Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Kız öğrenciler ve annelerine eğitim verildi - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 05.05.2010, 08:21   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 975 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Kız öğrenciler ve annelerine eğitim verildi

Koyulhisar ilçesinde, Milli Eğitim Bakanlığı Sağlık İşleri Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan Erginlikte Değişim Projesi kapsamında kız öğrencilere ve annelerine yönelik eğitim programı düzenlendi.

Koyulhisar Mehmet Kavala Çok Programlı Lisesi Çok Amaçlı Salonu'nda düzenlenen eğitim programında emekli öğretmen Durşen Bardak, eğitimin ilköğretim 6.7 ve 8. sınıflarındaki kız öğrencileri ve annelerini kapsadığını söyledi.
Ergenlik çağını yaşayan çocukların yaşadıkları doğal değişim sonucu birtakım bedensel ve psikolojik değişimler geçirdiklerini belirten Bardak, ''Bu değişimler kimi zaman çocuklarımızın kaygı ve karmaşa duyguları içinde bocalamasına neden olabilir. Unutulmamalıdır ki çocuklarımızın bu çağda yaşadığı değişimlere ilişkin iletişim tarzı, onun sağlıklı ve mutlu yetişmesinde etkili olacaktır'' dedi.
Annelerin evlatlarının çocukluktan ergenliğe sorunsuz geçmelerinde büyük sorumluluk taşıdıklarını da vurgulayan Bardak, ''Bu aşamada çocuğunuzla arkadaş olmanız, ona duygularını çekinmeden ve sakınmadan ifade edebilme özgürlüğü tanımanız çok önemlidir. Onu dikkatle dinlemeli, özellikle kişisel bakımıyla ilgili onu yetişkin olmaya giden yolda yaşayacağı fiziksel ve duygusal değişiklikler konusunda bilgilendirmelisiniz'' diye konuştu.

Sivas Hürdoğan.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 05.05.2010, 08:27   #2
Reform
Usta Yiğido

Reform - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Reform Şuan Reform isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.12.2012 18:33

Tecrübe Puanı: 654 Reform FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Kız öğrenciler ve annelerine eğitim verildi

Eğtim bilinçlenme adına güzel bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp faydalı bir çalışma olacaktır
Reform isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Reform'e Teşekkür Ediyor...
Alt 05.05.2010, 09:49   #3
bilal kose
Usta Yiğido

bilal kose - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilal kose Şuan bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.02.2015 14:33

Tecrübe Puanı: 3349 bilal kose BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

guzel bir calisma bilgilendirme cocuklarimizin gelecege daha saglikli gecebilmeleri acisindan guzel bir girisim faytali bir calisma olacigindan emin.
bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar bilal kose'e Teşekkür Ediyor...
Alt 05.05.2010, 10:07   #4
rüzgar79
Usta Yiğido

rüzgar79 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

rüzgar79 Şuan rüzgar79 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.09.2010 21:19

Tecrübe Puanı: 1789 rüzgar79 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

cok güzel yaklasim tesekkürler bu zamandada cok gerekli cocuklarimiz ne kadar bilgili olursa hatalarda az olur
rüzgar79 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar rüzgar79'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)