PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ÖÐRENCÝLERLE BULUÞTULAR


Sivaslilar.Net
11.05.2007, 17:20
Sivasspor’lu futbolculardan öðrencilere ziyaret. Teknik Direktör Bülent Uygun nezaretinde Özel Mahir Sevim Ýlköðretim öðrencilerini ziyaret eden, futbolculardan Mehmet Yýldýz, Servet Çetin, Ýlhan Ummak, Cem Can ve Mýchael Petkoviç yoðun ilgiyle karþýlaþtýlar.Açýlýþ konuþmasýný yapan Özel Mahir Sevim Ýlköðretim Okulu Müdürü Tevfik Duymaz, Sivasspora aldýklarý baþarýlarýndan dolayý teþekkür ederek, öðrencilerden, bilmek istedikleri konularý daha iyi anlamalarý açýsýndan Bülent Uygun ve futbolcularý dikkatli dinlemelerini istedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun burada yaptýðý konuþmada, Sivasspor olarak çocuklara sporu sevdirmek amacýyla bu tür ziyaretlerini gerçekleþtirdiklerini söyleyerek, “inþallah sizlerde iyi ve güzel yerlere gelirsiniz” dedi.

Bülent Uygun’un konuþmasýnýn ardýndan, Özel Mahir Sevim Ýlköðretim Okulu öðrencileri Bülent Uygun’u ve futbolcularý soru yaðmuruna tuttular. Özellikle geçmiþ maçlar ve bu hafta oynanacak olan Sivasspor-Galatasaray maçý hakkýnda sorduklarý sorularla hem Bülent Hoca’yý hem de futbolcularý terletmeyi baþardýlar. Bazý öðrencilerin ise Petkoviç’e Ýngilizce sorular sormalarý dikkat çekti.

Öðrencilerin soru faslýndan sonra, Özel Mahir Sevim Ýlköðretim Okulu Müdürü Tevfik Duymaz, Sivasspor adýna Bülent Uygun’a teþekkür plaketi sundu. Bülent Uygun burada yaptýðý konuþmada, bu davetle duyduðu memnuniyeti dile getirerek, Okul Müdürüne, öðretmenlere ve öðrencilere teþekkür etti.

Program sonunda ise Öðrenciler futbolculardan imza alabilmek için kýyasýya birbirleriyle yarýþtýlar.

Ertugrul
11.05.2007, 19:27
Yeni neslin Sivassporlu olma bilincini kazanmasý için bu türden organizasyonlarýn
artarak devam etmesi gerikiyor.