PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ASKER

Sayfa : 1 2 [3]

devils35
21.11.2009, 02:56
SİVAS / Merkez 5.nci Piyade Eğitim Tugayı 1.ci Piyade Er Eğitim Tabur Komutanlığı Ulaştırma

İzmirden 89/4-B olarak geliyorum nasipse

yiğidoturan
21.11.2009, 03:05
izmirin neresindesin

α∂яєηαℓιη
21.11.2009, 13:17
Sivas / merkez
5.P.EGT.TB.K.LIGI

15 Ocak 2010

bende geliyorum arkadaslar =)

fatihhoca
21.11.2009, 13:33
şafak 26 azaldı artık bitiyor inşallah

devils35
21.11.2009, 16:33
izmirin neresindesin

Bornova....

ulugecit
21.11.2009, 18:36
selam, ben ankaradan ömer. 5. piyade eğitim tugayı 1. piyade er taburuna düştüm. 89/4b olarak 15 ocak 2010 da teslim olacağım. memleketim karabük/eflani . tertipler varsa görüşelim. frk.eflani@hotmail.com facebook ve msn adresim. allah cümlemizin askerliğini hayırlı uğurlu eylesin...

rido6464
21.11.2009, 22:43
slm arkadaşlar 89/4-b tertip (15ocak) sivas piyade ulaştırmadayım uşaktan gidiyorum.fakat internettin her yerinde birliğin tam adresini aradım ama hiçbir sitede bulamadım.çok merak ettiğim için google eartın haritalarından bakmak istiyorum.bana tam adresini (mahalle,sokak,cadde) verebilirmisiniz.şimdiden yardımcı olan arkadaşlarıma teşekkür ederim ve asker arkadaşlarıma hayırlı teskereler dilerim...

alizaglanmis
21.11.2009, 22:58
arkadaşlar 89/4b (14ocak) bilgi almak istiyorum sivasa çok geldim çok severim delikanlı adamı olur şehire felan yakınmı şimdiden teşekkürler

alizaglanmis
21.11.2009, 22:58
bu arada benim memlekette nevşehir

maçkalı
23.11.2009, 20:57
89-4 b piyade er eğitim tugayı SİVAS tertipler tanışalım şimdiden kaynaşmış oluruz benim memleket trabzon istanbuldan gelicem 15 ocak da adrese teslim:)

onur yaman
24.11.2009, 14:41
Yolculuk var İzmir'den Sivas'a, +15 den -15 dereceye hayırlısı.
5.piyade Eğitim Tugayı 1.Piyade Er Eğitim Tabur Komutanlığı / Sivas 14 Ocak teslim yazıyor ulaştırma,topçu diye birşey yazmıyor silüsü alınca mı belli olucak

onur yaman
24.11.2009, 14:44
şafak 26 azaldı artık bitiyor inşallah

fatihhoca adım adım teskereyi getirmişsin helal olsun şimdi sıra bizde.

barrsi
24.11.2009, 23:00
sLm arkadaslar izmirden yolculuk varrrr sivasa
5.piyade Eğitim Tugayı 1.Piyade Er Eğitim Tabur Komutanlığı uLastırma gidiyorum arkadaslar 4.12.2009 teslım tarıhımm eX__e3@hotmail.com gidicek arkadaslarla sımdıden tanısalım saygılar......

webuzmani
25.11.2009, 00:06
Merhaba Arkadaşlar Ben Diyarbakır'dan Özgür Bilgisayar Yazılımcısıyım
5.piyade Eğitim Tugayı 1.Piyade Er Eğitim Tabur Komutanlığı ulaştırma gidiyorum arkadaslar 4.12.2009 teslım tarihim gidicek arkadaslarla sımdıden tanısalım saygılar......

webuzmani@hotmail.fr

cengizhanergin
28.11.2009, 00:59
Selam Arkadaşlar Gördüğüme göre izmirden bayaa arkadaş var bende 4 aralıkda teslim olacağım İzmir-Bayraklı cengizhan_ergin@hotmail.com İzmirli arkadaşlar tanışalım gurbette yanlız kalmayalım

sekkoli
29.11.2009, 00:07
selam arkadaslar bende 5.piyade er eğtm tugayı 1.piyade er eğitim tabur komutanlıgı (ulaştırma) gidiyorum bolulu arkadaslar var mı?herkese slm görüşmek üzere sivas da adım serkan bolu mengen

fatihhoca
29.11.2009, 14:16
şafak 18 forumu baştan sona okuyan bilgiyi bulur herkese selam bu günlerde sivasa giden acemilik yapmaz gibime geliyo hava şartlarından

dtesdemes
30.11.2009, 02:10
slm arkadaslar ıns 14 ocak 2010 sıvas temeltepedeyım sımdıden tanısalım ıstıyorum msn adresım:dostuz.biz@msn.com

orugrasiz
01.12.2009, 13:01
Arkadaşlar bende sivasa geliyorum.Kütük UŞAK ta amaİzmitte oturuyorum.Benimde 1.piyade er eğitim taburu topçu dediler.Ama orada topcu birliği yok diye duydum .Bilgisiolan varsa yardımcı olsum hayırlı günler

LaEdri
01.12.2009, 14:27
1-2-3 Aralık 331. dönem yedek subay ve kısa dönem erler için sınavlar var.Gidecek arkadaşlara şimdiden hayırlıs teskereler!

devils35
04.12.2009, 00:10
SİVAS / Merkez 5.nci Piyade Eğitim Tugayı 1.ci Piyade Er Eğitim Tabur Komutanlığı Ulaştırma

İzmirden bornova 89/4-B olarak geliyorum nasipse 14 ocak

dtesdemes
05.12.2009, 23:31
tertip msn ekle konusalım bende aynı sekılde gidiyorum dostuz.biz@msn.com

askerim uğurum
08.12.2009, 12:43
arkadaslar yardımcı olurmusunuz nişanlm sivas nerkezde ve ilk günden 11 kişiyi komando seçmişler.ve komando hep doğuya gönderiyomus bilgi verirmisinz cok endişeleniyorum

Engin84
10.12.2009, 14:55
cümleten S.A. arkadaslar
kızmet olursa cumartesi günü izmirden sıvas a vatanı gorevımızı yapmaya gelecegiz.

yerımız K.K. LOJ. K. İKM. K. 22'NCİ İKM. MRK. K.LIĞI olarak geçiyor, bilgi alabilirsek sevineceğiz

askerim uğurum
11.12.2009, 13:22
benm nişanlımda izmirden sivasa gıttı 10 gun once cok guzel merkez rahatlıkla telefon edebılıyosun ama komando secimi var orda.komando olursan hakkari şırnak gb doguya olmazsan 28 gunlk acemılık ardından kıbrıs ıstanbul ızmır ankara %90 ihtimal allah hepinizin yardımcısı olsun allaha emanet olun

HasreT
11.12.2009, 13:31
tüm askerlere hayırlı teskereler diliyorum

LaEdri
11.12.2009, 14:41
331. dönem kısa dönem er ve yedek subay sınıflandırma sonuçları açıklandı.Gidecek arkadaşlara hayırlsı tezkereler dilerim.

fatihhoca
11.12.2009, 17:52
slm arkadaşlar şafak 6 da battı az önce darısı başınıza

alizaglanmis
13.12.2009, 12:07
varol fatih hoca

mmtkrtl
14.12.2009, 02:40
selam herkese. izmirden(+15)__sivasa (-15) 14 ocakta sivasta olun dediler bana da :) ulaştırma olarak gidiyorum bende.
forumu baştan sona okudum hiç sıkılmadan. dikkatimi çeken şunlar oldu;
fatih abi bi mesahında 230 gün kaldı demiş o tarihten itibaren hesapladım ve 6 gün sonra bitiyo askerliği :))
kimisi hiçbirşey alma burada war diyo kimisi de ne bulduysan al diyo kafam karıştı biraz. özellikle fatih abi senin yardımcı olanı bekliyorum
mkartal.21@hotmail.com__tertpl er ekleyin

dtesdemes
14.12.2009, 20:48
bende sıvas merkeze dustum 14 ocakta fakat arkadslar komando secımı varmıs neye gore secılıyor yardımcı olurmusunuz merak ettıgım vucutta bı hasar olsa bı hastalık olsa olunmuo dıe duydum ama bılgılendırrsenız sevınırım

w2ksunucu
14.12.2009, 21:23
Arkadaşlar merhaba;

Bende 13 Ocak 2010 günü 5.Piyade Er Eğitim Tugayı 1. Piyade Er Eğitim Taburu Sivas Merkez geliyorum. İstanbul SARIYER den.. MSN ve Mail adresim : atescengiz@hotmail.com

askerim uğurum
15.12.2009, 07:59
vallaha hiç bakmıolar zayıf sisman hasta sağlam

askerim uğurum
15.12.2009, 08:04
ilk gittiğin gun seçiyolar ve 1 hafta kadar sağlık kontrolnden geçiyon gözlük kullanıyosan olmuyon galıba.ama ıyı güzel biyer

doğan bulut
15.12.2009, 08:54
EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER

mmtkrtl
15.12.2009, 18:55
bir diyarbakırlı olarak şunu söylüyorum ...
korkmayın komando olacağım diye bu vatan için o ********lere derslerini wermek için gönüllü komando bile olurum vatanım için herşeyi yapmayı hazırım...

onur yaman
15.12.2009, 21:34
Formu baştan sona okudum aklıma takılan noktalar var bunlara cevap verebilecek birileri varsa herkes aydınlanmış olur.

Kimilerinin listede 5.piyade eğitim tugayı 1. piyade er eğitim taburu (ulaştırma) yazıyor.Kimilerinde ise ulaştırma yazmıyor.Bu ne anlama geliyor.Formda yazılana göre kışlada komutanın özel arabasından başka araba yokmuş.Birde komanda seçimi yapılıyormuş.Bu seçim sivasa özelmidir.Yani ayrı bir özel tim gibi.Komando olanlar zaten önceden belli değilmidir nerede acemilik yapacağı, izmir foça ,manisa kırkağaç gibi.Yani komando seçilenler ayrı bir yere mi götürülecektir.Burada amaç şumudur askere komando olarak gideceklere bir araştırma sağlık taraması yapılmıyor, herkese yapılan kontrollerden yapılıyor boy kilo gibi.Acemilikte yapılan kontroller daha fazlamış yazılanlara göre bu nedenle burada seçilenler daha donanımlı daha özel eğitimli komandolarmıdır.

Tabi bunlar kafaları karıştırıyor, bekleyip yaşayarak görücez.Herkese şimdiden hayırlı teskereler diliyorum Sivas'ta görüşmek üzere.

ömer yalcin
15.12.2009, 21:46
bende insallah seneye askerim ,o duyguyu kisada olsa yasayacagim.

ismail 58
15.12.2009, 21:52
Formu baştan sona okudum aklıma takılan noktalar var bunlara cevap verebilecek birileri varsa herkes aydınlanmış olur.

Kimilerinin listede 5.piyade eğitim tugayı 1. piyade er eğitim taburu (ulaştırma) yazıyor.Kimilerinde ise ulaştırma yazmıyor.Bu ne anlama geliyor.Formda yazılana göre kışlada komutanın özel arabasından başka araba yokmuş.Birde komanda seçimi yapılıyormuş.Bu seçim sivasa özelmidir.Yani ayrı bir özel tim gibi.Komando olanlar zaten önceden belli değilmidir nerede acemilik yapacağı, izmir foça ,manisa kırkağaç gibi.Yani komando seçilenler ayrı bir yere mi götürülecektir.Burada amaç şumudur askere komando olarak gideceklere bir araştırma sağlık taraması yapılmıyor, herkese yapılan kontrollerden yapılıyor boy kilo gibi.Acemilikte yapılan kontroller daha fazlamış yazılanlara göre bu nedenle burada seçilenler daha donanımlı daha özel eğitimli komandolarmıdır.

Tabi bunlar kafaları karıştırıyor, bekleyip yaşayarak görücez.Herkese şimdiden hayırlı teskereler diliyorum Sivas'ta görüşmek üzere.

Şimdiden hayırlı tezkereler dilerim..

ama bu soruların cevabını burada zor bulursun, nedenine gelince burada sivas'ta askerliğini yapmış birini zor bulursun.

bir de hani anlatılmaz yaşanır olaylar vardır ya, askerlikte onlardan birisidir.

hele bir gir kışlaya görürsün, cevaplayacak birisine rastlarsanda sorarsın orada.

LaEdri
15.12.2009, 21:53
bende insallah seneye askerim ,o duyguyu kisada olsa yasayacagim.

Bedelli mi geliyorsun abi?:)

ömer yalcin
15.12.2009, 22:00
Evet kardes yurt disinda yasadigim icin bedelli....................... ........

LaEdri
15.12.2009, 22:04
Evet kardes yurt disinda yasadigim icin bedelli....................... ........

Burdur 58. Piyade Eğitim Alay Komutanlığı,hakkında engin tecrübelerimi paylaşabilirim abi vakti gelince..:D

ismail 58
15.12.2009, 22:09
Benim biladerde orada yapmıştı askerliğini.

fatihhoca
16.12.2009, 12:44
arkadaşlar şafak adana bugün adanada çarşıda geziyorum askerlik bitiyor burada bilgileri paylaşacağım yakında

w2ksunucu
27.12.2009, 17:39
vay be koca askerliği bitirdin sonunda. Darısı başımıza. İnşallah o günleri bizlerde görürüz. Sanırım 5.Piyade Er Eğitim Tugayına giden yok... :)

Kimse görüşmek istemedi....13 Ocak ta ordayım kısmetse..

erolerdogan1973
27.12.2009, 18:15
en büyük asker, bizim asker...

webuzmani
02.01.2010, 12:06
Arkadaşlar Sivas Burda Yazılanlar Gibi Bir Yer Değil

Çok Rahat , Komutanlarımız Çok iyidiler , Sürünme Falan Hiç Görmedim , Dayak , Hakaret , Küfür Görmedim Yada Denk Gelmedi Zaten Bu Tür Şeyler Yasak Usta Asker Sana Karışamaz Devrecilik Yok , Her yerde Telefon Kulubeleri İstediğin Zaman Ailenle Görüşebilirsiniz. Kapıda Çok Sıkı Bi Arama Yok Telefon Sokabilirsiniz Yakalanmamak Şartı İle Havantepe Diye Bir Eğitim Yeri Var Orası Çok Soğuk Genel Anlamda Sivas Çok Soğuk Çok Çok Kalın giyinmelisiniz. 89/4 -A Gidenlerin %70'i Doğu Sınırlarına Çıktı. Çok Acı Bir Olay Ama Askerlik Bu Ben Kırklareli Merkez'e Düştüm Geri Kalan Herkes Şırnak , Silopi , Mardin ,Yüksekova, Iğdır , Van , Başkale , Ankara , Edirne , İstanbul'a Düştü Orda Olduğunuz Süre İçerisinde Gerekli Sınawlardan Geçeceksiniz. İngilizceniz Varsa Batıya Düşmeniz Çok yüksek Meslek Seçimlerine Gelecekler %20 Etkli Olabilir Ama Yine'de Şansınızı Deneyin Derim İngilizce Sınawını Kesinlikle Kaçırmayın Batıya Düşme Oranı Çok Yüksek

Yardımlarından ve Desteklerinden Dolayı
Oral Gülseven
Halil Toker
Bahaddin Elfettin
Teoman
Murat Oral
Tuncay İpek

Komutanlarıma Çok Teşekkür ederim

hataylıaskeer
13.01.2010, 17:08
5.piyade er egt tugayı 1 per.er.egt.tab.klıgı sivas ulaştırma 16.01.2010 da hatay dörtyoldan gıdıyorum varmı hataylı

dtesdemes
15.01.2010, 09:42
tertip ben ve bi kac tertip istanbuldan geliyoruz fakat 17.01.2010 aksam 5 teslim biz kalabaligiz msn=dostuz.biz@msn.com bna ulasirsan oradada gorusurz sikinti cekmezsin.

hataylıaskeer
15.01.2010, 09:51
tertip senın sulus tarıhın mı 17 sı ben bu aksam cıkıyorum yarın orda olurum ögleden sonra gırecem ıcerı görusuruz

LaEdri
15.01.2010, 14:30
329. Dönem askerlerin askerliği bitti.Hoşgeldin Furkan Hocam.:)

Salim58
15.01.2010, 14:46
Furkan Hocam hoş geldin.

sivil hayatta başarılar.

alizaglanmis
16.01.2010, 00:12
Arkadaşlar Sivas Burda Yazılanlar Gibi Bir Yer Değil

Çok Rahat , Komutanlarımız Çok iyidiler , Sürünme Falan Hiç Görmedim , Dayak , Hakaret , Küfür Görmedim Yada Denk Gelmedi Zaten Bu Tür Şeyler Yasak Usta Asker Sana Karışamaz Devrecilik Yok , Her yerde Telefon Kulubeleri İstediğin Zaman Ailenle Görüşebilirsiniz. Kapıda Çok Sıkı Bi Arama Yok Telefon Sokabilirsiniz Yakalanmamak Şartı İle Havantepe Diye Bir Eğitim Yeri Var Orası Çok Soğuk Genel Anlamda Sivas Çok Soğuk Çok Çok Kalın giyinmelisiniz. 89/4 -A Gidenlerin %70'i Doğu Sınırlarına Çıktı. Çok Acı Bir Olay Ama Askerlik Bu Ben Kırklareli Merkez'e Düştüm Geri Kalan Herkes Şırnak , Silopi , Mardin ,Yüksekova, Iğdır , Van , Başkale , Ankara , Edirne , İstanbul'a Düştü Orda Olduğunuz Süre İçerisinde Gerekli Sınawlardan Geçeceksiniz. İngilizceniz Varsa Batıya Düşmeniz Çok yüksek Meslek Seçimlerine Gelecekler %20 Etkli Olabilir Ama Yine'de Şansınızı Deneyin Derim İngilizce Sınawını Kesinlikle Kaçırmayın Batıya Düşme Oranı Çok Yüksek

Yardımlarından ve Desteklerinden Dolayı
Oral Gülseven
Halil Toker
Bahaddin Elfettin
Teoman
Murat Oral
Tuncay İpek

Komutanlarıma Çok Teşekkür ederim

bizde sana tşkr ederiz kardeşim saolasın

yarın askerliğin ilk günü vatana millete hayırlı olsun...

w2ksunucu
15.02.2010, 10:22
Arkadaşlar tekrar merhaba;

5.Piyade er eğitim tugayı sivas merkezdeki acelilik görevimizi bitirmiş bulunuyoruz.
Orası ile ilgili olarak merak ettikleriniz olursa yardımcı olmaya çalışacağım. Öncelikle ilk olarak buraya acemi olarak gidiyorsanız. Kesinlikle yanınıza çok eşya almayın hatta hiç almayın çünkü sivilden getirdiğiniz eşyaları depoya koyuyorsunuz ve giderken alıyorsunuz.
İhtiyacınız olan herşeyi askeriye veriyor. Traş takımı hariç diş maacunu diş fırcasına kadar alacaksınız askerden. 89 4B olarak biz donduk. Sivas cok soguk bir memleket allah kimseyi kış döneminde ne sivas merkez nede TEMELTEPE ye düşürmesin. Temeltepeyi zaten hiç yazmıyorum.Nasıl bir soğuk olduğunu siz düşünün. Havantepe denilen eğitim bölgesinde soğuktan bayılan arkadaşlarımız oldu. İçliklerinizi içinizden kesinlikle çıkartmayın. Bizim dönemimizde eğitimler çok çok ağır değildi. Çünkü denetim vardı ona hazırlık yaptık ve denetimde çok farklı bir açılım uyguladılar çok iiyi geçmedi bu sebepten 90-1 tertip gelen arkadaşarı çok yoracaklarını uzmanlar ve astsubaylar soyledıler. Hazırlıklı gidin. Ayrıca akşam mesai saatınden sonra boş olacagız haftasonu egıtım olmayacak denılen sozlere değer vermeyın cunku yok oyle bırsey. hafta ıcı gece 21.30 da ıctıma alındıgınıda yasadım hafta sonu egıtım de yaptıgımızıda. Genelde komutanlar ıyıler. bizler ıkıncı bolukteydık. Bu bolugun uzmanlarıda astsubaylarıda ıyıler. Tabıkı sıze baglı sız ne derece ıyı olursanız onlarda o derece ıyıler. sız ne derece ısın ıbn...liğine gıdersenız onlar daha ıbn... oluyorlar. Iyı gecınmeye bakın onlarda arkadaslarınız olsun. Soyle ornek verebılırım. Uzman bır bascavusumuz dagıtıma gelırken kendı arabası ıle havaalanına bızlerı getırdı ugurladı. Bu denlı arkadaslıklar olabılıyor. Havaalanı tugay arası yaklasık 25 kılometre taksı 67 TL yazıyor. Havas servısı ıle 8 TL ye gıdebılıyorsunuz. Askerıyeye gırdıkten sonra hıc bır sekılde dısarı cıkamayacaksınız. Yemek konusundada yemekler cok ıyı sayılmaz dısardan gelıyor. Ama hıc yenemeyecek gıbıde degıl. Tutmadıgınız bı yemek olursa 4 eylul gazınosundan bazlama yada pızza alabılırsınız. Fıyatlar cok uygun. Uzerınede bı kazandıbı fena olmuyor. Lig maclarını eger serbest bırakılırsanız gazınoda ızleyebılırsınız. İmkanlar genel olarak ıyı gıbı. Ama tabıkı tatıle gıtmıyorsunuz bıraz sıkıntı cekeceksınız. aklıma gelmısken son olarak sunu belırteyım usta bırlıgınde nereye gıdecegım dersenız burası heryere gonderıyor 89 4b lerın %50-60 ı dogu bolgesıne ( Genelde Sınır ) gıttı. Gerıye kalanlarda turkıyenın cesıtlı yerlerıne dagıldılar. Merak ettıklerınız olursa cevalarım dolu dolu gecen bır aydan sonra sorularınıza cevap olabılırım sanıyorum.

bilal kose
15.02.2010, 13:56
aramiza katilan vede halen askerde olan arkadaslara hayirli teskereler gelenlere hosgeldiniz gecmis olsun arkadaslar

baristanbul
15.02.2010, 14:04
Dostum merhaba,

Öncelikle hayırlı teskereler.Bende kısmet olursa nisan ayında sivasa acemiliğim için gideceğim bana topçu olarak dediler acaba temeltepe midir?Ve oradaki acemilik süresi 70 gün müdür?Bu şekilde okudum forumdan ama yinede bilgin varsa söylersen sevinirim.Şimdiden teşekkrüler;)

baristanbul
15.02.2010, 14:21
NISAN ayında İstanbuldan yada diğer şehirlerden sivasa topçu olarak giden arkadaşlar varsa haberleşelim burdan tanışalım arkdaşlar

bilal kose
15.02.2010, 14:26
merhaba kardas size yardimci olamiyacigim ben yurt disinda kaliyorum fazla bilgim yok o konuda ama bilen arkadaslar vardir size yardimci olurlar size simdiden hayirli teskereler

baristanbul
15.02.2010, 14:37
Teşekkürler dostum Allah razı olsun.hayırlısınla sivasıda göreceğiz

bilal kose
15.02.2010, 14:54
insallah allah hayirlisini versin

muzzo
17.02.2010, 18:03
herkeze merhaba

k.k. lojistik komutanlığı mühimmat komutanlığı 3.mühimmat komutan yardımcılığı
31.mühimmat bölüğü merkez/Sivas

burayı bilen var mı?yardımcı olursanız sevinirim.

fatihhoca
21.02.2010, 23:07
arkadaşlar askerliğim biteli iki ay oldu yani bitiyor sivas güzel başladı adana da güzel bitti.iki kişi görev yerimden gitti sivasa biri ığdıra diğeri balıkesir e düştü şans nasip artık ama kolay bir acemi birliği yeri allah herkesin yar ve yardımcısı olsun.vatana savaş banada bir daha askerlik göstermesin.....

n3co
25.02.2010, 17:04
arkadaşlar askerliğim biteli iki ay oldu yani bitiyor sivas güzel başladı adana da güzel bitti.iki kişi görev yerimden gitti sivasa biri ığdıra diğeri balıkesir e düştü şans nasip artık ama kolay bir acemi birliği yeri allah herkesin yar ve yardımcısı olsun.vatana savaş banada bir daha askerlik göstermesin.....

fatih hocam yazarda ben dururmuyum.. (:

Waybe ilk sayfalarda askere gidecem diyorum askerlik biteli 2 ay oldu :D:D ah sivas ahhh :D:D:D

rappbenimm
14.03.2010, 13:38
arkadaşlar sivas temeltepede arkadaşım askerlik yapıyor gtt çavuş eğitim bölüğünde ona ulaşabileceğim bir numara varmı acaba yardım edebilirmisiniz?

rappbenimm
16.03.2010, 17:57
arkadaşlar bilen biri yokmu cvp versn ltfn

HasreT
16.03.2010, 19:14
Arkadaşının ailesini arayıp sorsan ulaşacagın numarayı burda nasıl yardımcı olsunlar sana kim bilecek temel tepenin nosunu ...bence ailesine ulaşmaya çalış :)

gönlüm58
16.03.2010, 19:18
Arkadaşının ailesini arayıp sorsan ulaşacagın numarayı burda nasıl yardımcı olsunlar sana kim bilecek temel tepenin nosunu ...bence ailesine ulaşmaya çalış :)

Kuşuma katılıyorum,telekomdanda alınabilir numara...

toreturned
02.04.2010, 12:08
5inci p.eğt.tug 1.inci p.er eğt tb.k.lığı-sivas merkez.MUV özelliği= p 302 temel eğitim-2

hadi hayırlısı bakalım..

ayrıca aranıza yeni katıldım saygıyla selamlarım herkezi..

LaEdri
02.04.2010, 19:02
333. Dönem Yedek Subay ve Kısa Dönem adayları için şafak sayma vakti..:)

Kibrisli
10.04.2010, 23:16
Ben başladım bile Yiğiter... :D 17 Eylül'de aranızdayım...

LaEdri
10.04.2010, 23:59
İnşallah abi.Güle güle gidip gelirsin inş...:)

asker_yari
13.07.2010, 10:55
herkese merhabalar,

beni nişanlımı 9 temmuz'da sivas'a gönderdim. Dün eğitimleri başladı fakat dün hiç aramadı çok merak etmekteyim. Çok sıkımı bu askeriye? 2.bölükte kendisi. Askeriyenin telefon numarasınıda almadım. bilen birisi varsa paylaşabilir mi ?

Salim58
13.07.2010, 11:01
Merhaba Hoş Geldiniz Kardeşim.

Adı üstünde Asker ocağı (Ana kucağı değil )

Bizim zamanımızda yeni askerler belli bir süre çarşıya çıkıp tlf,etme imkanı yoktu.

Gelişen teknoloji karşısında şu an herşey mümkün,fakat askeri birliklerde kimseye taviz verilmez. birlikte tlf,kulübesi varsa bir yolunu bulur arar belki.Merak etmeyin kardeşim....

asker_yari
13.07.2010, 11:09
Merhaba Hoş Geldiniz Kardeşim.

Adı üstünde Asker ocağı (Ana kucağı değil )

Bizim zamanımızda yeni askerler belli bir süre çarşıya çıkıp tlf,etme imkanı yoktu.

Gelişen teknoloji karşısında şu an herşey mümkün,fakat askeri birliklerde kimseye taviz verilmez. birlikte tlf,kulübesi varsa bir yolunu bulur arar belki.Merak etmeyin kardeşim....

haklısınız ama işte ilk günler insan merak etmeden duramıyor. askeriyenin içinde kulube varmış hafta sonu oradan aradı ama ben arasam görüşemez miyim ? bugünde aramazsa saat 6'dan sonra aramak istiyorum.Tabi telefon numarasını bulabilirsem.

filografozan
13.07.2010, 11:12
herkese merhabalar,

beni nişanlımı 9 temmuz'da sivas'a gönderdim. Dün eğitimleri başladı fakat dün hiç aramadı çok merak etmekteyim. Çok sıkımı bu askeriye? 2.bölükte kendisi. Askeriyenin telefon numarasınıda almadım. bilen birisi varsa paylaşabilir mi ?

hayırlsı olsun,merak etme kardeşim.
evet askeriye biraz sıkıdır.özelliklede yeni askerler için.
çok kısa bir zamanda haber alırsın inşallah.ALLAH KAZVUŞTURSUN diyelim

Salim58
13.07.2010, 12:04
haklısınız ama işte ilk günler insan merak etmeden duramıyor. askeriyenin içinde kulube varmış hafta sonu oradan aradı ama ben arasam görüşemez miyim ? bugünde aramazsa saat 6'dan sonra aramak istiyorum.Tabi telefon numarasını bulabilirsem.

Merak etmeniz gayet normal kardeşim.Fakat burası askeriye kimse ne sizin nede bizim merak etmemizi düşünmez.Askeri birliklerde, Herzaman disiplin ön plandadır. O kulübenin numarasını bulmanız birşey ifade etmez,Sizin arama yapmanız için kulübenin başında bekliyor olması gerekki ulaşasınız.En iyisi onun sizi aramasını beklemeniz Acemi birliği biraz sıkıntılı geçer.Merak etmeyin birazcık sabredin derim.....Galiba biraz karamsar yazdım ama gerçekleri yazdım .....

programer
17.08.2010, 17:01
Sınav Merkezi :5'İNCİ P. EĞT.TUG. K.LIĞI SİVAS
Sınav Salonu :GN. ŞÜKRÜ KANATLI KIŞLASI P.ER EĞT.TB. 2'NCİ P.ER EĞT.BL.K.LIĞI YEMEKHANESİ
Sınav İli :SİVAS Burada sınava girmek için kırşehirden geleceğim.Buranın açık adresini yaza bilirmisiz sivaslılara selam olsun.saygılarımla.

Arif Coşkun
17.08.2010, 17:33
Sınav Merkezi :5'İNCİ P. EĞT.TUG. K.LIĞI SİVAS
Sınav Salonu :GN. ŞÜKRÜ KANATLI KIŞLASI P.ER EĞT.TB. 2'NCİ P.ER EĞT.BL.K.LIĞI YEMEKHANESİ
Sınav İli :SİVAS Burada sınava girmek için kırşehirden geleceğim.Buranın açık adresini yaza bilirmisiz sivaslılara selam olsun.saygılarımla.

Hayırlı tesekereler olsun askerim:)
Sivas'ta olan ve orayı bilen bir arkadaşımız yardımcı olacaktır umarım.

Bursa1963
01.09.2010, 20:18
5'İNCİ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL./ SİVAS / MERKEZ ustalar bura nası bi yerdir

fatihhoca
15.10.2010, 10:52
arkadaşlar 88 3 lerden sonra bu forum çalışmadı ama geriye dönük güzel bilgiler var.askerlik biteli 10 sy oldu.askerlik kısalacak mı haberlri benim için bişey ifade etmesede inşaallah düşerde oradaki kardeşlerim bir an önce sevdiklerine kavuşur diyorum.sivas güzel bi memleket ve hala takım assubayımla telden görüşüyorum gerçi şu anda afganistanda ama çok kısa süre içinde sivasa dönüyor. herkese selamlar

altuntas58
15.10.2010, 11:19
arkadaşlar 88 3 lerden sonra bu forum çalışmadı ama geriye dönük güzel bilgiler var.askerlik biteli 10 sy oldu.askerlik kısalacak mı haberlri benim için bişey ifade etmesede inşaallah düşerde oradaki kardeşlerim bir an önce sevdiklerine kavuşur diyorum.sivas güzel bi memleket ve hala takım assubayımla telden görüşüyorum gerçi şu anda afganistanda ama çok kısa süre içinde sivasa dönüyor. herkese selamlar

Askerliğin kısalacağını bende umut ediyorum söylentilere göre uzun dönem askerlik yapanlarda 3 ay indirim yapılacak kısa dönem askerlik yapanlardada 3 ay uzayacakmış uzun dönem askerliğin bütcemize çok ağır yükü var aynı zamanda genclerimiz en verimli döneminde askerlik yapıyor bence en uygun olanı tek tip askerlik

fatihhoca
10.04.2011, 23:09
Askerliğin kısalacağını bende umut ediyorum söylentilere göre uzun dönem askerlik yapanlarda 3 ay indirim yapılacak kısa dönem askerlik yapanlardada 3 ay uzayacakmış uzun dönem askerliğin bütcemize çok ağır yükü var aynı zamanda genclerimiz en verimli döneminde askerlik yapıyor bence en uygun olanı tek tip askerlik

askerl,ğ,n üzerinden bi askerlik daha geçti.çekilen unutuluyo.

dtesdemes
13.09.2011, 13:55
ARKADAŞLAR BENİMDE ACEMİLİĞİM SİVAS MERKEZE DÜŞTÜĞÜNDE BÜYÜK HEYECANLA BU SİTEYİ BULUP BİRŞEYLERYAZMIŞTIM 89/4/B OLARAK GİTMİŞTİM GELELİ 6 AY OLDU VALLAHİ NASIL BİTTİ ANLAMADIM AMA ASKERLİK ÇOK SIKICI ÇOOOKKKK

cegceg
08.12.2011, 00:15
Konuyu ben açmıştım, askerden geleli 34 ay olmuş...

_DuMaN_58
08.12.2011, 08:28
Konuyu ben açmıştım, askerden geleli 34 ay olmuş...

Senin üzerine kaç kişi gelip gitti :) sayfa 59 da :)