|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabiha Serin Şuan
Son Aktivite: 21.05.2014 18:16
Tecrübe Puanı: 866
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CANIM DEDEM
Öpemedim, doyasıya ellerini Ak sakallı,gül yanaklı canım dedem Göremedim hiç yüzünü,gözlerini Dinleseydim masalını canım dedem Çok erkenden göç etmişsin hatırlamam Bir resmini görmedim kİ tanıyamam Dede diyen torunlara hiç bakamam Yatamadım dizlerinde canım dedem Anlatırdı babam senin hayalini Şu dünyada çok çektiğin kaderini , Canlandırdım gözlerimde cemalini Tutamadım ellerini canım dedem Vatanını,Bayrağını sevdiğini Atatürk'e bağlı olan düşünceni Yaşam boyu örnek aldık bizler seni Yaşayacak Cumhuriyet canım dedem Rahat uyu mekanında nurlar olsun El açtığım dualarım seni bulsun Sen ölmedin yaşıyorsun,gururumsun Hiç üzülme izindeyiz canım dedem SABİHA SERİN Araştırmacı Yazar Şair Not: Babalar günü haftasında bende rahmetlik dedemi 4+4+4 heceli mısralarımda andım. Bütün dedelere uzun ömür diliyor, şimdiden babalar gününü kutluyorum. |
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|