PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fuar'da Tek Sivaslı BİLGEMER

Sivaslilar.Net
03.04.2011, 20:40
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Başkent Ankara'nın en büyük Kitap Fuarında Sivaslı tek şirket BİLGEMER Yayıncılık oldu.

Ankara'daki Site yöneticilerimizin ziyaret ettiği Başkent Kitap Fuarınadaki Sivaslı tek şirket olan BİLGEMER Yaıncılık yetkilileri Sivaslilar.Net'e açıklamalarda bulundular.

Sivas'ta yayıncılık hayatına başlayan BİLGEMER Yayıncılık şuanda İlkÖğretim alanında test kitapları, deneme sınavları, yaprak testler gibi bir çok materyali üretiyor. Bu çalışmaları Sivas'taki tecrübeli Öğretmenler ve uzman ekiple gerçekleştiren Bimer Yayıncılık Türkiye Genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu yıl içinde Bursa, Adana ve Ankara'daki Kitap Fuarlarında Sivas'ı temsil eden şirket, Sivas'ın sadece kol gücü ile değil Beyin Gücü ilede ülkeye hizmet etmesi gerektiğine inandıklarını ve bu inançla yola çıktıklarını söylediler. BİLGEMER Yayıncılık yaptığı tanıtım çalışmaları ve kaliteden idün vermeyen anlayışı ile hızla alanında büyüyor. Türkiye geneli deneme sınavıda yapan BİLGEMER Yayıncılık bu alanda Sivas'a da büyük katkı sağlıyor.

Sivaslilar.Net Ailesi olarak şehrimizi Kitap fuarlarında başarı ile temsil eden BİLGEMER Yayıncılığa teşekkür ediyor Sivas adına başarılar diliyoruz.

Özel Haber

Salim58
03.04.2011, 21:10
Gidip ziyaret etme şansımız oldu.BİLGEMER Yayıncılığa teşekkür ediyor başarılar diliyorum.

Cley
03.04.2011, 22:53
BİLGEMER YAYINCILIK yetkilileri Serdar bey ve Mustafa bey Türkiye'nin çeşitli illerinde büyük fuarlarda Sivasımızı temsil ediyorlar. Kendilerini tebrik eder ve başarılar dilerim.

Sarikanarya58
04.04.2011, 09:16
Yayıncılık hayatına 7 yıl önce başlayan ve bu alanda ilimizi başarıyla temsil eden BİLGEMER YAYINLARI yetkililerini tebrik ediyorum. Yayınlarını yakından tanıyan biri olarak alanında ülkemizin en büyük firmalarıyla , ürün kalitesi açısından başabaş yarışan ve çok alanda üstün yönleriyle tanıdığımız firmamızın gelişmesi bir Sivas'lı olarak hepimizi sevindirmektedir. Emeği geçen herkese teşekkürler....

özgüven
04.04.2011, 15:12
Başarılar dilerim.