Orijinalini görmek için tıklayınız : ASKER
kırış18_06
01.12.2008, 14:16
ANKARADAN SİVASA GİDEN ARKADAŞLAR VAR Sa görüşmek isterim
GİTMEDEN ANKARA DA emre.06.18@windowslive.com
afyonlu03
01.12.2008, 19:48
kardeşimm aynı benim durumdasınn bende afyondan sivasa 86 lıyım devre kaybı olarak eger eklemek istersen msnem turjan_hazineci@hotmail.com
sivas-huzur turizmle gidiceq olanlar vamıı ama 11 aralık akşamı olanlar ??
Hayırlı teskereler can sağlığı olsun sayılı günler çabuk gelir geçer.
arkadaşlar selam ben bursadan can 13 aralık sabahı kısmetse sivas ta yım bursa dan gelen arkadaslar varsa goruselim bende biletimi saat 20,30 metro firmasından aldım 12 aralık aksamı yollardayız kısmetse bu arada sivaslılar net i yaratanlara cok tesekkurler bu sayede asker arkadaslıklarını nizamiyenin onunde değil cok uzaklarında kurma fırsatını verdi , askerlik için cok guzel bir yere gittiğimizi bilmenizi isterim arkadaslar en azından ben bole dusunuyorum şimdiden tum tertiplere ve vatani gorevini yerine getiren tum askerlere hayırlı teskereler unutmadan hayırlı bayramlar
blk-asker-dk
04.12.2008, 11:49
[B]737-800 can mrb bende senin bineceğin otobüste olucam ben balıkesirden biniyorum bursadanda seni alıp sivasa koltuk numaram 32 ismim selçuk bursada görüşmek üzere k.i.b sivas 5.er piyade eğitim tugayı 1. karargah ulaştırma 13 aralık cumartesi saat 17.00 teslim
merhaba selçuk memnun oldum bu arada bende yarı bandırma edincikliyim yani balıkesir li sayılırım benim koltuk no da 8 gorusmek uzere kendine iii bak he su inzibatlardan nasıl kacarıs sivas ta bilmem artık dediğin gii bende 17 00 te teslim olmak isterim ama bakalım, oradada ist bi arkadasla bulusucaz , iii oldu askere gitmeden arkadas edindik kendine iii bak
onder_akman
04.12.2008, 23:38
takip ediyorumda 88/4 B olarak giden fazla çıkmadı varsa eklesin onder_akman@hotmail.com arkadaşlar sizden ricam gidip gelenler veya bilenler söylesin hangi bankadan hesap açtırmak lazım ıngbank mı_?
selam oLsun tüm eski acemi birliği arkadaşlarıma fatih hocaya' pilot malına (:
* Arkadaşlar ben su anda usta bırlıgımı yapıyorum Agrı'dayım. İtfayeci olarak nobetım falan yok aksama kadar yatış televızyon basında aksamda yatakta telefonla konuşma ... Agrıya guzel.
Neyse acemi birligimi sivasta yapmaktan gurur duyurorum ınanın usta bırlıgınde cok arıyacaksınız. Yemekler olsun komutanlar olsun cok ıyıler. Sizleri sadece tufek omza toren adımı ve egitim yoracak o kadar. Adı ustunde acemı askerlerı egıtıyorlar hergun egıtım. Koguş kalk lafına dıkkat edin cok gıcık bı laftır :) 1 saatde fazla uyumak ıcın tuvaletde uyudugum olurdu sonra yemege :D:D.
Yemekleri özel şirket güzel cıkıyor. fakat biz ekimde ordaydık ve cok soguk olurdu sabahları öglenleri sıcaktan kavrulurduk aksam(yat ıstımasından sonra) dısarı cıkamazdık cıgerlerımız donardı. Sizler bu yonden bıraz sansızsınız sivasın en soguk donemıne geldınız.fakat Allah'tan temeltepede degilsiniz. Orda komando secmeleri olacak sakın ha komando olmayın benden solemesı dagıtım bırlıklerınıze tekrar komando okullarına gıdersınız ve cakma komando oldugunuz ıcın 6 ay orda hergun egıtım gorursunuz. gidecegınız yerlerde belli hakkari tunceli bolu o kadar. ordan sonra doguya operasyona gonderılırsınız.
Genellıkle batıya cok asker gonderıyor goreceksınız sagını solunu bılmeyen adam ankara cıkacak sasıracaksınız. Ben ılk agrı cıktıgınde uzulmustum sahsen fakat doguya gelırsenız cok sanslı olursunuz. Cep telefonu serbest burda hergun pide lahmacun yıyoruz dısardan soluyoruz. bırde su alt devre olayı bıtsın tamam. Unutmayın Turkıyenın her yerınde Usta bırlıgınde SIRACILIK ve DEVRECILIK vardır. Sabredeceksınız.
Neyse Sizlere bol şans sivasın ve havan teepenın kıymetını bılın. ( Havan tepeyı gıdınce gorursunuz zaten ) :D
UNutmadan 1. tabur 2. boluk ve 2 takıma dusersenız Ali osman Kuş konmaz'dan uzak durun adam tam bı psıkopat :)) Kendısı 6 kazık rutbe atlamış tam savaş manyagı zaten sayısız operasyona gırmış biri. :)
fatihhoca
07.12.2008, 12:22
neco dostum nasılsın ya. bende gazinocu kantinci oldum. süper bir cami var ama kilitli sadece cuma kılıyoruz kıldırıyom yani allaha şükür yani vakitleride kaçırmıyoruz ama camiye girme şansı yok başka zaman.sıracılık burada da var ama bana yok çok şükür.herkese selam sivas bir numara bunu bilin yeter hatta oradaki askerler ustalar orayı beğenmezler ama oorası süper yerdir cep sorunu yok her hafta çarşı yemek önünde güzel daha ne olsun. buna nankörlük denir yani. burada benim tertipler kafa kaldırıp uyuyamıyo işten dolayı.
fatihhoca
07.12.2008, 12:26
ali osman kuşkonmaz a gelince ben sevdim onu bana karşı çok iyidi imamları sever diyebilirim.cebini verdi bana aradım bu gün nasıl diye.herkse selamı var .işini çok ciddi yapan birisi belki kendince haklı belki abartılı ama bizi süründürmedi unutma.bizim bölük sürünmedi acemilikte.
s.a fatih hocam nasıLsın hocam cep numarını özel msj atarmısın ben burda kullanıyorum.
öncelikle bu forumu 2.5 ay önce bulup tanıştığımız fatih hoca ve diğerlerinin bayramını kutlarım.Yeni gidenlere gelince gideceğiniz yerlerde sıracılık olduğu için sizi usta birliklerinde 4 gözle bekliyolar bunlardan biride benim.Sivas'a gelince süper bi yer kıymetini bilin kalmak bile istersiniz ama bunu orda acemiyken anlamazsınız usta birliklerine dağılın anlarsınız.4 bölüğe düşerseniz kebabsınız 3 takımdan vedat çavuşa selam söleyin. :D üstünüze kalın bişiler alın kazak vs.Şampuan vs hepsini götürün hırsızlık olmaz acemide o işler ustalıkta oluyor.Acemiliğin kıymeytini bilin diyorum başka bişi sölemiyorum.
fatihhoca
10.12.2008, 12:03
neco cebim 0543 421 28 52 her zaman açık değil ama şimdilik tabi cumartesi çarşım var yine
^MUHAMMET^
10.12.2008, 20:49
S.A ARKADASLAR BEN KISMETSE CUA GUNU OGLEN YANI 12 SINDE CIKIYORUM ASKERLIK ASKERLIK DEDIK GELDI ASKERLIK HIRLISIYLA GIDIP GLMEK NASIP ETSIN BUTUN HERKEZE NESE BIDAHA GELDIKTEN SONRA GORUSURUZ INSALLAH
arkadaslar bu gece bursa da son gecem ve ortalama 20 saat sonra yola cıkıyorum buruk ama gurur verici bi duygu allah herkeze askerlik gururunu yasamayı ve aynı gururla evlerine sevdiklerine kavusmayı nasip etsin herkeze simdiden hayırlı teskereler
fatihhoca
13.12.2008, 11:19
gençler bot bağlamanıza 88/3 ler çok sevindi inanın usta birlikle
inde sabırsızlıkla bekleniyorsunuz
hatta hep sizlerden bahsediliyo.gelseler ne iyi olacak bulaşık onlara pas pas onlara nöbetin kötü yeri onlara uyku yok tuvalet temizliği daha angarya ne iş varsa onları bekliyo.yani 88/3 ler yollarınızı bekler oldu.en büyük asker bizim asker sıloganı burada da söleniyo.hadi canlar gelinnnnnnn
fatihhoca
13.12.2008, 11:23
bu arada burada tanıştığımız ve görüştüğümüz bütün arkadaşların bayramlarını kutluyorum.
mrb.benim nişanlım 12-12-2008 tarihinde sivasa acemi birliğine piyade olarak geldi.bugün ise onu komando seçmişler.sizce usta birliği daha doğuyamı düşer.tabikide her yer bizim vatanımız.neresi çıkarsa çıksın sorun değil.ama ben genellemeleri bilmek istiyorum.kendimi ona göre hazırlamak için.
arkadaşlar iyi geceler.benim nişanlım 12-12-08 tarihinde sivasa vatani görevini yapmak için piyade olarak teslim oldu.bugün ise komando seçildiğini söyledi.siz tecrübeli insanlarsınız sizce sivastan usta birliğinde nereye geçer. nolur cvp verin.onun için gerçekten çok endişeleniyorum.sizde sevmişsinizdir.beni anlarsın umarım.şimdiden teşekkürler...
afyonlu03
19.12.2008, 09:25
arkadaşlar hepinize hayırlı günler hayırlı teskereler allah burnunuzu kanatmadan annenizi babanıza sevdiginize kavuşturmak nasip eylesinnnn ben afyondan ferruh altunayyy 88/4 devre kaybıyım sanırsam:D 3 ocakta teslim olacak yok mu ya yada ocakta olsun oda yeter öksüz gibi tek ben mi gidecemm varsa eklesin msn mii hepiniz allaha emanet olun turjan_hazineci@hotmail.com
medula01
19.12.2008, 10:46
02.01.2008 tarihinde adanadan sivas merkeze gidecek olan varsa görüşmek isterim
tarik_harmanci@hotmail.com
fatihhoca
20.12.2008, 13:55
apom48 rumuzlu hanım efendi malesef nişanlınızın batıya çıkma şansı yok.sadece bolu komondo taburu olabilir ama oda k. ıraka gidip geliyo. hakkında hayırlısı güney doğuya hazırlanın başka alternatif yok.komodolar şırnak d bakır ağrı hakkari oralara gitti allah yardımcısı olsun.
TeqTaBaNCa
20.12.2008, 14:15
Tüm askerLErimize HayırLı teskereLer..........
slm arkadaslar bende sıvasa dustum ve 5.pıyade egıtım tugayı 1.pıyade er egıtım tabur komutanlıgı ulastırma olarak benden once yanı 88/3 tertıp arkadasıda aynı yere dusmustu ve bıze ınsalla benım kadar rahat edersınız askerlıgınızde demıstı ve ınsallah rahat edıcez komuabnlar cok ıyılermıs hıc bı kotulugunu gormemıs sımdı de ustalıgı karsa cıktı ve ordada rahat sayılır:):) bende 88/4b gıcekler varsa cvplarını beklıorum
????????
ha bıde 15 ocak sülüs tarıhım ve allak nasıp ederse 16 veya 17 sı ordayım (merkezde)
medula01
25.12.2008, 10:27
arkadaşlar 04 ocakta birliğime teslim olacam ama dün gittim şubeden sülüs evrakımı aldım peki ben dünden itibaren askermi sayılıyorum?
kardesım 88/4 b ler bıldıgım kadarıyla ocak 15 olanlar senın buyuk olasılık devre kaybı.ayrıca sulus aldıgın tarıhten ıtıbaren askerden sayılıosun
fatıh hocam bende ızmırden sıvas ulastırmadayım 15 ocaak vakat unıversıte terkım bunun bana ne gıbı bır katkısı olabılır??tesekkur ederım
erhan_88
29.12.2008, 20:27
arkadaşlar bende 5.nci piyade er eğitim alayı 1.nci bölük komutanlığı ulaştırma olarak gidiyorum kısmetse 18 ocakta teslim olucam sivas cok güzel bir yer fakat birz soğuk diye duydum allah yardımcımız olsun hepinize şimdiden hayırlı teskereler :)
ramazannaca
29.12.2008, 23:26
arkadaşlar bende aranıza bursa dan katılıyorum bende 15 ocakta sivas merkezdeyim merkeze giden arkadaşlarla tanışmak isterim ramazannaca@hotmail.com arzu eden olursa eklesin konuşalım
yiğidoturan
30.12.2008, 01:11
BU AYDA BU HAVADA SİVASA GİTMEK HELEDE AŞKER OLARAK AKIL KARIMI :) :) :)
ramazan ekledım kardesım konusalım gıtmeden
CeLaL-Sivaz
02.01.2009, 00:53
S.aLeyküm ArkadaşLar ßen 88/4 ß Gurußu Gidiyorum ßana SivaS TemeLTepe 5. Piyade Er Eğitim Tugayı Tanksavar Er Eğitim Tabur KomutanLığına SöyLendi TopÇu OLarak GeLiyorum. 15 Ocakta OrdayIm O Tarihte Gidecek ArkadaşLarım Varsa DeLi_bozkurttt@HotmaiL.CoM u EkLesinLer Gitmeden ßi TanışaLım YaßancıLık ÇekmeyeLim. Şimdiden Herkeze HayırLı TezKereLer..
The Last YİĞİDO
02.01.2009, 02:08
arkadşlar bende 15 ocakda sivas dayım benim bi arkadaşım 88-4 a gitti 2 günde bi arıomuş ailesini cok rahatmış giderken neler götürecez askeriyenin resmi sitesinde 49 tane bi madde war :) onların hepsini alalım mı yoksa orada da alabilirmiyiz
The Last YİĞİDO
02.01.2009, 02:09
allah hepimize yardımcı olsun bu arada
The Last YİĞİDO
02.01.2009, 02:19
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] işte arkadşlar burada yazıo hepsi bunların hepsini alalım mı gitmeden???
dildarım
02.01.2009, 02:50
düşün kimlerin omuzunda kuruldu bu vatan
senden benden davacı olmasın atan
pkk denilen çiyan sen yaptıgından utan
sana geçit vermeyen yiğidolarız biz...
dildarım
02.01.2009, 02:57
pkk dnilen örgüt ne kadar susasa kana
o kadar baglısınki sen bu güzelim vatana
seni bunun için dogurdu elleri nasırlı ana
işte o anaların bu dogudaki gülleriyiz biz
aslında bu şiiri ben 98 senesinde şırnakda iken yazmıştım şimdi içimden geldi size armagan ediim dedim allahıma emanet olun hayırlı teskereler
mehmetcik87
03.01.2009, 12:29
slm arkdaslar bn 17 ocakta sıvasa asker oalrak gelıorum 5ıncı pyade er tabruna ulastırma oalrak gelıorum acaba kac gun acemılık yapıcam benı bılgılendırımısınz
mehmetcik87
03.01.2009, 12:30
ya bıde orası cok sogukmus acaba yanımda neler getıreyım orada ıclık yada kazak falam verıolarm ıacaba
etzel1967
03.01.2009, 13:05
ulaştırmaysan rahat edersin...tugayın bulunduğu yer sivasın da en soğuk yeri...sağlam giyin...ama sivasın adamı gibi soğuğu da merttir...fazla dokunmaz...hayırlı teskereler kardeşim....
bılader ver msnı hemen konusalım bende sıvas ulastırma konusalım 6 arkadas daha var gel sende tanıs onlarla ***soguk ama sıktır et koymaz askere
ramazan_d
04.01.2009, 19:55
bir zamanlar bende bir askerdim çok harika anılarım oldu arkadaşlıklar dosluklar eğer bir daha askere çağırsalar seve seve yaparım çünkü o anıları şimdi bulmak o kadar imkansızki asıl askerlik askerlikten sonra başlıyorrr sivilde iş güç herşey dert yaniiiiiii
ramazan_d
04.01.2009, 19:59
arkadaş sen sıkı elbise giyin üşütme elinden gelen çok sıkı elbiseler giyin
onder_akman
05.01.2009, 10:34
arkadaşlar bu sabah silüsü aldım ocak 18 inde teslim oluyorum orda görüşmek üzere allah'a emanet olun...
altuntas58
05.01.2009, 10:50
Sivasta askerlik yapmak bir ayrıcakıktır sen öyle sıradan laflara aldırma askerliğin yeri yurdu olmaz bizler hiç kimselerer danışmadan koçlar gibi gittik askerliğimizi yaptık sende öyle yap kimselere danışma gercekten çok şanslısın cünkü sivas gibi güzel bir şehirde askerlik yapacaksın artı birde sivassporun maclarını stadyumdan seyretme şansına sahip olacaksın bu şansı iyi kullan
Çok şanlısınız !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
küçük tweety
05.01.2009, 11:38
benim sevgilimde dün teslim oldu
medula01 şimdi asker...
gezgin_58
05.01.2009, 14:10
kardes gule gule gıt gule gele gel demek duser allah yardımcım olsun
mustafa karakus
05.01.2009, 19:47
mrb arkadaşlar bende 5. piyade tugayı 1. piyade er eğt. taburu ulaştırma olarak gidiyorum.. 15 ocakta gidiceksin dediler yabancı şubeden.. 88/4b olarak gidiyorum.. 1987 doğumluyum .. yüksek okul mezunuyum.. 4/b tertiplerimler tanışmak isterim... mustafakarakus3452@hotmail.com saygılar...
mustafa karakus
05.01.2009, 19:56
arkadaşlar çoğu 88/4b tertipler.. msn i yazmamış... mustafakarakus3452@hotmail.com bu benim msn adresim...
harbikiz58
05.01.2009, 20:23
ASKERLERIMIZE GELSIN
Git aslanım git
Ardında bir Allah bir de ben varım git
Kendini dağ gibi hisset
Gözün arkada kalmasın yaşla dolmasın
Ah.. biliyorum meraktasın
Ben sana tutsak
Ben sana hasret
Sen bana uzak, hadi gel de sabret
Ah Memedim Memedim Memedim
Sana ben gitme demedim diyemedim
suatkisla1980
09.01.2009, 13:50
slm bende konyada 15-17 arasında sivasa 5.er eğit.ulaştırma olarak geliyorum 1980 doğumluyum suatkisla80@hotmail.com
abdullah özdil
10.01.2009, 13:20
arkadaşlar bende 88/3 sivasta acemilik yaptım çok kötü bir yer şimdi bursa asker hastanesindeyim valla allah yardım etsin size kardeşler bekliyoz 4 gözle sizi ÇILGIN AMBULANS ŞÖFÖRÜ
blk-asker-dk
11.01.2009, 08:38
Selam arkadaşlar 9 ocakta yemin töreni oldu ve sivasta acemiliğim bitti ve istanbul şişli uluslar arası barış gücü birliği usta birliğim.
SİVAS çok kebab bi yer buna inanın soğuk haricinde hiç bir sorun yok yemeklerde havuçtan bıkarsınız giderken yanınıza sivil eşya götürmeyin orda size lazım olmayacak sadece hammallığını yapmış olursunuz benim gibi.
Komando olmak isteyenler birkez daha düşünsün eğitimi cok sıkı ve batıya düşme şansınız sıfır. giderken yanınızda traş köpüğü el havlusu sabun bot kilidi dolap kilidi götürün tugayda acemilik ulaştırma 28 gün temeltepeye düşenler 75 gün olarak yaparlar gittiğiniz ilk haftadan sonra seçmelere gelirler çeşitli meslek dallarından eğer bi meslek icra ediyorsanız yanınızda kesinlikle bonservis alın yoksa işin ustası bile olsanız seçilmesseniz yani herşey bonservise bakıyor. ingilizce almanca sınavı olabilir kesin değil ama kazanırsanız sınavı benim gibi istanbul şişli veya ankara mamak ka düşersiniz. telefon foto makinası götürseniz bile kapıda teslim edin korkmayın bişi olmaz telefona cıkmadan bir gün önce verirler size ayrıca eğitimlerde spor şınav koşu olmaz eğer hava şartletı soğuksa ki zaten gidince soğuk nedir görürüsünüz.
sıkı giyinmeye bakın.gerçekten soğuk gece -22 gördük öğlen saatlerindede -13 ü gördük.komutanlarda cok iyidir 4,bölüğe düşerseniz tuncay çavuş var şeker gibi insandır sadece fırlamalık ağalık piçlik yapmayın efendi olun herşey güzel olur ama tersini yaparsanız 28 gün geçmez mokoko olursnuz komutanlara saygılı olun gerisi cok kolay arkadaşlar daha sorusu olan varsa sorsun elimden geldiği kadar cevaplamaya çalışırım:)
sivastan dun ayrıldım ve dün 3 gibi memleketim bursa da idim sivasta acemilik soğuk dıında cok guzel kimse cekinmesin yemek konusunda hassas bi yer fakat her yemekte havuc mevcut 2 boluk 4. takım 3. mangada eğitim gordum basta celal kaya komutan(1 numara) olmak uzere sırasıyla adil komutan davut komutan murat komutan koksal komutan ve ozkan komutana yardımları ve verdikleri eğitimler için tesekkurler eğer askerde adam olursanız adam gibi muamele gorursunuz ben ve diğer arkadaslarım yazıcı ıdık son olarak takım komutanımız murat arslan ve boluk komutanımız m.barıs kar a cok tesekkurler benim ustalığım istanbul kadıkoy fenerbahce ordu evi cıktı simdiden herkeze usta askerlikte hayırlı teskereler can dürü
bi üstteki yorum a aynen katılıyorum çünkü canım kardeşim "CAN" yazmış her kelimesi doğru ve gerçek CELAL komutanım sizi asla unutmıycam arkadaşlar sivas a acemiliği çıkanlar bence göbek atsınlar çok rahat bi yer bakalım usta birliği için aynı şeyi söliyebilcezmi?? 28. MEKANİZE PİYADE TÜMENİ 61. PİYADE ALAYI 2. PİYADE TABURU ERDEMLİ/GAZİMAĞUSA KIBRIS bakalım nası bi yer gidince görücez....
Arkadaşlar Dün memleketimn ankaraya geldim.
Sivas güsel bi yer ama soğuk. SOğuk dışında pek zorluk çekmezsiniz.
Ben 4. Bölükteydim ve 4. bölüğe düşerseniz işiniz biraz zor. Mirsad Uzman Die bir psikopat var eli çok ağır.Dayağını yemek istemessiniz. Birde Teymur Baş Çavuş Var oda psikopat :D
Yemeklerde Köfteden bıkarsınız Kahvaltıya Büyük umutlarla gitmeyin ii olmuyo.
Ben Komando seçildim Şırnak cizreye çıktım. Aklınız Varsa Komando olmayın çünkü gideceğiniz yer yüz<de 90 doğu.Yüzde 10 da Bolu Ve Kayseri Komando Tugayı.
Sivas Genellikle Komando Haricini Batıda İst Çanakkale İzmir Ve Kıbrısa Çok Yolluyo.
88-4 b tertipler Sizlere Hayırlı Tezkereler.
arkadaslar arbeloa yani aziz ile aynı koğusta idik cok değerli bi arkadas o ve onun gibiler olmasa o 28 gun gecmez herhalde 88 4 b tertipler eğer sivas cıkmıs ise sevinin ama sıkı giyinin su sıralar hava -7 -10 gidio ama bu iiii hali -22 kadar gorduk tek sorun bu ve rahat rahat cep tel yada i pod getirin 28 gun sonra sorunsuz alırsınız geriye he bide ilk 15 gun içinde muze gezisi oluyo srcilmeye calısın ben o sanslı insanlardan biriyim acemilikte nizamiyeden cıkar ve bi nebzede olsa sivil hayata 2 saat liğine kavusursunuz bu arada kesinlikle yanınızda bon servis goturun işe yarar yanınızda fazla bişi almayın sadece iç camasırı,extra içlik yeter ,bol ıslak mendil ,selpak ve krem o kadar botlara ve terliklere dikkat edin mutlaka kitleyin ve hiç birseyi kafana takma cook cabuk geciyo 28 gun herkeze selam allaha emanet olun hayırlı teskereler by can bursa usta birligi istanbul fenerbahce ordu evi kadıköy
selçuk merhaba benimde istanbul cıktı orada goruselim ok kendine iii bak
^MUHAMMET^
11.01.2009, 16:52
s.A ARKADASLAR BEN SIVASTAYDIM 5. PIYADE ER EGITIM TUGAYINDA ORASI ICIN KOTU DIYENLER KESINLIKLE YALAN SOLUYO BIDE (ALI OSMAN KUSKONMAZ KOMUTAN ) SEKER GIBI BI ADAM ONU SOLEYEN YALAN SOLEMIS BEN COK IYI TANIYORUMOADAMI BEN 2. BOLUKTEYDIM . TAKIMDA KOMUTANLAR CIOK IYI HEPSI COK RAHAT EGITIM YOK KORKMAYIN YEMEGIDIR YATMASIDIR FALAN HERSEY 4/4 LUK BI ACEMI BIRLIGI BENBIMUSTA BIRLIGIM (MARDIN MIDYATA CIKTI KESINLIKLE ICINZDE KORKU OLMASIN SUPER BIYER 28 GUN ACEMILIK 9.UNDA YEMIN TORENIM VARDI AILEM GELDI OGUN CIKTIM BEN 10.DA EVDEYDIM COK GUSEL GECTI YANI KENDINISE IYI BAKIN ARKADASIN SOLEDIGI GIBI SIVIL ESYA GOTURMEYIN BIDE OKADAR SOGUK DEGIL -17 DEN FAZLA GORMEDIM BEN GECE GUNDUZ EGITIM ICIN HAVAN TEPEDIYE BIYER VAR BI ORAYA CIKARSINIZ BIDE ORDA 2.BOLUKTE IZMIRLI ABIDIN AKIN VAR COK GIRGIR BI ADAM VAR 2.BOLUGE DUSAERSENIZ ZAMANIN NASIKL GECTIGINI FARKEDEMEZSINIZ ARKADASLAR
^MUHAMMET^
11.01.2009, 16:53
KOMANDO SECILIRSENIZ DOGUYA GITME IMKANINIZ %90 YANI BELLI OLMUYO HERYERE YLLUYO
scorpion_67
12.01.2009, 00:39
Arkadaşlar şimdiden hepinize hayırlı tezkereler.Nasip olursa ayın 17 sinde bende Sivasta yım.88/4-B olarak.Acemiliği bitipte Sivas hakkında bilgi veren arkadaşlara sonsuz teşekkürler.Ben de yavaş yavaş kara kara düşünmeye başlamıştım.Soğuk bir yandan eğitimin zorluğu bir yandan falan derken yazdıklarınız iyi geldi.
arkadaslar bende ocak 9 da bıtırdım acemılıgı sıvasa gıdecek ıcın yazıorum 4u boluge dustunuz yasadınız ama bıtane bascavus harıc ıstersenız tırsmayın adamın gotunu kesıo ben super bı askerlık yaptım cavusumun sayesınde tlf bıle kullanıodum ama tabı hersey karsılıklıydı onların yapması gereken acemı askerlerın evraklarını ben yapıodum ben yazıodum ne bı kogus nobetı nede bı mıntıka yaptım kebaptı sukurler olsun onun ıcın sız sız olun cavusunuzun gozune gırın onla iyi gecinin ama ne olursa olsun o sugugu yokmu o bıtırıo adamı ıste neyse ALLAHA sukur ben sag salım evime geldim sizlerde ins gelirsiniz usta bırlıgımde kıbrıs herkez 4 ayak ustune dustun dio ama bakacas ALLAHIM hayırlısını nasip etsin sivası aratmasın ins. hadiii hayırlı teskerelerrrr
ramazannaca
13.01.2009, 10:10
arkadaşlar yorumlarınız için tşk ederim sizin bonservis dediğiniz okuldan aldığımız diploma falan mı yoksa herhengi bir eğitim sertifikası mı bilgi verirmisiniz can kardeşim bende bursa lıyım msn e eklersen sevinirim ramazannaca@hotmail.com
ramazannaca
14.01.2009, 10:38
arkadaşlar bir allahın kulu cvp yazmıyor sorulara
ramazan kardesim bi memleketlimi gormekten mutlu oldum kızma hemen pc bozuktu yeni yapıldı 1 sivas cok guzel bi yer cok sanslısın sğuk dısında 2 bon servis dediğim garsonluk barmenlik gibi meslekler ama bunu sülüs e işletmen gerekiyodu anladın yapmadıysan gec kaldın demektir ama varsa gotur oradada işine yaraya bilir secmeler oluyo 3oradayken eğer yapabilirsen yazıcı yani takımının işlerini evraklarını yazıyosun onu yapmaya bak rahat edersin ne bir bot nobeti nede koğus nobeti rahat edersin 4yanında ıslak mendil gotur dusta bazen arıza oluyo ya cok sıcak akar yada soğuk yani arası yok mecburen benim gibi ıslak mendille dus alırsın 5gittikten 1 hafta sonra yemin toreni tarihi belli olur mumkunse ist a ucak bileti aldır ailene sun expresten yoksa izninden 1 gun yersin ben ole yaptım yani ucak la 4 saat te bursa da idim bilet erken alırsan pahalı değil ben sahsen 54 tl ye uctum 6 acemilikte hiç bişeyi kafana takma saygılı ol orada ezilmessin ve acemilik rahat geçer ve son olarak 2.boluge dusersen komutanlara ve diğer ustlere selamlar simdiden hayırlı teskereler
ramazannaca
14.01.2009, 21:19
sağol can bilgiler için bonservis konusuna gelince malesf yok ama bilgisayar için katıldığım seminerler falan var oralardan adığım belgeler var ve fotoğraf makinesi tanıtımı resim çekmek için aldığım bir belge var bunlar işe yararsa götüreyim birde burdan giderken götürmem gereken neler var çantamı daha toparlamadım eher eksik varsa toparlıyım
^MUHAMMET^
15.01.2009, 10:11
ARKADASLAR BEN 17 SINDE USTA BIRLIGIME GIDIYORUM NASIPSE UCAKLA GIDICEM MARDIN MIDYAT SOLEMISTIM USTA BIRLIGI DUSAN VARSA GORUSELIM
burakk__17
16.01.2009, 09:29
mrb arkadaşlar ben acemi birliğimi sivas 5. piyade eğitim merkezinde yaptım orada komando seçildik şimdi siirt e teslim olacağım , sivas güzel yer askeriye güzel ama çok soğuk yanınıza soğuktan korunmak için ne varsa alın çünkü orada çok arayacaksınız hastalanacaksınız boğazlarınız acıyacak ama güzel bi dönem geçireceksiniz yani biz çok güzel bi dönem geçirdik bir sürü güzel arkadaşlıklar edindik komutanlar genelde iyidi hele ki çavuşlarımız , celal kaya davut çavuş , murat çavuş , adil şimşit hepsine sonsuz teşekkürler özellikle CELAL BABA onun hakkını kimse ödeyemez neyse sivasa düşen iyi vakit geçirmeye çalışsın... şimdiden hepinşze hayırlı teskereler....... şafak karanlık
ns240584
16.01.2009, 12:28
herkese merhaba....
ben sakaryadan enes..
15.01.2009 tarihinde askerlik şubesine gittiğimde bana asker kaçağı gözküyorsun dediler şok oldum..
normalde 02.01.2009 tarihinde aske olmam gerekiyormuş :D
öğrendiğime göre acemi birliğim SİVAS 5.PİYADE EĞİTİM TUGAY KOMUTANLIĞI'na çıkmış askeri hizmetim..
bura ile ilgili bilgiler nelerdir...
-hava şartları
-ulaşım
-1 - 2 - 3 - 4 - 5.piyade eğitim tugay komutanlıkları neler
mesela 1.piyade eğitim tugay komutanlığı tankçı topçu havası sucu :D
şimdiden cevap veren arkaşlara selam olsun hayırlı günler
Hitchiker
16.01.2009, 13:15
bende 88/4-2 ulaştırma acemi birliğine geliyorum oraya gidden varmı?
ns240584
16.01.2009, 18:15
ne zaman gidiyorsun sen acemi birliğe sivas a:D bende yakında geliyorum şuan kaçak durumdayım öyle dediler :D
lacivert222
21.01.2009, 11:25
22,01,2008 temeltepeye teslim oluyorum 88/4 b tertıp d.k olarak
fatihhoca
24.01.2009, 11:07
arkadaşlar hepinize selam adana kolordu muhabereden.muhabereye düşenler rahat eder bunu da söleyeyim
Fatih hocam düşerde rahat etmezmi :)
Bende agrıdayım burda kar war ama ınanın burasıda cok rahat :)
Cılgın İtfaiye Şöförü 11 110
BAŞKENT ASİ'Sİ
sivas guseldi kafanızı takmayın...
srilanka
26.01.2009, 11:39
arkadaşlar ALLAH tüm askerlerimizn yardımcısı olsun onları korusun.benmde bi arkadaşım sivasta acemiliği yptı.komando tugayı 5.topçu bataryasında 1ay kadar orda kaldı dağıtıma geldi usta birliği hakkariye düştü:(hakkari yüksekova dağ komandosu:(şimdide k.ırakta görevde 10ayı var daha çok zor şartlarda hepsi hepsine hayırlı teskereler...
küçük tweety
06.02.2009, 22:45
aşkımın usta birliği çankaya/ankaraya çıktı cumhurbaşkanlığı muhafız alayı hizmet birliği sanırım tam olarak böyleydi:) sivasta rahattı sorunsuzda konuşabildik hep günde 4-5 defa bile aradığı oldu inşallah ankarada böyle olur
ramazan_d
06.02.2009, 22:57
mrb arkadaşlar ben acemi birliğimi sivas 5. piyade eğitim merkezinde yaptım orada komando seçildik şimdi siirt e teslim olacağım , sivas güzel yer askeriye güzel ama çok soğuk yanınıza soğuktan korunmak için ne varsa alın çünkü orada çok arayacaksınız hastalanacaksınız boğazlarınız acıyacak ama güzel bi dönem geçireceksiniz yani biz çok güzel bi dönem geçirdik bir sürü güzel arkadaşlıklar edindik komutanlar genelde iyidi hele ki çavuşlarımız , celal kaya davut çavuş , murat çavuş , adil şimşit hepsine sonsuz teşekkürler özellikle CELAL BABA onun hakkını kimse ödeyemez neyse sivasa düşen iyi vakit geçirmeye çalışsın... şimdiden hepinşze hayırlı teskereler....... şafak karanlık
hayırlı teskereler ama şafak sizin için aydınlık olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn:D:D:D:D :D
Arkadaşlar temeltepe'den ayrı Sivas/Merkez dede askeriye varmı? Telefonda merkez dediler.
Waybe kaç ay oldu askerlik su gibi geçip gidiyor. Ne dönemdi bizim acemiliğimiz sivasta 2.bölük 2.takım 2.koguş 1.Manga Necati Ötegen / Ankara 2. Manga Turgut Bulut / Yozgat 3.Manga Mustafa Alkoş / Gaziantep 4.Manga Özkan Güvendi / Ankara
Fatih Hocam , Mal Pilot Vs.. Aklımda kalanlar. Askerlik Geçiyor Ama Özlem Yakanızı Hiç Bırakmıyor Bunu Unutmayın.
küçük tweety
07.02.2009, 23:24
Arkadaşlar temeltepe'den ayrı Sivas/Merkez dede askeriye varmı? Telefonda merkez dediler.
evet var benim sevgilim merkezde şimdi
bizim.askerlik.biteli..5yıl.ol du.keşke.hiç.bitmeseydi
evet var benim sevgilim merkezde şimdi
biter.birgun.hasretin.merak.et me.onemli.olan.birlik.berbaerl ik.huzrlu.bir.ortamda.daima.be rabeer.olmak.umarım.daima.birb irinize.bagli.olursunuz.
fatihhoca
08.02.2009, 14:03
neco dostum nasılsın ve burayı takip eden dostlar hepinize selamlar.bana ulaşmak isterseniz santralinizi 1118 den arayın
adana merkez 6 kolordu muhabereyi bağlayın deyin orada telefonu açacak olana muhaberede fatihhoyı bağla derseniz direk telefonuma bağlarlar gazinoyu
bu arada bu tafiks görüşmeler ücretsiz. beklerim
ns240584
11.02.2009, 12:26
şuan sakaryadayım..
14.02.2009 tarihinde uçak ile sivas a geliyorum
15.02.20069 tarihinde teslim olacağım.
sakarya askerlik şubesinden bana söylenen
5.piyade eğitim tugay komutanlığı
neresidir nedir bilgisi olan varmı...?
şartları nasıldır...?
Sevgili arkadaşlar vatani görevimi acı tatlı, hasret dolu günlerle yerine getirdim. Daha çok var, bitmez diyorduk ama bitti. Şu anda vatani görevini yapmakta olan arkadaşlara hayırlı teskereler diliyorum. Ş:-5 :)
Merhaba,Acemiliğimi Ankara Etimesgut'ta tankçı olarak bitirdim ve dağıtımım (usta birliğim)
sivas merkez cıktı.
sülüsümde yazan ;K.K. LOJ.MÜHT.K.LIĞI 3.MÜHT DP. K.LIĞI MERKEZ SİVAS.
Yer hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirebilirmi acaba ?
Merkez'demi Temeltepe'demi yapacagim usta birligimi ?
mustafa karakus
17.02.2009, 13:04
sonunda bitti acemi birliği 2. bölük 1. takım gercekten zor. subay takımı oluyomusuz die bazen çok süründük.. ama ilk on gün hariç çok zevkliydi bizleri boşu boşuna buzun üzerinde bekletiyolar... ayakların donuyo resmen sonra Allahtan havalar iyi geçti karlar eridi.. spor konusunda rahattık kış ayı olduğu için spor yoktu.. yemekler iyi şap map yok.. buharda pişiyomuş yemekler... havuç tarlaları var yemek şirketinin.. bol bol yapıyolar kızartmasını yoğuırtlamasını felan.. dersanede sandelyede oturmaktan iştima beklemekten isyan ediyosun... heryere uygun adım gidiyosun marş söleye söleye... size tavsiyem içeriye ilaç sokmaya bakın hasta olduğunuzda çok zorluk çekiyosunuz... ben yazıcıydım 28 gün boyunca ne bot nede koğus nöbeti tuttum.. arkadaş ortamları iyi oluyo ama heman içli dışlı olmayın .. bi kaç gün sonra küfürleşme başlıyo kavga ediyo millet.. çok yaşandı.. ben kimseyle muhattab olmuyodum..hiç bi sorun yaşamadım... bol bol mıntıka var... Allahtan bizim mıntıka iştima alanıydı 5 dk bitirip kahvaltıya gidiyoduk... tualet olanlar yandı... dağıtım açıklandığında çok heycanlı oluyo... havantepede eğitimler... 2 defa gece eğitimi var... eğitimler akıllıu işnsanlar için çok kolay gelir... benim usta birliği: 4'CÜ MEKANİZE PİYADE TUGAYI K.YRD.LIĞI. 2'NCİ TNK. TB. KEŞAN/EDİRNE çıktı... sizlerede iyi yerler nasip etsin Allah...
onder_akman
17.02.2009, 21:22
mustafaya katıldığım yanlar ah o bekletmeleri yokmu onun yüzüne hep hastaydım havuç tarlasıda doğru ama sadece çorbalarda şap var bunu bizim cavuş söylemişti çorbanın tadı tuzu hep değişikti zaten spor konusu dediği gibi fazla olmadı havantepede bi yatmadığımız kaldı ilaç mutlaka sokmaya çalışın ESKİFOÇA/İZMİR ulaştırma...ALLAH hepimizin hakkında hayırlısını versin...
fatihhoca
01.03.2009, 11:56
mustafa karakuş güzel yere düşmüşsün evime 25 km tugay komutanı da tanıdık ama askerlik için keşan aslında trakya çok zor yerler sıracılık devrecilik çok ağırmış.çarşı keşanda da 15 günde bir.çarşısı güzel.54 bin nufusu var oranın.ve soğuk çok soğuk. neyse kolay gele
beklemede
04.03.2009, 11:20
merhaba arkadaşlar benim nişanlım şu an sivasta acemiliğini yapıyor.komando seçildi ama komando eğitimi piyade ve muhabere olmak üzere ayrılıyormuş.nişanlım komando muhabere eğitimi görüyor.aynı zamanda yazıcı olmuş.sizce ankara mamak muhabere okuluna düşme olasılığı nedir?
Özlemişim. İlk Yazdığımda daha evdeydim ve şafak 460 bozulmamıştı. Şimdi Şafak Atarsa 280 :) Evet. Geçiyor Arkadaşlar.
Fatih Hocam Özledim Sizleri.
2.bölük 2.takım 2.koguş 1.manga başı Angaralı Necati :)
Manga Çvşmuz İrfan Sarısoy
Manga Uzm.Çvş. Abidin Uzmandı :)
Takım Komutanı : Ali Osman Kuşkonmaz ( biz kuşu kalkmaz derdik hehe )
fatihhoca
26.03.2009, 13:01
ali osman kuşkonmaz ile cebinden görüşüyoruz abidin uzman da çok iyi bir insandı. sivasta askerliğini uzun dönem askerliği yapanlar için orası mükemmel bir yer acemilik içinde öyle oradan dağıtımda adanaya kolorduya çıkanlar da şanslı arkadaşlar selamlar.
bu arada necati cebin hep kapalı
arıyorum ama yoksun
mrb arkadaşlar ben Çanakkaleden (89/1 - B olarak 5. piyade er eğitim komutanlığı 1. tabur ulaştırma bölüğü / Sivas 'a) geliyorum lise mezunuyum. Sivas herzaman gidipte görmek istediğim bir memleketti.Nasip bugüneymiş.Geliceğim askeriye hakkında beni bilgilendiren arkadaşlar olursa çok sevinirim ve şimdiden teşekür ederim.
Güreş merhaba bende bursadan 89/1 b ulastırma olarak gıtcem sivas merkeze yarın silüs alcam tarih tam olarak belli olcak istersen ekle konusurz cikcan@hotmail.com
biran önce gidelim gelelim hayırlısıyla şafak çook karanlık :D:mad::D
orada acemilik yapan arkadaslarda birazdaha bilgi verirlerse sevinirim şimdiden cok tşkrlr .herkeze hayırlı teskereler
bloodbad
31.03.2009, 22:14
s.a bende bursadan 89 1b gidiorum bursanın neresi bilader ben yıldrımda oturyorum
osmangaziden sülüsü aldım bugün 11 inde teslim oluyorum kısmetse
bloodbad
01.04.2009, 13:56
ben de yarın almaya gidicem alınca yazarım yabancılık çekmeyelim oralarda:)
fatihhoca
04.04.2009, 11:07
çanakkaleli arkadaş hemşerimsin bende bigalıyım bursada da ailem oturuyor bu forumu baştan sona okuyun cegceg rumuzlu arkadaş başlatmış sağolsun çok katkısı oldu bize.her şey var orada.gittiğiniz yer en güzel acemi birliği bence herkese kolay gele
şafak 270 iznlerle beraber vesselam necati
suatkisla1980
06.04.2009, 10:13
slm 13 şubatta sivas 5.piyade er eğit yemin ettik şimdi karstayım herkese hayırlı teskereler
mehmet_45
06.04.2009, 15:29
s.a. arkadaşlar bende 12 nisan 2009'da sivas 5.piy. eğt. tug. 1. p. er eğt. tb. k. gidiyorum
89/1/B giden varsa ben izmirden uçakla gidicem manisadanım
bloodbad
06.04.2009, 23:33
ben 13 ünde teslim olucam kısmetse 12 sinde yola çıkyorum 13 saat yol sürüyormuş...:)
ÖnceLikLe herkese günaydın..İsmim Faruk İstanbuL'da yaşıyorum..Askerde oLanLara hayırLı teskereLer,gidecek oLan herkesede hayırLı yoLcuLuklar diLiyorum..Forumu baya bi süredir takip ediyordum sanırım gitme zamanı yakLaşınca artık yazma hissi duydum kendimde ((:
Benim de 12 nisan 2009'da Sivas 5.piy. eğt. tug. 1. p. er eğt. tb. k.tesLim oLmam gerekiyo ama ben daha önceden biLEtimi 10 Nisan aLdığım için değiştirmeye uğraşmicam ve kısmetse cuma sbahı 09:10 uçağıyLa Sivas'a doğru yoLa çıkıcam.
ÜLkemizde YÖK'ün vermiş oLduğu saçma kararLar yüzünden üniversite okumus biri oLarak uzun dönem askerLik yapmak nasıLmış insaLLah hayırLısıyLa görücez ,))
Neden uzun dönem konu nedir ??Konu şu;Yök denkLik birimi die bi birim kurdu amacı y.dışındaki okuLLarın denkLik işLemLeri için gerekLi başvuruLarı değerLendirmesi.Benim okuLumun da merkezi y.dısnda (A.B.D)oLduğu için ben oraya basvurdum ama onda önceLikLEri eğitimini y.dısında okuyaLanLara tanıdıLar.Neyse bende ABD'ye merkeze maiL attım onLarda bana Yurtdısındaki fark dersLErimi aLdığım takdirde kısa dönem yapabilmek için hak tanıyacakLArını söLEdiLer.Nasıl burda eLektrik müh fLn okulunda fark dersLeri aLıosa imza yetkisi için öLe bişi ama bunun sartı iLLa geneL merkezinde dersLEri aLmak.bu sürenin 6 ay diL kursu ve 1 sene derslEr olmak üzere 18 ay olduğunu söLEdiLer.DurumLar böle oLuncada amaç sevdikLErinden ayrı kaLmamaksa o kadar süre y.dısnda geçireceğime yine ayrı kaLıcağıma hiç oLmazsa gidip askerLiğimi yapmamın daha sağLıkLı oLacağına karar verdim.Gittim diLekcemi verdim içeri ve teciLİmi bozdurup erken sevk için gerekLi işLemLeri yaptırdım.
BakaLım artık aLLah sonumuzu her konuda hayır etsin ,))
yasar_38
07.04.2009, 09:55
slm arkadaslar bende sıvasa dustum ya tanısmak ısteyen var sa asker tanısalım bende kayserıden yasar tanıs11 Nisan CUMASTERSİ SİVAS'A GİDİYORUM )5. piyade er eğitim komutanlığı 1. tabur topçu / sivas sımdıden herkese hayırlıs tezkereler olsun:))))
bızım aılemız komple sıvas da yaptı ya bende aynı yere dustum ya sans bak ya babam temel tepe de yaptım abılerım de orda yaptı yanı 4 kisi komple sıvasa da yaptık sayılır ya sewgisiz_olurmmu@hotmail.com ekleyın arkadaslar orda tanısalım ya 11 de sabah sıvasa gıdıyorum ınsallah ya sabah 8 de cıkıyorum burdan saat 11 gıbı felan orda olacam ınsallah yaa orda goruselım ya
s.a arkadaslar bende 11 ınde ordayım ama askerlik 8 ınde basladı :)1 gunum suan bıttı bıle 2 . gunumdeyım bısey anlamadım :) yasar ıns aynı yerde oluruz herkeze hayırlı teskereler
arkadaslar bıde gıderken yanınıza neler alcaksınız veya yapanlar neler almamızı tavsıye edersınız yardımcı olursanız baya ıyı olur
Cümleten hayırlı akşamlar arkadaşlar. Bende 12 Nisanda kısmetse uçakla vatan Sivas'a geliyorum vatan borcunu ödemeye. K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 3'NCÜ MÜHT.DP.K.LIĞI 31'İNCİ MÜHT.BL.K.LIĞI SİVAS yazıyor sülüsümde.
Nereye teslim olacağımı bilmiyorum haliyle yardımcı olur musunuz ?
ali osman kuşkonmaz ile cebinden görüşüyoruz abidin uzman da çok iyi bir insandı. sivasta askerliğini uzun dönem askerliği yapanlar için orası mükemmel bir yer acemilik içinde öyle oradan dağıtımda adanaya kolorduya çıkanlar da şanslı arkadaşlar selamlar.
bu arada necati cebin hep kapalı
arıyorum ama yoksun
S.a fatih hocam nasıLsın. 3 ay sonra çarşıya cıkmanın keyfini yaşıyorum. (: hocam hattı değiştirdim ondan ulaşamıyo olabilirsin. sen bana oranın tam adresını ve nerde oldugunu soyle veya taffics varsa numarasını ver ben sana askeri telefondan ulaşırım.
şafak demiş 240 bu saatden sonra benmı yapıyım çömez :D
12.MEKANİZE Piyade Tugayı. Tugay Kh.ve Kh BLK. Askeri İTFAİYE Ekibi İTF.ULŞ.Onb.Necati ( dersen beni bağlarlar ) ( 1110 )
erdoğan orhan
12.04.2009, 19:45
asker degilim ama askerlerimizle aynı kaderi paylaşıyorum evimden sevdiklerimden uzaktayım hemde çok uzakta askerlerimizi çok iyi anlıyorum cenabı allahım askerlerimizi korusun askerlerimizin ve bizim yar ve yardımcımız olsun cenabı allahın rahmeti ve bereketi hepimizin üzerine olsun.............
fatihhoca
19.04.2009, 10:21
necati tafiks numaram 201 58 33 direk bnm gazino
cep açık genelde çağrı at 0 543 421 28 52
şafak 230
necatiiiii
çanakkaleli arkadaş hemşerimsin bende bigalıyım bursada da ailem oturuyor bu forumu baştan sona okuyun cegceg rumuzlu arkadaş başlatmış sağolsun çok katkısı oldu bize.her şey var orada.gittiğiniz yer en güzel acemi birliği bence herkese kolay gele
şafak 270 iznlerle beraber vesselam necati
slm fatih hoca bende biga lıyım ç.kale merkezde oturuyorum...89/2b 5.P.EĞT. TUG. SİVAS A GİDİCEM 8 TEMMUZ DA. zaten üni. sivasta okumustum 2 yıl sivas dediğiniz gibi çok güzel bir yerdir.tekrar bildiğim bir yere gitmek çok hoş.
carpatia85
06.05.2009, 13:02
merhabalar benim erkek ardasimda izmirden 8 temmuzda 5. piyade egitim tugayi sivasa gidecek. dun telefonda ogrendik ayrintili sekilde bugun listeleri asacaklarmis . bende hemen bugun arastirma yaparken bu forumu buldum. icimi cok rahatlattiniz. soguk disinda anladigim kadariyla problem olmuyormus. orda askerligini yapmis olanlar icin soruyorum 8 temmuzda teslim olcagi icin yazinda soguk mu oluyor havalar orda? bir arkadas agustosta bile donduk diyor ? birde birsey daha sormak istiyorum komando secimi neye gore yapiliyor? genelde komandolar doguya gidiyormus oyuzden istemiyorum acikcasi.
Allah yardımcınız olsun askerliğinizi gururla bitirmenizi diliyorum...ALLah'a emanet olun Hayır duaLarımız sizinle ve tüm MehmetcikLerimizLe ..
Allah sizleri başımızdan eksik etmesin..
HayırLı teskereLer ..
merhabalar benim erkek ardasimda izmirden 8 temmuzda 5. piyade egitim tugayi sivasa gidecek. dun telefonda ogrendik ayrintili sekilde bugun listeleri asacaklarmis . bende hemen bugun arastirma yaparken bu forumu buldum. icimi cok rahatlattiniz. soguk disinda anladigim kadariyla problem olmuyormus. orda askerligini yapmis olanlar icin soruyorum 8 temmuzda teslim olcagi icin yazinda soguk mu oluyor havalar orda? bir arkadas agustosta bile donduk diyor ? birde birsey daha sormak istiyorum komando secimi neye gore yapiliyor? genelde komandolar doguya gidiyormus oyuzden istemiyorum acikcasi.
slm ben üni sivasta okudum.dedikleri kadar soğuk olmaz yaz bu ama batıdan farklı nede olsa denizden yüksekliği var okadarda olsun ama donduracak kadarda değil.ben orda iken -32 derceyi gördüm gece bazen gündüzleri bile -15 lerde oluyordu ama bu kış için tabiki zaten acemiler temmuzda gidecekler rahat o bakımdan
89/2 b 5.P.EĞT.TUG. GİDECEKLER VARMI
aLican01
07.05.2009, 00:30
seLam bende aSKere 8 temmuzda sivas temeLtepeye gidiorum 89/2 b gidiorum benden baŞka temel tepeye gidicek asker arkdaşlarım varsa göRüşmek isterim :) ent3L.maGanda@windowslive.com özellikle adanadan sivasa gidicek olan varsa mudlaka tanışmak isderim :)
gönül3458
07.05.2009, 00:30
SELAM BEN ASKER ANNESİ DİLERİM HAYIRLISIYLA ASLAN GİBİ GİDER ASLANLAR GİBİ
GELİRSİNIZ
BENİM OĞLUM İZMİR YENİ FOÇDA BAŞLADİ İNŞ ŞİMDİ ELAZİĞ ARCAKLIDA BİTECEK
HERKESE HAYILI TESKERE ALLAHA EMANET OLUN
ahmet_brs
07.05.2009, 14:31
slm ben üni sivasta okudum.dedikleri kadar soğuk olmaz yaz bu ama batıdan farklı nede olsa denizden yüksekliği var okadarda olsun ama donduracak kadarda değil.ben orda iken -32 derceyi gördüm gece bazen gündüzleri bile -15 lerde oluyordu ama bu kış için tabiki zaten acemiler temmuzda gidecekler rahat o bakımdan
89/2 b 5.P.EĞT.TUG. GİDECEKLER VARMI
murat kardeşim bende 89/2 b gidiyorum
SEN NERDEN GELİYOSUN KARDEŞİM... VE MERKEZ DEĞİLMŞİ SENİN TEMELTEPE FALAN DEĞİL DEMİ ?
aLican01
07.05.2009, 20:17
aRkdaşLar temeLtepeye giden kimse yokmu ya 8 temmuzda
ahmet_brs
08.05.2009, 00:12
yok murat temel tepe deil sadece sivas dedi bana temel tepeye gitceklere temel tepe diolar sanırım
bu arada ben bursadan
MuratCop
08.05.2009, 00:16
Selam Arkadaşlar bende Sivas 5. Piyade Eğitim Tugayı 1. Piyade Er Eğitim Taburu Ulaştırma'ya düştüm 8 - 12 Temmuz arası istanbuldan yola çıkıp teslim olacağım daha silüsümü almadım 22 yaşındayım adım Murat benimle aynı yere düşen arkadaşlarla tanışmak isterim. Allah Yardımcımız olsun ...
ahmet_brs
08.05.2009, 00:23
arkadaslar 89/2b 5. er egitim tugayina düşen arkadaşlar iskampak@gmail.com ekleye bilir msne
istanbullu34
08.05.2009, 12:51
slm arkadaşlar bende istanbuldanım sivas temeltepe mi ne oraya düştüm 5inci piyade tugayı 8 temmuzda askerim inş nasıl biyer acaba sivaslılar varsa bilgi alabilirmiyiz beklioruz:D bu a b olayını çıkatanın varya ben bide a b olayı çıkmış ya tertiplerimiz bize 2 ay takıor böle bişi varmı ya 3 gitsem daha iyiydi valla:D
ya bu temeltepe sivasın neresınde sivaslı arkadaşlar bilgi verirmisinis merkezdemi nerde buyer ya 5,inc, piyade tugayına düşenler varsa msn eklesin 8 temmuzda gidiorum ben istden sivasa:D belki aynı koğuşa düşcem arkadaşlar bulurum burdan msn verıorum ekleyen eklesin onlyyou.34@hotmail.com
carpatia85
08.05.2009, 12:59
merhabalar
erkek arkadasimin gidecegi yeri tam olarak ogrendik .5.p.er egt.tug. 1. p.er.egt.tb.k.ligi.sivas ulastir. sur.208. tk. simdi bu tam olarak ne oluyor? burdan komando vs yada temeltepeye gidip gitmeyecegi anlasiliyor mu? anladigim kadariyla bir temeltepede egitim gorenler var onlar daha agir sartlarda egitim goruyor? birde tavan tepe mi ne vardi orasi daha rahatmis sanirim. birde komando olabilecegi vs burdan ogrenebiliyor mu:confused: kendimi rahatlatmam adina surerkli arastiriyorum kendisi bile arastirmiyor. ama bizlerin sansi bu sanirim sizler adina daha cok endiselenmek.
slm arkadaşlar. 89/2 b olarak 5.p.eğt.tug. ulastırmaya düşenler beni eklesin
murat.cetin17@windowslive.com
merak edneler için sivas ile ilgili bilgi verebilirm.üni.sivas ta okuduğum için az çok biliyorum
S.A ArkadaşLar ,)) 5.P.Er Egt.Tug.1.P.Er.Egt.Tb.K.Ligi.U Lastırma 89/1B oLarak 12 nisanda tesLim oLduğum birLiğimden dün saat 11:00 de yemin töreninin bitmesiyLe çıkmış buLunuyorum ,)) ALLah herkese de hayırLı bi şekiLde bitirip geLmeyi nasip etsin ,))
Ben gördükLErimi yedikLErimi içtikLErimi anLatayım umarım herkes için acıkLayıcı oLur ,)) Merak ediLen başka bişi warsa burdan yardımcı oLmaya caLısırım ,))
ÖnceLikLe yaz sezonu da oLsa kesinLİkLe sivas cok soğuk haLa ve inanıLmaz değişken bi havası war.Sabah iştimasında donarken öğLen sıcaktan yanıyoruz aksam istimasını sağanak yağmurLa karsıLıyoruz.BöyLe değişken bi havaya sahip kamufLaj ve içLikLer sıcak tutsada eLLrinizin ve yüzünüzün üşümesini engeLLeyemiyosunuz ne yazıkki :S
Eğitim oLarak çok çok rahat herhangi bi sıkıntı yasamayacağınız bi yer ,)) Yanaşık düzen ve tüfekLi tüfeksiz hareketLEri tugay iştima aLanında yapıyorsunuz geri kaLan eğitimLer HAVANTEPE de..Buradan TEMELTEPEyi de görebiLirsiniz ,)) ALLAh oraya düşenLerin yardımcısı oLsun ,))
Yanınızda kesinLİkLe traş seti,eL,ayak ve dudak kremi,tırnak makası ve sabun harici hiçbişi götürmeyin ben de dinLemedim götürdüm ve valizimi komple askeriyenin verdiği vaLize bosaLttım cünkü fazLasıyLa herseyi askeriye veriyor zaten..
YemekLErimiz dışarıdan geLiyordu.Kimi için çok kötüydü ama ben ki siviLde cok yemek secen biri oLmama rağmen yemekLerimizi cok cok beğeniyordum..
KahvaLtı oLarak gördükLerim: Haşlanmıs yumurta,sucuklu yumurta,çokokrem,siyah yeşil zeytin,çay,kakaolu süt
Öğle ve akşam yemeği oLarak gördükLerim: Makarna,dalyan köfte,et sote,türlü,güveç,ıspanak,bezel ye,kuru fasulye,pirinç ve bulgur pilavı,mercimek sebze ve sehriye corbaları,kıymalı yumurta (daha var da akLıma geLmiyo)
GeneL oLarak cok rahat bi askerLik dönemi geçirdim.DağıtımLarda hep kıbrıs yoğunLuk oLurdu ama bu tertip İstanbul ağırLıkLı oLdu.
Ben ÇanakkaLe GeLiboLu Orduevine düştüm.DağıtımLar Kıbrıs,İzmir(Foça,KozLuk),İsta nbul(Y.Bosna,Hadımköy,Kartal,O rtaköy,Sarıyer,Kadıköy),Ankara (Mamak,Çankaya,EtLik),Bodrum,A ntalya,Hakkari(Yüksekova,Şemdi nLi),Şırnak(Cizre) buraLara oLdu geneLLikLe ,))
merhabalar
erkek arkadasimin gidecegi yeri tam olarak ogrendik .5.p.er egt.tug. 1. p.er.egt.tb.k.ligi.sivas ulastir. sur.208. tk. simdi bu tam olarak ne oluyor? burdan komando vs yada temeltepeye gidip gitmeyecegi anlasiliyor mu? anladigim kadariyla bir temeltepede egitim gorenler var onlar daha agir sartlarda egitim goruyor? birde tavan tepe mi ne vardi orasi daha rahatmis sanirim. birde komando olabilecegi vs burdan ogrenebiliyor mu:confused: kendimi rahatlatmam adina surerkli arastiriyorum kendisi bile arastirmiyor. ama bizlerin sansi bu sanirim sizler adina daha cok endiselenmek.
TemeLtepede değiL kardeşim orası farkLı bi yer bu yazdığın yer benim gittiğim yer gerekLi biLgiLeri üstteki mesajımda yazdım zaten ,)) Komanda da değiLsin komanda oLsaydın siLüsünde yazardı o uLastırma oLark gidicek ,))
slm arkadaşlar bende 89/2 b grubu olarak 8 temmuzda birligime teslim olucam 5.piyade er eğitim tugayı 1.piyade er eğitim tabur komutanlığı ulaştırma sivas aynı yere aynı tarihte gidecek olan arkadaşlar varsa tanısalım birde bi sorum olacak komandoyu neye göre şeçiyolar orda
carpatia85
10.05.2009, 13:20
pharuck
sana bisey sormak istiyorum. simdi biz askeriye gidip listeden baktik nereye gidecegini ve tam olarak yukarda yazdigim yer yaziliydi. biz daha sulusu almadik. suluste listede belirtilmeyen arti birsey mesela komando oldugu gibi bir surprizle karsilasma durumumuz olur mu? yoksa listetede komando olsa yazarmiydi?
olsa yazardı kacında gidiyosun sen ama dısardan gelen söylentilerde acemi birligine gittiginde hersey degisiyomuş ulaştırma olarak gidiyoruz ama orda denizci yada komanda olabilme ihtimalimizde varmış
bu soylentilere ınanmayım kımse hıc bı sekılde değişmiyo bende 89/1-B olarak acemiliğim 3 gun once bıttı sıvas guzelde havası cok degısık ben boyle bır hava gormedım 5 dk butun mevsımlerı gorebılıyosun bız hem yandık hemde donduk anlaatılmazz bır havası var.ama acemılık olarak guzel bı yer havantepe yorsada orasıda manzara olarak guzel :) ne dıyım sivasa gıden arkdaslar allah yardımcınız olsun 3.bölüğe düşersiniz inş
usta birliği kırklareli/merkez
carpatia85
11.05.2009, 10:19
erkek arkadasim 8 temmuzda orda oluyor. birde ustabirligi o kisinin kutugune gore degisiyor sanirim mesela kutugu izmir olupta yada o civarlar arkadaslarinizdan olabilir nereye dustugunu soyleyebilirmisiniz?
pharuck
sana bisey sormak istiyorum. simdi biz askeriye gidip listeden baktik nereye gidecegini ve tam olarak yukarda yazdigim yer yaziliydi. biz daha sulusu almadik. suluste listede belirtilmeyen arti birsey mesela komando oldugu gibi bir surprizle karsilasma durumumuz olur mu? yoksa listetede komando olsa yazarmiydi?
Hayır artı bişi oLmayacak içini ferah tut.Ulaştırma oLarak yapacak askerLiğini.Zaten uLaştırma oLup oLmaması sadece dağıtımda önemLi yani orda gidipte ayrı bi eğitim aLmayacak.SAdece komandolar farkLı eğitim aLıyo o kadar ,))
erkek arkadasim 8 temmuzda orda oluyor. birde ustabirligi o kisinin kutugune gore degisiyor sanirim mesela kutugu izmir olupta yada o civarlar arkadaslarinizdan olabilir nereye dustugunu soyleyebilirmisiniz?
Evet ustabirLiği o kişinin kütüğüne ve ikametgahına göre değişiyor ,)) Benim tertibimde İzmir olanlArın coğu İstanbuL ve Tekirdağ tarafLarına düştüLer.Benim kütüğüm batmandaydı bende ÇanakkaLeye geLdim ,))
Benim gidecek herkese tavsiyem eLinizde mesLeğiniz iLe iLgilİ ne beLge warsa yanınızda götürmeniz ,)) 2. haftanızda mesLek secimi yapılıcak orda evrakLArı isteyecekLEr bonservis,dipLoma fotokopisi veya caLıstığınıza dair yazı ne warsa götürün yanınızda dağıtımda cok işe yarıyor ,))
olsa yazardı kacında gidiyosun sen ama dısardan gelen söylentilerde acemi birligine gittiginde hersey degisiyomuş ulaştırma olarak gidiyoruz ama orda denizci yada komanda olabilme ihtimalimizde varmış
Biz 12 nisanda giren 23 uLaştırmaydık bizden kimse ayrıLmadı öyLe bişiye denk geLmedim ben..
carpatia85
13.05.2009, 12:25
tesekkur ederim pharuck gercekten artik icim rahat. eminim ki rahat bir ortama gidiyor. sizler icinde hayirlisi neyse o olsun. bende zamani geldiginde( nekadar gitmesini istemesemde ayrilmak zor oldugu icin:)) ogrendiklerimle sizi bilgilendiriririm.
emrahusluer1
15.05.2009, 00:31
slm merhaba arkadaşlar, ben de 31 mayıs 2009 da teslim olacağım, sivas merkez dediler, sülüsü yarın alacağım, izmirde ikamet ediyorum 3 yıldır, doğma büyüme ankaralıyım, kütük de Aksaray :), varsa benim dewre askere giden eklesin tanışalım arkadaşlar, emrahusluer1@hotmail.com , bir de sorum olcak varsa cevaplayan sewinirim, bizim de forumda yazılanlar gibi acemiliğimiz 28 gün mü olacak, yoksa 75 gün mü ? , şimdiden teşekkürler, herkese hayırlı teskereler...
2008 Şubat ayının 2 sinden beri görmüyorum Sivası. En çok da Tarihi hamamlarını özledim. Sivaslılara Selamlar. Asker arkadaşlara hayırlı teskereler.
Temmuzda gidecekj arkadaslar sülüsler nezman verilecek bilgisi olan varmı ?
tam yerine düşmüssün gel kardeşim havası ılıman kışı soğuk insanı ise çok sıcaktır
temmuzun ilk haftası alabilirsin
şfk 197 ağrıdan sLm .. :)
sivasda acemi birliği guzel oLur takMayın kafanıza..
s.a arkadaslar bende 89/2 B olarak 5 piyade er eyitim tugayı 1 piyade er eyitim tabur komutanlığı ulastırma. olarak sivasa cıktı benim sorum sünüsü tam olarak ne zaman alcaz..
izmirden 8 temuzde aynı yere teslim olcak arkadaslar varsa tanısalım.
msn:yasin_kara88@hotmail.com
s.a arkadaslar bende 89/2 B olarak 5 piyade er eyitim tugayı 1 piyade er eyitim tabur komutanlığı ulastırma. olarak sivasa cıktı benim sorum sünüsü tam olarak ne zaman alcaz..
izmirden 8 temuzde aynı yere teslim olcak arkadaslar varsa tanısalım.
msn:yasin_kara88@hotmail.com
as arkadasım bende 22yasındayım 89/2 B olarak 5 piyade er eğitim tugayı 1 piyade er eğitim tabur komutanlığı ulastırma olarak sivasa cıktı silüsü ise sanırım 3-4önce almamız yeterlı olacak dıye sanıyorum ben ıstanbuldan gıdecegım.
as arkadasım bende 22yasındayım 89/2 B olarak 5 piyade er eğitim tugayı 1 piyade er eğitim tabur komutanlığı ulastırma olarak sivasa cıktı silüsü ise sanırım 3-4önce almamız yeterlı olacak dıye sanıyorum ben ıstanbuldan gıdecegım.
bende 24 yasındayım 89/2 b olarak gidiyorum.çanakkale den
benim arkadasta 89/2 olarak ısparya cıktı askerlik ona 1 hafta onceden verdiler sünüsü heralde bizimde sünüsü haziran sonunda verirler..haberleselim orda en azından yalnız kalmayız..
aLican01
28.05.2009, 01:27
aDanadan sivasa Gidick aRkdsLar wRsa bana uLassınLar :) ent3L.maGanda@windowslive.com
İZMİRDEN SİVASA 89/2 B GİDEN YOKMU ULASTIRMAYA.......
:(
bahar5834
28.05.2009, 18:23
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 9776.jpg)
herkese hayırlı teskeler dilerimm izmir yeni foça j .komando 88.4 devre
aLican01
29.05.2009, 03:00
aRkdaşLar sivasa 89/2 b gidecek oLanlar warsa TanısaLım kalbalık bi grup oLlaım en azındn muhabbet oLur öLe bi köşeye çekilip pısmaız iLk günler :) ent3L.maGanda@windowslive.com
alptu3232
29.05.2009, 10:03
slm 89/2 b sivas 5,tugay ulaştırma giden varmı acaba ismim ali ıspartalıyım 5457654188
slm 89/2 b sivas 5,tugay ulaştırma giden varmı acaba ismim ali ıspartalıyım 5457654188
as cogumuz yada hepımız dıyelım oraya gıdıyoruz 89/2 b olarak.sona bız kaldık suan (: istanbuldan gıden yok sanırım aramızda??
as cogumuz yada hepımız dıyelım oraya gıdıyoruz 89/2 b olarak.sona bız kaldık suan (: istanbuldan gıden yok sanırım aramızda??
olmazmı istanbul dan giden hiç sende.bende çanakkaleden gidiyorum
muratkardas
29.05.2009, 22:58
Merhaba arkadaşlar bende bursadan murat tecilimi bozdurdum çağrı tebligatında aynen şöyle yazıyor;
AYRILDIĞI SINIF: ULAŞTIRMA
AYRILDIĞI BİRLİK; 5 NCİ P.EĞT.TUG.1 NCİ P.ER EĞT.TB.K.LIĞI-SİVAS yazıyor ve kısmet olursa
11 temmuzda birliğime teslim olacağım. anı yeri gidecek arkadaşlarla şimdiden tanışmak isterim. hayırlı teskereler herkese.
fatihhoca
31.05.2009, 16:49
arkadaşlar hepinize selamlar.bilmiyorum kaçıncıya yazıyorum ama bu forumu en başından cegceg rumuzlu arkadaştan itibaren sıkılmadan okuyun çok şey öğrenirsiniz.gideceğiniz yer 2000 tane acemi askeri 28 gün eğitiyor.1 piyade er eğitim taburuyani merkez....
ama temeltepeye düşenler 75 gün.acemilik çok rahat bi yer şanslısınız.artık kısmetinize oradan nereye çıkarsanız esas askerlik o zaman başlıyor.yanlız dedim ya kısmet artık askerliği neco gibi benim gibi yatarak mı yaparsınız yoksa ameleleliklemi o sizin şansınız herkese selam vesselam.
arkadaşlar hepinize selamlar.bilmiyorum kaçıncıya yazıyorum ama bu forumu en başından cegceg rumuzlu arkadaştan itibaren sıkılmadan okuyun çok şey öğrenirsiniz.gideceğiniz yer 2000 tane acemi askeri 28 gün eğitiyor.1 piyade er eğitim taburuyani merkez....
ama temeltepeye düşenler 75 gün.acemilik çok rahat bi yer şanslısınız.artık kısmetinize oradan nereye çıkarsanız esas askerlik o zaman başlıyor.yanlız dedim ya kısmet artık askerliği neco gibi benim gibi yatarak mı yaparsınız yoksa ameleleliklemi o sizin şansınız herkese selam vesselam.
Askere gideceğim dönemde hiçbir yerde Sivas ta askerlik yapanların buluştuğu paylaşımda bulunduğu bir yer bulamamıştım. Bende böyle bir konu açmak istedim. Bu kadar cevap ve ziyaretçi alacağını hiç düşünmemiştim. İyiki açmışım diyorum şimdi, bana çok faydası oldu umarım sizlere de oluyordur ve olacaktır. Sağlıcakla kalın Asker arkadaşlara hayırlı teskereler. GÜNLER NE KADAR ZALİM OLURSA OLSUN GEÇMEYE MAHKUMDUR...
ThansuKilbul
04.06.2009, 22:44
89/2 B 5. Piyade Eğitim Tugayı 1.Piyade Er Eğitim Tabur Komutanlığı Ulaştırma'ya Gidicekler thansukilbul@hotmail.com Eklerse Tanışırız Önceden İzmir'den Gidiyorum Ben. Cümletten Hayırlı Teskerelerrr =))))
89'lular asker mi oluyor ?
Amma da geç kalmışız be..:)
328.dönem Yedek Subaylıkta buluşuruz..:)
altuntas58
04.06.2009, 22:53
Askere gideceğim dönemde hiçbir yerde Sivas ta askerlik yapanların buluştuğu paylaşımda bulunduğu bir yer bulamamıştım. Bende böyle bir konu açmak istedim. Bu kadar cevap ve ziyaretçi alacağını hiç düşünmemiştim. İyiki açmışım diyorum şimdi, bana çok faydası oldu umarım sizlere de oluyordur ve olacaktır. Sağlıcakla kalın Asker arkadaşlara hayırlı teskereler. GÜNLER NE KADAR ZALİM OLURSA OLSUN GEÇMEYE MAHKUMDUR...
Güzel bir konu başlığı acmışsınız sivasa askerelik için gelenlere bir nevi rehberlik oluyor böyle önemli bir konu actığınız için sizi tebrik ediyorum
fatihhoca
08.06.2009, 21:34
cegceg rumuzlu arkadaşa teşekkürler sher arkadaş acemilikten sonra bi daha girip bilgionra sayfayı bizler faal hale getirdiklerini paylaşsın selamlar
altuntas58
08.06.2009, 21:52
Sizleri sitemizde her zaman görmek isteriz
bahar5834
08.06.2009, 22:03
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
bende bir asker hayirli teskereler allaha emanet olun...........88..4 devre
cango_39
08.06.2009, 22:20
arkadaşlarr sivasstayım bendee 8 temmuzda teslim olucammm 5.piyade ulaştırma falann 34_C_A_N_34@windowslive.com ekleyin görüşelimm
MuratCop
09.06.2009, 11:12
89/2b İstanbuldanım 8 temmuzda teslim olucam muratcop @ windowslive . com ulaşmak isteyenler eklesinler. (boşlukları silin )
HARBİKIZ
09.06.2009, 11:27
hepinize kazasız belasıs hayırlı teskereler dilerim........
bahar5834
09.06.2009, 12:13
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
bende bir asker hayirli teskereler allaha emanet olun...........88..4 devre
hepinize kazasız belasıs hayırlı teskereler dilerim.......
ben bir asker yolu beklyorum allah hepinizi sevdıklerınıze sağ sağlim kavuşturmak nasip etsinn.
fatihhoca
09.06.2009, 19:01
arkadaşlar benim yazı laptopun azizliğine uğramış dediğim anlaşılmıyor özür dilerim cegceg rumuzlu arkadaş sağolsun bu sayfayı açmış bizde 88 3 tertipler faal hale getirdik gidiyor biz bu sayfa sayesinde 20 arkadaş daha acemi birliğine girmeden tanıştık son yemeğimizi birlikte yiyip teslim olduk kimimiz 1 yada 2 3 veya 4 bölüklere düştük ama sağolsunlar orada da gene görüştük ve hatta şimdi usta birliklerimizde de cepten veya çarşıya çıkınca msn de görüşmeye devam ediyoruz.sivas halkı çok sıcak kanlı insanlar adanada çok rahat bir askerlik yapıyorum ama keşke sivas ta kalabilseydim diye hep konuşuıyorum.takım assubayım sivaslıydı sivas ta hala kendisi ile görüşüyoruz.tüm sivaslılara sevgi saygı ve hürmetlerimle......
DarkPala
15.06.2009, 22:09
Merhaba arkadaşlar 89/2b olarak balıkesirden 8 temmuzda teslim olacağım.Blackmage_can@hotmail .com ulaşmak için ekleyebilirsiniz...
zaman cok hızlı gecıyor ve bılıyorum kı,sımdı nasıl gıtmek ıcın gun sayıp,nasılda gecıyorsa ordada ınsallah oyle olacak kı,askerden dondugumuzde acıp bu sayfalarını yıne okurken ne gunlerdı dıyecegız hepımız...hayırlısıyla gıdıp gelmek nasıp olsun.allaha emanet olun..89/2b
DarkPala
16.06.2009, 21:30
Bu konuyu başlatan cegceg nickli arkadaşımıza teşekkür ederim sayesinde teslim olmadan önce bir çok kişi ile tanışma fırsatımız oldu ve ayrıca bizden önce sivas da acemiliğini yapmış üyeler sayesinde faydalı bilgiler ediniyoruz teşekkürler...
holmes34
18.06.2009, 15:49
istanbuldan 8temmuz da
5.ci p.egt. tuğ. 1.ci p.er EGT. Tb.k.lığı-sivas(ULASTIRMA)
Allah a emanet olun. Gideceğiz, göreceğiz, ölmezsek döneceğiz.
güle güle gidin selametle dönün inşallah
AntalyaLEE
20.06.2009, 23:54
merhaba arkadaşlar bende agustos 18 19 gibi gidiyorum ulaştırma olara 5 piyade eğitim tugayı 1. piyade er eğitim tabur komutanlığı ulaştırma olarak agustosda başka gidecekarkadaşlar vasa tanışalım ali_cetinkaya@msn.com
arkadaşlar benim yazı laptopun azizliğine uğramış dediğim anlaşılmıyor özür dilerim cegceg rumuzlu arkadaş sağolsun bu sayfayı açmış bizde 88 3 tertipler faal hale getirdik gidiyor biz bu sayfa sayesinde 20 arkadaş daha acemi birliğine girmeden tanıştık son yemeğimizi birlikte yiyip teslim olduk kimimiz 1 yada 2 3 veya 4 bölüklere düştük ama sağolsunlar orada da gene görüştük ve hatta şimdi usta birliklerimizde de cepten veya çarşıya çıkınca msn de görüşmeye devam ediyoruz.sivas halkı çok sıcak kanlı insanlar adanada çok rahat bir askerlik yapıyorum ama keşke sivas ta kalabilseydim diye hep konuşuıyorum.takım assubayım sivaslıydı sivas ta hala kendisi ile görüşüyoruz.tüm sivaslılara sevgi saygı ve hürmetlerimle......
Şafak 167 BAŞKA YOK FATİH HOCAM ...
:) Waybe ne günLerdi o sivas, o dershane o iştima alanı (: özledim valla. Fatih Hocam TorunLar geldi be. İlk sayfada askere gidiyorum dedim şimdi ise torunlar geldi diyorum nerden nereye ... (:
Agrı'ya Düşen biri olursa benLe iletişime geçsin..
AngaraLı Suskun İtfaiye Şöförü.
sivaslii58
28.06.2009, 14:16
Bütün askerlerimiz güle güle gitsin güle güle gelir insallahhh.........
Benimde 3 tane erkek kardesim var.....Daha onlari yolcu edecem..Eminim cok zordur ama ALLAH hepimize sabir versin....
ultraaslankoray
30.06.2009, 14:21
merhabalar ben 8 temmuzda silüsümü alıyorum 10 da birliğime teslim olacağımda sivasın askerliği hakkında bilgi alabilir miyim arkadaşlar 5. piyade er eğitim tugayı 1. er eğitim tabur komutanlığı sivas merkez ULAŞTIRMA ilginize şimdiden tşk ederim ...
merhaba arkadaşlar bende agustos 18 19 gibi gidiyorum ulaştırma olara 5 piyade eğitim tugayı 1. piyade er eğitim tabur komutanlığı ulaştırma olarak agustosda başka gidecekarkadaşlar vasa tanışalım ali_cetinkaya@msn.com
hemşerim ben senden önce gidiyorum ama oraya geldiğinde tanışırız ben 89/2 b grubu gidiyorum 10 temmuzda birliğime teslim olacağım ulaştırma...
güle güle gidin kardeşlerim hayırlı teskereler dileğim
ultraaslankoray
30.06.2009, 16:42
saolasın allah razı olsun kardeşim ...
Geeel 12 Ağustos geeel..:)
hakan albayrak
01.07.2009, 17:29
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLERİM ...
89/2 B TRABZON'dan geliyorum Sivasım :)
TrabzoN-Sivas Maçında Ordaydım Sivaslılar Bizi kolbastilen karşıladılar Yemeğe götürdüler Ölene kadar Sivaslılar gardasımdır
5.piyade Bölüğü Temeltepeye gidiyormuşuz PROBLEM YOK TÜRK BAYRAĞI sallansın Heryerde askerlik yaparız Ulaştırma geliyorum Gidecek olan arkadaşlarlan buluşalım öyle teslim Olalım ... exinctstar@hotmail.com 10 temmuzda Temeltepeye düşen teslim olacak olan arkadaşlar eklesin tanışalım
Tuning Modifiye İşiyle Uğraşıyorum [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] wep adresimizdir burdan Bakabilirsiniz SivasLı olan Olmayan Tüm kardeşlerime yardım ederim Ölümüne :) Modifiye bizim İşimiz Sıkıntı yaşıycağınız her konuda Yeterki Modifiye Olsun Çözeriz hallederiz Marketimiz Trabzon / Havaalanı ÖZTÜRK TUNİNG SİVASLI 2-3 KARDEŞİMİN ARABASINI YAPTIK çok kral arkadaşlıklar edindik Son bulmaması dileğiyle
yani Her virajda yanımız vardır :)
yousooff
03.07.2009, 13:31
merhabalar ben 8 temmuzda silüsümü alıyorum 10 da birliğime teslim olacağımda sivasın askerliği hakkında bilgi alabilir miyim arkadaşlar 5. piyade er eğitim tugayı 1. er eğitim tabur komutanlığı sivas merkez ULAŞTIRMA ilginize şimdiden tşk ederim ...
hemşerim ben senden önce gidiyorum ama oraya geldiğinde tanışırız ben 89/2 b grubu gidiyorum 10 temmuzda birliğime teslim olacağım ulaştırma...
selam koray kardeşim bende 5. piyade er eğitim tugayı 1. er eğitim tabur komutanlığındayım ulaştırma ismim yusuf orda karşılarız kardeşim. msn mr.handsome_86@hotmail.com eklersen konuşuruz.
Allaha emanet olun askerlerim ogullarım ...........
CANIM ASKER HERYERDE ASKERDİR BU SİVASDADA AYNI HARBİYE ORDU EVİNDEDE AYNI SEN YETERKİ VATANINI SEV ALLAH SANA HERŞEYİN YOLUNU AÇAR :D
ultraaslankoray
03.07.2009, 21:47
selam koray kardeşim bende 5. piyade er eğitim tugayı 1. er eğitim tabur komutanlığındayım ulaştırma ismim yusuf orda karşılarız kardeşim. msn mr.handsome_86@hotmail.com eklersen konuşuruz.
saolasın yusuf kardeş oraya geldiğimde de görüşürüz kardeşim allaha emanet ol ... ekliyorum msn adresini benim ki de ultraaslankoray@hotmail.com
fatihhoca
05.07.2009, 10:53
ooo neco artık bizim torunlar gelecek galiba askerlik te bitiyor be 159 şafak bu günler geçiyor arkadaşlar dert etmeyin sabır sadece biraz birazda şans
arkadaşlar sevk evraklarını alan varmı ? BEN BİR TÜRLÜ ALAMIYORUM SORUN ÇIKARIP DURUYOLAR.
Serserix
06.07.2009, 05:37
Selamın aleykum cumleten hayırlı teskereler arkadaslar..
bende 11temmuzda istanbuldan gideceqim sivas 5. piyade alayına ulastırma olarak 12sinde teslim oluyorum.
smdiden tanısmak isteyen arkdslar olursa istanbuldan yada herhanqi bi ilden eklesnler son gunlerimizde kısmet olursa bi tanısıp oyle yola cıkarız :)
dewildeath-@hotmail.com
CANIM ASKER HERYERDE ASKERDİR BU SİVASDADA AYNI HARBİYE ORDU EVİNDEDE AYNI SEN YETERKİ VATANINI SEV ALLAH SANA HERŞEYİN YOLUNU AÇAR :D
aynen haqLısın harbiyedede cok denk geldim önunden gecerken gecenin 3unde 4unde duduk esliqinde koşanlara :)) ordakilerde yan gelip yatmıo yani aradada olsa kaldırıolar :D
arkadaslar 89/2b gıdecekler sılusu alabıldıler mı cuma gıttım sıstem yok dedıler sadece durum belgesı verılebılıyormus bugun gıttım yıne aynı sıstem yok eee memleketı arıyorum cuma gunu teslım olacaksın dıyor ne zaman verecekler bılmıyorum sastım kaldım son gune bırakıp bu kadar ınsanı yıgma yapacaklar herhalde.
Serserix
06.07.2009, 17:38
arkadaslar 89/2b gıdecekler sılusu alabıldıler mı cuma gıttım sıstem yok dedıler sadece durum belgesı verılebılıyormus bugun gıttım yıne aynı sıstem yok eee memleketı arıyorum cuma gunu teslım olacaksın dıyor ne zaman verecekler bılmıyorum sastım kaldım son gune bırakıp bu kadar ınsanı yıgma yapacaklar herhalde.
nerdensnki arkdsım sen.. ben istanbuldayım gecen hafta p.tesi gunu gittim aldım halıcıoqlundan oqlenden snra 3te gittim kalabalık olur die korkuyordum tek ben vardım silus alcak olan 10dk icinde aldım..
saban_cakir86
07.07.2009, 06:54
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar.Sitenin bu konusu gerçekten konuya cevap yazan herkesin yorumlarıyla güzelleşmiş.bende sivas 5.piyade er eğitim tugayı ulaştırma 89/2b olarak 11 inde ordayım 12 sinde teslim olacağım bütün giden arkadaşlarıma vatanımıza sivasa hayırlı olsun.istanbul pendikliyim varsa pendikten ulaşmak isteyen arkadaşlar
saban_cakir86@ h o t m a i l . c o m numaramda 542 206 79 73 ismim şaban herkese hayırlı teskereler...
birde silüsle ile ilgili sorun yaşayan arkadaşlar bu gün 07 07 2009 birdaha şubeye gitsinler bana sistemin düzelebileceğini söylediler şubeyi arayıp öğrensinler
muratkardas
07.07.2009, 10:34
Merhaba arkadaşlar bende bursadan murat tecilimi bozdurdum çağrı tebligatında aynen şöyle yazıyor;
AYRILDIĞI SINIF: ULAŞTIRMA
AYRILDIĞI BİRLİK; 5 NCİ P.EĞT.TUG.1 NCİ P.ER EĞT.TB.K.LIĞI-SİVAS yazıyor ve kısmet olursa
11 temmuzda birliğime teslim olacağım inşallah. Aynı yere gidecek arkadaşlarla şimdiden tanışmak isterim. hayırlı teskereler herkese. ne_murat@hotmail.com 5355039892
nerdensnki arkdsım sen.. ben istanbuldayım gecen hafta p.tesi gunu gittim aldım halıcıoqlundan oqlenden snra 3te gittim kalabalık olur die korkuyordum tek ben vardım silus alcak olan 10dk icinde aldım..
istanbuldayım,halıcıogluna carsamba gıttım gecen hafta yok dedıler cuma gıttım aynı pazartesı gıttım aynı sıstem yok denıldı bugun yıne gıdecegım anlamadım nasıl ıs bu
Serserix
07.07.2009, 16:26
istanbuldayım,halıcıogluna carsamba gıttım gecen hafta yok dedıler cuma gıttım aynı pazartesı gıttım aynı sıstem yok denıldı bugun yıne gıdecegım anlamadım nasıl ıs bu
arkadasım bende halıcıoqluntan aldım haziranın 29'unda p.tesi gunu gittim rahatlıkla aldım cıktım sanırım ondan snra sistemlerinde bir sorun oldu ki artık duzelmiş olması lazım surda kac gun kaldı zaten buqun buyuk olasılık halledebilirsin..
arkadasım bende halıcıoqluntan aldım haziranın 29'unda p.tesi gunu gittim rahatlıkla aldım cıktım sanırım ondan snra sistemlerinde bir sorun oldu ki artık duzelmiş olması lazım surda kac gun kaldı zaten buqun buyuk olasılık halledebilirsin..
ıyı sukur aldım bugun 11.de teslım olacagım inşallah 2gun yol vermısler sımdıden hayırlı tezkereler arkadaslar.bu arada adım fatıh umarım orada tanısma fırsatımız olur..
herkese slm arkadaşlar 89/2 b olarak cuma günü bodrumdan yola çıkıyorum 11 temmuzdada teslim olacağım yani bodrumda son günlerimi yaşıyorum :):) gidecek arkadaşlarla şimdiden tanışalım msn adresim bdrm_brcn@hotmail.com 05355195731 herkese şimdiden hayırlı teskeleler
bdrm_brcn@hotmail.com arada alt tire var
Serserix
08.07.2009, 17:42
ıyı sukur aldım bugun 11.de teslım olacagım inşallah 2gun yol vermısler sımdıden hayırlı tezkereler arkadaslar.bu arada adım fatıh umarım orada tanısma fırsatımız olur..
sevindm kardeş halledebildiqine..
Benm isimde Seyhan.. Burdaki arkdslarla orda illaki denk geleceqizdir. Son gunlerinizi guzel gecirmeniz, askerdede guzel dostlukların bisi beklemesi dileqyle :)
AntalyaLEE
21.07.2009, 09:24
Merhaba arkadaşlar sanırım agustos ayında sivasa gidecek olan bir tek ben varım :):)
fatihhoca
25.07.2009, 13:00
88 3 b şafak 139 neco slm
88 3 b şafak 139 neco slm
Sanada slm oLsun fatih hocam..
Torunlar bot baglıyacak artık onLar yazmaya başladı :)
Hocam askerlık bıtsın yanına gelecem tatile :)
carpatia85
01.08.2009, 00:37
hayirdir mesajim niye siliniyor? hakaret iceren bir mesaj degil insan dusuncelerini yazamicak mi bu foruma. sirnaka ciktigi icin sistemi elestiryorum sizi rahatsiz eden ne mesajim siliniyor
O şimdi asker,F de asker H de asker..:D
metin123
06.08.2009, 00:12
Merhaba arkadaşlar sanırım agustos ayında sivasa gidecek olan bir tek ben varım :):)
AntalyaLEE
yalnız değilsin bende gidiyorum ulaştırmaya sen?
yok kardesım merak etme bende oradayım ayın 21 nde sıvas merkez teslım oluyorum Rado_06@hotmail.com
Merhaba arkadaşlar
Ben henüz silüsü almadım ama şubem 5 NCİ P.EĞT.TUG.1 NCİ P.ER EĞT.TB.K.LIĞI-SİVAS a ULAŞTIRMA olarak gideceğimi söylediler .Ağustosun 17 si ile 20 si arasında gitmeyi bekliyordum fakat 2.grup olarak 29 Eylül 01 Ekim tarihinde gidiecekmişim.Doğum tarihim 04.08.1986 ve konyadan gelcem İnşallah.Burda askerliğini yapmış arkadaşlarım,rica etsem bana biraz bilgi verebilirlermi.Beni neler bekliyor ? 1986 doğumluyum ve yaşımdan ötürü sorun yaşarmıyım ?
Ayrıca benim gibi gidecek arkadaşlar iletişim kurmak isterse kral42_86@hotmail.com adresinden benimle iletişime geçebilir.Herkeze hayırlı teskereler diliyorum
slm arkadaşlar 18inde bende hataydan Sivasa geliyorum 19unda teslim olacam kısmetse 5.piyade er eğitim tugayına. alayiniza-shift_delete@hotmail.com
S.a arkadaşlar ben 89/3 b gidiyorum 15 eylülde sülüs alcakmışım 30 eylülde asker olcakmışım öle dediler 5nci piyade eğitim tugayı 1nci piyade er eğitim taburu komtanlığı SivaS merkez dediler başkada bişey demediler aynı zamanda gitcek arkadaşlar warsa tanışalım MSN: qokhan@ozturk.com
İSTANBUL/GÖKHAN ÖZTÜRK
Bu arada bu formu bulduma çok sewiniyorum 88/2 3 giden abilerimiz bilgileri yazmış hepsini okudum çok yardımcı oldular çok tşk ediyorum onalara hayırlı teskereler...
fatihhoca
08.08.2009, 14:18
arkadaşlar forumu baştan sonu okuyun lütfen .......şafak 124 bende sivasta acemiydim
88/3 b
yani bitiyor haberiniz olsun
fatih hoca okudum allah razı olsun sayenizde çok bilgi edindim sivasa gitmeden :) hayırlı teskereler :)
fatihhoca
08.08.2009, 14:29
bizde ceg ceg rumuzlu arkadaş sayesinde siteyi bulup devam ettirdik bu arada sivasta acemilik gerçekten güzel ama usta asker olacaksan sivaslılar hgerçekten çok iyi insanlar misafirperver ve yardımsever orada askerliğimi bitirmek isterdim sivas kışın çok soğuk ama insanları çok sıcak hepsine selamlar
5.piyade er eğitim tugayı-ulaştırma olarak gidiyorum 24 ağustosta.oraya düşen varsa tanışalım görüşelim.msnim cihan347@hotmail.com
Serserix
09.08.2009, 11:52
Cuma Gunu Geldim Sivastan Acemiliqi Bitirdim :))) Ne Kotu Ne İyi Ortasında Gidip Gelceksiniz İlk Hafta Cok Zorlancaksınız Zaman Gecmez Sonradan Daha Hızlı Geciyor İsyan Etmeyn Sinir Yapmayın O Zaman Çekilmez Oluyor İşte.. Malum Olduqu Gibi Cok Mantıksız Şeylerle Karsılascaksınız. A gidenler Saatlerce Gunesin Altında Beklick Tugay İştima Dendiqinde Mideniz Bulancak Artık :))
Ama gitcek olanlara suan aklıma gelen en önemli şeyi soyliyim çantanıza kesin ilac alın tugayda 4 boluk var ben 3.bolukteydm her boluqun eqitim yeri farklı o yuzden egitim yerleri hakkında tam bilgi veremicem ama sunu bilin bol bol toz toprak icinde olcaksınız.. iltihap sokuucu ilac getirin ama guselce saklayın yakalanmasın.. tozdan bademcikleriniz sıık sık şişebilir.. orda boqaslarım agrior yok oksuruyorum die revire cıkmanız zor..
yemekleri şirket yapıor patlıcan kabak ve köfte tarzı şeyler cıkmadıqı surece hemen hemen yemekler gusel sabah kahvaltısında tabletler var.. yanınızda herseiyinizi bol bol goturun basen depoda mal kalmıyor eksik alıyorsunuz basılarını hic almıyorsunuz.. birliqe erken teslim olun yani saat 12de 1 de sivasa inip ya 5e kadar bekliim her dakikayı kullaniim demeyn bir an önce gidin askeriyeyeki malzemeler aksama kadar bitmiş olabiliyor erken giden fasla bile alabiliyor. bot numaranızı 1 numara buyuk soyliyim gibi bi dusunce olur kimilerinde ben normal numaramı söledm tam geldi yani buyuk veya kucuk solemenize gerek yok.. ayak el kremi falan kesin getirin yanınızda sıcakta bile suyu hep buz gibi akıyor sivasın gunesn altındada duruncada falan cilt cok tahriş oluyor :)
suan aklıma gelen bunlar daha detaylı bilgi almak isteyen dewildeath-@hotmail.com eklesin cuma gunune kadar burdaym ben. Sonra kısmet olursa balıkesir :)
AntalyaLEE
09.08.2009, 13:37
bende ulaştırma 17 sinde gidip evraklarımı alacağım inş
evet bende cuma gunu dondum sukur bıttı gıdenler korkmasın fazla gorundugu gıbı degıl guzel yanı aklınızda suphe kalmasın yanınıza bol bol antıbıyotık goturun ama ıyı saklayın orda paradan daha degerlı o cavusların cogu cok ıyı ınsanlar ama allah uzmanların elıne dusurmesın helede 3.bolukte ısenız :D vay geldı halınıze bence sıvıl hayatta suyun tadını cıkarın orda cok ıhtıyacınız olacak hatta susuz cok gunler gececek hele havan tepe yokmu yandınız :D orda bocek ve toprakla kardes oldugunuzu anlıyorsunuz ceza almayaya bakın ufak seylerden bıle yanı ceza derkende kastım surunme sınav komando dansı kosma surunme vs.. takım komutanınızla ıyı gecının :D bızımkı superdı pehlıvan cok baba ınsandı hele yakup cavus var orda cok altın ınsanlar gercekten.Sukur bıttı ankaradayım artık ılk hafta zorlanıyorsun ama alısıyorsun sevmeye baslıyorsun.heee soylemeyı unuttugum bır sey daha dolab kıtlenmıyor zaten bol bol sıse su ve selpak depolayın mecbur kalmadıkca cesmelerden su ıcmeyın.fazla esya goturmeyın orda bol bol alacaksınız.botlarınıza dıkkat edın numaraları buyuk almaya bakın gercekten sıkıntı yasarsınız.kendınıze ıyı bakın..
Yarın ben de Burdur yolcusuyum nasipse..
güle güle git kardeşim şimdiden hayırlı teskereler bizleri unutma emi
Serserix
10.08.2009, 17:23
evet bende cuma gunu dondum sukur bıttı gıdenler korkmasın fazla gorundugu gıbı degıl guzel yanı aklınızda suphe kalmasın yanınıza bol bol antıbıyotık goturun ama ıyı saklayın orda paradan daha degerlı o cavusların cogu cok ıyı ınsanlar ama allah uzmanların elıne dusurmesın helede 3.bolukte ısenız :D vay geldı halınıze bence sıvıl hayatta suyun tadını cıkarın orda cok ıhtıyacınız olacak hatta susuz cok gunler gececek hele havan tepe yokmu yandınız :D orda bocek ve toprakla kardes oldugunuzu anlıyorsunuz ceza almayaya bakın ufak seylerden bıle yanı ceza derkende kastım surunme sınav komando dansı kosma surunme vs.. takım komutanınızla ıyı gecının :D bızımkı superdı pehlıvan cok baba ınsandı hele yakup cavus var orda cok altın ınsanlar gercekten.Sukur bıttı ankaradayım artık ılk hafta zorlanıyorsun ama alısıyorsun sevmeye baslıyorsun.heee soylemeyı unuttugum bır sey daha dolab kıtlenmıyor zaten bol bol sıse su ve selpak depolayın mecbur kalmadıkca cesmelerden su ıcmeyın.fazla esya goturmeyın orda bol bol alacaksınız.botlarınıza dıkkat edın numaraları buyuk almaya bakın gercekten sıkıntı yasarsınız.kendınıze ıyı bakın..
2. takımdaydın sen kardeş heralde :)
havantepede okadar cok bocek yoktu hatta benm bocek fobim var ben sıkıntı yasamadım sadece asırı karınca vardı okadar.. botlarıda buyuk almasınlr yanlıs bilgilendirme zaten artık numaraları kalırmı bilemem ama ne buyuk ne kucuk olsun botları yoksa ayak yaralanması kacınılmaz olur. selpak alsınlar evet pislik icinde tuvaletler.. 3. bölukte ergin ramazan erdinc ve adem olması lazım yanlıs hatırlamıyorsam bunların eline dusmediqiniz surece iyisiniz :) uzmanlardan dediqi gibi cok cekeceksiniz bizim bolukte en iyisi Ümit uzmandı oda bizim takımın uzmanıydı aqsından bir kere kufur cıktıqını duymadık ama diqerlerinden faslasyla kufur duyarsınız.. nihat kısacık astsubay takım astsubyınız olursa giderken elini opmek isticeksiniz cok baba adam ondan snra pehlivan gelir dierlerini soylemeye gerek yok :) dolap olayındada gitmeden yada oraya gittiqinizde kantinden gömme kilit alın takın dolaba rahatlıkla kitlersiniz.
gözler gözlere, yürek sesine hasret kalsa da vuslatı düşünmek dönüleceğini ümitle beklemek de güzel.. ayrılık yaksa da ciğeri...
YİĞİTER'im hayırlı teskereler....
arkadaşlar bende 2 gün sonra geliyorum istanbul dan sivasa :)) ama ulaştırma değilim sanırım.. 5. p.eğt.tug.k.lığı yazıoo sınıfım da piyade... adım beytullah özçelik.. fatih hoca sende ordamısın yani piyade mi?? devre kaybıyım..
beytu777@hotmail.com
tatli-dilli
11.08.2009, 20:54
tüm askere giden arkadaslarimiza simdiden hayirli teskereler,
rabbim sevdiklerinize sag salim kavustursun sizleri,
bu vatan sizlere emanet...
metin123
12.08.2009, 15:20
arkadaşlar merhaba banada 17 agustos dediler fakat bu hafta içi değişmiş 30 eylül b grubu gidiyorum istanbuldan sivasa ulaştırma olarak.
metinilik1@hotmail.com
tatli-dilli
12.08.2009, 18:58
@ furkan & yigiter
sevgili arkadaslar simdiden hayirli tesekereler dilerim sana,
rabbim sag salim sevdiklerine ve ailene kavustursun seni bu vatan sizlere emanet...
güle güle gittiniz umarim güle güle dönersiniz insallah,
bu askerlik anilari hic bitmez erkeklerin sohbetinde
dilerim sizlerinde anlatacak cok güzel anilari birikir...
Majesty_boy35
13.08.2009, 00:18
Arkadaşlar bende 5.PİYADE EGİTİM TUGAYI 1.PİYADE ER EGİTİM TABUR KOMUTANLIGI Ulaştırma. İzmirden geliyorum ayın 20.de.
Acaba Ulaştırmada acemilik kaç gün sürüyor bilgisi olan varmı?
ömer yalcin
13.08.2009, 02:49
YÜCE RABBIM TÜM TÜRK ASKERLERINI HER TÜRLÜ CATSMADAN KORUSUN
HESINE HAYIRLI TESKERELER NASIP ETSIN.
HER SEY VATAN ICIN
Allah yardımcınız olsun derim :). ben sivas temeltepe de diğer adıyla tanksavar taburunda askerliğimi 325. kısa dönem eğitim çavuşu olarak yaptım yani aralık-mayıs dönemi. kışın şiddetli soğuklarında sivastaydım. nöbetlerin yarım saate düştüğünü biliyorum.-26 dereceyi gördük buna rağmen en sıcak kış mevsimini geçirdiğimizi söylediler sivasta :))) sabaha kadar nöbete gidip geliyoduk. ama acemiler nöbet tutmayacağı için sorun yok.
güzel tarafları ise eskiden sürgün yeri olduğu için şimdi bu imajı düzeltmye çalışıyorlar. yarım saat banyo süresi olan tek yerdir diye düşünüyorum :)) Hayırlı tezkereler...
Serserix
13.08.2009, 19:02
Arkadaşlar bende 5.PİYADE EGİTİM TUGAYI 1.PİYADE ER EGİTİM TABUR KOMUTANLIGI Ulaştırma. İzmirden geliyorum ayın 20.de.
Acaba Ulaştırmada acemilik kaç gün sürüyor bilgisi olan varmı?
Sivas 5. piyadede acemilik 28 qun arkdsım aksi bi durum olmadıqı surece..
fatihhoca
22.08.2009, 11:54
evet arkadaşlar 89 3 leri hararetle bekliyoruz şafak 110 kaldı arkadaşlar size bir şey hatırlatayım bu sayfaya girdiyseniz acemiliğiniz bitince tekrar girip bişeyler yazın ve nereye hangi şehre hangi sınıfa düştüğünüzü yazmayı unutmayın amaç bizden sonrakiler yardımcı olmak değil mi.bakın ben adanada kolordu muhaberedeyim.hepinize hayırlı tezkereler...
bu arada sivas lılar benide yiğido yapmış hepsine teşlekkürler
suatkisla1980
26.08.2009, 12:42
88-4 b bitmiyor bu askerlik
Globe-y-gençlik
26.08.2009, 13:21
90/1 Subat 2010
evet arkadaşlar 89 3 leri hararetle bekliyoruz şafak 110 kaldı arkadaşlar size bir şey hatırlatayım bu sayfaya girdiyseniz acemiliğiniz bitince tekrar girip bişeyler yazın ve nereye hangi şehre hangi sınıfa düştüğünüzü yazmayı unutmayın amaç bizden sonrakiler yardımcı olmak değil mi.bakın ben adanada kolordu muhaberedeyim.hepinize hayırlı tezkereler...
bu arada sivas lılar benide yiğido yapmış hepsine teşlekkürler
HAYIRLI TESEKERELER
Burdur'dan selamlar herkese..Yarın sabah Sivasımdayım nasipse..Piyade Asteğmen Yiğiter:)
Burdur'dan selamlar herkese..Yarın sabah Sivasımdayım nasipse..Piyade Asteğmen Yiğiter:)
ALEYKUM SELAM HAYIRLI TESKERELER komutanım maşallah çabuk bitti
ALEYKUM SELAM HAYIRLI TESKERELER komutanım maşallah çabuk bitti
Teşekkürler abi.18 günün bu kadar uzun olacağı aklıma hiç gelmezdi.Henüz Sivas'a ayağımı basamasam da o sevinci ve heyecanı şimdiden yaşıyorum.:)
Teşekkürler abi.18 günün bu kadar uzun olacağı aklıma hiç gelmezdi.Henüz Sivas'a ayağımı basamasam da o sevinci ve heyecanı şimdiden yaşıyorum.:)
hayırlısı olsun bu gece sana çok uzun gelir heralde
hayırlısı olsun bu gece sana çok uzun gelir heralde
2 saatlik uyku ve yorucu bir günün akşamı uzun geçmemeli..
Ama Sivas heyecanı rahat bırakır mı bilmem!:)
2 saatlik uyku ve yorucu bir günün akşamı uzun geçmemeli..
Ama Sivas heyecanı rahat bırakır mı bilmem!:)
bana kalırsa bu gece sabahı zor edersin istersen dene yarın cevabını yaz uyuyum dersin ama uyuyamassın ama tatlı bi heyecan olur sağlık selamet olsun her şeyin hayırlısı
Bakacağız artık abi uzun mu kısa mı:)
Herkese hayırlı iftarlar.Ben yavaş yavaş otogara kaçayım.
altuntas58
31.08.2009, 17:28
Seni özledik sitemizde yokluğun belli oldu tekrar görüşmek üzere hayırlı teskereler
ofgurleyuk78
31.08.2009, 18:19
Ne kadar kötülemeye kalkarlarsa kalksınlar TÜRK ASKERİ bizim canımız, ciğerimiz, gözbebeğimizdir. Hepsine sağlıklı mutlu teskereler.
ilimize askerlik yapmaya gelen yiğidolara hayırlı teskereler dilerim allah sağlık ve sihhatli askerlikler nasiip etsin inşallah kardeşlerim.
Seni özledik sitemizde yokluğun belli oldu tekrar görüşmek üzere hayırlı teskereler
Seni mi kıracağım abi.Bak geldim bile..:)
otobüs seni tez getirmiş sivasa geçmiş olsun tekrar hoş geldin kardeşim
fatihhoca
20.09.2009, 12:53
arkadaşlar bayramınız kutlu olsun .bir daha ki bayram da askeriz ama sonra evdeyim inş..88 3 b şafak 84
Bekleye bekleye bi hal olduk ama zaman belli oldu.Bu gün silüsü aldım ama emin olmak için bi kaç sorum olacak :)
1-Silüste, sevk tarihi 01.10.2009 yol süresi 1 gün katılacağı tarih 03.10.2009 yazıyor.Teslim olmam gereken tarihin en geç 03.10.2009 olduğunu söylüyor anladığım kadarıyla öylemi ?
2-Silüste, MUV . ÖZELLİĞİ :(sür-208) TKR.ARÇ.SÜR.ER yazıyo bunun tam açılımı nedir ? :)
fatihhoca
27.09.2009, 11:17
Bekleye bekleye bi hal olduk ama zaman belli oldu.Bu gün silüsü aldım ama emin olmak için bi kaç sorum olacak :)
1-Silüste, sevk tarihi 01.10.2009 yol süresi 1 gün katılacağı tarih 03.10.2009 yazıyor.Teslim olmam gereken tarihin en geç 03.10.2009 olduğunu söylüyor anladığım kadarıyla öylemi ?
2-Silüste, MUV . ÖZELLİĞİ :(sür-208) TKR.ARÇ.SÜR.ER yazıyo bunun tam açılımı nedir ? :)
arkadaşım son teslim olma saatin 03. 10 .2009 şöför adayı olarak gidiyorsun tkr araç sürücüsü o ama hiç araba kullnamadan usta birliğine gidersin.forumu baştan sona oku gereken bilgiler var şafak 75 bende sen gibi sivas a acemiliğe gitmeye hazırlanıyordum bi zamanlar
fatihhoca
27.09.2009, 11:18
saat 5 e kadar gir
arkadaşım son teslim olma saatin 03. 10 .2009 şöför adayı olarak gidiyorsun tkr araç sürücüsü o ama hiç araba kullnamadan usta birliğine gidersin.forumu baştan sona oku gereken bilgiler var şafak 75 bende sen gibi sivas a acemiliğe gitmeye hazırlanıyordum bi zamanlar
Teşekkürler fatihhocam :)
Sorduğum soruların cevabını biliyordum ama heycandanmıdır nedir sürekli içime bi kurt düşüyo işte :)
fatihhoca
08.10.2009, 13:56
arkadaşlar 1 hafta evdeyim 14 ekim askerlik başlıyor yine ama şafak 62 bitsin artık di mi bu arada site ile işi bitenler artık girmiyo sivastan nereye dağıtım olduğunuzu ve izlenimlerinizi yazmayı unutmayın bizde siz gibiydik bakın bitiyor inş ceg ceg bitirdi sıra tekno da sonra fetullah ben necati şinasi ve diğer dostlarda burası buluşma ve tanışma yerimizdi yine öyle olsun
kısmetse 17 ekimde teslim olucam.. dk olarak geliorum ne gibi zorluklarla karşılaşabilirim..
sedef_cihan_41
25.10.2009, 11:31
merhaba arkadaşlar.. kocaelinden ben sözlüm acemi birliğini sivasta yaptı ve nasıl olduysa usta birliğide oraya çıktı acemilik iyide usta birlik nasıl oralarda bir bilginiz varmı..
OSMAN ECE
25.10.2009, 12:17
sivasta asgerlik yapmak bir ayrıcalıktır hiç endişeniz olmasın
arkadaslar ben 737-800 88/4can duru suan fenerbahce orduevinde spor salon cvs olarak gorev yapiyorum sivasta acemilik superdi ve devamida ole oldu ve ole devam ediyo safak yuzonsekiz herkeze selamlar askerlik suber
fatihhoca
01.11.2009, 11:03
şafak 46 bitsede gitsek slm millet
fatihhoca
07.11.2009, 10:51
şafak 40 yeniler dert etmeyin biter
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.