Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hemşerilerimin Dikkatine!!!!

Deniz5835
17.07.2008, 21:54
arkadaşlar sevgili yönetim burası bizim sivassa ait bir sitemi
yoksa sadece sivastaki sünnilere ait sitemi

bilelim yorum yapmayalım burayı bulduk bizim köyün sitesi diye daldık
ama bakıyorum yönetim pek aldırış etmiyor
izlenimlerim bu site yönetiminin yanlı davranışları var gibi umarım ben yanılırım

yakamozz diye biri var sadece insanları tahrik atmek amaçlı konuşuyor ve onun gibi niceleri
bakın eğer alevileri istemiyorsanız yönetime tavsiyem yazın aleviler üye olamaz diye 2 temmuz ben yanan insanları anamayacaksam yazıklar olsunsizlere derim

birlik beraberlik çatısı altında herkes düşüncelerini yazsın ve yanan canlara
saygı duyalım sonuçta orda insanlar yanmıştır acımız büyüktür
bu forumda bukadar saldırı varken alevileri ban lamanız bence yanlış
ama istemiyorum sizleri desin admin gelmeyelim biz vatan hasretiyle yanıp tutuşuyoruz kılavye başında ahkam kesmeye benzemez bu işler

sevgilerimle..

gürün_güzeli
17.07.2008, 21:55
yine bir konu.......................... ............umarım tartışma olmaz yine:)tek temennimiz..

Deniz5835
17.07.2008, 21:56

herkes adam gibi yorum yapsın lütfen

merakımı mazur görün ama bu forumda pravakatörk çok

Deniz5835
17.07.2008, 21:57
yine bir konu.......................... ............umarım tartışma olmaz yine:)tek temennimiz..

can niyetim kavga deyil sadece birbirimizi anlamak amaçlı

saygılarımla

titizyiğido
17.07.2008, 22:05
herkes adam gibi yorum yapsın lütfen

merakımı mazur görün ama bu forumda pravakatörk çok

evet gardaş pravakatör çok diyosun ve şu an provoke ediyosun bu sitede alevi sünni ayrımı yok herkese ve her kesime açık bi site burası

Deniz5835
17.07.2008, 22:08
evet gardaş pravakatör çok diyosun ve şu an provoke ediyosun bu sitede alevi sünni ayrımı yok herkese ve her kesime açık bi site burası

sevgili can ben provoke etmiyorum

sadece yönetimin fikrini almaya çalışıyorum bugün iki alevi arkadaşım banlandı yazdıklarıyla banlanma sebebi olamaz dı ama banlandılar

Deniz5835
17.07.2008, 22:12
yakılan insanları anmak şuçmu sizce deyinki suç

gelmeyelim buraya

arkadaşlar insanşlar yandı sivasta insanlar dini dili ırkı fark etmez

sonuçta insanlar yandı

ABDULLAH DUMAN
17.07.2008, 22:12

sadece yönetimin fikrini almaya çalışıyorum bugün iki alevi arkadaşım banlandı yazdıklarıyla banlanma sebebi olamaz dı ama banlandılar

ORTALIĞI KARIŞTIRDIKLARI İÇİN OLMASIN .............................. ..........

ABDULLAH DUMAN
17.07.2008, 22:13
BÖYLE GİDERSE SENDE FAZLA SÜRMEYECEN GALİBA

.......................

sonbahar5803
17.07.2008, 22:13

O iki alevi arkadaşının yanında alevi olmayanlar da banlandı. Bundan haberiniz var mı?

Yönetim gayet adil davranıyor. Uzaklaştırılma olayı da hemen olmuyor. İlk önce uyarı alırlar tartışmaya devam etmemek için.
Yönetimin uyarılarını dikkate almayanlar banlanır, o da geçici süreliğine.

Geri döndüklerinde aynı hareketler devam ederse bu süresiz ban olur.

Kardeşlerim, sitede aleviler istenmiyor gibi izlenim oluştu. Emin olun böyle bir durum yok. İçiniz rahat olsun, yeterki sizler saygıyı elden bırakmayın.

Deniz5835
17.07.2008, 22:15
O iki alevi arkadaşının yanında alevi olmayanlar da banlandı. Bundan haberiniz var mı?

bunu yapmışsa yönetim teşekkür ederim ama yazmalı duyurmalı önemli

titizyiğido
17.07.2008, 22:15
banladılarsa vardır bişey alevi oldukları için değildir
böyle ayrım yapan insanları bölen konular açmayalım ne demek kardeşim alevi sünni sonuçta hepimiz müslümanız

Deniz5835
17.07.2008, 22:22
Kardeşlerim, sitede aleviler istenmiyor gibi izlenim oluştu. Emin olun böyle bir durum yok. İçiniz rahat olsun, yeterki sizler saygıyı elden bırakmayın.

forum yönetimindende böyle bir yaklaşım beklerdim bunu yapıyorlarsa ellerine sağlık

hala banlanacak kişiler var burda sivasta yanan insan lara yansın belkide kendi yakmış diyenlere insanlar yanmış ikik bebe daha 20 yaşında hakaret yağdırıyor
arkadaşlar orda bizim memleketimizde can aldılar bunu nasıl anlatırz o nu düşünelim

cumadan çıkıp insan eti yediler bizemal ettiler kim buyobazlar

biz sivaslıyız diyorsak bu forumda bizim birlik beraberlik zamanı

Deniz5835
17.07.2008, 22:23
banladılarsa vardır bişey alevi oldukları için değildir
böyle ayrım yapan insanları bölen konular açmayalım ne demek kardeşim alevi sünni sonuçta hepimiz müslümanız

hay kelamına sağlık

yolumuz hak muhammed ali yolu

Deniz5835
17.07.2008, 22:26

.......................

forum kurallarında aslında büyük harfle yazı yazılmaz bağırmak amaçlı olur

önemli deyil ben buralıyım içinden

Deniz5835
17.07.2008, 22:37

.......................

bir aleviyi daha katteltim cennetliğim diye takla atasın umarım

bu söylemin çok yanlış birdahada bana büyük harfle yazma ne olu

biz yiğidoyuz burda banlatsan başka yerde kelamımızı yazarız ama
neden burda kalmayalım

madımak_58
17.07.2008, 22:51
bizim işimiz provakatörlük değil arkadaşlar,önce bunu anlasanız iyi olur.buraya üye olduysak,boş yere zaman geçirmek için veya kavga etmek için değil.nasıl ki siz fikirlerinizi açık şekilde dile getirmişsiniz,aynı şekilde bizde getirebiliriz değil mi? Türk toplumunun en büyük sorunu zaten iletişim bozukluğu değil mi? kimse kimseyi anlamaya çalışmıyor,aksine birbirimizi nasıl ezebiliriz,ne söylesekte rezil etsek düşüncesindeyiz.burası sivaslıların forumuysa,mert insanların forumuysa,bunlar olmamalı.her ne kadar kendi aramızda 2 ye de bölünmüş olsakta Sivaslı olmaktan gurur duyuyorum.

ayrıca kilitlenen konulardan birinde,neden sürekli bu tür konular konuştuğumuz falan yazılmıştı.kimin yazdığını hatırlamıyorum ama,yapı meselesi.kimisi gırgır şamatadan hoşlanır,kimisi ciddi konulardan.bunun içinde laf söylenmemeli...
yeterince açık ve düzgün konuştuğumuzu düşünüyorum.mümkünse artık hakaret içeren sözler sarfetmeyin,bu foruma yarardan çok zarar getirir...

kronik
17.07.2008, 22:58
ayrıca kilitlenen konulardan birinde,neden sürekli bu tür konular konuştuğumuz falan yazılmıştı.kimin yazdığını hatırlamıyorum ama,..
ben yazmıştım çünkü ben daha önce site yöneticiliği yaptım ve şimdiye kadar bildiğim gördüğüm hiç bir sitede de bu tür konuların konuşulmasına izin verlimiyordu hem din hem de siyaset hatta ve hatta avatar ve imzalarda bile siyasi fikir içeren resimler kullanılmıyordu ben herkesin fikrine saygı duyuyorum asla hakaret eden kişileri hoş görmüyorum sadece neden ısrarla konu açıyorsunuz onu merak ediyorum sanki karşınızda o günkü olayların sanıkları varmış gibi itham ediyorsunuz

madımak_58
17.07.2008, 23:08
pekala size şöyle bir örnek vereyim.yani kendinizi bizim yerimize koyun.diyelim sünniler bir otelde veya camide alevi gruplar tarafından yakılıyor.aradan zaman geçiyor.bir site gözünüze çarpıyor.o konuyla ilgili aleviler söylemediklerini bırakmıyor,hakaretler yağdırıyorlar,yapılan çok iyi bir şeymiş gibi.bu yazılanları görünce ilk tepkiniz ne olur.açık konuşun.biz asla kendi insanlarımızı,sivas halkını bu olaya dahil etmedik.ama söylenen sözler çok acı.keşke herkes karşısındakilerin acısını onlarla birlikte yaşayabilse.işte o zaman ortak noktalar sağlanabilir.hakaretlerle,cahi llikle kimse bir yere varamaz,aksine bu onları hep geriye götürür...

kasparix
17.07.2008, 23:39
öncelikle alevi sunni tüm arkadslarıma selam ediyorum...ancak alevi arkadaslarımız gelenekleri ile malesef bağnazca devam ediyor ve gizliden gizliye öç alma duygularını hep canlı tutuyorlar...bunu her siteye giren kardeslerim ve büyükler istemeden de olsa belli etmektedirler...size küçük bi serüvene çıkarayım..fransız ihtilalinden sonra ulusçuluk onem kazanmış önce balkanlar olmak üzere bir çok farklı ırklarda kı milletler bağımsızlığını ilan ettiler ve karanlık senaryolarla kala kala misakı millli sınırlarında kaldık..bu sınırlar kanla çizilmişdir öncelikle herkes bunu bilsin...bu topraklar kanla alınmış alevi sunni herkesiyle kanıyla canıyla müdaafa etmişdir....yeni cumhuriyetimizin temelleri atılmışdır..TÜRKİYE CUMHURİYETİ devletimiz ULU ÖNDER ATATÜRKÜMÜZ ve silah arkadasları ile kurulmuşdur...o günden bu güne çok zaman geçmişdir.BAŞ BUĞ ATATURK NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE DEMİŞdir ve halende onun izinde gidenler de diyecekdir demelidirde dikkat etmek gerek Türk olana dememişdir...günümüze gelelim günümüzde işde 50 li 60 lı yıllarda sunnı müsliman kesim malesef eğitim ve bir çok faaliyette bağnazlıklarından dolayı yeni devlet sistemini oturtamadıklarından dolayı geri kalmışdır.. ekonomik olarak da pek güç gösderememişdir..ancak anadolu insanı bu süreci mantıklı değerlendirip inanç ve değerlerini cumhuriyet düzenine göre formatlıyıp eğitimde ekonomide ve 3 ana erkde etkin olmayı hedef seçmiş ve bu gaye ile de inşallah mesafe almaktadır...çünki o zamandan bu zamana görmüşdür ki cumhuriyet rejimi inkılaplar aksıne onun yasamını dahada kolay kılmakda o düzenlemelerin onun canını kanını verdiği için onun refahı huzuru bir arada ileelbet yasaması düşünüldüğü için yapıldığını ancak yanlış yönetiçi ve kötü politikalrdan dolayı bir süre pasif bırakılmış ve bu arada sahte kemalıst atatürkçü dinini inancını hatta sözde herşeyi atatürkçü ancak sorsan 3 vecizesini sana söyliyemiycek kitleler türemişdir...aynen bugün ki yalçın küçük gibi ...baskanımızın dediği gibi Özü sözü bir olmayan insanlar ...TÜrkiyede ki laik sistemle barısık inançlı ve ıstıkrarlı adımlarla gelen türk ve islam arasında ilişkiyi ii kurmuş devleti ile barısık tamemen devletinin milletinn menfaatini vazife addetmiş bilimle barısık bi nesil olusuyor...türklük ve islamiyet paydasında kendini ifade edemeeynler emin olun artık bu memlkette kendilerini hep yanlız hissedeceklerdir..yada akıllarınca devrim evrim deyip yerlerinde döneceklerdir....tekrar diyorum nalet olsun bnm dedem birçok akrabam okumadı onlarda buyuklernce okutulmadı ne devlete ne baska kurumlarımızda görev alamadılar cahil kaldılar ilimsiz sığ kaldılar ve malesef memlketimizde üzücü olaylar yaşandı...bu arada onlar okuyamadı ama okuyan kesimde devletin tüm kurumlarını yandaslarına peşkeşledi ve buunu hep karsı zihniyetteki insanlara karsı acımasızcad a kullandılar..ama artık uyanan anadolu insanı okuyor her şeyi gayet ii biliyor ha devlet kimsenin tekeline girmez ha sadece kurumları serbest bırakır bir süre bakaar niyeti anlar sonrada tıraslar...darbelere bakın herkesim kıyıma uğramışdır...neyse işde kendini sözde laık zannedenleri gördük daah adamlar çıkıp iki kelime konusmadan düşkün ilan edildiler,,,ya daah bu millet ne art niyetlileri görecek bekleyin daha ileride o mevzuu çok konusulacak...bu memlekete bi siz mi varsınız önce ne istediklerinizi bilin tamam mı laza kürde aleviye çerkeze sunnıye ermeniye göre herkesin keyfine göre bireşeyler yapılmaz bu memlekette tamam mı..islamiyet ve türklük çatısı altında çıkarın değerlerinizi sunun paylaşın..ortak değerlerimizde birleşin ..önce konusacaksıznı sız gizlilik psikolojisiyle bi yere varamazsınız..eğer bu toplumada açık olsaydınız cem evleriniz özgür olur diyanet pay ayırır din derslerine girmeye bilirdiniz eminim bır kısmınız dahada ileriye gidecek dersimi bize verin bir kısmı çıkacak surası bizim olsun özerk olsun yani ne isteyeceğinizi kimse tahmin edemez ki sizin ...bu devlette hakedene hakedildiği verilir..devlete isyanı ve başkaldırı yı seçen herkesi karsısında bulur...TÜRKLÜK KÜRTLÜK LAZLIK...ALEVİLİK SUNNILIK BEDENİZMİZDİR İSLAMİYET RUHUMUZ RUHSUZ BEDEN CESETTİR...

yakamozz
17.07.2008, 23:55
arkadaşlar sevgili yönetim burası bizim sivassa ait bir sitemi

bilelim yorum yapmayalım burayı bulduk bizim köyün sitesi diye daldık
ama bakıyorum yönetim pek aldırış etmiyor
izlenimlerim bu site yönetiminin yanlı davranışları var gibi umarım ben yanılırım

yakamozz diye biri var sadece insanları tahrik atmek amaçlı konuşuyor ve onun gibi niceleri
bakın eğer alevileri istemiyorsanız yönetime tavsiyem yazın aleviler üye olamaz diye 2 temmuz ben yanan insanları anamayacaksam yazıklar olsunsizlere derim

birlik beraberlik çatısı altında herkes düşüncelerini yazsın ve yanan canlara
saygı duyalım sonuçta orda insanlar yanmıştır acımız büyüktür
bu forumda bukadar saldırı varken alevileri ban lamanız bence yanlış
ama istemiyorum sizleri desin admin gelmeyelim biz vatan hasretiyle yanıp tutuşuyoruz kılavye başında ahkam kesmeye benzemez bu işler

sevgilerimle..

Yaw konuşmayayım diyorum zorla konuşturuyorsunuz benim ismimi kullanmışsın peki bu provakatörlük değilde nedir.Nedir biliyor musun?Provakatörlüğün babasıdır.Yaw yaşınız büyük diye birşey demeyeyim diyorum ancak zorla cevap verdiriyorsunuz bana.Sizlerin içi o kadar kin ve fesat dolu ki ben alevilere hiç bir zaman bir hakaret veya lafım olmadığı halde sırf size karşı yazılar yazdığım için beni alevi düşmanı ilan ettiniz.Son kez söylüyorum benim alevilerle bir alıp veremediğim yok olamaz da.Onlar da bu ülkenin asli unsurları ve kardeşlerim.Ayrıca madımak olayındaki olaylarda kesinlikle yapılanları tasvip etmedim etmem de.Ancak benim sorunum sürekli aynı konuları açıp gündemde tutarak milleti kışkırtanlarladır.Bu konuda emin olsunlar ki her zaman karşılarında ben ve benim gibileri bulacaklardır.Bundan hiç ama hiç şüpheleri olmasın...

kocak58
18.07.2008, 00:00
niye durmadan tartışma ortamı yaratmaya çalışıyosuz zaten bu ülke bu yüzden gelişmiyo biri bi yem atıyo herkes sazanlıyo

bırakın alevi sünni kavgasını
allah doğru yolu göstermiş isteyen görür isteyende başka şekilde inanır cezasını kendi çeker biz uyarmakla mükellefiz kabul ederse eder gerisini kendi bilir

kasparix
18.07.2008, 01:15
EĞER ALEVİLİK SEVMEKSE HZ ALİYİ HER SUNNI EN KOYU ALEVİ.....

_DuMaN_58
18.07.2008, 09:14
Konuyu şimdi okudum. Yine üzüldüm. Dünde bin kere söylememe rağmen aynı şeyi bugünde tekarlamışsınız.

"Yönetim!!" diye haykıranlar var. Biz size kimin atıldığını. Hangi konunun silindiğini. Kimin uyarıldığını. Kimlerin yönetimde olduğunu. Açıklamak zorunda değiliz. Ki açıklamıyoruz zaten.

Eğer biri size hakret ettiyse. Sizi rahatsız ettiyse bize özelden msj atarsınız gereğini yaparız. Forumda konu açarak "Yönetim Duy Sesimizi" diyerek bir çözüme ulaşamazsınız.

Bugünde bu tartışma devam etmiş. Umarım bir konu daha açılmaz. Eğer açılırsa uyarı yapmadan gerekenler yapılır.

Birkez daha söyliyorum. Yönetime akıl vermeyin. Yönetimden "gizli kalması gereken" şeyleri istemeyin. Eğer istekleriniz şikayetleriniz varsa bize özelden bildirin.

Benden sonra umarım cevap yazmazsınız bu konuya. Konunun devam etmesini istemiyorum. Konu burda kapanmıstır.

Saygılar...