|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 975
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Başkent Ankara'nın en büyük Kitap Fuarında Sivaslı tek şirket BİLGEMER Yayıncılık oldu. Ankara'daki Site yöneticilerimizin ziyaret ettiği Başkent Kitap Fuarınadaki Sivaslı tek şirket olan BİLGEMER Yaıncılık yetkilileri Sivaslilar.Net'e açıklamalarda bulundular. Sivas'ta yayıncılık hayatına başlayan BİLGEMER Yayıncılık şuanda İlkÖğretim alanında test kitapları, deneme sınavları, yaprak testler gibi bir çok materyali üretiyor. Bu çalışmaları Sivas'taki tecrübeli Öğretmenler ve uzman ekiple gerçekleştiren Bimer Yayıncılık Türkiye Genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu yıl içinde Bursa, Adana ve Ankara'daki Kitap Fuarlarında Sivas'ı temsil eden şirket, Sivas'ın sadece kol gücü ile değil Beyin Gücü ilede ülkeye hizmet etmesi gerektiğine inandıklarını ve bu inançla yola çıktıklarını söylediler. BİLGEMER Yayıncılık yaptığı tanıtım çalışmaları ve kaliteden idün vermeyen anlayışı ile hızla alanında büyüyor. Türkiye geneli deneme sınavıda yapan BİLGEMER Yayıncılık bu alanda Sivas'a da büyük katkı sağlıyor. Sivaslilar.Net Ailesi olarak şehrimizi Kitap fuarlarında başarı ile temsil eden BİLGEMER Yayıncılığa teşekkür ediyor Sivas adına başarılar diliyoruz. wwww.sivaslilar.net Özel Haber |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gidip ziyaret etme şansımız oldu.BİLGEMER Yayıncılığa teşekkür ediyor başarılar diliyorum.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
BİLGEMER YAYINCILIK yetkilileri Serdar bey ve Mustafa bey Türkiye'nin çeşitli illerinde büyük fuarlarda Sivasımızı temsil ediyorlar. Kendilerini tebrik eder ve başarılar dilerim.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Cley'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#4 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Sarikanarya58 Şuan
Son Aktivite: 23.05.2014 20:43
Tecrübe Puanı: 665
![]() |
Yayıncılık hayatına 7 yıl önce başlayan ve bu alanda ilimizi başarıyla temsil eden BİLGEMER YAYINLARI yetkililerini tebrik ediyorum. Yayınlarını yakından tanıyan biri olarak alanında ülkemizin en büyük firmalarıyla , ürün kalitesi açısından başabaş yarışan ve çok alanda üstün yönleriyle tanıdığımız firmamızın gelişmesi bir Sivas'lı olarak hepimizi sevindirmektedir. Emeği geçen herkese teşekkürler....
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sarikanarya58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() özgüven Şuan
Son Aktivite: 04.04.2015 06:50
Tecrübe Puanı: 763
![]() |
Başarılar dilerim.
|
![]() |