|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Serbest Kürsü Serbest Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yerliturkuaz Şuan
Son Aktivite: 28.03.2012 11:23
Tecrübe Puanı: 845
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Belki de tesadüftür.Kim bilir?
Adnan Kahveci- Eski Maliye Bakani. Dedi ki; "Bizim bagimsiz olmamiz için Amerika ve IMF'den kurtulmamiz lazim.." 2 gun sonra trafik kazasinda öldü..! Bedri Ince Tahtaci - Saadet partisi Gaziantep milletvekili.Dedi ki; "Amerika en buyuk engeldir bu ulkeye; istedigini basbakan yapar, istedigini cumhurbaskani yapar" 5 gun sonra Antep'e giderken trafik kazasindan öldü..! Turgut Özal- Cumhurbaskani. Dedi ki; "Musul ve Kerkuk bizimdir alacagiz" 10 gun sonra öldü..! Esref Bitlis- Jandarma Komutani. Dedi ki; "Amerika'nin Incirlik'ten kalkan uçaklari pkk'ya yardim atiyor" 4 gun sonra - eksi 60 dereceye kadar dayanikli olan helipkopter ile Siirt'e giderken helikopteri düstü ve öldü..! (Kaza nedeni helipkopter motorlarinin buzlanmasi! Oysa Siirt'te o esnada hava soguklugu -11 idi. Yukseklere cikildikca hava sicakliginin dusmesini hesap edersek - 25 derece bile olsa - 60 dereceye dayanikli olan bir helikopterin motorunun donmasida ilginc dogrusu ! Recep Yazicioglu- Denizli Valisi. Denizli'de kanun çikardi; "Artik bundan sonra cafe ve benzeri yerler Ingilizce isim kullanmayacak, yani cafe degil kahve yazilacak" dedi vee.. 1 hafta sonra Ankara'ya giderken trafik kazasinda öldü..! TBMM - 1 mart tezkerisine red oyu verdi. 3 gun sonra Istanbul'un göbeginde bombalar patladi. Kac kisi öldü..!?
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2212
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tesadüf olmasını dilerim ama tesadüf degil gibi görülüyorr acı gerçekler ülkeyi yola sokmak isteyenleri bööle susturmuşlar anlaşılan
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ebubekir çakmak Şuan
Son Aktivite: 13.03.2010 13:51
Tecrübe Puanı: 739
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
birazdan ölecek olsam bile
![]() anlamadığım bişey var bu ülkeyi biz mi yönetiyoruzz yoksa bu ülkede misafirmiyizz
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ebubekir çakmak Şuan
Son Aktivite: 13.03.2010 13:51
Tecrübe Puanı: 739
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ey Müslüman türk evladı !
Yeter artık saçma bahanelerle avunduğun yeter,bir köşede miskin,zavallı perişan durduğun hakkın yok ,böyle bir lüksün de yok çünkü sen Müslüman türksün ! sorumluluğun büyük , Herkesin sırtına yüklenmez bu yük Düşmanlarının oyunu bu,anla bunu, boz küffarın asırlık oyununu sen ''Rabbi'nin seçtiği şerefli kulsun'' kalk ayağa da göster küffara kim olduğunu Atan gibi de: '' Yumuşak başlı isem kim dedi uysal koyunum, Kesilir belki,fakat çekmeğe gelmez boynum " Zulmü alkışlayamam,zalimi asla sevemem; Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem Üç bucuk soysuzun ardında zağarlık yapamam, Hele Hak namına haksızlığa ölsem tapamam'' m akif Önce iyice tanıman gerek ata'nı Seni kopardılar ceddinden, İftira attılar, Sarhoş dediler,zevk düşkünü dediler Hatta,mason bile dediler Daha da ileri gidip, Vatanı sattı,hain dediler Ve çamur attıktan sonra ortaya çıkacak diye yalanları, Sürdüler bin yıllık yurtlarından osmanoğullarını Çıkarlar karşımıza da, Bir bin yıl daha kurtulamayız onlardan diye Anlamadıkları bir şey vardı oysa, ''Bizler de onların çocuklarıyız'' On Osmanlıyı kovduysa ''gerçek''hainler, Geride saf tutmuş vaktini bekliyor,binler ,onbinler,hatta yüzbinler Atam (m akif)kükremiş,uyarmıştı küffarı aslında: '' Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım; Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım '' ** Garbın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imanı boğar, 'Medeniyyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar?'' m akif Ve bize vasiyet etmişti: Arkadaş, yurduma alçakları uğratma sakın; Siper et gövdeni, dursun bu hayâsızca akın Doğacaktır sana va'dettiği günler Hakk'ın, Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın Bastığın yerleri 'toprak!' diyerek geçme, tanı! Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı Verme, dünyâları alsan da bu cennet vatanı m akif Baktılar ki mertçe sırtını yere getiremeyecekler Namertliğe başvurup,arkadan hançerlediler casuslarını saldılar aramıza fitne tohumları ektiler Biliyorlardı çünkü , Bizi bizden başkası yıkamazdı Bize kurşun işlemez,top mermisi yıkmaz, Ancak, Dostumuzun ihaneti yıkardı Öyle de oldu yıllardır kurdukları sinsi planı devreye soktular yüzyıllarca kardeşce yaşamış mü'minleri arap,türk,kürt vs diye birbirlerine düşman ettiler Kandırılan zavallı arap Müslüman,arkadan hançerledi türk kardeşini, Onun orada ne için savaştığını hiç düşünmeden Hain'lerin tuzağına düşmüşlerdi bir kere Düşman nifak tohumlarını atmış,bin yıllık dost birden düşman olmuştu Hainler ! Adı Ahmet,adı Mehmet Ama hain aslında Yaydılar fitneyi tüm Osmanlıda Ne arıyor dediler Osmanlı sizin topraklarınızda, Atın bu işgalcileri topraklarınızdan Bu vatan sizin ! Toprakları kumdu Maddi bir değer taşımıyordu Asıl değeri peygamber toprağı olmasıydı Toprak değildi aslolan O çölün kumları altın olsa ecdadım gitmezdi oraya Eğer efendimiz (as)ayağının değdiği yer olmasa Onun ayağının değdiği toprağı baş tacı ettiler O dediği için mübarekti bu topraklar O dediği için kabe mübarekti, O yüzden gidiyordu hacca,hacılar O yalan söylemezdi O'muhammedül emindi çünkü , O Allah'ın sevgilisi,peygamberiydi Ve kabe mü'minlerin kalbiydi Mekke ise başkenti Uyarmıştı veda hutbesinde peygamber: Müslümanlar:Acemin araba,arabın aceme bir üstünlüğü yoktur,üstünlük takva (Allah'a yakınlık)ile olur''demişti Ama gafletteydi Müslümanlar Tuzağa düştüler Milliyetçilik,ırkçılık dediler ve koca Osmanlıyı onlarca parçalara ayırdılar Ve işte yıllardır sömürüp duruyorlar Dün Osmanlının bir kükremesiyle titreyen küffar bu gün bizimle alay ediyor Ve o hainler aramızda yine Gene adı Ahmet,Mehmet,ali,veli, Ama , Makamı ,mevkisi,etiketi ne olursa olsun Hepsi,hain , satılmış,kafir Bir irtica sakızı çiğniyorlar ağızlarında yıllardır Müslüman mahallesinde salyangoz sattıkları belli olmasın diye Açıkça biz kafiriz diyemiyorlar,biz Allah'ın düşmanı,şeytanın askeriyiz diyemiyorlar Medeniyet diyorlar,irtica diyorlar ilericilik diyorlar,gericilik diyorlar Ama kendilerini gizleyemiyorlar Gün gelecek hesabını soracak bu millet o gün çok yakın bunu da çok iyi biliyorlar Telaşları ondan ''Batmakta bacımın örtüsü küffarın gözüne Acırım tükrüğe billahi ,tükürsem yüzüne'' m akif Gene atam akif'in sözüyle: Doğrudan doğruya Kur'an'dan alıp ilhamı Asrın idrakine söyletmeliyiz İslâm'ı " Önce Osmanlıyı,sonra tüm İslam tarihini iyi okumalıyız atalarımızı tanımadan,onların misyonunu anlamadan kendimize gelemeyiz
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yerliturkuaz Şuan
Son Aktivite: 28.03.2012 11:23
Tecrübe Puanı: 845
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlarin hepsi yurtdisi kaynakli organize isler kimse bos yere kandirmasin kendini....
|
|
|
|
#6 |
|
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
Son Aktivite: 22.05.2010 12:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bana görede bu olayların içinde acaiplik var,Belkide çok bilmediğimiz fırıldaklar dönmektedir.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|