![]() |
-->: -->Çene altı Erdoğan'ın içine sindi mi?
[B]işte en kötüsü o gerçekten aslında azınlıkta olan ne idiğü belirsizler çığırtkanlıklarıyla ortalığı birbirine katıyorlar...[/B]
|
--->: -->Çene altı Erdoğan'ın içine sindi mi?
[QUOTE=recosan58;233319][B]arkadaşlar bu öyle kolay çözülecek sorun değil görüyorsunuz işte yüzde 20 lik bir kesim
sanki türkiyenin tamamı kbaşörtüsüne karşıymış gibi lanse ediyor neticede bu bir siyasi partinin sorunuda değildir toplumun sorunudur benim şahsi görüşüm akp ve mhp yi desteklemek lazım bütün zorluklara göğüs gererek bu sorunu çözmeye çaba gösteriyorlar bakın görüyorsunuz karşı olanları nasıl yaygara koparıyorlar siyasi görüşümüzü bir kenara bırakıp bu yasağın kalkması için bizlerde en az onlar kadar tepkimizi gösterelim saygılarımla[/B][/QUOTE] kökünden çözmek varken neden ilerisi için kaos yapacak adımlar atılıyorki? |
Orhan abi bende onu demeye çalışıyorum işte bu işi kökünden çözseler keşke.
|
Canım kardeşim malasef cesaretlerini yitirmişler. Şu anda turbunlere oynular...neyse fazla uzatmayagerek yok.
|
-->Çene altı Erdoğan'ın içine sindi mi?
[CENTER][B][COLOR="DarkRed"]En güzel cevabı karikatürist Kemal YARGICI vermiş:
[/COLOR][/B] [IMG]http://image.haber7.com/haber/99995.jpg[/IMG][/CENTER] |
başka söze greke yok...peki sonrası??? cevap bile veremiyorlar
|
Baş ötüsünü bu iktidar halledecek yeterli çoğunluğa sahip millet vekilleri var istediği her kanunu cıkarmaya yetkili bizler boşuna bir birimizi kırıyor incitiyoruz bunu uzatmanın bir mantığı yok önümüzde türkiyenin başka önemli işleride var birazda ona odaklanmalıyız mesela terör gibi mesela iran tarafından kesilen doğal gaz gibi mesela sosyal güvenlik yasasları,telekom soygunu,borsanın sarsılmasıyla ekonomimizin sekteye uğraması,ülkemizde ağır kış şartları hüküm sürüyor fakir fukaranın durumları gibi çok önemli işler varken sadece baş örtüsüyle meclisi meşkul etmekle diğer işleri aksatacağını düşünüyorum
|
[QUOTE=altuntas58;233337]Baş ötüsünü bu iktidar halledecek yeterli çoğunluğa sahip millet vekilleri var istediği her kanunu cıkarmaya yetkili bizler boşuna bir birimizi kırıyor incitiyoruz bunu uzatmanın bir mantığı yok önümüzde türkiyenin başka önemli işleride var birazda ona odaklanmalıyız mesela terör gibi mesela iran tarafından kesilen doğal gaz gibi mesela sosyal güvenlik yasasları,telekom soygunu,borsanın sarsılmasıyla ekonomimizin sekteye uğraması,ülkemizde ağır kış şartları hüküm sürüyor fakir fukaranın durumları gibi çok önemli işler varken sadece baş örtüsüyle meclisi meşkul etmekle diğer işleri aksatacağını düşünüyorum[/QUOTE]
[B][COLOR="Blue"]Abi ama gerçekten ilerde ne yapacaklar sadece eğitimli olmak için mi okuyorlar?[/COLOR][/B] |
[QUOTE=puar;233317]Nereden bakarsanız bakın bu yasayı getirenlerin ben korkak insanlar oludğunu düşünüyorum bundan 2 yıl oncede girişimde bulunacaklardır bir kaç çapulcu rektörün yürüşünden korkarak geri çekmişlerdi...
Erbakan hocamızın şu sözünü hatırlatıyorum... EY Tayyip kendine gel.... Burdan şu çıkıyorki çözüm isteyen halk 15 sorunun tamamnı çözülmesini istiyor sadece birini değil.[/QUOTE] Doğru, korkuyorlar. Ama neyden? Sayın Erbakan Hocamız gibi gizli darbeyle indirilmekten... Bunu göze alıp sonra da yine herşeyi karşıt ellere mi bırakmak uygun? Daha önemli sorunlar var diye, böyle gelmiş böyle gidecek deyip yasağa boyun mu eğmemiz lazım? Bugün bu sıkıntıları yaşıyorsak bunda ''İmamhatipler arka bahçemizdir.'' diyen Saygıdeğer Erbakan Hocamızın da katkısı vardır, unutmayalım. Onun bozduğunu şimdikiler tamir etmeye çalışıyor. Olacaksa tam olsun, biz de isteriz. Ama şu durumda ancak bu kadar olabiliyor. Devamı gelecek inşallah. Öncelikle tesettür ile laikliğin elden gitmediğini ispatlamamız lazım. Bana AKP ilk kurulduğunda, bir gün saçı boyalı, ojeli, çarşaflı, tesettürlü, namaz kılan kılmayan her kesimden insanlardan fazlasıyla oy alacak deseler inanmazdım. Belirli bir kesime hitap eden, başa geldiğinde kapalılığı zorunlu hale getirecek olan bir parti olarak algılanıyordu çünkü. Ama bu son seçimlerde bizzat şahit oldum. Bir çok kesimin bu konuda güvenini kazanmış. Her seferinde de mezun olan başı kapalıların hepsi açıktaymış imajını vermekten vazgeçin. Özel sektörde gayet iyi şartlarda mesleğimizi icra ediyoruz, kamuya da gireceğimiz günleri hayal ederek. Ve o günler de gelecek, biz birbirimize köstek olmazsak. |
Bunun adına yerel seçim arefesinde , bal gibi din üzerinden siyaset yapmak denir.Bu kimin işine yarayacağını sokaktaki 5 yaşındaki çocuğada sorsanız cevabını verebilir.Bu ülkenin başka bir meselesimi kalmadıda bu konu üzerinde yoğunlaştı herkes. Şuan günmdemdeki tartışma ekonomi olmalıydı, işsizlik ne kadar artmış asgari ücret,emekli maaşı zammının komikliği,ülkemizde yaşanan kriz, ekonomik başarısızlık, medyanın bunu görmezlikten gelmesi, ırakta yapılan zulumü, yıllardır pkk'yı destekleyen Amerika'nın biranda değişmesi neler oluyo?Buda şunu gösteriyoki akp hükümetinin amacı başörtüsüyle sadece kafaları örtmek değil, diğer konularıda kapsayacak şekilde üzerini halkın kafasında örtmek.Bunun başka bir izahı olamaz bence. Bizler burada birbirimize düşüp meşgul olurken, onlar kimbilir neleri yasallaştırıp neleri geçiriyor kimsenin ne yazıkki ruhu duymuyor.Lütfen uyuyarak "yola devam" etmeyelim.
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:38. |