| 
 | |||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama | 
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular | 

|  | Seçenekler | Arama | Stil | 
|  17.07.2008, 22:54 | #1 | 
| Yasaklı  Deniz5835 Şuan     Son Aktivite: 18.12.2009 17:42 Üyelik Tarihi: 16.07.2008 Yaş: 51 Mesajlar: 90 Tecrübe Puanı: 0   |  Hemşerilerimin Dikkatine!!!! arkadaşlar sevgili yönetim burası bizim sivassa ait bir sitemi  yoksa sadece sivastaki sünnilere ait sitemi bilelim yorum yapmayalım burayı bulduk bizim köyün sitesi diye daldık ama bakıyorum yönetim pek aldırış etmiyor izlenimlerim bu site yönetiminin yanlı davranışları var gibi umarım ben yanılırım yakamozz diye biri var sadece insanları tahrik atmek amaçlı konuşuyor ve onun gibi niceleri bakın eğer alevileri istemiyorsanız yönetime tavsiyem yazın aleviler üye olamaz diye 2 temmuz ben yanan insanları anamayacaksam yazıklar olsunsizlere derim birlik beraberlik çatısı altında herkes düşüncelerini yazsın ve yanan canlara saygı duyalım sonuçta orda insanlar yanmıştır acımız büyüktür bu forumda bukadar saldırı varken alevileri ban lamanız bence yanlış ama istemiyorum sizleri desin admin gelmeyelim biz vatan hasretiyle yanıp tutuşuyoruz kılavye başında ahkam kesmeye benzemez bu işler sevgilerimle.. | 
|   | 
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| 
 | 
 |