|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Yiğido
![]() ![]() Serdar Yıldırım Şuan
Son Aktivite: 23.07.2026 18:33
Tecrübe Puanı: 626
![]() |
Seninle ben,
Ne kadar güzel günler yaşamıştık birlikte Bilirdik ki bu günlerin yarınları olmayacak Birkaç haftalık tatilde dostça bir arkadaşlık Mehtaplı gecelerde, ağaçların altında Yalnızlığın kollarında sohbet ederdik Zenginlikten, yoksulluktan, mutluluktan, mutsuzluktan Servetten, sefaletten uzun uzun konuşmuştuk Belki de çaresini bulmuştuk Şimdi burada bizim yollarımız ayrılıyor Sen yoluna, ben yoluma Aramızda derya deniz, yüce dağlar olsa n’olur? Unuturum sanma sakın, ismin kalbimde yazılı Güle güle dert ortağım, güle güle arkadaşım Belki bir gün bir yerlerde karşılaşırız seninle Eski günleri anarız, gelecekten bahsederiz Güle güle dert ortağım, güle güle arkadaşım. Serdar Yıldırım |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yiğido
![]() |
AYRILALI YILLAR OLDU
Ayrılalı yıllar oldu, şimdi sen kimbilir nerelerdesin? Seni göreblmek için, sesini duyabilmek için, neler vermezdim Simsiyah gözlerini, dalga dalga saçlarını unutmak mümkün değil Unutuldum sanma, her zaman aklımdasın unutulmuş değilsin. * * * * Kalbimin bir köşesinde hatıran kalmış O zalim yıllar seni benden çekip almış Bana senden başkası seviyorum demedi Aşkımızı bizden başka kimse bilmedi Sensiz kaldım aşkımız bir şarkı oldu Yıllardır ben bu şarkıyla seni anarım. SON Yazan: Serdar Yıldırım |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yiğido
![]() |
DRAM, TRAJEDİ VE KOMEDİ
Dram, trajedi ve komedi Yaşanmıyor mu sanki her an Durmadan çarpan sevgi dolu gönlüm Ağlamıyor mu sanki her an. * * * * Gökte kanat çırpan göçmen kuşları Bir aşk adamı, sevdalı aşk şarkıları Yaşamak kolay değil ulaşılmaz karşıları Ben beni kahrederken, mutlu olur başkaları. * * * * Bir aşk adamı yaşarken bu dramı Yıllardır aradığım sevgili orada mı? SON Yazan: Serdar Yıldırım |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yiğido
![]() |
Yıllar önce 18 yaşındayken yazdığım bir şiir.
HAYAT BANA ZEHİR OLDU Bu acıyı, bu kederi, bu tasayı, eziyeti Taşır mıyım sanıyorsun daha içimde yıllarca Hayat bana zehir oldu, hiçbir zaman gülemedim Gülemedim, gülemedim, ağlarken ben gülemedim. * * * * Terkedildim, yalnız kaldım, yapayalnız yaşadım İçimde bir sevgi vardı, o da kayboldu gitti Kuru bir dal misali meyva veremez oldum Her gün biraz daha fazla acılarla kahroldum. * * * * Böyle yaşanmaz diyenlere gülüp geçerdim Dostluk, sevgi, arkadaşlık nedir bilmezdim Ben her zaman yanımda yalnızlığımla Perişan ve derbeder gezer dururdum. * * * * Şimdi artık her şey için, vakit çok geç olmadan Şimdi artık dertler için, tek teselli bulmadan Geçmişe bir sünger çekip geleceğe bakmalı Şimdi artık hayat bana ümit ışığı yakmalı. SON Yazan: Serdar Yıldırım |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yiğido
![]() |
BİZ DÖRT ARKADAŞ KARDEŞ GİBİYDİK
Biz dört arkadaş kardeş gibiydik Birlikte eğlenir güler, birlikte ağlardık Bizim için, hayat uzun bir masal gibiydi Ağlarken ayrılan ellerimiz, dostça birleşirdi Kimsenin duymadığı, bilmediği şarkılar söylerdik Dedim ya hayat bizim için, uzun bir masal gibiydi. * * * * İkisi doktor, avukat oldu, biri mühendis Bir tek ben kaldım şimdi avare Arkadaş sevgisiyle doluydu gönlüm şimdi harabe. * * * * Aradan uzun yıllar geçti Bir gün aklıma bir fikir düştü Tekrar bir araya gelsek dedim Aradım buldum dostlarımı, verdiler cevabını Tekrar bir araya geldik, güldük, eğlendik Eskiden olduğumuz gibi ellerimiz dostça birleşti. SON Yazan: Serdar Yıldırım |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|