biliyorum şimdi çok uzaklarda belkide yapayalnız, güneşin doğuşunu izliyor. Kimbilir belkide, gece yarısı dolunaya bakıyor. Tıpkı birlikte olduğumuz gibi sessizliğin tadını cıkarıyor. Ama unutmamalı ki; Biz hep yürekten güldük yürekten ağladık Yürekten bir birimizin gözlerine baktık Biz hep sevgiyi aşkımızla bağladık... Artık şunu söyleye bilirim ki: HOSÇAKAL YÜREGİM SEVGİLİM... SERTAÇ CANLI |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() İçimdeki hüzün yüzüme oturmasa da,
Bu acı beni yerden yere savurmasa da, Gözümden başka bir yerden okunmasa da, Kim demiş mutlu olduğumu, yandım.. Askın ölür ya, duan tutmaz ya, rüyan olmaz ya, Ben de kül oldum yandım.. Sevgin ölür ya, duan tutmaz ya,rüyan olmaz ya, Ben de kül oldum yandım.. Ben de kül oldum yandım.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#847 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1077
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ölümü Ektim Randevu Yerinde
Beklemekten Ağaç Olsun Zembereği boşalmış sözcüklerin Akreple yelkovan öpüşüyor onikide Bütün ziller vaktinde vuruyor, tembellik edip gitmeyeceğim Kusura bakma ölüm Bugün de gecikeceğim Sessizlik çökmüş kentin sokaklarına Martılar uykuya dalmış Kar bütün izlerini örtmeye hazır Randevularımıza sadığımdır sektirmem saatini ama bu sefer tembelliğim tuttu, ölüm daha çok beklersin beni… Şimdi kış ölümün vaktidir derler ve tecrübelerimden bilirim kışın ölene söverler. Kusura bakma ölüm ben ardımdan sövdürmem. Bu randevuya asla gelmem. Bu şiirin içinden tren de geçebilir Uçak da Vapur da Bütün teknolojik ölüm aletleri de ama hiç birine binmeyeceğim Kusura bakma ölüm gelmeyeceğim *** Gelecek öyle uçsuz bucaksız duruyor ki Ve ben ne olacağını merak ederken hani filmin en güzel sahnesinde sinemadan çıkar gibi hayattan çıkıp gidemem Kusura bakma ölüm Adın çok soğuk gelemem Bunca mazeretim varken yaşama dair, ölümü aklımdan bile geçirmem Seviyorum seni hayat tüm kötü sürprizlerini de.. Erol ZAVAR
![]() |
#848 |
Usta Yiğido
![]() Ben yitirdim ben ararım
Yâr benimdir kime ne Gâh giderim öz bağıma Gül dererim kime ne Gâh giderim medreseye Ders okurum Hak için Gâh giderim meyhaneye Dem çekerim kime ne Sofular haram demişler Bu aşkın şarabına Ben doldurur ben içerim Günah benim kime ne Ben melâmet hırkasını Kendim giydim eğnime Ar ü namus şişesini Taşa çaldım kime ne Sofular secde ederler Mescidin mihrabına Yâr eşiği secdegâhım Yüz sürerim kime ne Gâh çıkarım gökyüzüne Hükmederim kaf'tan kaf'a Gâh inerim yeryüzüne Yâr severim kime ne Kelp rakip böyle diyormuş Güzel sevmek pek günah Ben severim sevdiğimi Günah benim kime ne Nesimî'ye sordular li Yârin ile hoş musun Hoş olayım olmayayım O yâr benim kime ne Kul Nesimi
![]() |
#849 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Ölümüne Sevdim Seni
Güfte yetmez bestelendin Nağme nağme dizdim seni Endamınla büyüledin Mısralara yazdım seni Tan ötesi ufuklardan Erişilmez bulutlardan Damıtılmış kaynaklardan Badelere süzdüm seni Zehir gibi akacaksın Mahsenlere atacaksın Belki sonum olacaksın Ölümüne sevdim seni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#850 |
Usta Yiğido
![]() TAŞTIN YİNE DELİ GÖNÜL
Taştın yine deli gönül Sular gibi çağlar mısın Aktın yine kanlı yaşım Yollarımı bağlar mısın Nidem elim ermez yâre Bulunmaz derdime çare Oldum ilimden avare Beni bunda eğler misin Yavı kıldım ben yoldaşı Onulmaz bağrımın başı Gözlerimin kanlı yaşı Irmağ olup çağlar mısın Ben toprak oldum yolunda Sen aşırı gözetirsin Şu karşıma göğüs geren Taş bağırlı dağlar mısın Harami gibi yoluma Aykırı inen karlı dağ Ben yârimden ayrı düştüm Sen yolumu bağlar mısın Karlı dağların başında Salkım salkım olan bulut Saçın çözüp benim içün Yaşın yaşın ağlar mısın Esridi Yunus'un canı Yoldayım illerim kanı Yunus düşte gördü seni Sayru musun sağlar mısın YUNUS EMRE
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |