|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 955
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sivasspor’lu futbolculardan öğrencilere ziyaret. Teknik Direktör Bülent Uygun nezaretinde Özel Mahir Sevim İlköğretim öğrencilerini ziyaret eden, futbolculardan Mehmet Yıldız, Servet Çetin, İlhan Ummak, Cem Can ve Mıchael Petkoviç yoğun ilgiyle karşılaştılar.Açılış konuşmasını yapan Özel Mahir Sevim İlköğretim Okulu Müdürü Tevfik Duymaz, Sivasspora aldıkları başarılarından dolayı teşekkür ederek, öğrencilerden, bilmek istedikleri konuları daha iyi anlamaları açısından Bülent Uygun ve futbolcuları dikkatli dinlemelerini istedi.
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun burada yaptığı konuşmada, Sivasspor olarak çocuklara sporu sevdirmek amacıyla bu tür ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini söyleyerek, “inşallah sizlerde iyi ve güzel yerlere gelirsiniz” dedi. Bülent Uygun’un konuşmasının ardından, Özel Mahir Sevim İlköğretim Okulu öğrencileri Bülent Uygun’u ve futbolcuları soru yağmuruna tuttular. Özellikle geçmiş maçlar ve bu hafta oynanacak olan Sivasspor-Galatasaray maçı hakkında sordukları sorularla hem Bülent Hoca’yı hem de futbolcuları terletmeyi başardılar. Bazı öğrencilerin ise Petkoviç’e İngilizce sorular sormaları dikkat çekti. Öğrencilerin soru faslından sonra, Özel Mahir Sevim İlköğretim Okulu Müdürü Tevfik Duymaz, Sivasspor adına Bülent Uygun’a teşekkür plaketi sundu. Bülent Uygun burada yaptığı konuşmada, bu davetle duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Okul Müdürüne, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür etti. Program sonunda ise Öğrenciler futbolculardan imza alabilmek için kıyasıya birbirleriyle yarıştılar. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Genel Koordinatör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertugrul Şuan
Son Aktivite: 19.01.2013 14:22
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni neslin Sivassporlu olma bilincini kazanması için bu türden organizasyonların
artarak devam etmesi gerikiyor.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|