15.05.2008, 22:50 | #1 |
Tecrübeli Yiğido
goktan58 Şuan
Son Aktivite: 01.11.2013 10:58
Tecrübe Puanı: 661
|
sivasli kenan'nın yüregınden
yine gözlerin geldi aklıma
bir nisan yağmurunun arasında damlalar yüreğime düşerken ve hayallerim sellere kapılıp düşlerimden çekip giderken yine yoktun işte yanımda oysa yıllarca beklemistim ve gelecegine hep söz vermistin , ---her yağmur damlasında sen varsın adeta ve her yağmurlu günde sen düşersin tabiata seninle yasam bulur topraklar seninle doğardı tüm tomurcuklar seninle varolurdu tüm yaşamlar, ben ise hala sana susuzum yağmurların ortasında bedenim sırılsıklam ama kalbim çorak toprağa dönmüş yokluğun vuruyor yine bu nisan akştamı yine sensiz bir geceye mahkum kalacagım, ---çok yalnızım ve nerde olduğundan habersiz sarılacak bir bedene dertleşecek bir dosta ihtiyacım var sen hem sevgilim hem dostun oldun hep bunun için yalnız sana muhtacım, çok uzaklardasın biliyorum düşler içinde sevgini hep yüreğimde taşıyorum yüzünü göremesemde adın hep dilimde sıcakliğın titreyen bedenimde ve hayalin bu yağmurlu nisan gecesinde, ---birgün geleceksin biliyorum ama görebilecekmiyim sanmıyorum ölüm yakın bu sevdalının üzerine belkide yakında çekip gidecegim ebediyete bunun için ölmeden gel seni son bir kez göreyim sonkez benım uzaklardaki sevdiğim sonkez benim HAYATTAKİ TEK DİLEĞİM.................2005 |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar goktan58'e Teşekkür Ediyor... |
17.05.2008, 16:46 | #2 |
Yiğido
SéHéKéRŞéY Şuan
Son Aktivite: 06.03.2009 17:23
Awesome Blossom Champion!Üyelik Tarihi: 11.05.2008
Tecrübe Puanı: 621
|
--->: sivasli kenan'nın yüregınden
eline sağlık çok güzel
~~~~~~~~~~~~~ |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı SéHéKéRŞéY'e Teşekkür Ediyor... |
18.05.2008, 22:46 | #3 |
Tecrübeli Yiğido
goktan58 Şuan
|
tsk ederım
begendıgın ıcın '''''''''''''''''''''''''''''' ' |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı goktan58'e Teşekkür Ediyor... |
18.05.2008, 22:47 | #4 |
Tecrübeli Yiğido
goktan58 Şuan
|
isyanlardayım
Yoklugunda mahkum düştüm yalnızlıgıma, Hergün baska baska iskenceler, Kimi gün gülüsün, Kimi gün gözlerin geldi aklima, Hangi kabus dolu gecelerde soldu gözlerindeki ısıltı , Hangi zalim yıllar aldı yüregindeki KENAN sevgisini, Ve hangi cicekte soldu benimle olan düslerin, Hala cok güzel seni özlemek , Bir okadar acı karanlık sehrın sokaklarında oldugunu bılmek, Kaybolsa gülüşlerın kım gunesin olacak, Hep yağmura teslım olsa bu sehır senı kimler saracak , Belkı yoklugumda yüregini delı bir fırtına saracak, Peki ozaman yanında bilmedıgım hangı eller olacak, Susmalımıyım yoksa ağlamalımı, Çığlık atsam duyarmısın sensızlıge olan isyanımı, Sensızlıkmıydı yoksa benım kaderım, Yoksa senmı senle olsun istemedin kaderım , Kahpe kursunlara geldı yüregim , Agır kan kayıplarındayım yakındırda ecelım, Bir senle olsun istedim gencecik düslerim , Simdi yüregim yogun yaşlı bir hastayim, Mahkum düstugum yalnızlıgımda Senın ıcın sana hasret kokan karanlık aksamlardayım ............ Ve adın dilimde İSYANLARDAYIM........10.06.200 6 (kenan) |
25.05.2008, 18:53 | #5 |
Tecrübeli Yiğido
goktan58 Şuan
|
öylesıne bir sevda
öylesıne bır sevda bu bendekı kımsenın bılmedıgı ve sen tarafından hıssedılmeyen bılıyorum zaten bıran olsun olmadım düşlerınde sevmedın işte nekadar ınkar etsende bir nısan aksamıydı terkedışin yüregımın lımanını senden sonra inan kımseye durak olmadı nisan yağmurları yagarken pencereme heran içimdeydın göremesemde ıslak kaldırımlarda senı aradım sormadıgım kimseler kalmadı nerdeydin ve hangi bilinmeyenlerde senden sonra hep sellerdeydim dinmek bilmedi bu deli fırtına ordan oraya sürüklendım ben hep sürgunlerdeydım kayboldum sensizlıgin içinde unutmayı denediğimde oldu istemesemde ama silemedim inan bian olsun gözlerimdeki hayalini,güneşteki yüzünü rüzgardaki kokunu,tenini,sıcaklıgını sen yoktun bu gurbetın aksamlarında neler cektiğimi bilemezsin göremezsin çünkü yüregınde yoktu sevda ateşi ama ben senı delı sevdım gülüm dedımya öylesıne bır sevda bu bendeki yılmak bilmeden peşimdeydi hatıraların hep hayalinin sevinciyle uyanırdım geceleri derdimi yalnızlıgımla paylastım sensiz özlemlerde sabahladığımda oldu kabullenemedim bu terkedilişi sensizlık sanırım sonum oldu öylesine bır sevdaydı işte geçmışten gelecege benı savuran SENI ÖYLESINE AMA INAN ÖLESİYE SEVMISTIM BE GÜLÜMMMMMM...... ama yazıkkı sen bılemedın...........goktan 2005 |
04.06.2008, 14:06 | #6 |
Tecrübeli Yiğido
goktan58 Şuan
|
KIYAMAZDIM
son kezde olsa ıstemedım gözlerın gözlerıme degsın kıyamazdım ayrılırken ağlayan gözlerıne bakmaya üzülme diye uyandırmadan gittim bu evden sessızce sonuna gelmıstık artık bışeylerın bitmesı gerektı bu ask hıkayesının son kez tenını kokladım saclarını oksadım yangından bır buse aldım ve senı sevıyorum dıyemeden bu şehırden uzaklastım senın olmadıgın senın konusulmadıgın ve yasamadıgın baska dıyarlara yol alacagım sensızlık nereye kadar sürer bılmıyorum bu çaresızlık ıcınde ne kadar büyurum hıssedemıyorum sonbır ses vermeden gidiyorum ve senden gıderken af dılıyorum..................... goktan (KENAN)2004 |
11.06.2008, 14:22 | #7 |
Tecrübeli Yiğido
goktan58 Şuan
|
Git Ne Olur
sensiz geçen bu ilk gecem ve ardindan ilk ağlayışım daha şimdiden özler oldum inan sensizlik boğazımda biriken bi anlamsızlık oldu gidişin şehrinde deli fırtınaları doğurdu ardından herşey sanki yerle bir oldu eve kapattım tüm duygu ve düşüncelerimi çaresizliğim var sadece gözlerimde bide sensizlik hayali pencere buğusunda kaybedilen bir sevda savası işte bu ve sensizliğin adının olmadıgı bir meçul şimdi anlamı yok hiçbirşeyin gözümde herşey bitmiş bir rüya belkide geçmişten haberim yok gelecekten ise umudum sadece gittin işte başka diyecek sözümde yok , tamam git istersen geride dönme ve ne halde olacagımıda sakın düşünme git ne olur sana diyecek sözüm yok git............goktanhan (kenan) 2001 |
11.06.2008, 14:39 | #8 |
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4521
|
-->: sivasli kenan'nın yüregınden
Beğenerek okudum çok güzel şiirler yazmışsınız paylaşımınız için teşekkürler
11.06.2008, 14:43 | #9 |
Usta Yiğido
sivaslıgenç Şuan
Son Aktivite: 21.03.2016 00:42
Tecrübe Puanı: 879
|
Güzel şiirlerdi tebriklerr.Paylaşım için teşekkürler.
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı sivaslıgenç'e Teşekkür Ediyor... |
14.06.2008, 17:58 | #10 |
Tecrübeli Yiğido
goktan58 Şuan
|
tsk ederım hemsolarım......
Tarıh Olan Yalnız Asklar Degildir......... Giderken ağlamayacagım demıstım Sözumu tuttum gözyaslarımı yüregıme akıttım Sen ardına bakmadan cekıp giderken bu sehırden sessızce Ben karanlıklar ortasında kalan zavallı bedenımı Yoklugunda yıkılmasın dıye ayakta tuttum Yalnızlık vuracak belkı düslerımı Yıkacak güzelım genclıgımı Belkı gıderken ağlamadım ama Kımbılır sensız gecen hergece gözyaslarımla dertlesecegım Gülüşun ve gözbebeklerın hasret duydugum Beyaz tenın kokusuna alışamayacagım ılk seyler olacak Ardından suskunlugunu,sesını,saclarını, Hatta bagırıp cagırmalarını özleyecegım Elım kolum baglı sensızlıkten tum hülyalarım yaralı Ve delı dıvane ruhum ardından gıttıgın yollara kapanacak Dön diye........ Haykırıslarım daglar denızler asacak Ama bılırımkı sana asla ulasmayacak Ulassada umrunda olmayacak Tıpkı gidişinin dönusu olmayacagı gibi Gün gelecek..... Kenan bu ellerden cekip cok uzaklara gidecek Senın olmadıgın gurbet ellerde yıllar gecırecek Sende sanmakı artık bırdaha senı sevecek Senı yıllar öncesının bır mazısı olarak tarıhe gömecek Yoluna dökulen gözyaslarım Sana haykırdıgım yakarışlarım bosuna gidecek Hayalin yüregımın karanlıklarında solacak Baska bır sevda senı gün gelınce bana unutturacak ....... Tıpkı bir masal gıbı sevdamız mazının karanlık yıllarda kalacak Tarıh olan yalnız asklar degıldır unutmakı Insanlarda bazen tarıh olur...........goktanhan(kenan ) 2006 |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|