PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : unutamadığın okul anını anlat

ukba
23.04.2009, 17:00
hiç unutamadığınız okul anınızı bizlerle paylaşın

ben sınavlara çok iyi çalıtığım halde kopya hazırlardım :D sınav esnasında o kopyaları unutunca kesin bi yerde açık verir hocalara yakalanırdım:confused:100 lük kağıttan sıfır alırdım

A_Them_Nuri
23.04.2009, 17:08
Kızların Kafasına Kağıttan Uçak yapıp atardim Haca Dışarı kovardı :)

MeLody58
23.04.2009, 17:40
okulda okurken herkesle aram çok iyiydi matematik ögretmenim vardı beni çok severdi ilgi gösterirdi yıllar sonra arkadaslarımın çogunu kaybettim sivas dışına yurt dışına çıkanlar oldu bazı tesadüflerle karşılaştıklarım oluyor onları görmek hallerini hatırlarını sormak beni çok mutlu ediyor Allah Hepsinin yardımcısı olsun işleri güçleri rast gitsin Dualarda unutulmayan dostluklar çok önemli.

ErdalGüler
23.04.2009, 18:58
En unutamadığım anılarımdan birisi şuydu: Yıl olarak hatırlamıyorum ama İstanbul Taksim Atatürk lisesi birinci sınıfa gidiyordum. Sıra arkadaşım ve çok sevdiğim arkadaşım Mehmet çok çalışkandı, bende biraz çalışkan sayılırdım yani ineklerdendik işte anlayın. Neyse fizik sınavı var, bütün soruları yaptım ama bir soruda ufak bir iki şeyi hatırlayamadım, tabi devreye sıra arkadaşım mehmet girdi. Daha sonra sonuçlar açıklandı. Hocada çok zor puan veren bir hoca ondan yüksek not almak çok büyük başarıydı. Ben 100 aldım sıra arkadaşım Mehmet sanırım 85 almıştı. Herkes çok şaşırmıştı, hoca bile kendisinden 100 alınabileceğine inanmıyordu. O yüzden baya şaşırmıştı... Bu desteği sağlayan sıra arkadaşıma ne kadar dua etsem azdır sağolsun varolsun onun hakkını nasıl öderim bilemiyorum... İşte bu günü hiç unutamıyorum.

ukba
23.04.2009, 20:03
orta okuldayken sınavda 3 sıra önümdeki arkadaşımın sınav kağıdına baktım ben 85 aldım o 60 :D..... nasıl oldu hala bende bilmiyorum:)

kopyadan başka anılarımızda var tabii

arikarinkuchi
23.04.2009, 20:24
1.dönemim son 2 haftasında gibi bir zamanda oldu bu olay :)
hoca test kağıdı dağıtmıştı çözün bunları dedi
okulun da son günleri olduğu için öyle oturuyordum
sıkıldım uçak yaptım
onu da arkdaşa atıyım dedim
uçakda gitti öğretmen masasına yavaşca bi iniş yaptı :D
hoca şöyle bi baktı
kızacaktı ...
vazgeçti ...
sonra da aynısı benimde başıma gelmişti dedi
ondan kızmıyorum dedi :D

ukba
23.04.2009, 20:45
1.dönemim son 2 haftasında gibi bir zamanda oldu bu olay :)
hoca test kağıdı dağıtmıştı çözün bunları dedi
okulun da son günleri olduğu için öyle oturuyordum
sıkıldım uçak yaptım
onu da arkdaşa atıyım dedim
uçakda gitti öğretmen masasına yavaşca bi iniş yaptı :D
hoca şöyle bi baktı
kızacaktı ...
vazgeçti ...
sonra da aynısı benimde başıma gelmişti dedi
ondan kızmıyorum dedi :D

gerçekten çok ilginç öyle bi anısı olmasa ne derece büyük bi tepki verir di orası muallakta:rolleyes:

sivaslıbaki
23.04.2009, 20:50
benimde şöyle bir anım var. İngilizce yazılısına girmiştik tabi 4. sınıftayım hoca almış eline gazeteyi okuyor. bende fırsatta istifade ediyim dedim çantamdan ingilizce defterimi çıkarttım baka baka yazıyorum o arada arkadaş görmüş gitti hocaya söyledi. bende tam kağıda bakarken hoca enseme yapıştırdı ne yapıyorsun lan sen dedi ben bişiy demedim. sora hoca kağıdımı aldı sıfırı bastı :D

gönül3458
23.04.2009, 21:52
benim hiç ama hiç unutamadığim bır anımda ben ilk okul 1cı sinıfa gidiyorumdum ev ödevıimi uyudum yapamdım etse gün öğretmen kolturol edıp imza atıyordu bana sıra geldı ben yapmadiği için uyarı yazdı defterıme sonda bana dedıkı az kaldı karne alıcaksın sen derslerını yapmassan sınıfta kalırsın dedi ben çok ağladım ve tenefıste çiktık herkes dişari çiktı ben sınıfta kaldım ve sınıfın camlarına baktım bızım sınıf gırıştı kattı ben camdan dişari çiktım ve gerı camdan sınıfa gırdım akşam oldu eve gıttık ben çok ağlıyordum uyumadım abimı bekledım sonra abım geldı sarıldım gene ağladım abim sordu ne oldu dıye abi ben ev ödevini yapadım ben sınıfta kalıcakmişim dedim sen gelır benı gece okulun camından alırsın dımı ben korkarım ordan ya işiklarıda kapatırlarsa ağladım ağladım neyse abım anladı benım sınıfta kalmayı yanlış anladımı bana anlatı sınıfta kalma sınıf tekrarı olduğunu bende çocuk işte sınıfa killitlıyorlar diya düşündum bazan düşüyorumda kaç çocuk benım gıbı düşünmuştur hey gıdı gunler bazan kendı çocuklarıma anlatıyorumda çok gülüyorlar bana ya anne sende çok saf bır çocukmuşun dıye

sivaslıbaki
24.04.2009, 10:06
benim hiç ama hiç unutamadığim bır anımda ben ilk okul 1cı sinıfa gidiyorumdum ev ödevıimi uyudum yapamdım etse gün öğretmen kolturol edıp imza atıyordu bana sıra geldı ben yapmadiği için uyarı yazdı defterıme sonda bana dedıkı az kaldı karne alıcaksın sen derslerını yapmassan sınıfta kalırsın dedi ben çok ağladım ve tenefıste çiktık herkes dişari çiktı ben sınıfta kaldım ve sınıfın camlarına baktım bızım sınıf gırıştı kattı ben camdan dişari çiktım ve gerı camdan sınıfa gırdım akşam oldu eve gıttık ben çok ağlıyordum uyumadım abimı bekledım sonra abım geldı sarıldım gene ağladım abim sordu ne oldu dıye abi ben ev ödevini yapadım ben sınıfta kalıcakmişim dedim sen gelır benı gece okulun camından alırsın dımı ben korkarım ordan ya işiklarıda kapatırlarsa ağladım ağladım neyse abım anladı benım sınıfta kalmayı yanlış anladımı bana anlatı sınıfta kalma sınıf tekrarı olduğunu bende çocuk işte sınıfa killitlıyorlar diya düşündum bazan düşüyorumda kaç çocuk benım gıbı düşünmuştur hey gıdı gunler bazan kendı çocuklarıma anlatıyorumda çok gülüyorlar bana ya anne sende çok saf bır çocukmuşun dıye

Gerçekten süper bi anı :D

ABDULLAH DUMAN
30.04.2009, 13:08
Orta okulda spor olarak bayağı ilerlemiştim 12 takım arasında futbol şampiyonu olmuştuk ayrıca okulun ilk atletizim takımı içerisindeydim 200 mt alçak koşuda derece yapmıştım

ukba
02.05.2009, 01:28
ortaokuldayken türkçem 2 olduğu için takdir alamamıştım nasıl ağladım gerisi muallakta:):)

Klimasuyu
02.05.2009, 01:43
lisedeyken edebiyat dersinde kadınlar mı daha zekalı erkekler mi diye tartışırken hocadan söz isteyip ayağa kaldım ve şöyle demiştim *kadınlar zekalıdır ama gerizakalıdır* diye bi espiri yapmıştım ve tüm sınıf gülmekten kopmuştu o günü hala unutamam
NOT ,BÖYLE BİR SAÇMA TARTIŞMA OLMAZ TABİKİ HER İNSAN EŞİTTİR o bi şakaydı sonra bayan öyelerden tepki almayalım...

ukba
02.05.2009, 01:47
sınıfı güldürmek için bize ne söylemişsin:(

Sivaslisandy-58
02.05.2009, 05:44
benim unutamadigim ise;avusturyadan türkiyeye temelli dönüs yapmistik ben bir sinif geriden baslamistim ve siniftakilerin ve okulun en büyügü idim yasima göre:Döyle bir kar yagiyorduki kabanimin kapsonunu iyice yüzüme cekip okul kapisindan iceri girdim birde ne göreyim!?bütün ilk sinif ögrencileri siraya gecmisler karsilikli olarak bana ;günaydin ögretmenim demezlermi?sasirmis bir halde kafami kaldirip ögretmen olmadigimi kanitlamak istemem bayagi iceri girene kadar zamanimi almisti hic unutamiyorum :-)

sevdagülü
22.05.2009, 23:23
BENDE LİSE SON SINIFI HİÇ UNUTAMIYORUM LİSEDE YANIMDA OTURAN ARKADASIM DUDAK OKUMAYI ÇOK İYİ BİLİYODU KARSI ARKA VE YAN SIRALARDAN DUDAKLARINI OKUYARAK KOPYA ALIYODUK :D VE KAITLAR NE HİKMETSE HEP EN AZ 85 ALIYODU:D

ayten58
23.05.2009, 01:33
bende bi anımı yazayım ilkokul üçüncü sınıftayken çok samimi olduğum bir arkadaşım vardı tabii bu olay yetmiş üçte oluyorannemde bana okul çıkışı ekmek almam için on liraverdi ki o dönemde iyi para on lira kız bende parayı görmüş meğer bir teneffüsde hiç ayrılmadan beraber geri sınıfa girdik zaten son ders zil çaldı çıkacaktımki paranın cebimde olmadığını farkettim öğretmene söyledim aradık her tarafı bulamadık teneffüsde kimle oynadığımı sordu hoca kızı gösterdim aldı müdür odasına götürdü hoca bizi kıza ne dedilersede çıkaramadılar parayı müdür kızın ayaklarından tavana astı söyletene kadar bırakmadı ben kızı asılı görünce başladım ağlamaya ölecek diye korkumdan hocaya nasıl yalvarıyorum sonra kız pes etti yangın kovasının altına koymuş parayı hocaya söyledi hoca gitti eliyle koymuş gibi buldu getirdi şimdi bile hırsızlık olayı duyunca hep aklıma gelir bu olay

Salim58
23.05.2009, 06:17
hiç unutmam sabah okula geldik güzel bi kar yağmış tam kayılacak hava hadi babam kaymaya döndük öğretmen elinde değnekle bekliyor üzerimizde kırmadan bırakmadı artısı iki saat dönüşümlü sınıfta tek ayak üzeri bekledik güzeldi o günler

sevdagülü
23.05.2009, 23:41
simdi bende anı çok hiç birini unutmama unutamam lise 3 deyim avda kalıyoz arkadaslarla bi şaka yapalım dedik saçımı bi güzel öne taradık kabartık arksaından yüzüm e un, su ve kahve septik sonra oadaya gittim ışıklar yanmıyo sadece benim yüzümde işik var tlf ile tutuyorum yüzüme ışıgı arkasın biri fenalık geçirdi o gün bu gündür daha eşek sakası yapmam çünkü o geceyi hastanede geçirdik

Salim58
24.05.2009, 06:27
orta okul yılları müzik hocamız elinde fülüt arkasını döner bişeyler çalar bilin bakalım ben ne çalıyom ben hemen fırladım hocam önünü bize dönde çalki bilelim nerden bileceğiz böyle tabi fülüt kafama yedim ikiye bölündü dahada ötmedi

sevdagülü
29.05.2009, 17:54
ben lise sondayım simdi yurta kalıyorum bu kez alışmışım gece kalkıp yemek yemeye tabi yurta ne bulup ne yiyecen gecenğn bi yarısı yemek yemeden asla uyuyamam ozamanlar ila bi lokmada olsa agzıma bişi atcam öle uyuyam nese uyandım yicek hiç bişi yok sag düön sol dön yok uyku illa yicek bişi bulcamki uyuyum vel hasıl o gece sabaha kadar uyuyamadım yemek yiyemedigim içn sabah okula gitim tüm gün derslede uyudum bi güzel:)

Salim58
29.05.2009, 17:58
ben lise sondayım simdi yurta kalıyorum bu kez alışmışım gece kalkıp yemek yemeye tabi yurta ne bulup ne yiyecen gecenğn bi yarısı yemek yemeden asla uyuyamam ozamanlar ila bi lokmada olsa agzıma bişi atcam öle uyuyam nese uyandım yicek hiç bişi yok sag düön sol dön yok uyku illa yicek bişi bulcamki uyuyum vel hasıl o gece sabaha kadar uyuyamadım yemek yiyemedigim içn sabah okula gitim tüm gün derslede uyudum bi güzel:)

ne güzel telafi etmişsin maşallah

sevdagülü
29.05.2009, 18:01
aman okula giden kardeşler sakın derste uyumayın ben yaptım siz yapmayın abi telafisini hocam yaptı bursı otel degil git evde uyu dedi çok utanmıştım üstelik ilkez derste uyumuştum :(

suzii
29.05.2009, 21:11
okul çıkışlarında bizim kızlarLA hep top oynardık annem geç kalmama kızardı bende hoca rehberlik yapıyor diye yalan söylerdim annem inanırdı çünkü o zamanlar lgs ye hazırlanıyordum :)

goramaz
29.05.2009, 22:11
beni ben yapan çamur olan hamurumu alıp insan olduğumu hatırlatan hocamın karşısında saygıyla eğilip ondan öğütler dinlemeyi öyle özledim ki ve hiç unutamıyorum.. canım hocam Nuri Adıgüzel ne güzel insandın sen...

Sivaslisandy-58
30.05.2009, 05:14
iki ülke arasi okuma bocalamasi gecirirken tekrar türkiyeye gönderildim.türkiyeden 3 terk gelmistim buraya 5 e gectim haydaaaa yine türkiye ve 3 den basalmaya derken :D
baska bir sinifta birinin silgisi`mi kalemimi ne kaybomus!? arama var ama ne arama bütün kat 4-5 siniflar bizim sinifa geldi müdür ile ögretmen bizim siniftada yok!her kesi siraya düzdüler parmaklari büzdürüp bir sira etveli cektiler sormayin her sinifa yani :(hala unutamam bulunamadi malesef ilk defa böyle bir olayla karsilastim cetvel uzun sopa ne bileyim agac dali;hadi diyorum veliler cahil cocuklar cahil olurda ya egiticiler nasil cahil olur!? anlayabilmis degilim.....!

Salim58
30.05.2009, 06:23
HİÇ UNUTMAM ORTAOKULDA Bİ ARKADAŞIM VARDI İSMAİL HALA GÖRÜŞÜR GÜLERİZ HOCA ONUN NOTUNU OKURKEN İSMAAAAAAİL DER ELİYLE SAKLAYARAK NOTUNU SIFIR OLARAK GÖSTERİRDİ NE GÜNLERDİ O GÜNLER GERİ DÖNEMİYORUZ O GÜNLERE

~EmiN~58~
04.06.2009, 15:05
Ben okulda sırada oturuyordum.Baktım arkadaşımın ayakkabı bağı çözülmüş.Arkadaşıma ayakkabının bağını bağlıyımmı diye sordum.O evet dedi.Bağcığı aldım sıranın demirine bağladim:D.Çocuk ayağa kalkarken yere yapıştı.:D:D:D

Salim58
06.06.2009, 12:43
Ben okulda sırada oturuyordum.Baktım arkadaşımın ayakkabı bağı çözülmüş.Arkadaşıma ayakkabının bağını bağlıyımmı diye sordum.O evet dedi.Bağcığı aldım sıranın demirine bağladim:D.Çocuk ayağa kalkarken yere yapıştı.:D:D:D

senin anın benimkinden güzelmiş eminciğim

58_SEMİH_58
06.06.2009, 12:59
Gecen sene arkadas kalemını evde unutmus benden kalem ıstedı :)
Bende dogal olarak kalem verdim...
Arkadaş dersin ortasında hoca yazı yazdırırken 'kalemle işim bitti kalemi al' dedi..
Bende at bakıyım dedim!!!
Keşke demez olaydım az daha gozumden olacaktım :D

Salim58
06.06.2009, 13:04
hiç unutulurnu okul yılları