|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ukba Şuan
![]() Son Aktivite: 28.11.2015 16:33
Tecrübe Puanı: 702
![]() |
![]() hiç unutamadığınız okul anınızı bizlerle paylaşın
ben sınavlara çok iyi çalıtığım halde kopya hazırlardım ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() A_Them_Nuri Şuan
![]() Son Aktivite: 20.11.2009 13:04
Tecrübe Puanı: 651
![]() |
![]() Kızların Kafasına Kağıttan Uçak yapıp atardim Haca Dışarı kovardı
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 887
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() okulda okurken herkesle aram çok iyiydi matematik ögretmenim vardı beni çok severdi ilgi gösterirdi yıllar sonra arkadaslarımın çogunu kaybettim sivas dışına yurt dışına çıkanlar oldu bazı tesadüflerle karşılaştıklarım oluyor onları görmek hallerini hatırlarını sormak beni çok mutlu ediyor Allah Hepsinin yardımcısı olsun işleri güçleri rast gitsin Dualarda unutulmayan dostluklar çok önemli.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ErdalGüler Şuan
![]() Son Aktivite: 28.01.2010 16:37
Tournaments Won: 5 Üyelik Tarihi: 27.08.2005
Tecrübe Puanı: 824
![]() |
![]() En unutamadığım anılarımdan birisi şuydu: Yıl olarak hatırlamıyorum ama İstanbul Taksim Atatürk lisesi birinci sınıfa gidiyordum. Sıra arkadaşım ve çok sevdiğim arkadaşım Mehmet çok çalışkandı, bende biraz çalışkan sayılırdım yani ineklerdendik işte anlayın. Neyse fizik sınavı var, bütün soruları yaptım ama bir soruda ufak bir iki şeyi hatırlayamadım, tabi devreye sıra arkadaşım mehmet girdi. Daha sonra sonuçlar açıklandı. Hocada çok zor puan veren bir hoca ondan yüksek not almak çok büyük başarıydı. Ben 100 aldım sıra arkadaşım Mehmet sanırım 85 almıştı. Herkes çok şaşırmıştı, hoca bile kendisinden 100 alınabileceğine inanmıyordu. O yüzden baya şaşırmıştı... Bu desteği sağlayan sıra arkadaşıma ne kadar dua etsem azdır sağolsun varolsun onun hakkını nasıl öderim bilemiyorum... İşte bu günü hiç unutamıyorum.
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() orta okuldayken sınavda 3 sıra önümdeki arkadaşımın sınav kağıdına baktım ben 85 aldım o 60
![]() ![]() kopyadan başka anılarımızda var tabii Konu ukba tarafından (23.04.2009 Saat 20:04 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arikarinkuchi Şuan
![]() Son Aktivite: 28.09.2015 23:05
Tecrübe Puanı: 1112
![]() ![]() |
![]() 1.dönemim son 2 haftasında gibi bir zamanda oldu bu olay
![]() hoca test kağıdı dağıtmıştı çözün bunları dedi okulun da son günleri olduğu için öyle oturuyordum sıkıldım uçak yaptım onu da arkdaşa atıyım dedim uçakda gitti öğretmen masasına yavaşca bi iniş yaptı ![]() hoca şöyle bi baktı kızacaktı ... vazgeçti ... sonra da aynısı benimde başıma gelmişti dedi ondan kızmıyorum dedi ![]()
![]() |
#7 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıbaki Şuan
![]() Son Aktivite: 08.11.2010 19:22
Tecrübe Puanı: 701
![]() |
![]() benimde şöyle bir anım var. İngilizce yazılısına girmiştik tabi 4. sınıftayım hoca almış eline gazeteyi okuyor. bende fırsatta istifade ediyim dedim çantamdan ingilizce defterimi çıkarttım baka baka yazıyorum o arada arkadaş görmüş gitti hocaya söyledi. bende tam kağıda bakarken hoca enseme yapıştırdı ne yapıyorsun lan sen dedi ben bişiy demedim. sora hoca kağıdımı aldı sıfırı bastı
![]()
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gönül3458 Şuan
![]() Son Aktivite: 08.10.2010 20:54
Tecrübe Puanı: 729
![]() |
![]() benim hiç ama hiç unutamadığim bır anımda ben ilk okul 1cı sinıfa gidiyorumdum ev ödevıimi uyudum yapamdım etse gün öğretmen kolturol edıp imza atıyordu bana sıra geldı ben yapmadiği için uyarı yazdı defterıme sonda bana dedıkı az kaldı karne alıcaksın sen derslerını yapmassan sınıfta kalırsın dedi ben çok ağladım ve tenefıste çiktık herkes dişari çiktı ben sınıfta kaldım ve sınıfın camlarına baktım bızım sınıf gırıştı kattı ben camdan dişari çiktım ve gerı camdan sınıfa gırdım akşam oldu eve gıttık ben çok ağlıyordum uyumadım abimı bekledım sonra abım geldı sarıldım gene ağladım abim sordu ne oldu dıye abi ben ev ödevini yapadım ben sınıfta kalıcakmişim dedim sen gelır benı gece okulun camından alırsın dımı ben korkarım ordan ya işiklarıda kapatırlarsa ağladım ağladım neyse abım anladı benım sınıfta kalmayı yanlış anladımı bana anlatı sınıfta kalma sınıf tekrarı olduğunu bende çocuk işte sınıfa killitlıyorlar diya düşündum bazan düşüyorumda kaç çocuk benım gıbı düşünmuştur hey gıdı gunler bazan kendı çocuklarıma anlatıyorumda çok gülüyorlar bana ya anne sende çok saf bır çocukmuşun dıye
![]() |
#10 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıbaki Şuan
![]() Son Aktivite: 08.11.2010 19:22
Tecrübe Puanı: 701
![]() |
![]() Alıntı:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Okul Önleri Serseri Yuvası | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 41 | 26.01.2009 23:06 |
Okul Gibi Duruyor! | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 24 | 25.01.2009 13:55 |
Okul Çevrelerinde Önlemler Arttırıldı | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 4 | 11.10.2008 15:06 |
Vali'den Okul Özrü | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 1 | 13.09.2008 15:17 |
Çocuğumuzun Okul Başarısı Neden Önemli? | ulaş58 | Arşiv | 0 | 30.12.2007 18:02 |