![]() |
#71 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4547
![]() |
![]() Sweetgirl yine şiirleri döktürmüşsünüz tebrik ederim çok güzel şiirler devamını bekleriz
![]() |
#72 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1080
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bir Sevgili ARIYORUM Gercekten sevecek Yalan nedir bilmeyecek Umutlarimi yikmayacak Bir sevgili ariyorum Ümitlerimi verebilecegim Derdimi anlatabilecegim Ondan baskasini sevemiyecegim Bir Sevgili ariyorum Bir gün olsun umutlarimi kirmayacak Her an beni düsünüp anacak Gercekten beni sevip özleyecek Bir Sevgili ariyorum SENI ARIYORUM ASKIM SENI ARIYORUM BIRTANEM SENI ARIYORUM _ _ _ _ _ !!!!!!
![]() |
#73 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() PeRi58 Şuan
![]() Son Aktivite: 05.11.2013 22:18
Tecrübe Puanı: 662
![]() ![]() |
![]() bu şiir güzelmiş yha :( saol sweetgırl :(
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Yeni Yiğido
![]() mtnky Şuan
![]() Son Aktivite: 31.01.2013 15:26
Tecrübe Puanı: 732
![]() |
![]() Şiirler güzel, paylaşım için teşekkürler
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Tek Hece Var mı beni içinizde tanıyan? Yaşanmadan çözülmeyen sır benim. Kalmasa da şöhretimi duymayan, Kimliğimi tarif etmek zor benim... Bülbül benim lisanımla ötüştü. Bir gül için can evinden tutuştu. Yüreğine Toroslar'dan çığ düştü. Yangınımı söndürmedi kar benim... Niceler sultandı, kraldı, şahtı. Benimle değişti talihi bahtı, Yerle bir eylerim tac ile tahtı, Akıl almaz hünerlerim var benim... Kamil iken cahil ettim alimi, Vahşi iken yahşi ettim zalimi, Yavuz iken zebun ettim Selim'i, Her oyunu bozan gizli zor benim... Yeryüzünde ben ürettim veremi. Lokman Hekim bulamadı çaremi. Aslı icin kül eyledim Kerem'i. İbrahim'in atıldığı kor benim... Sebep bazı Leyla, bazı Şirin'di. Hatrım için yüce dağlar delindi. Bilek gücüm Ferhat ile bilindi. Kuvvet benim, kudret benim, fer benim... İlahimle Mevlana'yı döndürdüm. Yunus'umla öfkeleri dindirdim. Günahımla çok ocaklar söndürdüm. Mevla'danım, hayır benim, şer benim... Kimsesizim hısmım da yok, hasmım da Görünmezim cismim de yok, resmim de Dil üzmezim, tek hece var ismimde Barınağım gönül denen yer benim Benim için yaratıldı Muhammed Benim için yağdırıldı o rahmet Evliyanın sözündeki muhabbet Embiyanın yüzündeki nur benim kimsesizim hısmımda yok hasmımda, görünmezim cismimde yok resmimde, dil üzmezim tek hece var ismimde, barınağım gönül denen yer benim.
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Editör
![]() Kalkti Göç Eyledi Avsar Elleri Kalkti göç eyledi Avsar elleri, Agir agir giden eller bizimdir. Arap atlar yakin eder iragi, Yüce dagdan asan yollar bizimdir. Belimizde kilicimiz Kirmani, Tasi deler mizragimin temreni. Hakkimizda devlet etmis fermani, Ferman padisahin,daglar bizimdir. Dadaloglu'm birgün kavga kurulur, Öter tüfek davlumbazlar vurulur. Nice koçyigitler yere serilir, Ölen ölür, kalan saglar bizimdir Dadaloglu
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Editör
![]() ŞAŞIRDIM KALDIM İŞTE şaşırdım kaldım işte! ..... sözde senden kaçıyorum dolu dizgin atlarla bazen sessiz sedasız ipekten kanatlarla ama sen hep bin yıllık bilenmiş inatlarlarla karşıma çıkıyorsun en soğuk mimiklerle adını yazıyorum bulduğum fırsatlarda yüreğimin başına noktalarla, hatlarla başbaşa kalıyorum sonunda hayallerle sözde sana koşuyorum dolu dizgin atlarla ne olur bir gün beni kapında olsun dinle öldür bendeki beni sonra dirilt kendinle çarpsan kara sevdayı en azından yüzbinle nasıl bağlandığımı anlarsın kemendinle kaç defa çıkıp geldim buralara inatla ama her dafasında dönemedim seninle hangi düğüm çözülür nazla, sitemle, kinle ne olur bir gün beni kapında olsun dinle şaşırdım kaldım işte bilmemki nemsin bazan kızkardeşimsin bazan öpöz annemsin sultanımsın susunca; eksilmeyen çilemsin orada ufuk çizgim, burada yanım yöremsin beni ruh gibi saran sonsuzluk dairemsin çaresizim çaremsin, şaşırdım kaldım işte bilmemki nemsim Yavuz Bülent Bakiler
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() PeRi58 Şuan
![]() Son Aktivite: 05.11.2013 22:18
Tecrübe Puanı: 662
![]() ![]() |
![]() eline sağlık paylaşım için ...................
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1080
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bir "GÜCE" ihtiyacim var
Öyle bir Güc olsunki Yasadiklarimi ve yasayacaklarimi Bana yasanilabilecek hale getirsin Bir "GÜCE" ihtiyacim var Öyle bir Güc olsunki Geceleri yatadima agladigimda Göz yaslarimi silsin ve yenisinin akmasini engellesin Bir "GÜCE" ihtiyacim var Öyle bir Güc olsunki Basimi daima dik tutmama Ve asla asla egmememe yardimci olsun Bir "GÜCE" ihtiyacim var Öyle bir Güc olsunki Bir üzüntüde kalbimi öyle taslastirsinki O üzüntünden kalbime sancilar girmesin Bir "GÜCE" ihtiyacim var Öyle bir Güc olsunki Aynaya baktigimda saclarimdaki aklari görmemde Bu kadar sey yasamama ragmen halen dimdik ayaktayim diyebilmemi saglasin...... devamiiiii geliyor A. G.
![]() |
#80 |
Yiğido
![]() ![]() UTKUM_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 16.03.2008 08:38
Tournaments Won: 1Üyelik Tarihi: 27.09.2006
Tecrübe Puanı: 706
![]() |
![]() ben vefat eden cok sevdigim(( ATILLA KAYANIN ANISINA YAZMAK ISTIYORUM:(
ANLATTIKCA KIS VURUYOR SATIRLARIMA, ANLATTIKCA USUYOR ;ANLATIKCA ISINIYOR YUREGIM. BUGUN SARDUNYALARIMDA ACMADI.. BELKIDE KUSKUN RENKLERE ELLERIMDE GUNAH GIBI YASAYAMADIKLARIM SENSIZ SOLUYORUM ANLIYACAGIN MAVI MAVI ÖLUYORUM DUYUYORMUSUN ORADAMISIN SEVDIM BEN SENI SEVDIM YANARAK YIKILARAK AKLIMA HERGILDIGINDE AGLAYARAK.... ÖLUMUNE SEVDIM BEN ÖLUMUNE................... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |