|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 975
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yürüme engelli olan ve maddi sıkıntılar içinde ailesini geçindirmeye çalışan Murat Yıldırım, kentteki bir alışveriş merkezinin düzenlediği hediye çekilişinde otomobil kazanarak talihsizliğini yenmenin sevincini yaşıyor. 39 yaşındaki 3 çocuk babası Murat Yıldırım, yakalandığı kas hastalığının ardından yürüme zorluğu çekmeye başladı. Hastalığı gittikçe ilerleyen, güçlükle yürüyebilen ve gitmek istediği yerlere akülü arabayla gidebilen Yıldırım, maddi sorunlar nedeniyle de yıllardır sıkıntılar yaşadı. Çocukları Mustafa Abdulsamed (12), Damla Sena (6), Muhammed Ali Kusay (3) ve eşi Fadime Yıldırım ile belediyenin ihtiyaç sahibi vatandaşlar için tahsis ettiği Yunus Emre Mahallesindeki sosyal konutlarda yaşamını sürdüren Yıldırım, bir alışveriş merkezinin düzenlediği hediye çekilişinde otomobil kazanarak talihsizliğini yenmenin mutluluğunu yaşıyor. Yıldırım, yaptığı açıklamada, çekiliş kampanyasına yaptığı 4 alışverişten sonra 4 kuponla katıldığını belirterek, otomobil kazandığına dair haberi kendisine gelen bir telefonla öğrendiğini ifade eden Yıldırım, ''Ama biz inanmadık. Daha sonra telefonum susmak bilmedi. Şaka yapıyorlar sandım. Hala otomobilin çıktığına inanamıyorum'' dedi. Yaşamı boyunca ilk defa böyle bir şansın kendisine güldüğünü söyleyen Yıldırım, ''Normalde çok şansız bir insanımdır. İlk defa şansım döndü. İlk defa böyle bir hediye kazanıyorum. Şanssızlığımı kırdığıma seviniyorum'' diye konuştu. Vatani görevinin ardından evlendiğini ve yaklaşık 2 yıl sonra kas hastalığı nedeniyle sakat kaldığını, gitmek istediği yerlere akülü arabayla gidebildiğini anlatan Yıldırım, hastalığının şu anda Türkiye'de tedavisinin olmadığını, yurtdışında olup olmadığını ise bilmediğini belirtti. Yıllarca çok sıkıntı çektiğini ifade eden Yıldırım, ''İşim yok, engelli maaşıyla geçiniyorum. Belediyenin sosyal konutlarında oturuyorum'' dedi. Kaynak: Gazete İzci |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Yiğido
![]() neu_erhan Şuan
Son Aktivite: 29.09.2012 12:25
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
güle güle binsin, böyle hediyelerin ihtiyac sahiplerine cıkması sevindirici...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ŞAHBEY Şuan
Son Aktivite: 08.10.2010 14:10
Tecrübe Puanı: 667
![]() |
acaba arabayı üzerine alabilecek parası varmı .onu düşündüm .adamcağıza ALLAH yardım etmiş satar tedavisini yaptırmak için yurtdışına gider ALLAH yardımcısı olsun
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ŞAHBEY'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#4 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kime niyet kime kısmet şans yüzüne gülmüş hayırlı olsun.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|